• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
چرا و چگونه؟! چه امکاناتی چه چیزی داره که بقیه ندارند؟ چون تفاوت خاصی من ندیدم بانک های دیگه

چون بنیانگذار و از پیشتازان خدمات الکترونیک و غیر حضوری در ایران هست ( خدمات نوین امروز بانکها مدیون این بانک است)

در اون زمانی که مردم توی صف طولانی بانکها و جلوی پیشخون کاغذ می گذاشتن برای نوبت و تو سرکله هم می زنند تا یک قبض ساده رو پرداخت کنند و مدتها وقت و هزینه الکی صرف می کردند ؛ با روشهای غیر حضوری و الکترونیکی این بانک به راحتی این کارها انجام می شد

بله الان تقریبا همه بانکها به سمت خدمات الکترونیکی و اینترنتنی رفتند و تقریبا خدمات مشابه ای ارایه میکنند

بزودی شاهد بانکداری مجازی خواهیم بود( بانکهای بدون شعبه) که فقط با نرم افزارم مو بایل و اینترنت بانک برای کلیه خدمات بانکی کار خواهند کرد و مطمئنا بانک سامان باز هم یکی از پیشتازان و ارایه کنند گان این خدمات خواهد بود

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
چون بنیانگذار و از پیشتازان خدمات الکترونیک و غیر حضوری در ایران هست ( خدمات نوین امروز بانکها مدیون این بانک است)

در اون زمانی که مردم توی صف طولانی بانکها و جلوی پیشخون کاغذ می گذاشتن برای نوبت و تو سرکله هم می زنند تا یک قبض ساده رو پرداخت کنند و مدتها وقت و هزینه الکی صرف می کردند ؛ با روشهای غیر حضوری و الکترونیکی این بانک به راحتی این کارها انجام می شد

بله الان تقریبا همه بانکها به سمت خدمات الکترونیکی و اینترنتنی رفتند و تقریبا خدمات مشابه ای ارایه میکنند

بزودی شاهد بانکداری مجازی خواهیم بود( بانکهای بدون شعبه) که فقط با نرم افزارم مو بایل و اینترنت بانک برای کلیه خدمات بانکی کار خواهند کرد و مطمئنا بانک سامان باز هم یکی از پیشتازان و ارایه کنند گان این خدمات خواهد بود

یعنی دیگه کلا بانکها جمع میشن؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
یعنی دیگه کلا بانکها جمع میشن؟
نه به این زودیها , هنوز اول راه هست ؛ اما کم کم شعبه ها در هم ادغام و کم میشه
تا 10 سال آینده بیشتر این موضوع به چشم میاد
به نفع بانکهاست کلی هزینه های غیر ضروری و استهلاکشون و نیروها و پرسنلو حقوقشون .... کم میشه
در مصرف کاغذ و .... صرفه جویی میشه
برای مشتریها در وقت و هزینه و ... صرفه جویی میشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

مگه هر بانکی واسه خودش سرمایه گذاری نمی کنه و توسعه نمی ده؟ یعنی شما می گی بانک های دیگه از اون گرفتند؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مگه هر بانکی واسه خودش سرمایه گذاری نمی کنه و توسعه نمی ده؟ یعنی شما می گی بانک های دیگه از اون گرفتند؟

گفتم اولین بانکی بود که این خدمات ارایه کرد در ایران و بانکهای دیگه بعدش به این خدمات برای رقابت روی آورند( برای اطلاعات بیشتر)کلیک کنید

مثل اپراتور های تلفن همراه
یک زمانی سیم کارت دولتی بود و بعد که ایرانسل اومد مجبور شد یک تکونی بخوره و خدمات به مشتریانش ارایه کنه (همراه اول)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یک تبلیغ دیدم امروز در بانک سپه
نوشته بود : روز شمار بانکهای دولتی 21.5 درصد

4 بانک دولتی هم بیشتر نداریم: سپه و ملی و پست بانک و قرض الحسنه مهر ایران

مطمئنی پست بانک دولتی هست؟چون سهامش توی بورس هست و معامله میشه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
واسه روز شمار ، حداقل موجودی روز رو حساب میکنند ، یعنی مثلا شما امروز 50 میل تو حسابت هست ، 49 میل ظهر برداشت میزنی و آخر شب باز 30 میل میریزی به حسابت .. حداقل موجودی روزت چقدر بوده؟؟ 1 میل ، خب سود همون 1 میل رو میگیری ، سودش هم مثلا اگر 20% سالانه باشه میشه موجودیت *20 درصد تقسیم بر 12 --> تقسیم بر تعداد روز های ماه :دی

باز اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند..

پس با این حساب روزانه خداقل موجودی حساب میشه نه ماهانه درسته؟به من گفتن طی یک ماه میان حداقل موجودیو همینطور که شما گفتین حساب میکنن.در ضمن ممنون از پاسختون

send from my....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
پس با این حساب روزانه خداقل موجودی حساب میشه نه ماهانه درسته؟به من گفتن طی یک ماه میان حداقل موجودیو همینطور که شما گفتین حساب میکنن.در ضمن ممنون از پاسختون

send from my....

ببینید ، اگر روز شمار باشه بلــــه ، اما اگر نباشه بسته به نوع حساب ماهانه و سالانه هست ، شما اگر سودت رو ماهانه حساب کنند ، یعنی حداقل موچودی شما در ماه حساب میشه.. مثلا من قبلا یادمه زمان شاه ( :دی ) بانک مسکن حساب داشتم ، سودش رو در صورتی به حساب من واریز میکردند که بنده 1 ماه به پولم دست نزده باشم ، یعنی اگر 29 روز 100 میل هم داشته باشی اما روز آخر بکنیش 1 میل ، سود همون 1 میل رو میگیری... اما اکثر بانک های امروزی همون روز شمارو محاسبه میکنند ...

