• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور سیکلت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
داداش سرهنگ چجوری امتحان میگیره ؟
خدایی خیلی صحنه ستمیه بشینه ترک موتور امتحان بگیره :D

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تهران فکر کنم آموزشگاه از مدتها پیش تاسیس شده (سه راه آذری) ولی مطمئن نیستم این خبر صددرصد صحت داشته باشه. امتحان هم فقط شهرک آزمایش برگزار میکنه و آموزشگاه ظاهرا در تهران فقط آموزش رانندگی ارائه میده.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
چند جلسه تئوری عملی داره
کی آمزوش میده؟
برای من که موتورم کلاچ خودکاره چکار کنم؟
همه با هوندا كفي امتحان عملي ميدن هيچ تفاوتي قائل نيستن :D
فعلا فقط ثبت نام كردم هيچي معلوم نيست.رفتم كلاس اطلاعات مو به مو رو بهتون ميدم
داداش سرهنگ چجوری امتحان میگیره ؟
خدایی خیلی صحنه ستمیه بشینه ترک موتور امتحان بگیره :D
فك نكنم پشتت بشينه احتمالا مانع ها رو بايد رد كني بشينه پشتت كه يه دفعه كلاچ رو ول ميكني با مخ بياد زمين :D
تهران فکر کنم آموزشگاه از مدتها پیش تاسیس شده (سه راه آذری) ولی مطمئن نیستم این خبر صددرصد صحت داشته باشه. امتحان هم فقط شهرک آزمایش برگزار میکنه و آموزشگاه ظاهرا در تهران فقط آموزش رانندگی ارائه میده.
برا سمنان كه 100 درصد طرح اجرا شده

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آها پس باید مانع رد کرد
آخه خدایی خیلی ضایع بود یه سرهنگ بازنشسته یا شاغل بشینه ترک موتور بگه هندل بزن بریم :D

Gobelz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آخه موتور آشغالی سی جی کجاش ایمنی داره که بعنوان موتور امتحان انتخاب کردن
کشورهای دیگه با فکرشون روز به روز دارن رانندگی با ماشین و موتور را ساده میکنن که خطر تصادف کمتر بشه بعدش این عقب افتاده موتور سی جی را بعنوان موتور استاندارد نشون میدن

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آها پس باید مانع رد کرد
آخه خدایی خیلی ضایع بود یه سرهنگ بازنشسته یا شاغل بشینه ترک موتور بگه هندل بزن بریم :D
:D
آره ولي براي آمورش فك كنم يه مربي هست كه ياد ميده مثلا حالا بايد ببينيم چي ميشه تو شهر ما هزينه كلاس ها 31 تومن +10 تومن برا راهنمايي رانندگي +1000 تومن هم برا امتحان آيين نامه+8000 تومن پژوهش و توسعه ناجي +500 تومن عوارض شهرداري

آخه موتور آشغالی سی جی کجاش ایمنی داره که بعنوان موتور امتحان انتخاب کردن
کشورهای دیگه با فکرشون روز به روز دارن رانندگی با ماشین و موتور را ساده میکنن که خطر تصادف کمتر بشه بعدش این عقب افتاده موتور سی جی را بعنوان موتور استاندارد نشون میدن
آره والا.
حالا موتورش سالم باشه باز ميشه يه كاري كرد برا امتحان يه موتوري رو ميارن كه نه كلاچ و نه دنده و ... درست حسابي نداره

aryan_007

Registered User
لایک‌ها
39
والا من که توی خود راهنمایی رانندگی ثبت نام کردم فقط جدیدا بر اساس حروف الفبا شده یعنی کل حروف الفبا رو توی 4 بخش فصل تقسیم کردن . اگه بیفتی میره تا فصل بعد :D
هزینه هم راهور سنگین ترینش بود که فک کنم شده 15 تومن . کلا 25 تومن شد . امتحانش هم 4 تا مانع داره که یهبار رد میشی میری دور میزنی باز بر میکردی . شب قبل 2 ساعت تمرین و قبل امتحان 15 دقیقه تمرین = قبولی
کلی هم میخندین سر امتحان :D

