مطمئن باش تأثیر داره
ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی
Ahrad:
تو نمیدونی تست هایی که شیخ الرئیس برا تاریخ تحیلی میده چجوره؟
این جزوه ی ۳۰ صفحه ای شو که باید بخونیم خاصه اصلا قابلیت خوندنش کمه
همش اسمه کتاب و این چیزا....
از کسی نپرسیدی نمونه سوالاش چجوره
تستاش سخته.من با تقلب از رو کل کلاس(جایی که بودم دیدش خوب بود) شدم 14.سوالاشم بیشتز از رو حرفاشه تا اوون جزوه ها (مثلا یکیش بودرکه فلانی حاصل چه نوع ازدواج نا مشروعیه).ضمن صلوات به عمه اینترنت اکسپلورر که اینتر رو نمیخونه باید بگم که کل جزوه + اوون کتابه که گفته + رود مپش همه رو باید برا نمره بالا فول باشی.اگه تستا میدونستم چطوره که الان غمی نداشتم.
خوندی تو؟من تاالا لاشو باز نکردم.انشاالله از امشب یافردا(البته اینو چند روزه دارم میگم:lol
تو این فروم کاربرmneداشته باهاش که میگه همچین اسون هم نیست!
اما رفیقم میگفت که تستاش انقدر اسونه که گزینه ها روببینی جواب درست رو میزنی!
حالا نظر من:چون دوتا نظر 180 مخاف هم داشتیم.حدسم اینه که نظرmneبیشتر درسته.چون اون رفیقم من حالش معمولا خوب نیست وانالیزاش سند نداره:lolمثا ایات واحادیث بی سند!
)
مطمئن باش تأثیر داره
ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی
یه تنه تاپیک رو کاغذ دیواری کردی ها :lol:
تستاش سخته.من با تقلب از رو کل کلاس(جایی که بودم دیدش خوب بود) شدم 14.سوالاشم بیشتز از رو حرفاشه تا اوون جزوه ها (مثلا یکیش بودرکه فلانی حاصل چه نوع ازدواج نا مشروعیه).ضمن صلوات به عمه اینترنت اکسپلورر که اینتر رو نمیخونه باید بگم که کل جزوه + اوون کتابه که گفته + رود مپش همه رو باید برا نمره بالا فول باشی.
تستاش سخته.من با تقلب از رو کل کلاس(جایی که بودم دیدش خوب بود) شدم 14.سوالاشم بیشتز از رو حرفاشه تا اوون جزوه ها (مثلا یکیش بودرکه فلانی حاصل چه نوع ازدواج نا مشروعیه).ضمن صلوات به عمه اینترنت اکسپلورر که اینتر رو نمیخونه باید بگم که کل جزوه + اوون کتابه که گفته + رود مپش همه رو باید برا نمره بالا فول باشی.
بابا اول ترم تو همین فروم کلی با بچه ها صحبت کردم کسی بد نگفت ازش،حالا چیزای جدید میشنومشانس نداشتم تو انتخاب استاد تاریخ
بابا اول ترم تو همین فروم کلی با بچه ها صحبت کردم کسی بد نگفت ازش،حالا چیزای جدید میشنوم
من باقی درسامم شانس نداشتم.هر کی به پستم خورد یه جوری بیپپپپپپپپپپ :دیشانس نداشتم تو انتخاب استاد تاریخ
حافظش خیلی خوبه متاسفانه.نه بابا!:blink:
من فک میکردم اونارو همین طوری یادش میاد ومیگه!
اول ترم کی گفت این خوبه!اگه پیداش کنم:devil::medieval:
انتخاب بین بد و بدتر بود.غصه نخور.مهم اینکه 40 تا تستیه مثل کنکورم نمره منفی نداره (شایدم داره.یادم نیست):دیبابا اول ترم تو همین فروم کلی با بچه ها صحبت کردم کسی بد نگفت ازش،حالا چیزای جدید میشنوم
نمره منفی داره.لامصبمن باقی درسامم شانس نداشتم.هر کی به پستم خورد یه جوری بیپپپپپپپپپپ :دی
حافظش خیلی خوبه متاسفانه.
انتخاب بین بد و بدتر بود.غصه نخور.مهم اینکه 40 تا تستیه مثل کنکورم نمره منفی نداره (شایدم داره.یادم نیست):دی
خود من همینجا یکی بهم گفت فارسی دهبد خوبه امتحانش آسونه نتیجش شدم 15.5
امتحانش چجوریه ؟
من این ترم داشتم باهاش ...
خداییش دهبد از جمله استادای یدونه ی دانشگاههدهبد رو من از بهترین استادهای فارسی میدونم تو دانشگاه
ترم قبل داشتم باهاش و دو ساعت خوندم فقط و ۱۶ شدم
...
دقیقا چه کلمه هایی ؟؟دهبد رو من از بهترین استادهای فارسی میدونم تو دانشگاه
ترم قبل داشتم باهاش و دو ساعت خوندم فقط و ۱۶ شدم
همون جزوه ی خودش (زبان دانش).... امتحانش اینکه تعداد سوالا حتی زیر ۱۰تا
۲تا سواله آخر که نمرش ۵-۶ نمره هست اینه که یه چند خط متن هست از یه موضوعی که باید به فارسی امروزی برگردونی.
سوالای دیگه هم مثلا اینکه ۱۰تا کلمه که باید معادل یا معنی امروزی اونهارو بنویسی.
مقایسه زبان علم با زبان روزمره + مقایسه زبان ادبیات و زبان علم رو سوال داده بود. اینا حتما هست.
فعل مرکب و از چه مصدری بودن
درمورد ابوریحان و ابن سینا و مقایسه شون هم که حتما میدونی اونم بود.
-------------------------------------------
در کل امتحان به سه بخش تقسیم میشه: ۱. سوالات زبان علم. ۲. برگردان یک متن به فارسی (متن هایی که باید میخوندیم برای این کار: التفهیم/جهان دانش/حدود عالم) ۳.معانی کلمه ها و مقایسه ابوریحان و ابن سینا
و کلی بخش هم که حذف کرد درواقع گفته هم نشد
مطمئنا اگر سرکلاس بوده باشی یه امتحانه مطلوب خواهی داشت چون میدونی دقیقا چیارو گفته
سلام دوست منسلام دوستان کسی میدونه امتحان زبان چه جوریاست:eh: بارم بندی داره؟
جنسیت از آواتار معلومهسلام دوست من
لطفا رشته ،سال ورودی وجنسیتتون رو مشخص کنید
پ ن:از قرار دادن اطلاعات شخصی به شدت بپرهیزید.
با تشکر تیم مدیریتی
سلام دوست من
لطفا رشته ،سال ورودی وجنسیتتون رو مشخص کنید
پ ن:از قرار دادن اطلاعات شخصی به شدت بپرهیزید.
با تشکر تیم مدیریتی
ابنو جایی دیگه نگو!یعنی چی.من از تو عکس تشخیص بدم اون حیونه مرد یا زن!:lol:جنسیت از آواتار معلومه
وروردی امسالم ، نرم افزار می خونم
تیم مدیریتی جون فرومت کمک کن!