• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون برادر
: ))) نمیدونم چرا نوشتم کارت! :D
من هنوز درسم تمام نشده، از طرفی واسه ارشد هم ثبت نام کردم که 1 ماه دیگه تقریبا امتحانشه، اما اصلا حال و حوصله درس و دانشگاه رو حتی در پایین ترین سطح هم ندارم! 24 سالمه دیگه...زندگی خاصی هم نکردیم توی این مدت مثل خیلی های دیگه که دارن میسوزن
میخوام برم دنبال زندگیم، منتها نمی دونم این برگ سبز و فعالی رو چقدر طول میکشه بدن؟ من همسایه تقریبا دیوار به دیوارمون فرمانده پایگاه مسجد محلمونه و ما رو به خوبی میشناسه چجور آدمی هستیم، بنظرت اگه بخواد میتونه 4-5 ماهه این دو مورد رو برام ردیف کنه؟
یه همسایه دیگه داریم مسئول آموزش مرکز آموزشی ****(همونی که خارج از شهر قرار داره) که کار چند نفر رو هم درسته کرده تو محلمون...منتها من دوست دارم پادگانی که داخل شهره برم که با یه تاکسی رفت و آمد کنم، اون یکی 1 ساعت راهه و وضعیت فرهنگیشم داغونه!!
به نظرم با هردوتاشون صحبت کن ببین چیکار میتونن برات بکنن ... دم اون بابا سپاهی رو ببین بندازتت تو پادگان داخل شهر ... خلاصه بگم به هر دری میتونی بزن و سعی کن این چند سال خدمتت زیاد بهت سخت نگذره ...
منم عین خودتم .... 6 سال الکی رفتیم دانشگاه درسم نخوندیم و حالا داریم با دیپلم میریم خدمت ... الکی عمرمون رو حیف کردیم.البته خداییش لذتی که تو این 6 سال بردم تو شب زفاف ام نبردم ...

zeus360

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من واریکوسل درجه دو تا سه دارم
اکتوپی بیضه چپ دارم
با کیست بیضه راست و یه کیست دیگه تو بیضه چپ
کلا داغونم آغووو داغوون :))
معاف از رزمم کردن
اعتراض زدن دوباره معاف از رزم شدم ولی نکته اینه که دو دفعه قبلی به خاطر واربکوسل اعتراض زدم
حالا فهمیدم اکتوپی و کیستم معافی داره
میتونم دوباره برم اعتراض بزنم؟ به نظر شما معاف میشم؟
این معافی تمام زندگی منو دگرگون میکنه :(

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام دوست عزیز
باید عرض کنم متاسفانه غیبت خوردی و علاوه بر اضاف خوردن دیگه پذیرش هم نمیتونی بگیری و باید همه چی رو به دست تقدیر بسپاری ...
در حین خدمت به نظرم میتونی فعال بگیری ولی اینکه به دردت بخوره یا نه به نظرم به کارت نمیاد ...
معاف از رزم یعنی اینکه مشکلی مرضی چیزی داشتی که معافیت دائم بهت ندادن به جاش معاف از رزم دادن معنی ش هم اینه که تو آموزشی از رژه و این چیزا معافی به جاش باید دستشوئی بشوری و ... گاهی خوبه گاهی نیست ... منم میتونستم بگیرم اما نگرفتم .... بستگی به پادگان و فرمانده ت و اینا داره گاهی این قدر اذیتت میکنن که پشیمون میشی و میگی کاش نگرفته بودم ... دیگه به شانستون بستگی داره ...

مطمءن هستيد اضاف خوردم !!!
آخه رفتم امروز دفترچه رو دادم پليس+١٠ چيزي نگفتن بهم كه اضاف خوردم !!!
از كجا معلوم ميشه ؟! الان برگه دفترچه و يه برگ ديگه رو مهر كرد داد به خودم كه !!

Sent from my i5

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
مطمءن هستيد اضاف خوردم !!!
آخه رفتم امروز دفترچه رو دادم پليس+١٠ چيزي نگفتن بهم كه اضاف خوردم !!!
از كجا معلوم ميشه ؟! الان برگه دفترچه و يه برگ ديگه رو مهر كرد داد به خودم كه !!

