• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان من الان دارم واسه معافيت پزشکى اقدام مى کنم و نميدونم که کاراى کميسيون کى تموم ميشه .حالا سوالم اينه اگه معاف نشم ممکنه اسفند اعزام شم يا ميمونه واسه سال بعد ؟؟؟
و اينکه از کى سربازى ميشه 24 ماه ؟؟

Sent from my LT28h using Tapatalk
لیسانس اگه داشته باشی که برج 12 زودتر اعزام نمیشی و با توجه به افزایش درخواست ها برای اعزام به خدمت برای سال 92 ممکنه اردیبهش اعزام بشین به نظرم بستگی داره رای کمیسیون کی بیاد ...24 ماه هم از اول 93 هست ولی فعلا مگن احتمال داره بشه 24 ماه ولی شک نکن 24 ماه که هیچی بعدش 30 ماه هم میکنن بهت قول میدم ...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
داش میلاد
بودنش هست ولی خیلی سخت میگیرن
مثل قبل معافیت نمیدن
خودشونم علنن میگن نیرو کم دارن
مرسی داش جعفر

خوب باید بدن

کف پاهام تخته معاف میشم خب!

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
مرسی داش جعفر

خوب باید بدن

کف پاهام تخته معاف میشم خب!

خاهش
اره باید بدن
حالا اصلن با حرف من ناامید نشو
چون من خودمم معافیت گرفتم (البته کفالت بود و اراک و تهران هم رفتم )
از چندتا دیگم پرسیدم اذیت میکنن
حالا ایشالله مطابق میلت بشه. کاری هم داشتی ما در خدمتیم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خاهش
اره باید بدن
حالا اصلن با حرف من ناامید نشو
چون من خودمم معافیت گرفتم (البته کفالت بود و اراک و تهران هم رفتم )
از چندتا دیگم پرسیدم اذیت میکنن
حالا ایشالله مطابق میلت بشه. کاری هم داشتی ما در خدمتیم
چون تو لیست بیماری ها واسه معافیت پزشکی نبودش
فک کردم عوض شده
خدمت که داره میشه 24ماه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
چون تو لیست بیماری ها واسه معافیت پزشکی نبودش
فک کردم عوض شده
خدمت که داره میشه 24ماه

چرا هست
من از یکی که میرفت سربازی شنیدم
میگفت همین مورد رو رفته بود کمیسیون
از 4 نفر یکی گفته معافیت دائم یکی دیگه معافیت موقت بعدی معاف از رزم
اخری اومده گفته یک میل گودی داره متاسفم معاف از رزم
اخرش معاف نشده بود و سربازی میرفت فقط معاف از رزم بود (ک اونم زیاد فرقی نمیکنه)
گفتم ک نیرو کم دارن هم مدتو زیاد میکنن هم بد معافیت میدن:(

gelen368

Registered User
لایک‌ها
144
سلام دوستان
کسی در باره میگرن مزمن و سینوزیت مزمن چیزی نمیدونه؟

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
یکم از حال و هوای داخل اتاق کمیسیون پزشکی بگید
کاملا لختت میکنن ؟
میشه وسایل تقلب برد داخل اتاق ؟
واسه عرق دست و پا میخوام برم .اگه بشه یه مایعی با خودم ببرم تو

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یکم از حال و هوای داخل اتاق کمیسیون پزشکی بگید
کاملا لختت میکنن ؟
میشه وسایل تقلب برد داخل اتاق ؟
واسه عرق دست و پا میخوام برم .اگه بشه یه مایعی با خودم ببرم تو
جلو جمع لختت می کنند که پشیمون شی و بری سربازی ... !

کمیسیون تهران که اینجور نیست ! یه سالن هست توش هر کاری خواستی می کنی و بعد صدات می کنند بری داخل ! اینقدر شلوغ و خر تو خر هست
3 تا دکتر @!$ نشستن که نظر می دن
همین

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان کسی درم ورد گرفتن کفالت پدربزرگ مادری اطلاعات داره؟
من الان یه پسرخاله 21 ساله هم دارم، خودم 24 سالمه، الان اون بنده خدا تازه رفته دانشگاه و کلا یه استان دیگه هست و نمی تونه به هیچ عنوان به اینا سر بزنه...اصلا خدمت نمی خواد بره حالا حالاها!
میخوام بدونم آیا امکانش هست که من معاف بشم با استفاده از کفالت؟
آخه یجا خوندم شرطش اینه که پدربزرگ مادری فقط یک نوه بالای 18 سال داشته باشه :|

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
جلو جمع لختت می کنند که پشیمون شی و بری سربازی ... !

