• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان ترو خدا یه راهکاری چیزی پیدا کنین برای این گرفتاری من

قبلا توی تاپیک توضیح دادم که سری اول رفتم بیمارستان سجاد و هر 2 تا دکتر هرنی تشخیص دادن. رفتم کمیسیون و گفتن MRI از مرکز نظامی بیار. رفتم بیمارستان ارتش و اون رادیولوژیست نفهم ورداشته توی گزارش MRI نوشته پروتروژن به جای هرنی. دوباره رفتم کمیسیون و گزارش رو با خودم نبردم. دکتر کمیسیون نظر دکترای سجاد و ارتش رو خوند MRI رو هم نگاه کرد و ظاهرا هیچی نفهمید! گفت برو گزارش MRI رو بگیر و بیار! حالا 99% اگه با گزارشی که توش نوشته پروتروژن برم کمیسیون معاف از رزم میشم فقط. رفتم بیمارستان ارتش و آمار رادیولوژیست رو در آوردم گفتن شنبه صبح میاد اگه میخوای ببینیش اون موقع بیا. حالا به نظرتون چیکار کنم؟ اگه باهاش صحبت کنم قبول میکنه (با توجه به اینکه 2 تا گزارش دیگه روی همین MRI و یه MRI دیگه دارم که توی جفتش نوشته هرنی) که یه گزارش جدید بنویسه و توش بزنه هرنی؟ راه دیگه‌ای کسی بلده که این مشکلو حل کنم؟

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان سلام
من دیسک کمر دارم.کف پام هم صافه احتمال داره معاف بشم؟

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید...
من پدرم 58 سالش هست و بازنشسته نیروی دریای...ایشون مشکل قند دارن و عضو انجمن دیابتی ها هم هستن...دوماه پیش عمل کیسه صفرا داشتن...و یکی دو هفته پیش هم ما متوجه شدیم دارای یه غده در سرشون هستند ...چسبیده به غده هیپوفیز که اسم بیماری میشه آدنوم هیپوفیز که باید عمل بشن حتما و بعد از اون هم نیاز به پرتو درمانی و غیره هست...
منم اسفند ماه تاریخ اعزامم هست...میخواستم ببینم بااین شرایط میشه برای کفالت بیماری اقدام کرد؟ به نظرتون میشه کفالت گرفت؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام و خسته نباشید
جلسه کمیسیون پزشکی چجوری هست؟
من 3 هفته پیش رفتم بیمارستان امام سجاد چشمم رو معاینه کرد شمارش 15 بود دکترای اونجا که گفتن صددرصد معافی حالا فردا یکشنبه برم کمیسیون پزشکی نظر بدن
تو کمیسیون پزشکی چیکار می کنن؟ چند نفر نشستن هر کدوم نظر میدن؟ معاینه هم می کنن یا فقط از رو پرونده نظر میدن؟ سوالی هم می پرسن؟
پول هم می گیرن قبلش؟
تو نامه نوشتن 7 اونجا باش همون صبحه دیگه؟
اگر معاف شده باشم میگن برو منتظر کارت معافیت باش یا بعدش باید برم پول بریزم برای کارت؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای صدور کارت
مثل بیمارستان چند ساعت الافی داره یا طود تموم میشه؟ همراه هم میذارن ببریم تو **** وظیفه؟
کلا چه توصیه هایی دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی؟

Mahdizp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود بردوستان و خسته نباشید.
من پدرم فوت شده و تک پسرم و خواهر هم دارم. میخواستم چندتا سوال رو بپرسم.
1.اول اینکه بهتره برای کفالت مادرم اقدام کنم یا خواهرم؟ یا جفتشون نمیشه؟ البته خوب مادر راحتره ولی جفتشون رو نمیشه شمول کرد محکم تر شه. تازه کف پامم صافه این چی؟(البته خیلی حاد نیست)
2.پدر بنده سال 88 فوت شدن، یک جریانی هست که میگن تا سه سال نمیشه معافیت دائم گرفت! سه سال از زمان فوت یا از زمان صدور؟
3.من الان معافیت تحصیلی دارم. میتونم برای کفالت اقدام کنم دیگه؟
4.یک جنگولک بازی هستش که باید آموزشی برین و اینا. یک ماه. چجوریه صبح تا بعدازظهره؟ یا اینکه 24 ساعتس. بعد تکلیف کسایی مثل من که سرکار میرن و خانواده بهم نیازه مثل صدجور خرید و اینها رو انجام بدم. چی میشه؟ دانشگاه هم دارم.
5.البته شنیدم مورد بالایی باز حذف شده. یک راهنمایی میکنین اگر حذف شده برم درخواست بدم تا عید معافیتم بیاد.
پ.ن:خوشحال نشین که این مثلا سهتا معافیت داره. واقعا درد از دست دادن پدر سخته و گرفتن زندگی توی نوجوانی سختر
ممنون

