takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
چرا پای من وسط همه ماجرا ها هست ؟![]()
یاد "هیمشه پای یک زن در میان است" افتادم:lol:
چرا پای من وسط همه ماجرا ها هست ؟![]()
مشاهده پیوست 509234
فردا دوتا امتحان دارم , اولیش شیخ الرئیسه که هنوز لای جزوشو باز نکردم و کتابشم نداره , دومیش آشنایی با قرانه که تصمیم دارم بعد امتحان شیخ بخونمش
پ.ن : حضار فراموش نکنین که فرزاد اندک بودا!
سلام کسی امروز یا فردا می ره دانشگاه؟یه کار کوچیک داشتم اگه میرید بگید خیلی مهمه.
من بعدازظهر میرم.اگه کارت اداریه ممکنه باز نباشن!![]()
ترم اولی ؟با صیدی برداشته بودی؟
کلاس صبح بودی یا ظهر؟جواب هر دو بلی
عاقا سوتی امتحان زبانو گرفتید؟؟؟توی فکر کنم صفحه ی دوم امتحان بودش که گفته بود پیشوند منفی ساز correct چی میشه بعدش صفحه ی بعدش توی یکی از چهار گزینه ای ها خودش زده بود incorrect :blink: سر جلسه داشتم صندلی گاز میزدم مراقبه فکر میکرد امتحان سخته فشار روحی بهم وارد شده:lol:
.
.
.
دوستان کسی فارسی با حسین محمدی داشته؟امتحانش چجوریه؟لاشو تا حالا باز نکردم کلیم درس و نکته و تاریخ ادبیاته!!!:hmm:شیطونه میگه نرم سر جلسه!:evil:
کلاس صبح بودی یا ظهر؟
پس میشناسمت! منو نمیشناسی؟!ظهر...
سر کلاس ما هم درحقیقت صبح بودش!چون کلاس سر ظهرشو همه اش استاد میپیچوندش![]()
جواب هر دو بلی
عاقا سوتی امتحان زبانو گرفتید؟؟؟توی فکر کنم صفحه ی دوم امتحان بودش که گفته بود پیشوند منفی ساز correct چی میشه بعدش صفحه ی بعدش توی یکی از چهار گزینه ای ها خودش زده بود incorrect :blink: سر جلسه داشتم صندلی گاز میزدم مراقبه فکر میکرد امتحان سخته فشار روحی بهم وارد شده:lol:
.
.
.
دوستان کسی فارسی با حسین محمدی داشته؟امتحانش چجوریه؟لاشو تا حالا باز نکردم کلیم درس و نکته و تاریخ ادبیاته!!!:hmm:شیطونه میگه نرم سر جلسه!:evil:
پس میشناسمت! منو نمیشناسی؟!
درستهپیام خصوصی گذاشتن برای این کار ها ...
هه :lol:شما همین یدونه رو پیدا کردین من تو امتحان خودمون(این ترم نه ها گفتم قبلا)5 یا 6 موردو اینجوری زدم
اههههه چی کار داری باو تازه داشت به جاهای خوبش می کشیدپیام خصوصی گذاشتن برای این کار ها ...
اههههه چی کار داری باو تازه داشت به جاهای خوبش می کشیدفرستادیشون تو پ.خ:hmm:ولی خدایی بدشناسن ترمی که منم داشتم حداقل 3-4 تا از این سوتی ها بود توی برگه .ولی حیف فقط همین دروسن و بقیه جاها یا نیست یا کمه
![]()
خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبرهترسیدم کار به جای باریک برسه ...![]()
خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبرهولی اینجوری تحت نظارت بزرگترها بودن
![]()
خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبرهولی اینجوری تحت نظارت بزرگترها بودن
![]()
ترسیدم کار به جای باریک برسه ...![]()
از شما بعیده :blink::hmm:خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبرهولی اینجوری تحت نظارت بزرگترها بودن![]()
![]()
:happy:مثل اینکه تو این چن وقته موش دوانی هم یاد گرفتی![]()