خوب 2 میلیون ارزش نداره اینقد میده درسته من کدوم بانک بزارم بهتر هستش داداشم .
بانک دی و آینده 19 درصد میده. یعنی برای هر 1 میلیون حدود 15800 تومان سود میده.
خوب 2 میلیون ارزش نداره اینقد میده درسته من کدوم بانک بزارم بهتر هستش داداشم .
چرا و چگونه؟! چه امکاناتی چه چیزی داره که بقیه ندارند؟ چون تفاوت خاصی من ندیدم بانک های دیگه
چون بنیانگذار و از پیشتازان خدمات الکترونیک و غیر حضوری در ایران هست ( خدمات نوین امروز بانکها مدیون این بانک است)
در اون زمانی که مردم توی صف طولانی بانکها و جلوی پیشخون کاغذ می گذاشتن برای نوبت و تو سرکله هم می زنند تا یک قبض ساده رو پرداخت کنند و مدتها وقت و هزینه الکی صرف می کردند ؛ با روشهای غیر حضوری و الکترونیکی این بانک به راحتی این کارها انجام می شد
بله الان تقریبا همه بانکها به سمت خدمات الکترونیکی و اینترنتنی رفتند و تقریبا خدمات مشابه ای ارایه میکنند
بزودی شاهد بانکداری مجازی خواهیم بود( بانکهای بدون شعبه) که فقط با نرم افزارم مو بایل و اینترنت بانک برای کلیه خدمات بانکی کار خواهند کرد و مطمئنا بانک سامان باز هم یکی از پیشتازان و ارایه کنند گان این خدمات خواهد بود
نه به این زودیها , هنوز اول راه هست ؛ اما کم کم شعبه ها در هم ادغام و کم میشهیعنی دیگه کلا بانکها جمع میشن؟
مگه هر بانکی واسه خودش سرمایه گذاری نمی کنه و توسعه نمی ده؟ یعنی شما می گی بانک های دیگه از اون گرفتند؟چون بنیانگذار و از پیشتازان خدمات الکترونیک و غیر حضوری در ایران هست ( خدمات نوین امروز بانکها مدیون این بانک است)
در اون زمانی که مردم توی صف طولانی بانکها و جلوی پیشخون کاغذ می گذاشتن برای نوبت و تو سرکله هم می زنند تا یک قبض ساده رو پرداخت کنند و مدتها وقت و هزینه الکی صرف می کردند ؛ با روشهای غیر حضوری و الکترونیکی این بانک به راحتی این کارها انجام می شد
بله الان تقریبا همه بانکها به سمت خدمات الکترونیکی و اینترنتنی رفتند و تقریبا خدمات مشابه ای ارایه میکنند
بزودی شاهد بانکداری مجازی خواهیم بود( بانکهای بدون شعبه) که فقط با نرم افزارم مو بایل و اینترنت بانک برای کلیه خدمات بانکی کار خواهند کرد و مطمئنا بانک سامان باز هم یکی از پیشتازان و ارایه کنند گان این خدمات خواهد بود
مگه هر بانکی واسه خودش سرمایه گذاری نمی کنه و توسعه نمی ده؟ یعنی شما می گی بانک های دیگه از اون گرفتند؟
یک تبلیغ دیدم امروز در بانک سپه
نوشته بود : روز شمار بانکهای دولتی 21.5 درصد
4 بانک دولتی هم بیشتر نداریم: سپه و ملی و پست بانک و قرض الحسنه مهر ایران
مطمئنی پست بانک دولتی هست؟چون سهامش توی بورس هست و معامله میشه
واسه روز شمار ، حداقل موجودی روز رو حساب میکنند ، یعنی مثلا شما امروز 50 میل تو حسابت هست ، 49 میل ظهر برداشت میزنی و آخر شب باز 30 میل میریزی به حسابت .. حداقل موجودی روزت چقدر بوده؟؟ 1 میل ، خب سود همون 1 میل رو میگیری ، سودش هم مثلا اگر 20% سالانه باشه میشه موجودیت *20 درصد تقسیم بر 12 --> تقسیم بر تعداد روز های ماه :دی
باز اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند..