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
درود بردوستان و خسته نباشید.
من پدرم فوت شده و تک پسرم و خواهر هم دارم. میخواستم چندتا سوال رو بپرسم.
1.اول اینکه بهتره برای کفالت مادرم اقدام کنم یا خواهرم؟ یا جفتشون نمیشه؟ البته خوب مادر راحتره ولی جفتشون رو نمیشه شمول کرد محکم تر شه. تازه کف پامم صافه این چی؟(البته خیلی حاد نیست)
2.پدر بنده سال 88 فوت شدن، یک جریانی هست که میگن تا سه سال نمیشه معافیت دائم گرفت! سه سال از زمان فوت یا از زمان صدور؟
3.من الان معافیت تحصیلی دارم. میتونم برای کفالت اقدام کنم دیگه؟
4.یک جنگولک بازی هستش که باید آموزشی برین و اینا. یک ماه. چجوریه صبح تا بعدازظهره؟ یا اینکه 24 ساعتس. بعد تکلیف کسایی مثل من که سرکار میرن و خانواده بهم نیازه مثل صدجور خرید و اینها رو انجام بدم. چی میشه؟ دانشگاه هم دارم.
5.البته شنیدم مورد بالایی باز حذف شده. یک راهنمایی میکنین اگر حذف شده برم درخواست بدم تا عید معافیتم بیاد.
پ.ن:خوشحال نشین که این مثلا سهتا معافیت داره. واقعا درد از دست دادن پدر سخته و گرفتن زندگی توی نوجوانی سختر
ممنون
1- خواهر مجرد بین 18 تا 24 سال فکر کنم میتونید . اگر برادر زیر 18 دارید سعی کنید از روی مورد پزشکی اقدام کنید چون از بهزیستی فقط برای یک فرزند میشه اقدام کرد.
2- خبر ندارم ولی فکر نکنم اینطور باشه. برید **** وظیفه
3- بهتره اگر شرایط معافی رو دارید سریعا اقدام کنید. موردی نداره
4- نه نیازی به آموزشی نیست اگر میتونید معاف بشید. آموزشی بعد از ارسال دفترچه هست و ارسال دفترچه به معنای آمادگی شما برای خدمت. امور معافیت رو قبل از کارها باید انجام بدید. معافیت های ضمن خدمت شرایطش فرق میکنه و بعد از ارسال دفترچه خیلی از گزینه های معافی برای شما خط میخوره
5- امیدواریم :)

پ.ن: امیدوارم معاف بشید و بتونید به خوبی از پس کارهای خونه بر بیاید دوست من ;)

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
سلام و خسته نباشید
جلسه کمیسیون پزشکی چجوری هست؟
من 3 هفته پیش رفتم بیمارستان امام سجاد چشمم رو معاینه کرد شمارش 15 بود دکترای اونجا که گفتن صددرصد معافی حالا فردا یکشنبه برم کمیسیون پزشکی نظر بدن
تو کمیسیون پزشکی چیکار می کنن؟ چند نفر نشستن هر کدوم نظر میدن؟ معاینه هم می کنن یا فقط از رو پرونده نظر میدن؟ سوالی هم می پرسن؟
پول هم می گیرن قبلش؟
تو نامه نوشتن 7 اونجا باش همون صبحه دیگه؟
اگر معاف شده باشم میگن برو منتظر کارت معافیت باش یا بعدش باید برم پول بریزم برای کارت؟ چون ظاهرا 100 تومن می گیرن برای صدور کارت
مثل بیمارستان چند ساعت الافی داره یا طود تموم میشه؟ همراه هم میذارن ببریم تو **** وظیفه؟
کلا چه توصیه هایی دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی؟
پسر خالم روی چشمش همین چند روز پیش معاف شد. گفت کل هزینه هام (ایاب و ذهاب و دکتر و...) حدود 300 شد و حدود 40 روز درگیر رفت و آمد بود
7 صبح میری تا نوبت بهت بدن دیگه
معمولا علافی هم داره
دوستانی که رفتن شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

