:hmm:
از شما بعیده :blink::hmm:
:happy:
الان برای من ننوشتی از شما بعیده یعنی از من بعید نبود ؟
:hmm:
کیا صبح امتحان این شیخ الرییس رو دارن؟؟؟؟
عاقا من هیچی نخوندم (دروغ نگم تاصفحه 6یه ور روخوانی کردم)چه گلی سرم بگیرم!
دلمو خوش کرده بودم به نقشه راه،این توش هیچی نیست که.چرت وپرت پر شده بدون هیچ توضیحی
صداشو هم که ضبط شده بود م اشغاله اصلا کیفیت نداره به لعنت هم نمیرزه
اون سی دی هم که 5-6 ساعته اونم که نمیرسم
حالا کسی نظری داره واسه یه 10
تاریخ تحلیلی
چه درسیه عشخم ؟:graduated
عاقا فک کنم گزینه یک خوب باشه اما چی بخونم تو این نقشه راه کوفتی هیچی نیست که!@ahrad
روش اول:
بشین تا صبح خر بزن
روش دوم:
برو سر جلسه امتحان
اگه دیدی جای تقلبت خوبه که بشین امتحان بده
اگه نه ببین بغلیات کی بلده
اگه دیدی اوون ها هم تعطیلا بیا بیرون بزار برای ترم بد.این میدونم دست بنداز هم داره
روش سوم:
takesh رو بزن :دی (دلیلش هم اینهکه اینجا دیوارشو کوتاه تر از همه گیر اوردم :دی )
اگر دیوار کوتاه تر از اوون سراغ داری برو سراغ همون :دی
روش چهارم:
اوونی که گفته این خوبه رو بزن :دی
عاقا فک کنم گزینه یک خوب باشه اما چی بخونم تو این نقشه راه کوفتی هیچی نیست که!
راستی خیر سرم دیگه ترم بعدی تو کار نباید باشه!
شوما اکیی .به اندک ترم اعتمادی نیست:hmm:
@ahrad
روش اول:
بشین تا صبح خر بزن
روش دوم:
برو سر جلسه امتحان
اگه دیدی جای تقلبت خوبه که بشین امتحان بده
اگه نه ببین بغلیات کی بلده
اگه دیدی اوون ها هم تعطیلا بیا بیرون بزار برای ترم بد.این میدونم دست بنداز هم داره
روش سوم:
takesh رو بزن :دی (دلیلش هم اینهکه اینجا دیوارشو کوتاه تر از همه گیر اوردم :دی )
اگر دیوار کوتاه تر از اوون سراغ داری برو سراغ همون :دی
روش چهارم:
اوونی که گفته این خوبه رو بزن :دی
سلام کسی امروز یا فردا می ره دانشگاه؟یه کار کوچیک داشتم اگه میرید بگید خیلی مهمه.
کسی نبود میخوام جامو ببینه خوبه یا نه!
پس ظاهرا درست یادم بوده ولی احراد اگه امتحان دادی نظرتو بنویس برای بقیه دوستانتستاش سخته.من با تقلب از رو کل کلاس(جایی که بودم دیدش خوب بود) شدم 14.سوالاشم بیشتز از رو حرفاشه تا اوون جزوه ها (مثلا یکیش بودرکه فلانی حاصل چه نوع ازدواج نا مشروعیه).ضمن صلوات به عمه اینترنت اکسپلورر که اینتر رو نمیخونه باید بگم که کل جزوه + اوون کتابه که گفته + رود مپش همه رو باید برا نمره بالا فول باشی.
من گفتم اول ترم بر ندار دردسر داره و ... ولی چاره ای نداشتیبابا اول ترم تو همین فروم کلی با بچه ها صحبت کردم کسی بد نگفت ازش،حالا چیزای جدید میشنوم
استاد فارسی فقط یه خانومه که باهاش داشتم قبلنا ولی اسمشو یادم نمیاد متاسفانه ولی راحت باهاش 18 شدمدهبد رو من از بهترین استادهای فارسی میدونم تو دانشگاه
ترم قبل داشتم باهاش و دو ساعت خوندم فقط و ۱۶ شدم
...