Sent from my i5
والا تا جایی که من میدونم تقریبا مطمئنم که غیبت خوردی ... شوخی که ندارن عزیز من ... مهلت دادن تو این مدت هم نرفتی خودت رو معرفی کنی ... اینکه خیلی واضح و روشنه ... فعلا هم متاسفانه 3 ماه اضاف خوردی محض خاطر همین چند روز ... پذیرش رو هم بی خیال دیگه بهت نمیدن ...
ضمنا شما توقع داشتی وقتی میری+10 بهت بگن غیبت خوردی؟؟ واقعا همچین توقعی داشتی ؟؟؟ اصلا به اونا ربطی داره که بخوان راجع به این چیزا نظر بدن ؟؟؟ به اونا ربطی نداره که عزیز من اونا واسطه ی بین من و شما با سازمان وظیفه ی عمومی اند کاری به این کارا ندارن ... تازه بعدا معلوم میشه اضاف خوردی صبر کن ...

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
والا تا جایی که من میدونم تقریبا مطمئنم که غیبت خوردی ... شوخی که ندارن عزیز من ... مهلت دادن تو این مدت هم نرفتی خودت رو معرفی کنی ... اینکه خیلی واضح و روشنه ... فعلا هم متاسفانه 3 ماه اضاف خوردی محض خاطر همین چند روز ... پذیرش رو هم بی خیال دیگه بهت نمیدن ...
ضمنا شما توقع داشتی وقتی میری+10 بهت بگن غیبت خوردی؟؟ واقعا همچین توقعی داشتی ؟؟؟ اصلا به اونا ربطی داره که بخوان راجع به این چیزا نظر بدن ؟؟؟ به اونا ربطی نداره که عزیز من اونا واسطه ی بین من و شما با سازمان وظیفه ی عمومی اند کاری به این کارا ندارن ... تازه بعدا معلوم میشه اضاف خوردی صبر کن ...

آخه نامرد به من گفت ٣-٤ روز عيب نداره و اگه اضاف بخوري سيستم ميگه !!
اي دل غافل يعني الان چه گلي به سر بگيرم ؟ من اگه كنكورم قبول بشم نميتونم برم با اين حساب كه ! آره ؟!!!

لطفاً بگيد راهي هست برم ببينم دقيقاً اضاف خوردم يا نه ؟ كي معلوم ميشه ؟ در حين خدمت ؟!
توي برگ سبز و سفيد نمينويسه !

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
آخه نامرد به من گفت ٣-٤ روز عيب نداره و اگه اضاف بخوري سيستم ميگه !!
اي دل غافل يعني الان چه گلي به سر بگيرم ؟ من اگه كنكورم قبول بشم نميتونم برم با اين حساب كه ! آره ؟!!!

لطفاً بگيد راهي هست برم ببينم دقيقاً اضاف خوردم يا نه ؟ كي معلوم ميشه ؟ در حين خدمت ؟!
توي برگ سبز و سفيد نمينويسه !
از ته دل میخوام که من اشتباه کرده باشم و اضاف نخورده باشی ولی من از این موار مشابه شما زیاد دیدم متاسفانه ... تازه بدتر حتی ... دانشجویی که براش نوشتن تا فلان تاریخ فرجه داری وقتی رفته درخواست اعزام بده تازه فهمیده 3 ماه براش اضاف زدن حالا قسم و آیه که مهلت داشتم و ... ولی کو گوش شنوا ...
والا دقیق نمیدونم کجا مینویسن که غیبت خوردی بعید میدونم تو این برگه های سبز و سفید بنویسن احتمالا بعد آموزشی معلوم میشه ... +10 به شما گفته اگه غیبت میخوردی معلوم میشد ؟؟؟ نمیدونم والا شاید هم بدونند برید بپرسید شاید واقعا بدونن ایشالا که غیبت نخوردی ولی اگه یه درصد خورده باشی دانشگاه نمیتونی بری ... اگه زودتر رفته بودی و بعدش دانشگاه قبول میشدی بهت معافیت تحصیلی میدادن و میرفتی درست رو میخوندی ...
یه راهی هم هیت که بفهمی اضاف خوردی یا نه برو یه جا برای پذیرش اونا تو سیستم وقتی بخوان پذیرشت کنن متوجه میشن غیبت خوردی یا نه ...
از خدا میخوام همه ی حرفای من اشتباه بوده باشه ...

