• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
عزیز من که گفتم ....همیشه همینه! من این حرف های شما رو نیم فصل اول زدم که مدیریت دو باشگاه بدجوری داشتن از خجالت هم در میومدن...تا مدیریت دو باشگاه و همچنین سرپرست های بعضی باشگاه ها!! افراد کم سوادی باشند که یا دکترای افتخاری دارن یا سردوشی!!! افتخاری...وضعیت همینه.حالا دو کلمه که حرف میزنی جوری به برخی دوستان بر میخوره و میان اینجا در مدح فتح الله زاده مدیحه سرایی میکنن که انگار به ناموسشون توهین شده...و با جملاتی مثل : کی از حاجی بهتر؟؟ مگه آندو رو نگه نداشت؟؟ و ...سر خودشون رو شیره میمالن!چه هوادار پرسپولیس چه هوادار استقلال ( حداقل اکثرشون ) دنبال همین مدیریت هستن اتفاقا! مدیریتی که از خجالت حریف در بیاد! و با زبون بازی خوشحالشون کنه!

منتهی اینکه شما میگی خداکنه مساوی بشه دربی رو درک نمیکنم....مساوی شدن دربی هیچ کمکی به حل این قضیه نمیکنه...برای همین بود که گفتم ما ببریم بهتره!

در مورد اون قسمتی که بولد کردم هم موافق نیستم با شما ....اون شعار هم داده نشه باز هم پرسپولیسی جماعت از باخت استقلال خوشحاله و برعکس! شما این قضیه رو در سطح اول فوتبال جهان هم می بینی...هوادار لیورپول از خداشه منچستر یونایتد در اروپا حذف بشه و خوشحال میشه.

البته آرزوی مساوی نکردم. قطعا استقلال بازی رو ببره خوشحال تر می شم. پر گل ببره که چه بهتر. ولی اگه قرار باشه یک بازی زشت ببینیم و سر یه اوت و کرنر و پنالتی یه تیم برنده بشه و دوستان برنده خودشون رو گارانتی کنن و این بحث و جدل هایی که خودتون هم تائید می کنین ادامه داشته باشد شاید مساوی شود بهتر باشد.
البته ترجیحا باز هم استقلال ببرد به قول شما بهتر تره :D
در مورد اون قسمت بولد شده هم ان شالله بعدا توضیح می دم

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مدتیه دلم میخواست اینجا یه پست بذارم اما بیخیال میشدم . الان که بعد این همه مدت میبینم تاپیکی رو که واقعا دوسش دارم و باهاش خاطره دارم این شکلی توش پر یاس و نومیدی شده اصلا حس خوبی ندارم ..

حرف خیلی دارم شاید اگه بخوام همش رو بنویسم بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکنم بشه , سعی مینکم تا جایی که میشه کوتاه ترش کنم .

من بیشتر دلخوریم از خودی هاست کاری به بقیه و حریف و رقبا هم ندارم . این روزا واقعا بیرحمانه داره به تیم انتقاد میشه در حالی که به هیچ عنوان تیم مستحق انتقاد به این شدتش نیست . کسی منکر این نمیشه که تیم طراوت گذشته رو نداره اما این باز دلیل نمیشه بخوایم تیم رو به این شدت بکوبیم .

من یه صحبتی با یه عده ای دارم , چرا اینقد کم طاقت شدیم که تا بعد این همه مدت و سال !! تا تیم رقیب نتیجه گرفته باید این شکلی سر تیم خودمون خالیش کنیم ؟! یعنی مثلا الان فکر میکنید اگه همین تیم نفت صدر نشین لیگ ما بود و ما هم دوم , انتقاد ها هم به شدت الان بود ؟ کاملا واضحه که پاسخ منفیه .

