• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت دوم:
(ببخشيد تو يه پست جا نميشد :D )

بله کجا بوديم؟ آها ماکينو اعلام جنگ با F4 کرد و خوب هر کی خربزه ميخوره پای لرزش هم ميشينه! :p

ولی توی همين حين و بين ماکينو از يکی از اعضای F4 به اسمه rui hanazawa خوشش ميياد و کم کم عاشقش ميشه :wub: ولی لويی فکرش جای ديگه ايست:( :

ولی با تمام اين وجود جلوی سوکاسا وا ميسه و از ماکينو دفاع ميکنه:D:

از اون طرف سوکاسا هم کمکم به اين دختر کله شق علاقه پيدا ميکنه :eek: و ميشه Love Triangle :blink: , حالا بيا و درستش کن! :p

بقيه اش رو ديگه خودتون ببينين ;)، ولی مطلقاً ديدن سريال ها قبل از ديدن کارتون ممنوع است!:hmm::D

اين کارتون خيلی قشنگ نشون ميده که آدما پشت ماسک شون چقدر شکننده هستن و همين طور نشون ميده که عاشق واقعی کيه؟!:happy:

اينم چند تا از صحنه های قشنگ کارتون:

اينم صحنه يه مورده علاقه من و ترجمش:happy::
ore wa omai ga shinjiru=I trust you

اديت:

راستی بر خلاف عکس ها که ممکنه اين ذهنيت رو پيش بياره که اين کارتون مورد داره ، بايد بگم که هيچ موردی نداره:happy:، از خيلی از کارتون هايی که تا الان ديدن نجيب تره;)!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فریدا جان. کاربر فعال شدنتو تبریک میگم
friendly.gif
w00tbrows.gif
فقط تعداد پست مهم نیست. کیفیت پستها هم مهمه. بعضی کاربرا با زیر 500 تا هم کاربر فعال شدن
msn-wink.gif
تبریک ! :guitar: :santa: واقعا که به جا بود ... بسی خرسند شدیم:D
فریدا جان واقعا تبریک میگم.
clap.gif
بازم منتظر پستای خوبتون هستیم.
wubpink.gif
ممنون از همگی:happy:، خيلی غيره منتظره بود :p

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام بر دوستان عزیزم
مخصوصا دوست گرامی من
linghuchong
کاربر فعال شدنتان مبارک
شیرینی فراموش نشود !
چند تایی سوال از شما عزیزان دارم
آیا شما برنامه های انیمیشن زیر را در دسترس دارید

لاکپشتهای نینجا
دو قلوهای افسانه ای همان جولز و جولی

اگر هم کمی به این مطالب بپردازید خیلی ممنون و متشکر می شوم
موفق و پیروز باشید

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

مبارکه، مبارکه، کاربر فعال شدنت مبارکه (خيلي وقت بود منتظر بودم اون تاج خوشگل رو رو سرت ببينم ^_^)

1000 تا پست براي کاربر فعال شدن همينجوري هست، تو کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر شدي (يعني بيشترين فعاليتت تو اين بخش بوده و براي تشکر از تلاش هايت اين عنوان بهت داده شده ^^ دستت درد نکنه براي همه ي مطالبت - الان که من بيچاره به خاطر سرعت کنکورد نشانم مجبور شدم نمايش image ها رو disable کنم و هيچي نميتونم ببينم @_@- و دست آقا بهروز هم درد نکنه که کاربر فعال نمودنت ^_^

راستي شيريني فراموش نشه ها ^0^ البته حالا اگه پيتزا هم بود خوبه، فقط يه وقت سوشي پارتي ندي که من غش مي کنم >_<

بازم تبريک و تبريک و تبريک و تبريک و کانگرتس ^^

.

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ام... چيزه ... ميگم اينجا نوشته من کاربر فعال هستم!!! : ...هوم.... :blink:

من هم تبریک می گم.:happy: در واقع زحمتها و تلاش شما در این بخش بی نظیر ه و غیر قابل جبران ( از طرف ما) .