کمیسیون تهران که اینجور نیست ! یه سالن هست توش هر کاری خواستی می کنی و بعد صدات می کنند بری داخل ! اینقدر شلوغ و خر تو خر هست
3 تا دکتر @!$ نشستن که نظر می دن
همین

شما واسه چه معافيتى اقدام کرديد ؟
يعنى حتى کاپشن رو هم ميگن در بياريد؟
حالا اگه کسي رو در حين تقلب ببينن داستان چيه ؟

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام دوستان چند تا سوال داشتم :
من فرجم تا ١٠/١ بوده اما ميخوام فردا يعني ٤روم دفترچه رو پست كنم غيبت ميخورم بخ خاطر ٣-٤ روز ؟!!

٢) يكي از دوستام توي **** هست و ميخواد برام پذيرش بگيره بايد من دفترچه رو پست كنم و بعد برگ سبز رو ببرم **** اون منطقه يا خودشون دفترچه رو ميفرستن !!؟

٣) من الان بسيجي معمولي دارم نميشه در حين خدمت فعالي بگيرم ؟

٤) راستي مفهوم معاف از رزم چيه ؟ و مزاياش چيا هست ؟!!
ممنون

Sent from my i5

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شما واسه چه معافيتى اقدام کرديد ؟
يعنى حتى کاپشن رو هم ميگن در بياريد؟
حالا اگه کسي رو در حين تقلب ببينن داستان چيه ؟

چیکار می خواهی بکنی ؟
پ.خ بزن راهنماییت کنم

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان چند تا سوال داشتم :
من فرجم تا ١٠/١ بوده اما ميخوام فردا يعني ٤روم دفترچه رو پست كنم غيبت ميخورم بخ خاطر ٣-٤ روز ؟!!

٢) يكي از دوستام توي **** هست و ميخواد برام پذيرش بگيره بايد من دفترچه رو پست كنم و بعد برگ سبز رو ببرم **** اون منطقه يا خودشون دفترچه رو ميفرستن !!؟

٣) من الان بسيجي معمولي دارم نميشه در حين خدمت فعالي بگيرم ؟

٤) راستي مفهوم معاف از رزم چيه ؟ و مزاياش چيا هست ؟!!
ممنون

Sent from my i5
سلام دوست عزیز
باید عرض کنم متاسفانه غیبت خوردی و علاوه بر اضاف خوردن دیگه پذیرش هم نمیتونی بگیری و باید همه چی رو به دست تقدیر بسپاری ...
در حین خدمت به نظرم میتونی فعال بگیری ولی اینکه به دردت بخوره یا نه به نظرم به کارت نمیاد ...
معاف از رزم یعنی اینکه مشکلی مرضی چیزی داشتی که معافیت دائم بهت ندادن به جاش معاف از رزم دادن معنی ش هم اینه که تو آموزشی از رژه و این چیزا معافی به جاش باید دستشوئی بشوری و ... گاهی خوبه گاهی نیست ... منم میتونستم بگیرم اما نگرفتم .... بستگی به پادگان و فرمانده ت و اینا داره گاهی این قدر اذیتت میکنن که پشیمون میشی و میگی کاش نگرفته بودم ... دیگه به شانستون بستگی داره ...