اگه ما جای اون ها بودیم تو این همه سال واقعا چی میکردیم ؟ سال ها تیم رقیبمون یکه تاز لیگ و مدعی قهرمانی یک طرف , باخت های پی در پی تو دربی هم یک طرف دیگه حتی تصور کردنش هم سخته نه ؟!
حتما میگید ما جای اونا نیستیم و نمیخوایم هم که باشیم ! صد در صد همینطوره . ما خیلی تفاوت ها داریم , تفاوت هایی که باعث میشه من هوادار روز به روز بیشتر به هوادار بودن این تیم افتخار کنم . مال این کارا نیستیم که با بازی کردن آبروی یک نفر و شلوغ کاری بخوایم رو سر ضعف های فنیمون سرپوش بذاریم تا با برهم زدن جو بتونیم نتیجه بگیریم . کلاس کاری و تیمی ما اینجور نیست که با زیر سوال بردن سرمربی موفق تیم حریف سعی بر تخریب ببریم .

اخلاق تاجی اونه که همین سال های نه چندان دوری که برگردیم به قبل از لیگ برتر میبینیم یه مربی بسیار موفق و که متاسفانه همین الان داره احترامش از سمتشون نگه داشته نمیشه از سمت ما همیشه قابل احترام بود و بس .
چه بسا اون موقع تهمت زدنا خیلی خیلی بابت نتیجه گرفتن راحت تر بود اما همیناس که اختلاف هارو تا این حد نمایان میکنه .

ما امسال رفتن جباری خیلی بهمون آسیب زد هممون هم اینو قبول داریم پس بازش نکنم , اما این وسط خسرو هم اکثر بازی ها نداشتیم . بابا نبود همین دو نفر برای تیم ملیمون هم دچار مشکل میکنه چه برسه تیم خودمون که از ستون های تیم ما بودن . با تمام همه اینا الان چندمیم ؟!

با وجود همین مشکلات مالی پارسال قهرمان شدیم ! رفتیم 4 تای آسیا . فکر میکنید اگه از لحاظ مالی فقط نصف بقیه تیم ها بودیم الان شرایطمون این بود ؟

دنبال دلیل اینکه چرا شرایط تیم ما اینجوریه از لحاظ مالی نمیخوام باشم چون خودمم کمی از حاجی دلخورم اما این هرگز دلیل نمیشه بیام حاجی رو بکوبم . خیلی راحت فقط به حرف های اول فصل امیر با اتفاقاتی که تا الان رخ داده رو کنار هم میذارم و دلیلش رو میفهمم و از اینکه هنوزم شانس اول قهرمانی هستیم به تیمم افتخار میکنم .

میخوام برسم به بازی های باقی مونده تو لیگمون , چند تا بازی حساس داریم که باید اونارو ببریم و میبریم مهمترینشون هم دربی . من اگه کسی پست های من یادش باشه دلایل تساوی دربی های قبل رو از دید امیر گفته بودم , این دربی این رو مطمئن باشید از همتون بیشتر اونی که داره به برد تو این بازی فکر میکنه امیره . ایمان داشته باشید به تیم و سرمربی , حتی تو روزهای بدمون . این رو هم خوب میدونید که با بردن این بازی راه بزرگی رو تا قهرمانی پیش میریم . این رو شک نکنید که اون بازی مال ماست پس این همه نا امید و بی حال نباشید .

یوقت کار و حرکاتی نکنید اگه آخر فصل تیم قهرمان شد روتون نشه بیاید تو شادی بقیه شریک باشید ! الان واقعا سرمربی و تیم تنهان , نه تماشاگر واسه بازی ها میره نه حمایتی هم از سمت هوادارا از بیرون میشه . باشه انتقاد هست منم قبول دارم . پژمان نوری خیلی رو اعصابه منم دلم ازش خونه ! اما بیاید تیم رو تنها نذاریم و قهرمانی که امسال هم مال خودمونه رو با هم بیشتر به محقق شدنش کمک کنیم .

آخر سر هم بگم نبینم غمتون رو تو این تاپیک !! مثل مرد سرتون رو بالا بگیرید که هوادار پر افتخار ترین تیم این کشورید که هر کسی نمیتونه هوادار این تیم باشه .