دوستان ترو خدا یه راهکاری چیزی پیدا کنین برای این گرفتاری من

قبلا توی تاپیک توضیح دادم که سری اول رفتم بیمارستان سجاد و هر 2 تا دکتر هرنی تشخیص دادن. رفتم کمیسیون و گفتن MRI از مرکز نظامی بیار. رفتم بیمارستان ارتش و اون رادیولوژیست نفهم ورداشته توی گزارش MRI نوشته پروتروژن به جای هرنی. دوباره رفتم کمیسیون و گزارش رو با خودم نبردم. دکتر کمیسیون نظر دکترای سجاد و ارتش رو خوند MRI رو هم نگاه کرد و ظاهرا هیچی نفهمید! گفت برو گزارش MRI رو بگیر و بیار! حالا 99% اگه با گزارشی که توش نوشته پروتروژن برم کمیسیون معاف از رزم میشم فقط. رفتم بیمارستان ارتش و آمار رادیولوژیست رو در آوردم گفتن شنبه صبح میاد اگه میخوای ببینیش اون موقع بیا. حالا به نظرتون چیکار کنم؟ اگه باهاش صحبت کنم قبول میکنه (با توجه به اینکه 2 تا گزارش دیگه روی همین MRI و یه MRI دیگه دارم که توی جفتش نوشته هرنی) که یه گزارش جدید بنویسه و توش بزنه هرنی؟ راه دیگه‌ای کسی بلده که این مشکلو حل کنم؟

همونجا باید مشکل رو بهش میگفتی
روی مسائل پزشکی دوستانی در همین تاپیک هستند که حدود 6 ماه معطل شدند ولی روی مشکلشون پافشاری کردن و نتیجه داده. شما هم بیخیال نشید از این قضیه.
اگر هم اون رادیولوژیست (یا هرچی هست) انعطاف نشون نداد با رییسش صحبت کن. اگر پارتی یا آشنا هم داری که 100% سریعتر کارت پیش میره. اگر نه باید یکم کولی بازی کنی و اونجا پاتوق بزنی که از دستت خسته بشن (ایرانه دیگه !! )
موفق باشی دوست من

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
19 بهمن اعزام :D
احتمالا اردکان یزد
کسی با ما نبود ؟؟:p
کسی میتونه کمکم کنه چه جوری میتونم سوابق بسیجم رو بگیرم ؟؟؟ فعال بودم ولی چند سالی راکد شده ... از کجا باید شروع کنم؟؟؟اصلا میشه دوباره به جریان انداختش یا حداقل کاری کرد بشه باهاش کسری گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahdizp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- خواهر مجرد بین 18 تا 24 سال فکر کنم میتونید . اگر برادر زیر 18 دارید سعی کنید از روی مورد پزشکی اقدام کنید چون از بهزیستی فقط برای یک فرزند میشه اقدام کرد.
2- خبر ندارم ولی فکر نکنم اینطور باشه. برید **** وظیفه
3- بهتره اگر شرایط معافی رو دارید سریعا اقدام کنید. موردی نداره
4- نه نیازی به آموزشی نیست اگر میتونید معاف بشید. آموزشی بعد از ارسال دفترچه هست و ارسال دفترچه به معنای آمادگی شما برای خدمت. امور معافیت رو قبل از کارها باید انجام بدید. معافیت های ضمن خدمت شرایطش فرق میکنه و بعد از ارسال دفترچه خیلی از گزینه های معافی برای شما خط میخوره
5- امیدواریم :)

پ.ن: امیدوارم معاف بشید و بتونید به خوبی از پس کارهای خونه بر بیاید دوست من ;)

مطمئنید دوست من؟
این خبر پس چیه؟ در مورد آموزشی میگم

http://www.1sarbaz.ir/533_ضروریت-گذراندن-دوره-آموزشی-برای-مشمول.html/

هنوز سرنزدم پلیس +10 ولی بچه ها میگفتن.

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نظری نداره؟
سلام خسته نباشید...
من پدرم 58 سالش هست و بازنشسته نیروی دریای...ایشون مشکل قند دارن و عضو انجمن دیابتی ها هم هستن...دوماه پیش عمل کیسه صفرا داشتن...و یکی دو هفته پیش هم ما متوجه شدیم دارای یه غده در سرشون هستند ...چسبیده به غده هیپوفیز که اسم بیماری میشه آدنوم هیپوفیز که باید عمل بشن حتما و بعد از اون هم نیاز به پرتو درمانی و غیره هست...
منم اسفند ماه تاریخ اعزامم هست...میخواستم ببینم بااین شرایط میشه برای کفالت بیماری اقدام کرد؟ به نظرتون میشه کفالت گرفت؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی نظری نداره؟
سلام خسته نباشید...

تک فرزند هستید؟

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تک پسر هستم...یه خواهر دارم که ازدواج کرده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی هست بتونه برای یه بنده خدایی کسری بسیج بگیره؟!!! (شیرینیش محفوظه)

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
دوستان يه سوال :
من پدربزرگم فوت كردن و شوهر عمه ام هم فوت كرده و الان مادربزرگم و عمم پيش هم زندگي ميكنن .. ميتونم بگم من از اونا دارم مراقبت ميكنم و معافي بگيرم ؟!
( البته پدرم هنوز كارمنده و ٥٧ سالشه و البته مشكل قلبي و ريه و .. هم داره ! )

Sent from my iPhone using Tapatalk

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
چند روز بعد از رسيدن برگه اعزام ميشه واسه تعويقش اقدام کرد ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk

بالا