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
باسلام
من در رابطه با شهرک آزمایش چیزی تو اینترنت پیدا نکردم به همین خاطر تصمیم به ایجاد این تاپیک گرفتم تا عزیزانی که چه از طریق پرشین تولز و چه از طریق گوگل این تاپیک رو مشاهده می کنند ، اطلاعاتی به دست بیاورند

این مطالب کاملا توسط خودم تهیه و تدوین شده است به جز قسمت اسامي آموزشگاه هاي رانندگي موتور سيكلت

خب شروع می کنم . ( گرفتن گواهی نامه موتور سیکلت در شهر تهران )

اولین نکته مهم :
من چون اول رفتم سراغ گواهی نامه موتور ، آموزش قدم به قدم رو براتون شرح میدم اما اونایی که گواهی نامه ماشین دارن و میخوان برن گواهی نامه موتور بگیرن حتما باید موقعی که میرن ثبت نام تو آموزشگاه و همچنین وقتی که میرن شهرک آزمایش باید گواهی نامه ماشین همراهشون باشه + یکسری اطلاعات جزئی دیگه که باید از آموزشگاه خودشون بپرسن.

مرحله 1 ( آموزشگاه ):

برای گرفتن گواهی نامه موتور شما باید حتما به یکی از 6 آموزشگاه های موتور سیکلت در تهران مراجعه کنید و ثبت نام کنید.

اسامي آموزشگاه هاي رانندگي موتور سيكلت:

1- آموزشگاه فانوس: ميدان رسالت – خيابان نيروي دريايي- پلاک 1/150 – تلفن 77226772

2- آموزشگاه ايمن: جنت آباد شمالي- نرسيده به اتوبان همت- نبش خيابان 22 بهمن – پلاک 163- تلفن 44600932

3- آموزشگاه رضوان: شهرري- شهرک علائين- خيابان مصطفي خميني- خيابان شهيد ديناروند- پلاک 20 – تلفن 33419588

4- آموزشگاه فردوسي: خيابان انقلاب- روبروي بهار شمالي- ساختمان سجاد- طبقه سوم- واحد 12- تلفن 77626312

5- فرهنگ: يافت آباد- بلوار الغدير شمالي- نبش کوچه چهارم- پلاک 57 – تلفن: 663114506

6- آموزشگاه رهرو: سه راه آذري- ابتداي 45 متري زرند- پلاک 43 – تلفن 66661906

هزینه ها :

1- هزینه ثبت نام در آموزشگاه های موتور سیکلت 24500 تومان می باشد + 8 هزار تومان پول کتاب(اختیاری)

2- 14500 هزینه برای معاینه چشم !!!!!!!!!

3- چهار فیش بانکی کلا به مبلغ 19500 تومان در بانک ملی ایران !!

4- آزمایش خون برای مشخص شدن گروه خونی شما که بستگی به محل مراجعه شما داره . معمولا بین 6 تا 8 هزار تومان است

کلاس ها :

کلا آموزشگاه ها 5 جلسه دارند که به شکل زیر می باشد :

1- دو جلسه اول آموزش آیین نامه هست

2 جلسه سوم امتحان آیین نامه هست

3- جلسه چهارم و پنجم مربوط به مسائل فنی موتور سیکلت هست

نکته 1 - امتحان آیین نامه حاوی 30 سوال هست که شما می تونید کلا 4 تا غلط داشته باشید ! یعنی اگه 5 تا غلط داشته باشید مردود می شید

نکته 2 - اگه امتحان آیین نامه رو رد بشید میتونید جلسه چهارم و پنجم رو شرکت کنید اما هفته بعدش باید دوباره برید و آیین نامه رو امتحان بدید

نکته 3 - 80 درصد سوالات آیین نامه جلسه سوم ، از تست های آخر کتاب آیین نامه میاد

خب بعد از اینکه این 5 جلسه رو تموم کردید باید 3 یا 4 روز منتظر باشید تا کاردکس شما آماده بشه و چند روز بعدش برید آموزشگاه پیش افسر تا کارتکس و پوشه شما رو برسی و امضا کنه . بعد از اینکه پرونده شما رو امضا کرد ، همون موقع پرونده رو به شما بر می گردونه و شما دیگه کاری با آموزشگاه ندارید و پرونده رو باید ببرید شهرک آزمایش و باید یک امتحان آیین نامه دیگر و یک امتحان عملی در شهرک آزمایش بدید