کن شین "فیلم " هم داره؟! خوب پس شیرینی کاربر فعال شدن هم مشخص شد:D

موفق باشید.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کاربر فعال شدنتان مبارک شیرینی فراموش نشود !
ممنون:)، شيرينی هم چشم تا 1 ماهه ديگه ميرسه دستتون!:happy:
لاکپشتهای نینجا
دو قلوهای افسانه ای همان جولز و جولی
متاسفانه من هيچ کدوم رو ندارم:(
فکر کنم بيشترين اطلاعات تو همون تاپيک خود لاکپشتهای نینجا که شما هم اونجا هستين پيدا بشه، البته من همه يه تاپيک رو نخوندم اگه کسی تا به حال تورنتشو نداده من بگردم بدم ، چون به احتمال قوی بايد تورنت داشته باشه:)

دو قلوهای افسانه ای رو هم برادر ويلی اگه اسمشو پيدا کنن من باز ميگردم دنبال تورنتش ولی بعيد ميدونم پيدا شه!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جونم اکتیو شدنت مبارک
ممنون:happy:
بازی عزیز تر از جان من فردا می رسه بدستم.
اتفاقن الان چند وهته ميخوام ازت بپرسم که بازی يه کار کرد يا نه؟ خبرشو بهم بده.
راستی منم دنبال season دوم Meteor Garden گشتم ولی چیزی نیابیدم
p09.gif
حالا جدی جدی قشنگ نبود؟
چند قسمته اولش قشنگه بعدش يه چيزای عجيب و قريبی ميشه که آدم شاخ در ميآره و ديگه هيچ شباهتی به کارتون و مانگا تا اونجا که من ميدونم ، نداره!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مبارکه، مبارکه، کاربر فعال شدنت مبارکه (خيلي وقت بود منتظر بودم اون تاج خوشگل رو رو سرت ببينم ^_^)
lol واقعاً منم تاج به سر شدم :lol:

دستت درد نکنه براي همه ي مطالبت - الان که من بيچاره به خاطر سرعت کنکورد نشانم مجبور شدم نمايش image ها رو disable کنم و هيچي نميتونم ببينم @_@- و دست آقا بهروز هم درد نکنه که کاربر فعال نمودنت ^_^
خواهش ميکنم ، من حالا حالا ها بايد بنويسم تا انگشت کوچيکه يه تو شم:p، فعلاً تو الگوی من هستی:D
ببينم اگه عکس ها رو نبينی اصلاً چه فايده اي داره!؟؟؟:blink: همه قشنگيش به اين که ببينی کی به کيه!:eek: مگه تو DSL نداری؟:wacko:
دسته برادر بهروز هم درد نکنه:happy: ، فقط خدا کنه قابليت attachment رو هم راه بندازن:rolleyes:
راستي شيريني فراموش نشه ها ^0^ البته حالا اگه پيتزا هم بود خوبه، فقط يه وقت سوشي پارتي ندي که من غش مي کنم >_<
چرا؟ مگه از سوشی بدت ميآد؟:blink: من کلی تبهر پيدا کردم تو درست کردنه سوشی:D، حالا يه امتحانی بکن شايد خوشت اومد!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من هم تبریک می گم.:happy: در واقع زحمتها و تلاش شما در این بخش بی نظیر ه و غیر قابل جبران ( از طرف ما) . کن شین "فیلم " هم داره؟! خوب پس شیرینی کاربر فعال شدن هم مشخص شد:D
ممنون
همه منو خجالت ميدن:blush:
و اما شيرينی، منظورتون چيه؟:eek: سريال راز گنج پنهان رو ميگين يا يه چيزه ديگه؟ من چقدر شيرينی بايد بدم!!؟؟:blink::p

بله کنشين 3 تا فيلم دارمگه دوستم بهتون نداده؟!!!:blink: عجيبه! سه تا فيلمه : گذشته ، حال و آينده! اگه منظورتون از شيرينی اين بود که خوب خدا رو شکر ماله شماا آمادست:happy:

