djmehdi_67
Registered User
به نظرم با هردوتاشون صحبت کن ببین چیکار میتونن برات بکنن ... دم اون بابا سپاهی رو ببین بندازتت تو پادگان داخل شهر ... خلاصه بگم به هر دری میتونی بزن و سعی کن این چند سال خدمتت زیاد بهت سخت نگذره ...ممنون برادر
: ))) نمیدونم چرا نوشتم کارت!![]()
من هنوز درسم تمام نشده، از طرفی واسه ارشد هم ثبت نام کردم که 1 ماه دیگه تقریبا امتحانشه، اما اصلا حال و حوصله درس و دانشگاه رو حتی در پایین ترین سطح هم ندارم! 24 سالمه دیگه...زندگی خاصی هم نکردیم توی این مدت مثل خیلی های دیگه که دارن میسوزن
میخوام برم دنبال زندگیم، منتها نمی دونم این برگ سبز و فعالی رو چقدر طول میکشه بدن؟ من همسایه تقریبا دیوار به دیوارمون فرمانده پایگاه مسجد محلمونه و ما رو به خوبی میشناسه چجور آدمی هستیم، بنظرت اگه بخواد میتونه 4-5 ماهه این دو مورد رو برام ردیف کنه؟
یه همسایه دیگه داریم مسئول آموزش مرکز آموزشی ****(همونی که خارج از شهر قرار داره) که کار چند نفر رو هم درسته کرده تو محلمون...منتها من دوست دارم پادگانی که داخل شهره برم که با یه تاکسی رفت و آمد کنم، اون یکی 1 ساعت راهه و وضعیت فرهنگیشم داغونه!!
منم عین خودتم .... 6 سال الکی رفتیم دانشگاه درسم نخوندیم و حالا داریم با دیپلم میریم خدمت ... الکی عمرمون رو حیف کردیم.البته خداییش لذتی که تو این 6 سال بردم تو شب زفاف ام نبردم ...