• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام دوستان عزیز
من یک ماه خدمت شدم :D
در مورد مناطق بد آب و هوا و عملیاتی سوال داشتم!هیچ جا لیست این شهرهارو نمی بینم!من ساکن دزفولم...اگر بتونم آبادان بیفتم کسری داره؟ بد آب و هواست یا مرزی و عملیاتی؟ خدمت تو آبادان کسی اطلاع داره چند ماهه اصلا؟
من نیرو انتظامیم...الآنم مالک اشترم...همون هتل مالک ;)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حداق
سلام دوستان عزیز
من یک ماه خدمت شدم :D
در مورد مناطق بد آب و هوا و عملیاتی سوال داشتم!هیچ جا لیست این شهرهارو نمی بینم!من ساکن دزفولم...اگر بتونم آبادان بیفتم کسری داره؟ بد آب و هواست یا مرزی و عملیاتی؟ خدمت تو آبادان کسی اطلاع داره چند ماهه اصلا؟
من نیرو انتظامیم...الآنم مالک اشترم...همون هتل مالک ;)

آبادان کسری داره حداقل 1 ماه حداکثر 2 ماه، فکر کنم هنوز عملیاتی محسوب بشه و 2 ماه کسری بدن.

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
حداق

آبادان کسری داره حداقل 1 ماه حداکثر 2 ماه، فکر کنم هنوز عملیاتی محسوب بشه و 2 ماه کسری بدن.
ممنونم
کاش مطمین باشید دو ماه میشه یا نه چون دو ماه باشه به رفتن می ارزه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنونم
کاش مطمین باشید دو ماه میشه یا نه چون دو ماه باشه به رفتن می ارزه!

مطمئن نیستم ولی احتمال خیلی زیاد 2 ماه میشه چون فکر کنم منطقه محروم هم هست!

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
سلام
من 1 سوال دارم .پسر عمو من 19 بهمن اعزام هست و هنوزم محل اموزشی مشخص نیست.دیپلم هم هست .
از اون جایی پذیرش نشد احتمالا میوفته ارتش.
پدرش 18 ماه جبهه یعنی 6 ماه کسری بهش میدن .
ایشون چون تک فرزنده میوفته نزدیک محل زندگی طبق پرس و جو ها میگن که کسانی که تک فرزند هستند و کسری ندارند میوفتن شهر خودشون.
میخوام ببینم میتونه بعد از اتمام اموزشی و مشخص شدن محل یگان خدمتیش بره دنبال کسری هاش .
کسری رو که پادگان پدرش گرفت خودشون وارد سیستم میکنند؟
اگه خودش به جایی باید ارائه بده میشه برگشو نگه داره بعد از پایان اموزشی ارائه بده ؟
کلا ممنون میشم یه توضیح کوچیک در باره این مدل کسری بدین ؟
ممنون

18 ماه جبهه میشه 5 ماه چند روز
ماهی 9 روز کسری داره،که این قانون برای ماقبل 73 اصلاً
همین الان بره دنبال کسری هاش،پدرش با کارت ایثارش میره یگان خدمتیش حالا هر شهر و جایی بوده
اونجا پرونده اشو پیدا میکند بهش میگن x ماه خدمت جبهه داره اون نامه و میاره حهاد تو خیابون فاطمی اونجا هم یه تاییدی میکنن
بعد میبره پلیس +10 تایید میکنه
اون فیش 10+ با نامه جهاد میاره تو یگان میبره شعبه وظیفه یا اگر ستاد باشه احتیاط تحویل میده
میذارن تو دستورر و تمام

تک پسری هم ربطی به کسری نداره میتونه برای هر دو افدام کنه

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه بنده خدایی 30 ماه معافیت کفالتش 18 بهمن تموم میشه
بعد کی کارت براش صادر میشه ؟ میخواد سریع پاسپورت بگیره باسه همین باس رو تایمش حساب کنه
اگه کارتش نیومده باشه معافیت کاغذی چیزی میدن که بره پاسپورت بگیره ؟

ice 007

Registered User
لایک‌ها
10
یه سوال ..