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان 6.5 رو و کدوم بانک یا موسسه بخوابونم سه 4 ماهی وام بگیرم

1. کدوم سود کمتری میگیرن ؟

2. کدوم ضامن کمتر میخواد بعضیا دو تا میخوان ؟ میشه یه بازاری رو ضامن کرد با جواز اگه از اشناهای نزززززززدیک باشه ؟

3 . کدوم بانک بیشترین میزان وامو نسبت به موجودی میده چند درص پول وام میدن تو3یا 4 ماه ؟

4. میشه قرض ال حصنه گرفت ؟ کدوم باز پرداخت شون طولانی تره ؟

ممنون

??????????????? :(

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
جدیدآ بانک ایران زمین 18% با حداقل موجودی 1میلیون میده تا 2ماه پیش حداقل موجودی 5میلیون بود

این بانک خوبه یا نه؟؟؟؟

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
ببینید ، اگر روز شمار باشه بلــــه ، اما اگر نباشه بسته به نوع حساب ماهانه و سالانه هست ، شما اگر سودت رو ماهانه حساب کنند ، یعنی حداقل موچودی شما در ماه حساب میشه.. مثلا من قبلا یادمه زمان شاه ( :دی ) بانک مسکن حساب داشتم ، سودش رو در صورتی به حساب من واریز میکردند که بنده 1 ماه به پولم دست نزده باشم ، یعنی اگر 29 روز 100 میل هم داشته باشی اما روز آخر بکنیش 1 میل ، سود همون 1 میل رو میگیری... اما اکثر بانک های امروزی همون روز شمارو محاسبه میکنند ...
من روزشمار گذاشتم.اکی ممنون بابت راهنمایی اطلاعات غلط بهم داده بودن
جدیدآ بانک ایران زمین 18% با حداقل موجودی 1میلیون میده تا 2ماه پیش حداقل موجودی 5میلیون بود

این بانک خوبه یا نه؟؟؟؟

چه کاریه بزارین بانکه اینده مثلا روزشمار 19 % حداقل موجودی 50 تومن.بانکای بدون حداقل موجودی بازم هست صفحات قبلی دوستان گفتن

send from my....

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

این بانک خوبه یا نه؟؟؟؟

بانک دی و آینده 19 درصد میدن تازه حداقل موجودی هم 50 هزار تومن برای بانک دی و 10 هزار تومن برا بانک آینده هست.

بانک شهر هم 18 درصد میده با حداقل موجودی 10 هزار تومن.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان اینطوری که من تو این چند صفحه آخر خوندم بانکهای بدون حداقل موجودی که بیشترین سود رو میدن فقط دی و شهر و آینده هستن. آره؟
اگه بانک دیگه ایی هم هست بگین.چون من میخام فردا حساب باز کنم میخام هرکدوم که نزدیکتره رو انتخاب کنم.ممنون

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان كسي ميدونه فرق موسسات اعتباري با بانك در چيه؟؟ ايا اين درسته كه اگر موسسه برشكسته شود پول از بين ميره ولي در بانك حتي با ورشكستگي پول از بين نميره؟؟؟
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات كاملي از تفاوتهاشون داره بيان كنه؟؟؟

در ضمن سپرده يكساله بانك گردشگري چقدره ؟؟ كسي ميدونه؟؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان كسي ميدونه فرق موسسات اعتباري با بانك در چيه؟؟ ايا اين درسته كه اگر موسسه برشكسته شود پول از بين ميره ولي در بانك حتي با ورشكستگي پول از بين نميره؟؟؟
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات كاملي از تفاوتهاشون داره بيان كنه؟؟؟

در ضمن سپرده يكساله بانك گردشگري چقدره ؟؟ كسي ميدونه؟؟

بانک خیلی اعتبارش بیشتره از موسسه
گردشگری یک ساله 23.5 درصد میده

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
بانک خیلی اعتبارش بیشتره از موسسه
گردشگری یک ساله 23.5 درصد میده

ممنون از پاسخ

اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟ چون خود موسسات ميگن سپرده ضمانت بانك مركزي رو داره مگر نه توي ليست بانك مركزي نبوديم...

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
ممنون از پاسخ

اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟ چون خود موسسات ميگن سپرده ضمانت بانك مركزي رو داره مگر نه توي ليست بانك مركزي نبوديم...
منم یه ماه پیش دچار همین مشکل شما بودم و هر چی تو اینترنت گشتم وسوال پرسیدم چیزی دستگیرم نشد ولی اینو میدونم که یه موسسه ورشکست شد و بانک مرکزی پول حسابداراش رو پرداخت کرد یادم نمیاد کدوم موسسه ولی اگه سرچ کنی پیداش میکنی

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
ممنون از پاسخ

البته موسسه داریم تا موسسه مثلا مهر و ثامن و کوثر و توسعه (شتابه) از بقیه بالاترن چون مستقیم یا غیرمستقیم وابسته به ارگانهای نظامی عمرانی هستن
مثلآ موسسه کوثر که خودم روزشمار 20% باز کردم قبل از افتتاح ازشون درباره اعتبارو این حرف ها پرسیدم دستورالعمل جدیدیو بهم نشون داد که حقوق و مستمری پرسنل قسمت هوا و فضا و لوجستیک وزرات دفاع ازین به بعد تو این موسسه واریز میشه
برای صدور کارت-- دفترچه---فعال کردن تلفنبانک و اینترنت بانک هیچ پولی ازم نگرفتن. ولی اگه بتونید محدودیت کف 10 میلیونی گردشگریو یه جوری باهاش کنار بیاید از کوثر بهتره

بالا