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان جواب سوال ما رو کسی نمی دونه؟
کلا راجع به کفالت ها یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم

راستی چطور میشه اطمینان حاصل کرد که حتما **** میفتیم و اون هم در محدوده ی خودمون؟ مثلا تو شهرمون 1 مرکز آموزشی داخل شهر داره یکی خارج شهر
میخوام مطمئن بشم داخل شهر میفتم، راهی داره؟ فرض کنیم بسیج فعال و کارت سبز و اینا همه رو داشته باشم

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان کسی درم ورد گرفتن کفالت پدربزرگ مادری اطلاعات داره؟
من الان یه پسرخاله 21 ساله هم دارم، خودم 24 سالمه، الان اون بنده خدا تازه رفته دانشگاه و کلا یه استان دیگه هست و نمی تونه به هیچ عنوان به اینا سر بزنه...اصلا خدمت نمی خواد بره حالا حالاها!
میخوام بدونم آیا امکانش هست که من معاف بشم با استفاده از کفالت؟
آخه یجا خوندم شرطش اینه که پدربزرگ مادری فقط یک نوه بالای 18 سال داشته باشه :|
دوست عزیز تا جایی که من شنیدم و اطلاع دارم این قانون قرار بوده 6 ماهه اجرا بشه بعدش هم ورش دارن ... به احتمال 100% یه آقازاده ای خواستن معاف کنن این قانون رو گذاشتن وگرنه گوز رو به شقیقه ربط دادن با این قانوناشون ... به تک پسر معافی نمیدن اون وقت اومدن به نوه عمه ی عروس خاله ی مشمول معافی دادن !!!باز هم تا جایی که من میدونم باید تنها نوه ی پسرش باشی فرزندان ذکور پدربزرگ هم یا مرده باشن یا اصلا نداشته باشه ضمن اینکه نیاز به مراقب و رسیدگی هم داشته باشه ... تقریبا فقط همون آقا زاده مشمول این قانون میشه ...

دوستان جواب سوال ما رو کسی نمی دونه؟
کلا راجع به کفالت ها یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم

راستی چطور میشه اطمینان حاصل کرد که حتما **** میفتیم و اون هم در محدوده ی خودمون؟ مثلا تو شهرمون 1 مرکز آموزشی داخل شهر داره یکی خارج شهر
میخوام مطمئن بشم داخل شهر میفتم، راهی داره؟ فرض کنیم بسیج فعال و کارت سبز و اینا همه رو داشته باشم
مابقی کفالت ها هم که روشنه دیگه
تنها فرزند ذکور پدری که 65 سال به بالا باشه و نیاز به مراقبت داشته باشه ...
اگه کارت سبز بگیرین که معلومه دیگه کجا افتادی ... وقتی که برگ سبز رو میبرین یگان مربوط برای پذیرش مشخص میشه کجا باید خدمت کنید اما اگه پذیرش نیرید احتمال داره ارتش یا نیروی انتظامی بیفتید ...

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز تا جایی که من شنیدم و اطلاع دارم این قانون قرار بوده 6 ماهه اجرا بشه بعدش هم ورش دارن ... به احتمال 100% یه آقازاده ای خواستن معاف کنن این قانون رو گذاشتن وگرنه گوز رو به شقیقه ربط دادن با این قانوناشون ... به تک پسر معافی نمیدن اون وقت اومدن به نوه عمه ی عروس خاله ی مشمول معافی دادن !!!باز هم تا جایی که من میدونم باید تنها نوه ی پسرش باشی فرزندان ذکور پدربزرگ هم یا مرده باشن یا اصلا نداشته باشه ضمن اینکه نیاز به مراقب و رسیدگی هم داشته باشه ... تقریبا فقط همون آقا زاده مشمول این قانون میشه ...

مابقی کفالت ها هم که روشنه دیگه
تنها فرزند ذکور پدری که 65 سال به بالا باشه و نیاز به مراقبت داشته باشه ...
اگه کارت سبز بگیرین که معلومه دیگه کجا افتادی ... وقتی که برگ سبز رو میبرین یگان مربوط برای پذیرش مشخص میشه کجا باید خدمت کنید اما اگه پذیرش نیرید احتمال داره ارتش یا نیروی انتظامی بیفتید ...

خیلی ممنون دوست عزیز
که اینطور پس این راه هم مثل باقی راه ها به بن بست خورد!

یعنی وقتی کارت سبزم اومد خودم میرم سازمان مرکزی **** اونجا میگم پذیرش می کنین یا نه؟

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی ممنون دوست عزیز
که اینطور پس این راه هم مثل باقی راه ها به بن بست خورد!