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

ملوان برای جبران شکست در لیگ به مصاف ما می‌آید
عمران‌زاده: امیدوارم پای نظری و برهانی فردا به گل‌زنی باز شود/ صحبت درباره دربی از حالا زود است
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: چون بازی مهمی داریم فکر می‌گنم هواداران زیادی به استادیوم می‌آیند.

13921004000159_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران زاده مدافع این باشگاه در خصوص شرایط خود و تیم استقلال گفت و گویی را انجام داد که می‌خوانید.
*شرایط استقلال را چطور می بینی؟
شکر خدا وضعیت خوبی داریم. بعد از بردی که مقابل تیم داماش به دست آوردیم، روحیه و انگیزه بچه ها بالا رفته و با انجام تمرینات خوبی که طی این هفته داشتیم، آماده برای بازی با ملوان هستیم.
*این بازی را چگونه ارزیابی می کنی؟
به نظر من ملوان تیم جوان و خوبی است و صد در صد برای جبران شکست هفته گذشته مقابل ما بازی خواهد کرد و به هر حال این بازی حذفی است و ما به هیچ وجه حق اشتباه نداریم، امیدوارم که بتوانیم با شکست این تیم راهی مرحله بعد بشویم.
*فکر می کنی هواداران از بازی فردا استقبال کنند ؟
خب ما بازی حساسی پیش رو داریم و در صورت برد، به جمع چهار تیم بازی ها خواهیم رفت و به همین دلیل هم من فکر می کنم که هواداران مان استقبال بهتری از این مسابقه داشته باشند. البته من معتقدم که سردی هوا و گرانی بلیط ها نیز در این مدت عامل مهمی بوده تا هواداران کمتر به ورزشگاه ها بیایند . به هر حال امیدوارم فردا با حمایت تماشاگران مان با شکست ملوان ، حریف ذوب آهن در مرحله بعدی باشیم.
13920904000176_PhotoL.jpg

*در این فصل گل های خوبی با ضربه سر به ثمر رساندی ، فکر می کنی بتوانی در بازی فردا هم گل بزنی ؟
وظیفه من در تیم، در وهله اول گل نخوردن است و تمام تمرکزم روی کار دفاعی خواهد بود ولی خیلی دوست دارم که در این بازی همانطور که قبلا پای قاضی به گلزنی باز شد ، آرش هم صد گله شود . نظری هم بتواند برای استقلال گل بزند.
*طبق قرعه ، 27 دی به مصاف پرسپولیس می روید ، این بازی را چطور می بینی؟
البته که صحبت درباره دربی هنوز زود است و ما بازی به بازی با تمرکز پیش می رویم تا به امید خدا و با حمایت هواداران مان بتوانیم از عنوان قهرمانی سال گذشته دفاع کنیم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
کد خبر : 1029037 زمان ارسال : شنبه 1392/10/07 00:47

مرحله يک هشتم جام حذفي؛
استقلال - ملوان؛ شکار قو در هواي آلوده

حساس‌ترين مسابقه استقلال ميزبان ملوان انزلي
00035942.jpg

استقلال - ملوان؛ شکار قو در هواي آلوده!؟

اگرچه قدرت دو تيم روي کاغذ با يکديگر قابل قياس نيست و همه برد
استقلال را پيش‌بيني مي‌کنند اما نبايد فراموش کرد که ملوان در جام حذفي هميشه حضوري درخشان داشته و جام حذفي هم جام شگفتي‌هاست. ديدار اين دو تيم در ليگ برتر مسابقه‌‌اي معوقه از هفته دوازدهم ليگ برتر بود که به عنوان آخرين بازي نيم‌فصل اول برگزار شد و آبي‌پوشان يک بر صفر با گل حنيف عمران‌زاده ملوان را شکست دادند تا فقط با اختلاف يک گل قهرماني نيم‌فصل را به سرخپوشان واگذار کنند.

اکنون شاگردان قلعه‌نويي دوباره رخ به رخ بازيکنان جوان و با انگيزه ملوان مي‌شوند. در اين بازي يک اشتباه براي شاگردان قلعه‌نويي تاوان سنگيني دارد.