مرحله 2 ( شهرک آزمایش ):

امتحان کتبی آیین نامه
:

بعد از گرفتن پرونده ، شما می توانید در یکی از روزهای هفته به جز پنجشنبه و جمعه به شهرک آزمایش مراجعه کنید
شما برای اینکه بتونید آزمون کتبی و عملی را در یک روز امتحان بدید می تونید از ساعت 7:30 صبح مراجعه کنید .
آخرین وقت مراجعه هم فکر کنم ساعت 9:30 صبح باشه !
به شما توصیه می کنم که حداکثر تا ساعت 8 صبح اونجا باشید تا بتونید امتحان کتبی و عملی رو تو 1 روز شرکت کنید

برای گرفتن نوبت و شرکت در آزمون کتیی آیین نامه شما باید برید باجه 4 شهرک آزمایش و نوبت بگیرید

بعد از اینکه نوبت گرفتید میرید تو سالن مربوطه و متنظر میشید
بعد میرید داخل سالن کامپیوتر که تعداد زیادی کامپیوتر وجود دارد که شما باید پشت یک کامپیوتر بنشینید
سپس اون شماره نوبت رو که از باجه 4 گرفتید وارد کامپیوتر میکنید و وقتی که افسر دستور داد روی دکمه ی شروع کلیک می کنید و آزمون شروع میشه .

زمان آزمون 20 دقیقه است
30 تا سوال هست که حداکثر باید 4 تا غلط داشته باشید ( اگه 5 تا غلط داشته باشید رد می شید)
سر 20 دقیقه آزمون خود به خود تموم میشه و همون موقع نتیجه رو به شما اعلام میکنه

توصیه می کنم که حتما آزمون آیین نامه شهرک آزمایش رو قبول بشید چون اگر رد بشید باید 41 روز بعد مراجعه کنید تا دوباره بتونید آزمون کتبی بدید

اگه قبول شدید افسر داخل سالن اسم شما رو صدا می کنند و افسر قسمت مربوطه را در کارتکس شما امضا میکنه سپس شما میتونید دقیقا پس از قبولی در امتحان آیین نامه ، مراجعه کنید به قسمت عملی شهرک آزمایش.

اگه امتحان آیین نامه رو قبول نشدید نمیتونید تو امتحان عملی شهرک آزمایش شرکت کنید

امتحان عملی شهرک آزمایش
:

این قسمت رو باید خیلی دقت کنید
من از محیط امتحان عملی شهرک آزمایش به همراه قوانین عکس گرفتم و برای شما میزارم
اگه فقط 1 غلط انجام بدید ، شما رد میشید
در پایین هم براتون مواردی که رعایت نکردنش باعث مردود شدن شما میشه رو در قالب یک عکس گذاشتن

عکس از محیط امتحان عملی شهرک آزمایش :

39345124724381177964.jpg

عکس از قوانین و مواردی که باعث مردود شدن شما می شوند :

36899609847228673863.jpg

در قسمت عملی به شما یک موتور سیکلت می دهند که پس از سوار شدن ، شما باید از مانع هایی که در عکس مشاهده می کنید عبور کنید.( به صورت مار پیچ)

اگه با مانع ها برخورد کنید رد می شید ، اگه پاتون به زمین بخوره رد میشید و ...

فاصله ی بین هر مانع رو اندازه گرفتم و شد 7.5 قدم که میشه 190 سانتی متر :D

اگه امتحان عملی رو رد بشید می تونید فرداش بیایید امتحان بدید ( هر بار که مردود شدید باید یه فیش 500 تومانی در بانک ملی واریز کنید :lol: )

اگه امتحان عملی رو قبول بشید افسر امتحان عملی قسمت مربوطه در کارتکس شما رو امضا می کنه !

