• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
رفقا یه سوال دارم خواهشن از رو احساس وعلکی جواب ندین

بنده عمل کوله سیستکتومی انجام دادم یعنی کیسه صفرا رو برداشتن چون سنگ داشتم ایا معاف میشم ؟؟؟چون تو ایین نامه زده معاف داعم

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
رفقا یه سوال دارم خواهشن از رو احساس وعلکی جواب ندین

بنده عمل کوله سیستکتومی انجام دادم یعنی کیسه صفرا رو برداشتن چون سنگ داشتم ایا معاف میشم ؟؟؟چون تو ایین نامه زده معاف داعم
صددرصدمعافی

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان ما آمار گرفتیم از دوستان ظاهرا جذب ستاد کل **** شدیم و افتادیم دانشگاه افسری امام حسین تو اتوبان بابای بیخ گوشمون ... دارم زور میزنم پذیرشم رو که یه جورایی زوری بوده کنسل کنم برم هوافضا که آشنا دارم بیشتر هوامو داشته باشن ... گر چه خیلی دوره بهم ولی بالاخره بیشتر هوامونو دارن ولی نمیدونم دانشگاه بیفتم کجا میفرستنم ...
کسی دانشگاه امام حسین بوده بدونیم چه جوریاست ؟؟؟ با دیپلم دارم میرم ... دست به دامن هرچی سرهنگ و ته هنگ بود شدیم که پاپی این قضیه بشن که انصراف بدن ستاد کلی ها که من بتونم تو هوافضا جذب بشم ... فردا مشخص میشه دقیقا ... خیلی دو دلم ... نمیدونم چیکار کنم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان ما آمار گرفتیم از دوستان ظاهرا جذب ستاد کل **** شدیم و افتادیم دانشگاه افسری امام حسین تو اتوبان بابای بیخ گوشمون ... دارم زور میزنم پذیرشم رو که یه جورایی زوری بوده کنسل کنم برم هوافضا که آشنا دارم بیشتر هوامو داشته باشن ... گر چه خیلی دوره بهم ولی بالاخره بیشتر هوامونو دارن ولی نمیدونم دانشگاه بیفتم کجا میفرستنم ...
کسی دانشگاه امام حسین بوده بدونیم چه جوریاست ؟؟؟ با دیپلم دارم میرم ... دست به دامن هرچی سرهنگ و ته هنگ بود شدیم که پاپی این قضیه بشن که انصراف بدن ستاد کلی ها که من بتونم تو هوافضا جذب بشم ... فردا مشخص میشه دقیقا ... خیلی دو دلم ... نمیدونم چیکار کنم

مگه ب دیپلم هم امریه میدن اگه امریه نی یکم توضیح میدی عزیز از این جذب شدنت ;)

دوستان به فوق دیپلم عمران تو **** مهندسی یا بنیاد مسکن شهری یا بنیاد مسکن روستایی یا پوژه های ساختمانی و راهسازی **** یا خاتم میدن ؟
کلا با فوق دیپلم میشه تو **** امریه گرفت یا جذب شد:D

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
دوستان يه سوال :
من پدربزرگم فوت كردن و شوهر عمه ام هم فوت كرده و الان مادربزرگم و عمم پيش هم زندگي ميكنن .. ميتونم بگم من از اونا دارم مراقبت ميكنم و معافي بگيرم ؟!
( البته پدرم هنوز كارمنده و ٥٧ سالشه و البته مشكل قلبي و ريه و .. هم داره ! )

Sent from my iPhone using Tapatalk

?!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان اینجا کسی معافیت پای پرانتزی گرفته
ممنون میشم مفصلا برام توضیح بده
از کجا بدونم میتونم معاف بشم
چون تازگی ها شرایط سخت شده حتی افراد فلج هم میفرستن خدمت
باتشکر