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
کاری میشه کرد که **** بیفتم ؟
بسیج ندارم البته اقدام کردم ولی 6 ماه طول میکشه تا فعالش کنن که تا اون موقع من آموزشی رو هم تموم کردم .چه جوری ممکنه **** بیفتم ؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
کاری میشه کرد که **** بیفتم ؟
بسیج ندارم البته اقدام کردم ولی 6 ماه طول میکشه تا فعالش کنن که تا اون موقع من آموزشی رو هم تموم کردم .چه جوری ممکنه **** بیفتم ؟

پوریا گرین کارت اگر داشتی راحت میفتادی ۳پاه!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
پوریا گرین کارت اگر داشتی راحت میفتادی ۳پاه!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

آخه کسى رو ديدم علاوه بر گرين کارت 3 سال هم عضو فعال بود اما افتاده بود ارتش
از عصبانيت ديوار رو گاز مى گرفت .الان هىچ راهى ندارم ىعنى ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk

AQUARIUS

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان تورو خدا یکی بیاد زود جواب بده
واسه معافیت پزشکی اقدام کردم و میدونم که نتیجه نمیگیرم
حالا فهمیدم شامل یکی از کفالت ها میشم .چه جوری میتونم اقدام کنم ؟
تورو خدا پله پله مراحلشو بگید .این هفته وقت کمیسیون پزشکیمه

ممنووووووووووووووووووووووون

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان از **** وظیفه برام نامه اومده برای یکشنبه هفته آینده برای حضور در جلسه شورای پزشکی
این جلسه شورای پزشکی چجوریه دقیقا؟
چند تا دکتر نشستن هر کدوم یه نظری میدن؟
قبل از حضور در جلسه هم باید پول بریزیم به حساب یا مستقیم میریم تو؟
تو نامه نوشته ساعت 7 تا 7:30 اونجا باشید.منظور 7 صبح هست دیگه؟البته تقریبا مطمئنم 7 صبحه ولی چون 7 یه کمی زوده شک کردم.
مثل بیمارستان چند ساعت معطلی داره یا زود تموم میشه؟ همراه هم می تونیم بریم داخل **** وظیفه؟
بعد اگه گفتن معافی میگن برو تا کارت معافیتت بیاد یا بعدش باید بریم پول بریزیم؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای کارت
رفتم بیمارستان ناجا که شماره چشمم 15 بود و دکترا گفتن صددرصد معافی. حالا برم شورای پزشکی امیدوارم معاف کنن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
معافیت دائم از نوع تخت بودن کف هر دو پا هنوز هست یا نه؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان از **** وظیفه برام نامه اومده برای یکشنبه هفته آینده برای حضور در جلسه شورای پزشکی
این جلسه شورای پزشکی چجوریه دقیقا؟
چند تا دکتر نشستن هر کدوم یه نظری میدن؟
قبل از حضور در جلسه هم باید پول بریزیم به حساب یا مستقیم میریم تو؟
تو نامه نوشته ساعت 7 تا 7:30 اونجا باشید.منظور 7 صبح هست دیگه؟البته تقریبا مطمئنم 7 صبحه ولی چون 7 یه کمی زوده شک کردم.
مثل بیمارستان چند ساعت معطلی داره یا زود تموم میشه؟ همراه هم می تونیم بریم داخل **** وظیفه؟
بعد اگه گفتن معافی میگن برو تا کارت معافیتت بیاد یا بعدش باید بریم پول بریزیم؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای کارت
رفتم بیمارستان ناجا که شماره چشمم 15 بود و دکترا گفتن صددرصد معافی. حالا برم شورای پزشکی امیدوارم معاف کنن

سلام
داداش آدرس شورای پزشکی رو کجا زده؟

AQUARIUS

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان تورو خدا یکی بیاد زود جواب بده
واسه معافیت پزشکی اقدام کردم و میدونم که نتیجه نمیگیرم
حالا فهمیدم شامل یکی از کفالت ها میشم .چه جوری میتونم اقدام کنم ؟
تورو خدا پله پله مراحلشو بگید .این هفته وقت کمیسیون پزشکیمه

ممنووووووووووووووووووووووون
دوستان يکى کمک کنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان يکى کمک کنه

خب اگه میدونی معاف نمیشی برو کمیسیون رو بگذرون و وقتی معاف نشی باز برات برگه ی اعزام میاد اونموقع میتونی بری پلیس +10 دنبال کارهای معافیت کفالتت

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فکر کنم حذف شده باشه و به جای معافیت دائم معاف از رزم میدن.

چند روزپیش رفتم **** وظیفه معافیت تحصیلی گرفتم ازش پرسیدم هنوز پابرجاست یا معاف از رزمه گفت نه دائمه

حالا موندم توش راست میگه یا نه

Last edited:
بالا