من متولد 77ام .. چه تاریخی باید برم ؟
راستی پدر مادرم از هم جدا شدن .. مادرم متولد 50 هست .. اگر برم و سرپرستیمو از طریق دادگاه بدیم به مادرم نمیشه معاف بشم ؟
ینی برم بحساب با مادرم زندگی کنم ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال ..

من متولد 77ام .. چه تاریخی باید برم ؟
راستی پدر مادرم از هم جدا شدن .. مادرم متولد 50 هست .. اگر برم و سرپرستیمو از طریق دادگاه بدیم به مادرم نمیشه معاف بشم ؟
ینی برم بحساب با مادرم زندگی کنم ؟

وقتی 18 سالت تمام بشه اگه در حین تحصیل نباشی باید بری.
اگه برادر دیگه ای نداری میتونی سرپرستی مادرتو بگیری و معاف بشی.

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
کسی هست منتظر امریه آموزش و پرورش باشه.من با معدل کارشناسی ۱۲.۵۴ پذیرفته میشم یا دارم وقتمو تلف میکنم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جدییییییییییییییییی میتونم سرپرستی مادرمو بگیرم ؟؟

یک خواهر دارم ازدواج کرده , این مسئله ای نیست ؟ ؟؟

نه، فقط تک پسر باشید میتونید پیگیری کنید.
احتمالا اول یه معافیت موقت (5 ساله) صادر میکنن و در صورتی که مادرتون ازدواج نکرد بعد از 5 سال معافیت دائم میدن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی هست منتظر امریه آموزش و پرورش باشه.من با معدل کارشناسی ۱۲.۵۴ پذیرفته میشم یا دارم وقتمو تلف میکنم؟
احتمالش خیلی کمه، مگه اینکه شرایط داشته باشید. (پدر و مادر فرهنگی، خانواده شهید و ...)

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
درود

سه سوال در یک ارسال :)

1- بنده بهمن امسال کارشناسی نا پیوسته را بعد از 3 سال تمام می کنم. خب تا بهمن سال 93 برای دفترچه وقت دارم. حالا بهمن 93 هم کنکور ارشد میدم. قطعا تا اعلام نتایج به خدمت اعزام شدم. حالا اگه قبول بشم ترخیص میشم دیگه؟ چون غیبت ندارم!

2- وقتی آخر بهمن یا اول اسفند دفترچه ارسال کنیم معمولا زودترین حالت ارسال چه ماهیه؟

3- من کف پام صاف هست البته صافی سخت نیست که معاف دائم بشه. اما تمام علائم صافی متوسط (کج شدن شصت، مچ پای خمیده، ساییدگی پاشه کفش، صاف بودن کامل کف پا هنگام حرکت، عدم امکان ایستادن روی انگشتان پا و...) را دارم که در نتیحه نمیتوانم حرکات شدید مانند رژه یا ایستادن به مدت طولانی را انجام بدم
دوستان گفتن معاف از رزم احتمالش زیاده. نظر شما چیه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان من یه جورایی صرع دارم و تحت درمانم ولی شدتش اونجور نیس که بیفتم شاید 1-2 ساله تشنج واضحی نداشتم ولی هنوز دکتر قرصم رو کم نکرده چیزی حدود 3 ساله قرص میخورم تو این مدت 3 ساله هم دکتر بیمارستان تامین اجتماعی رفتم و اونجا نوار مغز گرفتم پروندم رو هم دارم بنظر شما این ریسک رو بکنم و برم برای معافیت اقدام کنم؟ چون صرع معافیت دایم داره ولی شرط و شروط داره باز چیکار کنم بنظر شما؟ :((((( ممنون

Sent from my C6903 using Tapatalk

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
درود

سه سوال در یک ارسال :)

1- بنده بهمن امسال کارشناسی نا پیوسته را بعد از 3 سال تمام می کنم. خب تا بهمن سال 93 برای دفترچه وقت دارم. حالا بهمن 93 هم کنکور ارشد میدم. قطعا تا اعلام نتایج به خدمت اعزام شدم. حالا اگه قبول بشم ترخیص میشم دیگه؟ چون غیبت ندارم!

