عزیز من که گفتم ....همیشه همینه! من این حرف های شما رو نیم فصل اول زدم که مدیریت دو باشگاه بدجوری داشتن از خجالت هم در میومدن...تا مدیریت دو باشگاه و همچنین سرپرست های بعضی باشگاه ها!! افراد کم سوادی باشند که یا دکترای افتخاری دارن یا سردوشی!!! افتخاری...وضعیت همینه.حالا دو کلمه که حرف میزنی جوری به برخی دوستان بر میخوره و میان اینجا در مدح فتح الله زاده مدیحه سرایی میکنن که انگار به ناموسشون توهین شده...و با جملاتی مثل : کی از حاجی بهتر؟؟ مگه آندو رو نگه نداشت؟؟ و ...سر خودشون رو شیره میمالن!چه هوادار پرسپولیس چه هوادار استقلال ( حداقل اکثرشون ) دنبال همین مدیریت هستن اتفاقا! مدیریتی که از خجالت حریف در بیاد! و با زبون بازی خوشحالشون کنه!
منتهی اینکه شما میگی خداکنه مساوی بشه دربی رو درک نمیکنم....مساوی شدن دربی هیچ کمکی به حل این قضیه نمیکنه...برای همین بود که گفتم ما ببریم بهتره!
در مورد اون قسمتی که بولد کردم هم موافق نیستم با شما ....اون شعار هم داده نشه باز هم پرسپولیسی جماعت از باخت استقلال خوشحاله و برعکس! شما این قضیه رو در سطح اول فوتبال جهان هم می بینی...هوادار لیورپول از خداشه منچستر یونایتد در اروپا حذف بشه و خوشحال میشه.
البته آرزوی مساوی نکردم. قطعا استقلال بازی رو ببره خوشحال تر می شم. پر گل ببره که چه بهتر. ولی اگه قرار باشه یک بازی زشت ببینیم و سر یه اوت و کرنر و پنالتی یه تیم برنده بشه و دوستان برنده خودشون رو گارانتی کنن و این بحث و جدل هایی که خودتون هم تائید می کنین ادامه داشته باشد شاید مساوی شود بهتر باشد.
البته ترجیحا باز هم استقلال ببرد به قول شما بهتر تره
در مورد اون قسمت بولد شده هم ان شالله بعدا توضیح می دم