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه اون بازنشسته بودنشون مشکلی ایجاد نکنه میتونید معافیت کفالت بگیرید.
ممنون ازت...حالا چطور باید برای کفالت اقدام کنم...
اصا جایی هست بشه سوال کرد ازشون درباره این مشکلم؟

new word

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان یه سوال داشتم
تا چندماه جبه توسط پدر معاف میشم؟
اصلا میشه معاف شد از این طریق

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان.من درسم تموم شده هیچ دردی و مرضی هم ندارم متاسفانه.فقط سال اول دبیرستان که بودم اپانتیس عمل کردم.برا معافی به درد میخوره؟باهاش کاری میشه کرد؟
بعد با فوق دیپلم برق میشه امریه گرفت برا جایی؟بنده حتی در دستشویی عمومی پارک هم اشنا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید با تشکر.

perti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد و در حال تحصیل و تک پسر هستم، پدرم ۵۴ ساله بازنشسته و طبق گواهی پزشکش مبتلا به "اختلال اضطرابی و افسردگی شدید و تیک" هست و "نیاز به درمان

طولانی مدت" داره ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که برای کفالت اقدام کنم یا نه ؟ و چقد شانس دارم برای معافیت کامل ?

اگه تجربه‌ مشابهی‌ هم دارید ممنون میشم بگید

با تشکر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد و در حال تحصیل و تک پسر هستم، پدرم ۵۴ ساله بازنشسته و طبق گواهی پزشکش مبتلا به "اختلال اضطرابی و افسردگی شدید و تیک" هست و "نیاز به درمان

طولانی مدت" داره ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که برای کفالت اقدام کنم یا نه ؟ و چقد شانس دارم برای معافیت کامل ?

اگه تجربه‌ مشابهی‌ هم دارید ممنون میشم بگید

با تشکر

اگه کمیسیون پزشکی از کار افتادگی پدرتون رو تایید کنه معاف میشید.

oosfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
من 1 سوال دارم .پسر عمو من 19 بهمن اعزام هست و هنوزم محل اموزشی مشخص نیست.دیپلم هم هست .
از اون جایی پذیرش نشد احتمالا میوفته ارتش.
پدرش 18 ماه جبهه یعنی 6 ماه کسری بهش میدن .
ایشون چون تک فرزنده میوفته نزدیک محل زندگی طبق پرس و جو ها میگن که کسانی که تک فرزند هستند و کسری ندارند میوفتن شهر خودشون.
میخوام ببینم میتونه بعد از اتمام اموزشی و مشخص شدن محل یگان خدمتیش بره دنبال کسری هاش .
کسری رو که پادگان پدرش گرفت خودشون وارد سیستم میکنند؟
اگه خودش به جایی باید ارائه بده میشه برگشو نگه داره بعد از پایان اموزشی ارائه بده ؟
کلا ممنون میشم یه توضیح کوچیک در باره این مدل کسری بدین ؟
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون ازت...حالا چطور باید برای کفالت اقدام کنم...
اصا جایی هست بشه سوال کرد ازشون درباره این مشکلم؟
باید از خود **** وظیفه یا پلیس +10 بپرسید.
یه شماره مشاوره هم دارن که روی دفترچه نوشته اگه زنگ بزنید راهنمایی می کنن.

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان.من درسم تموم شده .فقط سال اول دبیرستان که بودم اپانتیس عمل کردم.برا معافی به درد میخوره؟باهاش کاری میشه کرد؟

بعد با فوق دیپلم برق میشه امریه گرفت برا جایی؟من هیچ جا هم آشنا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
یکی هم جواب ما رو بده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان.من درسم تموم شده .فقط سال اول دبیرستان که بودم اپانتیس عمل کردم.برا معافی به درد میخوره؟باهاش کاری میشه کرد؟

بعد با فوق دیپلم برق میشه امریه گرفت برا جایی؟من هیچ جا هم آشنا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
یکی هم جواب ما رو بده
سلام
فکر نمی کنم معافیت داشته باشه، نهایتا معاف از رزم بدن.
باید بری ادارات بپرسی احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست.

بالا