شايد به همين دليل هم قلعه‌نويي در روزهاي گذشته مدام از شيوه بازي بازيکنانش انتقاد کرد و آنها را به بهتر بازي کردن تشويق مي‌کرد.

آبي‌پوشان در اين بازي قطعا با تمام قوا بازي خواهند کرد تا با يک پيروزي به مرحله يک چهارم صعود کنند.

برنده اين ديدار در مرحله بعدي حريف ذوب آهن اصفهان خواهد شد.

اسکوچيچ در اين فصل با وجود نتايج قابل قبولي که گرفته همواره مقابل
استقلال و پرسپوليس بازنده بوده و از اين مسئله گلايه کرده که بازيکنانش بيش از اندازه به اين تيم‌ها از نظر فني احترام گذاشته‌اند!

شاگردان قلعه‌نويي يکشنبه اميدوارند که هواداران‌شان با وجود سردي و آلودگي هوا به ورزشگاه بيايند و آنها را در اين بازي حساس تنها نگذارند. آنها به دنبال شکار قو در هواي آلوده تهران هستند و بايد ديد که اسکوچيچ اين مرتبه هم مقابل
استقلال بازنده مي‌شود يا مي‌تواند يک شگفتي خلق کند و مديران جديد باشگاهش را خوشحال کند. هرچند ملوان اميرحسين فشنگچي يکي از بازيکنان تاثيرگذارش را به دليل مصدوميت در اين بازي در اختيار ندارد.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
امیدوارم که بازیکنای امید تیم پرسپولیس توی دربی باشن ... چرا ؟ چون اگه دربی رو ببازن یا مساوی بشه اونوقت نبودن این دو بازیکن میشه پیرهن عثمان

ضمن اینکه به نظرم حضور این دو بازیکن بی تجربه توی دربی برای اولین باز بیشتر از اینکه به نفع تیم مقابل باشه به نفع ما خواهد بود.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
عکس فرهاد تو اینستاگرا مش رو حتما ببینید شماره اتاقش چهاره:دی
امیدوارم هرچه زود تر خوب بشه

Sent from my A1-810 using Tapatalk

mhyavari90

Registered User
لایک‌ها
31
مثل اینکه استقلال حامی مالی گرفته..
اگه درست باشه میشه روی قهرمانی لیگ قهرمانان اسیا حساب باز کرد.چه برسه به جام حذفی و لیگ خودمون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بچه هزار بار گفتم بازم میگم فردا حتما بیاید اســـــتــــادیـــــــوم
دادا شوما کلا 223تا پست داری چطوری هزار بار گفتی:D
هههههه
حالا چرا بییایییم تو این سرما ؟؟؟:p
بنده که یه جایی هستم ک فعلا لیگ برتر نداریم ولی قبلا داشتیم که پر پر شد:(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده: رویانیان کمبود دارد، به زیردستی‌هایش می‌گوید به من فحش بدهند/ من هم باید ترانسفر شوم!

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد جلسه با مهدی تاج ، شرایط باشگاه استقلال و درگیری لفظی اش با پرسپولیسی ها به نکاتی ها اشاره کرد که در زیر می خوانیم:

فارس: امروز با مهدی تاج جلسه برگزار کردید و سرانجامش هم به کاهش قیمت بلیت ختم شد. جلسه چطور بود؟

امروز تاج با حسن نیت حرف‌هایم را شنید و چون فوتبالی هستند سریع متوجه مشکلات شدند. در این جلسه تصمیم گرفته شد قیمت بلیت‌ها کاهش پیدا کند و به این ترتیب بلیت‌های 15 هزار تومانی به 10 هزار تومان، 8 هزار تومان به 6 هزار تومان و 5 هزار تومانی به 4 هزار تومان کاهش پیدا کرد. ضمن اینکه تصمیم گرفته شد بلیت‌ها هم به صورت الکترونیک و هم به صورت کاغذی مقابل ورزشگاه فروخته شود. امیدوارم این مسئله از فردا اجرایی شود. به هواداران توصیه می‌کنم فردا بلیت‌های 15 هزار تومانی را با قیمت 10 هزار تومان و بلیت‌های 8 هزار تومانی را به قیمت 6 هزار تومان و بلیت‌های 5 هزار تومانی را به قیمت 4 هزار تومانی بخرند. زیرا این بلیت‌ها از قبل چاپ شده و قیمت‌های سابق روی آن درج شده است.