اديت:
راستی برادر الان چند وقته ميخوام ازتون بپرسم ، ID تون يعنی چی؟ يعنی فلسفش چيه؟
4_12_5.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من I, my, me, strawberry eggs رو دیشب یه ضرب دیدم. خیلی قشنگ بود
همشونم خوش تیپ بودند واقعا آدم حظ بصری می برد الانم دارم Blood+ رو می بینم. اونم خیلی قشنگه خیلی ممنون فریدا جان. امیدوارم یه روزی بتونم لطفتو جبران کنم راستی در مورد Kenshin گفته بودی هم سریال داره هم فیلم. اونی که تعریفشو می کردی فیلمش بود؟
خيلی سريال های قشنگی هستن:)، راستی چه خوب يه نفر ديگه هم پيدا شد که يه ضرب همه کارتون رو ببينه!:D
همون طور که الان به برادر atoon گفتم کنشين 3 تا فيلم داره که يکيش که اعتماد و خيانت اسمشه و مربوط به گذشته کنشين ميشه، بهترين کارتون دنياست يعنی rank يک رو داره:happy: ولی اين هم مطلقاً قبل از ديدن سريال و اينکه بدونی چی به چيه ، ديدنش ممنوعه! :cool:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم تو youtube چرخ ميزدم که به کارتون Pretear برخوردم ، فکر کنم بدم نياد دانلودش کنم!:D

pretear_004.jpg

http://d.turboupload.com/d/1170471/pretear_2.mpeg.html

محصول 2001 و 13 قسمت هست:):

pretear11c.jpg
pretear11g.jpg
pretear11i.jpg
pretear12c.jpg

pretear12f.jpg
pretear13b.jpg
pretear13f.jpg
pretear13k.jpg

راستی به جز برادر سيمور و چند نفره ديگه کسی نگفت که چه چيز هايی رو ميخواين؟ حالا من اگه وقت کنم اسم چيز هايی که تا الان تو ليست هستن رو براتون مينويسم ولی زود تر خبرشو به من بدين:cool:!

ok من ديگه برم که کلی کار دارم:(، فعلاً

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الحاق ملکه انیمیشن ها رو به جمع نجیب زادگان (کاربران فعال فرهنگ و هنر!) به تمام دوستان عزیز تبریک می گم!

به افتخار ملکه انیمیشن ها
vishenka_19.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
تبریک میگم خواهر لینخو زودتر از اینها جاداشت کاربر فعال بشید.

2qxnfah.jpg

ایشان هم به همین مناسبت ماسک شان را برای لحضه های برداشتند.
http://z30.zupload.com/file.php?filepath=3056

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی چه خوب يه نفر ديگه هم پيدا شد که يه ضرب همه کارتون رو ببينه!:D
از قسمت 7 -8 به بعدش به خصوص اصلا نمی تونستم بیخیالش بشم. تا 6 صبح نشستم تماشا کردم
doh.gif

همون طور که الان به برادر atoon گفتم کنشين 3 تا فيلم داره که يکيش که اعتماد و خيانت اسمشه و مربوط به گذشته کنشين ميشه، بهترين کارتون دنياست يعنی rank يک رو داره:happy: ولی اين هم مطلقاً قبل از ديدن سريال و اينکه بدونی چی به چيه ، ديدنش ممنوعه! :cool:;)
پس من همون اولیه رو دیدم (همونی که اولش از دوران بچگیش چند صحنه میاره دیگه؟!) . تازه اونم دوبله شدشو
253.gif

حالا سریالش قشنگه؟ می ارزه ببینیم؟

راستی تو مایه های I, my, me, strawberry eggs میشه چند تا اسم ببری؟ ممنون
wubpink.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون :happy:
قسمت جديد رو ديدن ؟ من تازه کم کم داره دستم ميياد اين اينيسنس چيه؟ :p حالا با اين اينيسنس که از اين عروسک به دست آوردن چی کار ميکنن؟ اين قدرت ضد آکومايی داره؟:eek:

