عجب :blink:یک بازی انلاین خوب معرفی کنید بهم
شومبول های مصنوعی باتری خور ساخت چین موجو میباشد پخ بدید اونجای زن مصنوعی موجو نمیباشد پخ ندید
عجب :blink:یک بازی انلاین خوب معرفی کنید بهم
شومبول های مصنوعی باتری خور ساخت چین موجو میباشد پخ بدید اونجای زن مصنوعی موجو نمیباشد پخ ندید
یک بازی انلاین خوب معرفی کنید بهم
WoW
این چیزتون که نوشتید قیمتش چنده ؟
نمیدونم چرا دلم براشون سوخت ...
فرزاد جان شما كه احساسي نبودينمیدونم چرا دلم براشون سوخت ...![]()
فرهنگستان علوم:
بجاي واژه تبلت بگيم صفحه نمايش مالشي
:l
چرا تعجب کردی؟ مشکل کجاست؟
فرهنگستان علوم:
بجاي واژه تبلت بگيم صفحه نمايش مالشي
:l
اون fa شو حذف کن درست میشه. :دیدایرکتوری میاد به جای سایت.
در بازارچه، بخش درخواست برنامه نویسی، تاپیک ایجاد کنید نتیجه بهتری میگیرید تا اینجا....
یاهو
یاهو
نوشتم خیلی ام بلنده .. :|
سلام دوستان وبمستر یک سئو کار خوب و حرفه ای بهم معرفی کنید. خداییش خوب کی هست تو ایران؟
اون fa شو حذف کن درست میشه. :دی
من به این سایت اصلا سر نمیزنم قبلا سایت بالا میومد به جای دایرکتوری؟
عزیز درسته محتوا سایت خیلی مهمه اما این که بگیم سئو بی معنیه حرف اشتباهی هستش البته سئو کارهای ایرانی بیشترشون چیز زیادی از سئو نمیدونن و با هزینه 100 هزار تومان به قول خودشون سئو رو صد درصد میکنند!! سئو اگر مهم ترین بخش نباشه بدون شک یکی از مهمترین هاست شما اگر سایتی داشته باشی با سئو 20 درصد یا 100 درصد هیچ فرقی به حال کاربر نمیکنه اینجا حرف شما درسته که فقط باید رو محتوا کار بشه اما برای موتورهای جستجو فقط محتوا کافی نیست سئو به راهنمایی موتورهای جستجو کمک بسیار زیادی میکنه که تو سایت شما بهتر بتونن جستجو کنن و در نتیجه جستجو زیاد ربات ها و اسپایدرها سایت شما بیشتر در صفحه های اول موتورهای جستجو مثل گوگل دیده میشه و در نتیجه کلی امار سایت میره بالا.سلامهیچکس !تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتیاین چیزی که به اسم سئو جا افتاده نمیدونم چرا کاربرای ایرانی هم چشمشونو میبندن و قبول میکنن !سئو یعنی محتوا پس نیازی به کاری نیست شما محتوای سایتت رو کاری کن که برای کاربر جذاب و مفید باشه اونوقت نتیجشو میبینی ...توی چند صفحه قبل توضیحاتی در این مورد دادم میتونی بخونی
ممکنه ای پی شما مسدود شده باشهسایتم در حالت معمولی بالا نمیاد. با پرو ک سی بالا میاد :| مشکل چیست؟! :blink:
ممکنه ای پی شما مسدود شده باشه
سایتم در حالت معمولی بالا نمیاد. با پرو ک سی بالا میاد :| مشکل چیست؟! :blink:
سرور؟ خیر مسدود نیست این موردو قبلش چک کردم با هاستینگ...