یعنی وقتی کارت سبزم اومد خودم میرم سازمان مرکزی **** اونجا میگم پذیرش می کنین یا نه؟
کارت سبز نه, برگ سبز :D سازمان مرکزی **** رو هم نمیدونم چیه و کجاست هرجا که آشنا داری دیگه ... من تو نیرو هوایی آشنا داشتم و تا یکی دو روز دیگه که برگ سبزم بیاد ایشالا میرم اونجا پذیرش میگیرم ...آشنا هم نداشتی میتونی بری همین سازمان های وابسته و رده های مختلف **** شانست رو امتحان کنی شاید نیرو کم داشتن از خداشونم بود پذیرشت کنن ...ولی آشنا داشته باشی مخصوصا اگه قطر گردنش زیاد باشه خیلی بهتره چون ممکنه بفرستنت بالا برجک :lol: ولی اگه فامیل امیر و سردار باشی اجباری میتونه واسه ت با هتل هیلتون برابری کنه ... شما اول اقدام کن برای اعزام تا 24 ماه نشدی ... بعدش خدا بزرگه ایشالا یه جای توپ میفتی ... اگه بسیج فعال هم باشی میتونی واسه حوزه ی خودت پذیرش بگیری اگه نیرو بخوان ...اول تصمیمت رو باید قطعی کنی ...

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
کارت سبز نه, برگ سبز :D سازمان مرکزی **** رو هم نمیدونم چیه و کجاست هرجا که آشنا داری دیگه ... من تو نیرو هوایی آشنا داشتم و تا یکی دو روز دیگه که برگ سبزم بیاد ایشالا میرم اونجا پذیرش میگیرم ...آشنا هم نداشتی میتونی بری همین سازمان های وابسته و رده های مختلف **** شانست رو امتحان کنی شاید نیرو کم داشتن از خداشونم بود پذیرشت کنن ...ولی آشنا داشته باشی مخصوصا اگه قطر گردنش زیاد باشه خیلی بهتره چون ممکنه بفرستنت بالا برجک :lol: ولی اگه فامیل امیر و سردار باشی اجباری میتونه واسه ت با هتل هیلتون برابری کنه ... شما اول اقدام کن برای اعزام تا 24 ماه نشدی ... بعدش خدا بزرگه ایشالا یه جای توپ میفتی ... اگه بسیج فعال هم باشی میتونی واسه حوزه ی خودت پذیرش بگیری اگه نیرو بخوان ...اول تصمیمت رو باید قطعی کنی ...

ممنون برادر
: ))) نمیدونم چرا نوشتم کارت! :D
من هنوز درسم تمام نشده، از طرفی واسه ارشد هم ثبت نام کردم که 1 ماه دیگه تقریبا امتحانشه، اما اصلا حال و حوصله درس و دانشگاه رو حتی در پایین ترین سطح هم ندارم! 24 سالمه دیگه...زندگی خاصی هم نکردیم توی این مدت مثل خیلی های دیگه که دارن میسوزن
میخوام برم دنبال زندگیم، منتها نمی دونم این برگ سبز و فعالی رو چقدر طول میکشه بدن؟ من همسایه تقریبا دیوار به دیوارمون فرمانده پایگاه مسجد محلمونه و ما رو به خوبی میشناسه چجور آدمی هستیم، بنظرت اگه بخواد میتونه 4-5 ماهه این دو مورد رو برام ردیف کنه؟
یه همسایه دیگه داریم مسئول آموزش مرکز آموزشی ****(همونی که خارج از شهر قرار داره) که کار چند نفر رو هم درسته کرده تو محلمون...منتها من دوست دارم پادگانی که داخل شهره برم که با یه تاکسی رفت و آمد کنم، اون یکی 1 ساعت راهه و وضعیت فرهنگیشم داغونه!!

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
من امروز رفتم برای معاینه چشم بیمارستان سجاد.
3.5 ساعت حدودا طول کشید.
قطره ریختم .75 نمره چشمم اومد پایین شد 10.75
کلا هم یک بار با قطره و یک بار بی قطره شماره چشمم رو انداره گرفتن و فقط 1 دکتر.
دکتره کارت مطبش رو هم داد.
کسی خواست بگه آدرسشو بهش بدم.

بالا