سلاح آلن هم جالب بود، به چند مدل ديگه ميتونه تقييرش بده؟
بله در اختیار یک exorcist قابلیت تبدیل شدن به یک سلاح آنتی آکوما رو داره ولی فعلا که آلن اون رو باید برگردونه به قرارگاهشون.
سلاح آلن کلا میتونه در سه مرحله alpha و beta و gamma تبدیا بشه که در هر مرحله به یک شکل و با یک قدرت به خصوص برای جنگیدن با نوعی خاص از یک آکوما هست.و مرحله gamma در حقیقت شکل اصلی اینیسنس آلن هست.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه چیز جالب : داشتم درباره هایائو میازاکی ( کارگردان معروف انیمه ) مطلب می خوندم
reading.gif
( بانمکش اینجاس که من داشتم درباره elfen lied مطلب می خوندم که رسید به این ... یکی نیست بگه آخه چه ربطی داشت
shy.gif
) ... خلاصه دیدم که این آقا ، توی سری معروف هایدی که از TV خودمون هم پخش شد ، جزو عوامل تولید بوده .. البته طبیعتا چون قضیه مال 30 سال پیشه ، سمت خیلی مهمی نداشته مسوول layout ها و طراحی نماهای میانی بوده ... اما بهرحال جالبه که بعد از اون همه سال به جایگاه فعلی اش رسیده ...

250px-Heidiprofile.JPG

پی نوشت : منم تبریک میگم کاربر فعال شدنت رو ...

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دو قلوهای افسانه ای رو هم برادر ويلی اگه اسمشو پيدا کنن من باز ميگردم دنبال تورنتش ولی بعيد ميدونم پيدا شه!:(
2rm1clx.jpg

سلام
راستش من قبلا(یه شونصد سال پیش!)اسمشو پیدا کرده بودم.بعد دیروز که خواستم مطمئن شم رفتم که تو گوگل سرچ کنم تایپ که کردم با این عبارت زیبا مواجه شدم:مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد!!!!
0214362.gif

حالا اینو دیگه چرا فیل تر کردن الله اعلم!من که دیگه سر از کار اینا درنمیارم.
faint.gif

به هر حال فریدا جان اسمشو براتون میذارم .مطمئن نیستما ولی فکر میکنم خودش باشه.
اسمش اینه:Les jumeaux du bout du monde

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از linghuchong :
دو قلوهای افسانه ای رو هم برادر ويلی اگه اسمشو پيدا کنن من باز ميگردم دنبال تورنتش ولی بعيد ميدونم پيدا شه!
جسارتا بگم که من نمی دونم چرا از این کارتون بدم میومد اینقدر ...
perturbed.gif

راستی Please teacher تموم شد ، بانمک بود خیلی
download.aspx
... الان می خوام Full metal رو ببینم ...
download.aspx

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی فریدا کجاس ؟ اون معمولا 7-8 ساعت قبل از همه سایتا تورنتا رو می زاشت اما فعلا باید با همین بسازیم گویا :D
فريدا کجاست؟:blink: خوب سواليه!؟ :lol:فريدای بدبخت که گفت مامانش داره ميآد بايد خونه تکونی کنه!:( وای کمرم ديگه راست نميشه ولی خوب دلم برای مامانم خيلی تنگ شده بود:happy:. ولی چشمتون روز بد نبينه تا صبح مجبور شدم بيدار بشينم ورقه صحيح کنم بعدشم چون فردا بايد برم ونکوور سفارت امريکا برای ويزا ، تا الان داشتم فرم پر ميکردم:wacko:. ديگه دارم تلو تلو ميخورم الان 2 شبه که نخوابيدم ولی گفتم اول يه سرکی اينور بزنم بعد برم چون فردا صبحه زود بايد بلند شم که بتونم Ferry هفت صبح رو بگيرم که تا 10 و نيم به سفارت برسم:f34r:.

راستی صحبت سفارت و ويزا شد ، يه چيزه تاسف آور؛ داشتم با برادر احسان حرف ميزدم که اين خبر رو برام فرستادن و اينطور که معلومه از همين الان دارن جواب رد به دانشجويان ايرانی ميدن:(!

واقعاً جای تاسف داره!

بالا