مطمئنا اگر سرکلاس بوده باشی یه امتحانه مطلوب خواهی داشت چون میدونی دقیقا چیارو گفته
کلاسش که باحاله ولی در مورد درس دادنش اختلاف نظر داریمهنوزم که هنوزه اگر بهش پیشرفته بدن .میشناسم کسایی رو که مثل من با کله میان سر کلاسش .کسانی پیشرفتشون رو حتی بالای 17 شدن .با اساتید دیگه ولی صیدی یه چیز دیگست .هاشمیان هم بد نیست .
همونی که امیر جان پیشنهاد داد خوبه 10 رو که میشی داداش نگران نباش . اصلا شاید این ترم آسون تر بگیره ولی خره رو بزن امشبکیا صبح امتحان این شیخ الرییس رو دارن؟؟؟؟
عاقا من هیچی نخوندم (دروغ نگم تاصفحه 6یه ور روخوانی کردم)چه گلی سرم بگیرم!
دلمو خوش کرده بودم به نقشه راه،این توش هیچی نیست که.چرت وپرت پر شده بدون هیچ توضیحی
صداشو هم که ضبط شده بود م اشغاله اصلا کیفیت نداره به لعنت هم نمیرزه
اون سی دی هم که 5-6 ساعته اونم که نمیرسم
حالا کسی نظری داره واسه یه 10:graduated
معصومه صادقی نداشتی فارسی رو ؟در مورد صیدی درس دادنش زیاد برای من مهم نبود .در واقع اصن درسی نمی داد یا اگرم می داد من تقریبا بلد بودم .ولی دقیقا درست می گی اخلاقش باحال بود ینی بهتر بگم جو کلاسش خوب بود .حداقل در دوره ای که ما بودیم با وجود ممد دخیل بشدت کلاس شادابی بود:lol:پس ظاهرا درست یادم بوده ولی احراد اگه امتحان دادی نظرتو بنویس برای بقیه دوستان
من گفتم اول ترم بر ندار دردسر داره و ... ولی چاره ای نداشتی
استاد فارسی فقط یه خانومه که باهاش داشتم قبلنا ولی اسمشو یادم نمیاد متاسفانه ولی راحت باهاش 18 شدم
کلاسش که باحاله ولی در مورد درس دادنش اختلاف نظر داریم
همونی که امیر جان پیشنهاد داد خوبه 10 رو که میشی داداش نگران نباش . اصلا شاید این ترم آسون تر بگیره ولی خره رو بزن امشب
پ.ن : دم همتون گرم که تو ایام امتحانات انقد این تاپیک رو گرم نگه میدارین دهنم مسواک شد بسکه ورق زدم و لایک کردم:wacko:
نه رفیقم با معصومه خانوم داشت میگفت خوبه منتهی هنوز امتحان نداده بود حالا بعد امتحانش یادم نیست نظرشو پرسیدم یا نهمعصومه صادقی نداشتی فارسی رو ؟در مورد صیدی درس دادنش زیاد برای من مهم نبود .در واقع اصن درسی نمی داد یا اگرم می داد من تقریبا بلد بودم .ولی دقیقا درست می گی اخلاقش باحال بود ینی بهتر بگم جو کلاسش خوب بود .حداقل در دوره ای که ما بودیم با وجود ممد دخیل بشدت کلاس شادابی بود:lol:
حتما نظرمو فردا مینویسم .درکمتر از24 ساعت اینده پرونده استاد رو خواهم پیچید برای همیشه:lol:پس ظاهرا درست یادم بوده ولی احراد اگه امتحان دادی نظرتو بنویس برای بقیه دوستان
من گفتم اول ترم بر ندار دردسر داره و ... ولی چاره ای نداشتی
همونی که امیر جان پیشنهاد داد خوبه 10 رو که میشی داداش نگران نباش . اصلا شاید این ترم آسون تر بگیره ولی خره رو بزن امشب![]()
خعلیییییی ادم باحالی بود می خندید .باهاش می خندیدیم یهو اخم می کرد همه که کپ می کردننه رفیقم با معصومه خانوم داشت میگفت خوبه منتهی هنوز امتحان نداده بود حالا بعد امتحانش یادم نیست نظرشو پرسیدم یا نه![]()