• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یک بازی انلاین خوب معرفی کنید بهم
شومبول های مصنوعی باتری خور ساخت چین موجو میباشد پخ بدید اونجای زن مصنوعی موجو نمیباشد پخ ندید

WoW

این چیزتون که نوشتید قیمتش چنده ؟

در این قسمت من لازم دونستم ذکر کنم که دهنتون سرویس :lol:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
بک لینک رنک 2 کسی نمیخواد؟ ماهی 5 :D چرا کسی رنک 2 نمیخره آخه:wacko:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
در بازارچه، بخش درخواست برنامه نویسی، تاپیک ایجاد کنید نتیجه بهتری میگیرید تا اینجا....

به منم همینو گفتید ولی آخر تو این تاپیک و بخش ورد پرس کاربرا راهنماییم کردن, بازارچه به درد این کارا نمی خوره, همه دنبال خرید و فروش هستن نه چیزای تخصصی :D

یاهو

یاهو

:D
نوشتم خیلی ام بلنده .. :|

خدا شانس بده, 100 بار تو تاپیک گفتم بازاریاب می خوام با پورسانت 25%, 1 نفر هم اعلام آمادگی نکرد, چه برسه به همکاری :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام دوستان وبمستر یک سئو کار خوب و حرفه ای بهم معرفی کنید. خداییش خوب کی هست تو ایران؟

سلام

هیچکس !

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی

این چیزی که به اسم سئو جا افتاده نمیدونم چرا کاربرای ایرانی هم چشمشونو میبندن و قبول میکنن !

سئو یعنی محتوا

پس نیازی به کاری نیست شما محتوای سایتت رو کاری کن که برای کاربر جذاب و مفید باشه اونوقت نتیجشو میبینی ...

توی چند صفحه قبل توضیحاتی در این مورد دادم میتونی بخونی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اون fa شو حذف کن درست میشه. :دی
من به این سایت اصلا سر نمیزنم قبلا سایت بالا میومد به جای دایرکتوری؟

بدون شک باید روی fa هم به صورت یک دایرکتوری بیاد، خواستم بهشون بگم درست کنن ولی اصلا حس اطلاع دادن بهشون نیست :دی

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سایتم در حالت معمولی بالا نمیاد. با پرو ک سی بالا میاد :| مشکل چیست؟! :blink:

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
سلامهیچکس !تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتیاین چیزی که به اسم سئو جا افتاده نمیدونم چرا کاربرای ایرانی هم چشمشونو میبندن و قبول میکنن !سئو یعنی محتوا پس نیازی به کاری نیست شما محتوای سایتت رو کاری کن که برای کاربر جذاب و مفید باشه اونوقت نتیجشو میبینی ...توی چند صفحه قبل توضیحاتی در این مورد دادم میتونی بخونی
عزیز درسته محتوا سایت خیلی مهمه اما این که بگیم سئو بی معنیه حرف اشتباهی هستش البته سئو کارهای ایرانی بیشترشون چیز زیادی از سئو نمیدونن و با هزینه 100 هزار تومان به قول خودشون سئو رو صد درصد میکنند!! سئو اگر مهم ترین بخش نباشه بدون شک یکی از مهمترین هاست شما اگر سایتی داشته باشی با سئو 20 درصد یا 100 درصد هیچ فرقی به حال کاربر نمیکنه اینجا حرف شما درسته که فقط باید رو محتوا کار بشه اما برای موتورهای جستجو فقط محتوا کافی نیست سئو به راهنمایی موتورهای جستجو کمک بسیار زیادی میکنه که تو سایت شما بهتر بتونن جستجو کنن و در نتیجه جستجو زیاد ربات ها و اسپایدرها سایت شما بیشتر در صفحه های اول موتورهای جستجو مثل گوگل دیده میشه و در نتیجه کلی امار سایت میره بالا.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
سرور؟ خیر مسدود نیست این موردو قبلش چک کردم با هاستینگ...

مشکل از ای اس پی تون هستش آدرس سایت رو بدید

یه چیز دیگه هم اینه که مسئولان عزیز اینترنتی دارن دستکاری می کنند دوباره

بالا