2- وقتی آخر بهمن یا اول اسفند دفترچه ارسال کنیم معمولا زودترین حالت ارسال چه ماهیه؟

3- من کف پام صاف هست البته صافی سخت نیست که معاف دائم بشه. اما تمام علائم صافی متوسط (کج شدن شصت، مچ پای خمیده، ساییدگی پاشه کفش، صاف بودن کامل کف پا هنگام حرکت، عدم امکان ایستادن روی انگشتان پا و...) را دارم که در نتیحه نمیتوانم حرکات شدید مانند رژه یا ایستادن به مدت طولانی را انجام بدم
دوستان گفتن معاف از رزم احتمالش زیاده. نظر شما چیه؟

سلام
سه جواب در یک ارسال ;)

1- بله در صورت قبولی ترخیص میشید.
2- حدودا اردیبهشت یا اینکه تیر ماه سال بعد.
3- یه احتمال بالای 99% معاف از رزم میشید، در حال حاضر معاف از رزم گرفتن خیلی ساده ست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من یه جورایی صرع دارم و تحت درمانم ولی شدتش اونجور نیس که بیفتم شاید 1-2 ساله تشنج واضحی نداشتم ولی هنوز دکتر قرصم رو کم نکرده چیزی حدود 3 ساله قرص میخورم تو این مدت 3 ساله هم دکتر بیمارستان تامین اجتماعی رفتم و اونجا نوار مغز گرفتم پروندم رو هم دارم بنظر شما این ریسک رو بکنم و برم برای معافیت اقدام کنم؟ چون صرع معافیت دایم داره ولی شرط و شروط داره باز چیکار کنم بنظر شما؟ :((((( ممنون

Sent from my C6903 using Tapatalk

به نظر من قبل از اینکه اقدام کنید برید پیش یکی از دکترهای مورد تایید **** وظیفه برای معاینه و بعد از معاینه و اینکه مدارکتون رو دید نظرشو بپرسید اگه تا حدودی نظرش مثبت بود برای معافیت اقدام کنید.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به نظر من قبل از اینکه اقدام کنید برید پیش یکی از دکترهای مورد تایید **** وظیفه برای معاینه و بعد از معاینه و اینکه مدارکتون رو دید نظرشو بپرسید اگه تا حدودی نظرش مثبت بود برای معافیت اقدام کنید.
ممنون بعد من که مشهدم از کجا میتونم این دکتر هارو پیدا کنم؟؟

ice 007

Registered User
لایک‌ها
10
نه، فقط تک پسر باشید میتونید پیگیری کنید.
احتمالا اول یه معافیت موقت (5 ساله) صادر میکنن و در صورتی که مادرتون ازدواج نکرد بعد از 5 سال معافیت دائم میدن.

خوب بازم تفاوتی نداره مطمئن باشم که موقت معاف میشم و بعد دائمی ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون بعد من که مشهدم از کجا میتونم این دکتر هارو پیدا کنم؟؟

ببین کدوم بیمارستان توی شهرتون جز بیمارستان های مورد تایید **** هست (کسایی که برای معافیت اقدام میکنن رو میفرستن اونجا واسه معاینه) و همونجا برو دکتر.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خوب بازم تفاوتی نداره مطمئن باشم که موقت معاف میشم و بعد دائمی ؟

توی ایران از هیچی نمیشه مطمئن بود!
ولی احتمال خیلی خیلی زیاد بله معاف میشید.

بالا