یادمه هماهنگ شده بود بعد استاد ما اومد جوابا و سوالا رو خوند رفتیم امتحان دادیم .یادش بخیر![]()
چرا از این هماهنگیا برای ما نمیشه ؟
یادمه هماهنگ شده بود بعد استاد ما اومد جوابا و سوالا رو خوند رفتیم امتحان دادیم .یادش بخیر![]()
خانم مهسا صندوق پیامت پره ؟چرا گزیته ارسال پ.خ رو من برای یو نمی بینم ؟!:blink:من توی لیست سیاهم ایا ؟![]()
استاد قبل عید نبود بعد عیدم از یه کتاب درس داد هفته اخر اومدن گفتن امتحان هماهنگه و کتاب چیز دیگست اونم خیلی شیک اومد سوالا رو خوند و جواباش رو هم گفت رفتچرا از این هماهنگیا برای ما نمیشه ؟![]()
ایشون نیو یوزره برای همین صندوقش پیامش جای کمی داره .ولی احتمالا الان منو فرستادن توی بلک لیستمگه ظرفیتش برای شما چقدره که هی پر میشه ؟
برای من که 5 هزار تاست ...
آره اسمه کتابه general english through reading اینه کسی با این کتاب امتحان داده؟
اول بخندم یکم جگرم حال بیاد!حالا دوباره یکم دیگه بخندم![]()
![]()
حالا خوب شد
امتحان شما هماهنگه.باید طبق برنامه 12 تا درس داده بشه
امتحان تستی
وازمونشم :سبکش شبیه تمریناس
اما ما
10 تا درس خونددم 2تادرس اولم حذف.پس 8تا درس .امتحان تکی استاد طرح میکنه.امتحان 15 نمرس.5نمره هم کلاسی بود
حالا برو واسه دوستات تعریف کن![]()
2-3 نمره سر کلاس بهم داده تا الان
چه جور استادی هست خوبه؟ پیشرفته هم داره؟
ایشون نیو یوزره برای همین صندوقش پیامش جای کمی داره .ولی احتمالا الان منو فرستادن توی بلک لیست![]()
هنوزم که هنوزه اگر بهش پیشرفته بدن .میشناسم کسایی رو که مثل من با کله میان سر کلاسش .کسانی پیشرفتشون رو حتی بالای 17 شدن .با اساتید دیگه ولی صیدی یه چیز دیگست .هاشمیان هم بد نیست .منم فردا همین امتحانو دارم!
اشتباه متوجه شدین ها!دو درس اول هم ازش سوال میادش!خود استادمون گفتش!یه نگاه به متنش بندازید ضرر نداره
شما ساعت اولش کلاس داشتید یا ساعت دومش؟
پیشرفته رو میگن یا با منشی یا با هاشمیان بهتره برداریم اگر هم صیدی داشت برندارین چون کلا با ویژوال باهامون کار نشده مثل چی توش میمونیم!
خانم مهسا صندوق پیامت پره ؟چرا گزیته ارسال پ.خ رو من برای یو نمی بینم ؟!:blink:من توی لیست سیاهم ایا ؟![]()
نه بابا کلا سیستم پیام خصوصی رو حذفیده بودم!الان اوکیش کردم!
نه بابا اختیار دارید!لیست سیاه و شما؟!امکان نداره:blink::lol:
گفتم شاید دستتون خورده باشه .نمی دونستم از پایه پیام رو نابود کرده بودین:lol:نه بابا کلا سیستم پیام خصوصی رو حذفیده بودم!الان اوکیش کردم!
نه بابا اختیار دارید!لیست سیاه و شما؟!امکان نداره:blink::lol:
ساعت اول من هیچی نخوندم شما چیزی خوندید؟منم فردا همین امتحانو دارم!
اشتباه متوجه شدین ها!دو درس اول هم ازش سوال میادش!خود استادمون گفتش!یه نگاه به متنش بندازید ضرر نداره
شما ساعت اولش کلاس داشتید یا ساعت دومش؟
پیشرفته رو میگن یا با منشی یا با هاشمیان بهتره برداریم اگر هم صیدی داشت برندارین چون کلا با ویژوال باهامون کار نشده مثل چی توش میمونیم!
گفتم شاید دستتون خورده باشه .نمی دونستم از پایه پیام رو نابود کرده بودین:lol:
اثرات از صبح تا شب رو کتاب خوابیدنه کمتر خرخونی کن![]()
ساعت اول من هیچی نخوندم شما چیزی خوندید؟
امروز هرچی بچه تو فامیل بود ریختن خونمون نذاشتن درس بخونم همش میگن بازی بیار بازی کنیم
الانم این پیام ها رو با درگیری دارم می نویسم
رشته ی شما نرم افزاره؟
بازی های +18 رو برای ماها میسازن دیگه که بازی کنیم :دیبازی کنید؟!!بی خیال بابا سنی ازتون گذشته ها!!!
بازی های +18 رو برای ماها میسازن دیگه که بازی کنیم :دی
فیلم ترسناک که +16 عه نه 18 :دیاوونم برای طالباش میسازنفیلم های +18 رو چی ؟![]()
فیلم ترسناک که +16 عه نه 18 :دیاوونم برای طالباش میسازنمن بازی رو به فیلم ترجیح میدم :دی
واسه ما8تاس!اوستای ماهم 10 تا درس داده!:eh:
منو اشتباه!محاله! بنده خدا دختر مردمو بچه ها اسفالتش کردن انقدر ازش پرسیدن درس 1و2 حذفه.20بار گفت حذفه.منم فردا همین امتحانو دارم!
شما ها(اندکی های عزیز) فردا زبان عمومی میگید.منظورتون فارسی هست یا انگلیسی؟دورد بر شرفت ...
________
اهای اونایی که فردا زبان عمومی دارید :
منم فردا زبان عمومی دارم ...![]()