• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مربیشونو داشتی چقد خوشحال بود دقیقه 13 دو هیپ جلو بودن؟!
الان قیفاش دیدنیه!

مربیش یکی از بازیکنای خودمون هست که اونقدر خوشحال بود

استیو بروس که با برایان رابسون پارسال جام رو دادن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از خواب بلند شدم و با گوشی به تاپیک سر زدم دیدم جو داغونه و 2-0 عقب هستیم!
اول که فکر کردم هنوز خوابم ولی تا لپ تاپ رو روشن کردم و گیرنده دیجیتال رو بهش وصل کردم دیدم 2-2 شدیم :D
اصن یه وضی، هیچکدوم از گلها رو ندیدم:eek:
همین چندروز پیش مویس گفت: رونی کاپیتان بعدی یونایتد هستش و نقش لیدر یونایتد رو ایفا میکنه.
صحبتهای تمدید قراردادش هم داره انجام میشه و امیدوارم تو همین ژانویه خبر تمدید قراردادش رو بشنویم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دخیا احساس میکنم دوباره افت کرده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این دفاع چیه واقعا،ژانویه باید حداقل 1 دفاع مرکزی رو بگیریم،بازیساز با این وضع نمیخوایم خداییش،دفاع واجب تره!

از دقیقه 15 به بعد این همون منچستری بود که هممون میخواستیم،تعویض خوبی هم کرد مویس،تو این چند بازی نشون داده تعویضای خوبی میکنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
در حالی که کارشناسا و گزارشگر ها فکر می کردن بعد مصدومیت رافائل، اسمالینگ میاد راست و یه دفاع مرکزی میاد داخل، فکر کنم مویس تعویض خیلی خوبی کرد. این کار رو زیاد انجام داده. بازی با استوک هم یادمه این کار رو کرد. هردوی یانوژای و والنسیا رو میزاره که یکیشون توپ رو نگه داره و اون یکی از راست فرار کنه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من دوباره تا تی وی رو روشن کردم گل زدیم :دی گل رونی که خیلی زیبا بود.

چقدر گل های مزخرفی خوردیم! مخصوصا گل دوم که اصلا یه چیزی فرای زشت بود!!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

متاسفانه دفاع شده پاشنه آشیل تیم،هر چی اون جلو بازیکنا گل میکارن،دفاع اینور طوفان درو میکنه :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الان گلهارو دیدم. خدایی دخیا رو گلها تقصیری نداشت و اگه میتونست دفعشون کنه، سوپر سیو انجام میداد. گل اول که از تو 6 قدم بدون مزاحم بازیکنشون شوتید و گل دوم هم که ایوانز مسیر توپ رو عوض کرد. راجع به گلهای خودمون رونی عجب شوتی زد :D لذت بردم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در حالی که کارشناسا و گزارشگر ها فکر می کردن بعد مصدومیت رافائل، اسمالینگ میاد راست و یه دفاع مرکزی میاد داخل، فکر کنم مویس تعویض خیلی خوبی کرد. این کار رو زیاد انجام داده. بازی با استوک هم یادمه این کار رو کرد. هردوی یانوژای و والنسیا رو میزاره که یکیشون توپ رو نگه داره و اون یکی از راست فرار کنه.
یکی از ويژگی های خوب والنسیا همینه، همونقد که هافبک راست خوبیه دفاع راست خوبی هم هست و وقتی تیم نیاز داشته باشه هجومی بازی کنه این تعویض جواب میده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

الان گلهارو دیدم. خدایی دخیا رو گلها تقصیری نداشت و اگه میتونست دفعشون کنه، سوپر سیو انجام میداد. گل اول که از تو 6 قدم بدون مزاحم بازیکنشون شوتید و گل دوم هم که ایوانز مسیر توپ رو عوض کرد. راجع به گلهای خودمون رونی عجب شوتی زد :D لذت بردم.
دوستان جداً کم لطفی میکنید!
دقیق نگاه کنید اوانز چقد زحمت کشید برای اون گل! آخر هم بیچاره گل به اسمش ثبت نشد! پاس داد با یارو نتونست بزنه، دوباره اثرگذاری کرد جهت توپ رو عوض کرد که بره تو گل، آخر هم گلو به اسم بازیکن اونا ثبت کردن، میدونید چقد تأثیر منفی داشت تو روحیش که با این همه تلاش نتونست گل بزنه؟:D

بالا