صددرصدمعافیرفقا یه سوال دارم خواهشن از رو احساس وعلکی جواب ندین
بنده عمل کوله سیستکتومی انجام دادم یعنی کیسه صفرا رو برداشتن چون سنگ داشتم ایا معاف میشم ؟؟؟چون تو ایین نامه زده معاف داعم
دوستان ما آمار گرفتیم از دوستان ظاهرا جذب ستاد کل **** شدیم و افتادیم دانشگاه افسری امام حسین تو اتوبان بابای بیخ گوشمون ... دارم زور میزنم پذیرشم رو که یه جورایی زوری بوده کنسل کنم برم هوافضا که آشنا دارم بیشتر هوامو داشته باشن ... گر چه خیلی دوره بهم ولی بالاخره بیشتر هوامونو دارن ولی نمیدونم دانشگاه بیفتم کجا میفرستنم ...
کسی دانشگاه امام حسین بوده بدونیم چه جوریاست ؟؟؟ با دیپلم دارم میرم ... دست به دامن هرچی سرهنگ و ته هنگ بود شدیم که پاپی این قضیه بشن که انصراف بدن ستاد کلی ها که من بتونم تو هوافضا جذب بشم ... فردا مشخص میشه دقیقا ... خیلی دو دلم ... نمیدونم چیکار کنم
سلام
دوستان يه سوال :
من پدربزرگم فوت كردن و شوهر عمه ام هم فوت كرده و الان مادربزرگم و عمم پيش هم زندگي ميكنن .. ميتونم بگم من از اونا دارم مراقبت ميكنم و معافي بگيرم ؟!
( البته پدرم هنوز كارمنده و ٥٧ سالشه و البته مشكل قلبي و ريه و .. هم داره ! )
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمی دونممطمئنید دوست من؟
این خبر پس چیه؟ در مورد آموزشی میگم
http://www.1sarbaz.ir/533_ضروریت-گذراندن-دوره-آموزشی-برای-مشمول.html/
هنوز سرنزدم پلیس +10 ولی بچه ها میگفتن.
ممنون ازت...حالا چطور باید برای کفالت اقدام کنم...اگه اون بازنشسته بودنشون مشکلی ایجاد نکنه میتونید معافیت کفالت بگیرید.
فکرکنم به ازای هر 30 ماه یک فرزند.دوستان یه سوال داشتم
تا چندماه جبه توسط پدر معاف میشم؟
اصلا میشه معاف شد از این طریق
دوستان یه سوال داشتم
تا چندماه جبه توسط پدر معاف میشم؟
اصلا میشه معاف شد از این طریق
سلام دوستان
من دانشجوی کارشناسی ارشد و در حال تحصیل و تک پسر هستم، پدرم ۵۴ ساله بازنشسته و طبق گواهی پزشکش مبتلا به "اختلال اضطرابی و افسردگی شدید و تیک" هست و "نیاز به درمان
طولانی مدت" داره ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که برای کفالت اقدام کنم یا نه ؟ و چقد شانس دارم برای معافیت کامل ?
اگه تجربه مشابهی هم دارید ممنون میشم بگید
با تشکر
ممنون از پاسختوناگه کمیسیون پزشکی از کار افتادگی پدرتون رو تایید کنه معاف میشید.
ممنون از پاسختون
راستش من میترسم این بازنشستگی کار رو خراب کنه
باید از خود **** وظیفه یا پلیس +10 بپرسید.ممنون ازت...حالا چطور باید برای کفالت اقدام کنم...
اصا جایی هست بشه سوال کرد ازشون درباره این مشکلم؟
سلامسلام دوستان.من درسم تموم شده .فقط سال اول دبیرستان که بودم اپانتیس عمل کردم.برا معافی به درد میخوره؟باهاش کاری میشه کرد؟
بعد با فوق دیپلم برق میشه امریه گرفت برا جایی؟من هیچ جا هم آشنا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
یکی هم جواب ما رو بده