• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سلام کسی امروز یا فردا می ره دانشگاه؟یه کار کوچیک داشتم اگه میرید بگید خیلی مهمه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مشاهده پیوست 509234
فردا دوتا امتحان دارم , اولیش شیخ الرئیسه که هنوز لای جزوشو باز نکردم و کتابشم نداره , دومیش آشنایی با قرانه که تصمیم دارم بعد امتحان شیخ بخونمش

پ.ن : حضار فراموش نکنین که فرزاد اندک بودا!

خخخخخ
منم دارم ولی نتیجه گرفتم این شا بداغی 20 بده نیس واسه همین حذفش کردم :دی

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
گزارش امتحان زبان:
بنا به مصوبه ی 658 لایحه 3 بودجه انجمن - تاریخ 3 دی 1392 هجری خورشیدی
ساعت 07:15 : در این ساعت دانشکده بسته بود.
ساعت 07:45 : در ها باز شود دیده شود بلکه بچه ها امتحان بدن.
ساعت 08:00 : همه ی بچه ها با استرس نشستند و سوالات داده می شود نفس ها در سینه هبس شده ناگهان چشم ها به سوالات می افتد
حسن: هه اینه منو ببین داشتم خودمو میکشتم
علی: خوب شد این پسر خر خونه پشت سرمنه خدایا شکرت!
من: خوابم میاد نا امید بودم ناگهان یک اس خوشگل آمد اولش ترسیدم گفتم مراقبع فهمید مراقبع خواب بود ، رفیقم جواب سوال ها رو اس کرده بود چون سوالا ها تستی بودند و چند تا جای خالی داشت دست بکار شدم و ...
ای کسانی که امتحان دارید آگاه باشید که مراقبان خوابند، سوالات تستی است و نمره کیلویی می باشد.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ترم اولی ؟با صیدی برداشته بودی؟

جواب هر دو بلی:cool:

عاقا سوتی امتحان زبانو گرفتید؟؟؟توی فکر کنم صفحه ی دوم امتحان بودش که گفته بود پیشوند منفی ساز correct چی میشه بعدش صفحه ی بعدش توی یکی از چهار گزینه ای ها خودش زده بود incorrect :blink: سر جلسه داشتم صندلی گاز میزدم مراقبه فکر میکرد امتحان سخته فشار روحی بهم وارد شده:lol:
.
.
.
دوستان کسی فارسی با حسین محمدی داشته؟امتحانش چجوریه؟لاشو تا حالا باز نکردم کلیم درس و نکته و تاریخ ادبیاته!!!:hmm:شیطونه میگه نرم سر جلسه!:evil:

jkm

Registered User
لایک‌ها
51

عاقا سوتی امتحان زبانو گرفتید؟؟؟توی فکر کنم صفحه ی دوم امتحان بودش که گفته بود پیشوند منفی ساز correct چی میشه بعدش صفحه ی بعدش توی یکی از چهار گزینه ای ها خودش زده بود incorrect :blink: سر جلسه داشتم صندلی گاز میزدم مراقبه فکر میکرد امتحان سخته فشار روحی بهم وارد شده:lol:
.
.
.
دوستان کسی فارسی با حسین محمدی داشته؟امتحانش چجوریه؟لاشو تا حالا باز نکردم کلیم درس و نکته و تاریخ ادبیاته!!!:hmm:شیطونه میگه نرم سر جلسه!:evil:
کلاس صبح بودی یا ظهر؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

.
.
.

هه :lol:شما همین یدونه رو پیدا کردین من تو امتحان خودمون(این ترم نه ها گفتم قبلا)5 یا 6 موردو اینجوری زدم

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
هه :lol:شما همین یدونه رو پیدا کردین من تو امتحان خودمون(این ترم نه ها گفتم قبلا)5 یا 6 موردو اینجوری زدم

پس کلا اینا عادتشونه!!!!ولی خیلی بهم چسبیدها!!!اصلا روحم تازه شد:lol:(فقط شانس گند اون سوال هایی که بلد نبودم هیج جوره نتونستم جوابشو پیدا کنم:hmm: )

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
پیام خصوصی گذاشتن برای این کار ها ...
اههههه چی کار داری باو تازه داشت به جاهای خوبش می کشید:pفرستادیشون تو پ.خ:hmm:ولی خدایی بدشناسن ترمی که منم داشتم حداقل 3-4 تا از این سوتی ها بود توی برگه .ولی حیف فقط همین دروسن و بقیه جاها یا نیست یا کمه:(

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اههههه چی کار داری باو تازه داشت به جاهای خوبش می کشید:pفرستادیشون تو پ.خ:hmm:ولی خدایی بدشناسن ترمی که منم داشتم حداقل 3-4 تا از این سوتی ها بود توی برگه .ولی حیف فقط همین دروسن و بقیه جاها یا نیست یا کمه:(

ترسیدم کار به جای باریک برسه ... :D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبره;)ولی اینجوری تحت نظارت بزرگترها بودن:cool:

اگر یادت باشه mahsa728 گفت یه کیف خیلی سنگین داره که در صورت نیاز بزنه به ... (سر همون گفتم برند خصوصی :D)
ولی راست میگه بیایید حرفاتونو اینجا بزنید ... :D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ترسیدم کار به جای باریک برسه ... :D

:eek::hmm:

خو اینجوری که بدتره توی پ.خ معلوم نیست چه خبره