کارت سبز نه, برگ سبز

سازمان مرکزی **** رو هم نمیدونم چیه و کجاست هرجا که آشنا داری دیگه ... من تو نیرو هوایی آشنا داشتم و تا یکی دو روز دیگه که برگ سبزم بیاد ایشالا میرم اونجا پذیرش میگیرم ...آشنا هم نداشتی میتونی بری همین سازمان های وابسته و رده های مختلف **** شانست رو امتحان کنی شاید نیرو کم داشتن از خداشونم بود پذیرشت کنن ...ولی آشنا داشته باشی مخصوصا اگه قطر گردنش زیاد باشه خیلی بهتره چون ممکنه بفرستنت بالا برجک :lol: ولی اگه فامیل امیر و سردار باشی اجباری میتونه واسه ت با هتل هیلتون برابری کنه ... شما اول اقدام کن برای اعزام تا 24 ماه نشدی ... بعدش خدا بزرگه ایشالا یه جای توپ میفتی ... اگه بسیج فعال هم باشی میتونی واسه حوزه ی خودت پذیرش بگیری اگه نیرو بخوان ...اول تصمیمت رو باید قطعی کنی ...
ممنون برادر
: ))) نمیدونم چرا نوشتم کارت!
من هنوز درسم تمام نشده، از طرفی واسه ارشد هم ثبت نام کردم که 1 ماه دیگه تقریبا امتحانشه، اما اصلا حال و حوصله درس و دانشگاه رو حتی در پایین ترین سطح هم ندارم! 24 سالمه دیگه...زندگی خاصی هم نکردیم توی این مدت مثل خیلی های دیگه که دارن میسوزن
میخوام برم دنبال زندگیم، منتها نمی دونم این برگ سبز و فعالی رو چقدر طول میکشه بدن؟ من همسایه تقریبا دیوار به دیوارمون فرمانده پایگاه مسجد محلمونه و ما رو به خوبی میشناسه چجور آدمی هستیم، بنظرت اگه بخواد میتونه 4-5 ماهه این دو مورد رو برام ردیف کنه؟
یه همسایه دیگه داریم مسئول آموزش مرکز آموزشی ****(همونی که خارج از شهر قرار داره) که کار چند نفر رو هم درسته کرده تو محلمون...منتها من دوست دارم پادگانی که داخل شهره برم که با یه تاکسی رفت و آمد کنم، اون یکی 1 ساعت راهه و وضعیت فرهنگیشم داغونه!!