آخرین مرحله :

بعد از قبولی در امتحان عملی شما باید 1 هفته دیگه مراجعه کنید به باجه 4 شهرک آزمایش ( به همراه اصل کارت ملی - شناسنامه - پرونده ) و پرونده رو تحویل باجه 4 شهرک آزمایش می دید و 1 ماه دیگه گواهی نامه شما توسط پست به شما تحویل داده میشه !!!!!!!!!!!!

نکته بسیار مهم : در تمامی مراحل شهرک آزمایش اصل کارت ملی رو با خودتون بیارید .

نکته بسیار مهم 2 : در آخرین مرحله حتما اصل کارت ملی ، اصل شناسنامه و پرونده همراهتون باشه

نکته بسیار مهم 3 : اگه گواهی نامه

سوالی بود در خدمتم

کلا نیم ساعت طول کشید تا این تاپیک ایجاد بشه :lol:

از مدیران این بخش تقاضا دارم تا تاپیک مهم شود

Last edited:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آخه چی فایده با سی جی 125ـه 45سال پیش آموزش ببینی بعد همونو بخری:D

لامَسَگ ها نینجا 250ی 4هزار دلاری رو میدن فقط 35میلیون!

ای کاش حداقل با دلار وارد میکردن آدم نمیسوخت! با ارز هند وارد میکنن با دلار خودمون میکونیم تو پاچه ی خودمون . 25تومنش هم که سهم دولت میشه !

در کل حیف وقت که آدم بره گواهی نامه(چه موتو چه ماشین) بگیره تو این آبوخاک

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
تشکر از توضیحات
فقط همین 4 تا کله قندی رو رد کنی تمومه مسیر؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804

ای کاش حداقل با دلار وارد میکردن آدم نمیسوخت! با ارز هند وارد میکنن با دلار خودمون میکونیم تو پاچه ی خودمون . 25تومنش هم که سهم دولت میشه !

یه تاپیک بزن ببینیم عمریکا چطو گواهینومه موتور میگیرن...زود تند سریع.
استارتر موچکریم.من گواهینامه ماشین دازم اما اینقدر موتور گرون شده که بیخیال گرفتنش شدم.

dsi

Registered User
لایک‌ها
125

به نظر من همین 125 هم اسرافه :D !! میدونی چرا ؟ چون تو تهران که نمیشه با سرعت 100 تا با موتور رفت !! :D

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
تشکر از توضیحات
فقط همین 4 تا کله قندی رو رد کنی تمومه مسیر؟
خواهش می کنم
آره باید از قسمت " ورود" به صورت مارپیچ مانع ها رو رد کنید و وقتی که آخرین مانع رو رد کردید دور بزنید و دوباره مانع ها رو رد کنید سپس برگردید سرجای اول خودتون.
راستی موتور نباید از اون قسمت حاشیه(خط کشی های سفید ) بیرون بره

دوستان اگه تمرین نکنید ، رد میشید !!
من که خودم هر روز موتور سوار میشم ، دفعه ی اول رد شدم :D

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
ممنون-عالی بود..! پیشنهاد میکنم روی عکس ها واتر مارک بزنید

• Like
Reactions: dsi

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
یه تاپیک بزن ببینیم عمریکا چطو گواهینومه موتور میگیرن...زود تند سریع.
استارتر موچکریم.من گواهینامه ماشین دازم اما اینقدر موتور گرون شده که بیخیال گرفتنش شدم.
خواهش می کنم
به نظر من تا شرایطش سختر از این نشده و قیمت هم گرون تر از اینی که هست نشده ، سریع اقدام کن
:cool:

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
خواهش می کنم
به نظر من تا شرایطش سختر از این نشده و قیمت هم گرون تر از اینی که هست نشده ، سریع اقدام کن
:cool:

داش گلم ، حقیقت بنده اینقدر از ۱۲۵ بدم میاد کخ هر وقت یکیشونو میبینم میخوام از روشون رد شم،
به قول شاعر ، هرز گاز موتور سوار...
ابچیشالا رجیم که عوض شد یه هوندا ۶۰۰ یا ۱۰۰۰ میزنیم بر بدن.

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
بسیار عالی. ممنون از وقت و زحمتی که گذاشتید

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

بالا