پس با این حساب روزانه خداقل موجودی حساب میشه نه ماهانه درسته؟به من گفتن طی یک ماه میان حداقل موجودیو همینطور که شما گفتین حساب میکنن.در ضمن ممنون از پاسختون
send from my....
سلام دوستان 6.5 رو و کدوم بانک یا موسسه بخوابونم سه 4 ماهی وام بگیرم
1. کدوم سود کمتری میگیرن ؟
2. کدوم ضامن کمتر میخواد بعضیا دو تا میخوان ؟ میشه یه بازاری رو ضامن کرد با جواز اگه از اشناهای نزززززززدیک باشه ؟
3 . کدوم بانک بیشترین میزان وامو نسبت به موجودی میده چند درص پول وام میدن تو3یا 4 ماه ؟
4. میشه قرض ال حصنه گرفت ؟ کدوم باز پرداخت شون طولانی تره ؟
ممنون
من روزشمار گذاشتم.اکی ممنون بابت راهنمایی اطلاعات غلط بهم داده بودنببینید ، اگر روز شمار باشه بلــــه ، اما اگر نباشه بسته به نوع حساب ماهانه و سالانه هست ، شما اگر سودت رو ماهانه حساب کنند ، یعنی حداقل موچودی شما در ماه حساب میشه.. مثلا من قبلا یادمه زمان شاه ( :دی ) بانک مسکن حساب داشتم ، سودش رو در صورتی به حساب من واریز میکردند که بنده 1 ماه به پولم دست نزده باشم ، یعنی اگر 29 روز 100 میل هم داشته باشی اما روز آخر بکنیش 1 میل ، سود همون 1 میل رو میگیری... اما اکثر بانک های امروزی همون روز شمارو محاسبه میکنند ...
جدیدآ بانک ایران زمین 18% با حداقل موجودی 1میلیون میده تا 2ماه پیش حداقل موجودی 5میلیون بود
این بانک خوبه یا نه؟؟؟؟
جدیدآ بانک ایران زمین 18% با حداقل موجودی 1میلیون میده تا 2ماه پیش حداقل موجودی 5میلیون بود
این بانک خوبه یا نه؟؟؟؟
دوستان كسي ميدونه فرق موسسات اعتباري با بانك در چيه؟؟ ايا اين درسته كه اگر موسسه برشكسته شود پول از بين ميره ولي در بانك حتي با ورشكستگي پول از بين نميره؟؟؟
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات كاملي از تفاوتهاشون داره بيان كنه؟؟؟
در ضمن سپرده يكساله بانك گردشگري چقدره ؟؟ كسي ميدونه؟؟
بانک خیلی اعتبارش بیشتره از موسسه
گردشگری یک ساله 23.5 درصد میده
منم یه ماه پیش دچار همین مشکل شما بودم و هر چی تو اینترنت گشتم وسوال پرسیدم چیزی دستگیرم نشد ولی اینو میدونم که یه موسسه ورشکست شد و بانک مرکزی پول حسابداراش رو پرداخت کرد یادم نمیاد کدوم موسسه ولی اگه سرچ کنی پیداش میکنیممنون از پاسخ
اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟ چون خود موسسات ميگن سپرده ضمانت بانك مركزي رو داره مگر نه توي ليست بانك مركزي نبوديم...
البته موسسه داریم تا موسسه مثلا مهر و ثامن و کوثر و توسعه (شتابه) از بقیه بالاترن چون مستقیم یا غیرمستقیم وابسته به ارگانهای نظامی عمرانی هستنممنون از پاسخ
اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟ چون خود موسسات ميگن سپرده ضمانت بانك مركزي رو داره مگر نه توي ليست بانك مركزي نبوديم...