فارس: قبول دارید که حضور هزار تماشاگر برای استقلال نگران‌کننده است؟

بله. اگر دست من بود قیمت بلیت‌ها را باز هم ارزان‌تر می‌کردم زیرا می‌دانم که در شرایط امروزی هزینه‌های زندگی بالاست و اغلب تماشاگران ما جوانان و نوجوانانی هستند که از پدرانشان پول می‌گیرند و برای پدر خانواده سخت است که دو فرزندش را به ورزشگاه بفرستد زیرا باید 100 هزار تومان هزینه کند که این برای قشر متوسط سخت است. بچه‌هایی که مرفه‌تر هستند تفریحات دیگر دارند و پول آن را هم می‌پردازند اما هواداران فوتبال اکثر از خانواده متوسط هستند و پرداخت 100 هزار تومان برایشان سخت است. من در خصوص هواداران فوتبال احساس مسئولیت کردم و با تاج در این مورد صحبت کردم که ایشان با حسن نیت دستور تغییر را داد.

فارس: اما یکی دیگر از دلایل کاهش تماشاگران این است که استقلال زیبا بازی نمی‌کند. این استدلال را می پذیرید؟

بله درست می‌گویید. هواداران هم حق دارند اما باید قبول کنند که بازیکنان ما فصل گذشته خیلی تحت فشار بودند. ما فصل گذشته در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتیم که در آسیا سوم شدیم و اگر قانون جدید فصل گذشته اجرا می‌شد،‌ما الان فینالیست آسیا بودیم. ضمن اینکه قهرمان لیگ هم شدیم و شاکله اصلی تیم ملی هم از بازیکنان استقلال تشکیل شده است. همه این افتخارات را استقلال به تنهایی به دست آورد. پس هواداران برای حمایت استقلال به ورزشگاه بیایند. آنها قبول کنند که بازیکنان ما فصل گذشته از خودگذشتگی نشان دادند و تیم را قهرمان کردند. بنابراین کمی خسته هستند زیرا رقابت‌های فصل گذشته بسیار فشرده بود و در لیگ قهرمانان آسیا بازی داشتیم. پس اگر در این فصل مقداری خوب بازی نمی‌کنند آن را به حساب درخشش فصل گذشته بگذارند و به ورزشگاه بیایند زیرا بازیکنان ما با دیدن هواداران بهتر بازی خواهند کرد.

فارس: نبود ستاره هم یکی از دلایل کاهش تعداد تماشاگران است. رفتن فرهاد مجیدی چقدر در این زمینه مشکل ساز شد؟

مجیدی ستاره خوب و دوست‌داشتنی ما بود اما در استقلال ستاره زیاد داریم. تیموریان خودش ستاره است. سیدمهدی رحمتی و آرش برهانی خودشان ستاره هستند. خسرو حیدری خودش یک فابرگاس است و کاپیتان تیم ملی هم که کنار ما ست. آنها از اینکه هواداران به ورزشگاه نمی‌آیند دلخورند و بایشان به ورزشگاه نمی‌رود. فردا بازی سختی داریم و بحث یک جام مطرح است. پس اگر نیایند ممکن است این جام را از دست بدهیم. فردا منتظر 50 هزار هوادار در ورزشگاه هستیم.

فارس: در جلسه امروز با تاج در مورد تیم ملی و کی‌روش و نحوه همکاری استقلال با تیم ملی هم صحبت شد؟

خیر، چون علی کفاشیان نبود فقط در مورد بحث قیمت بلیت‌ها که اضطراری بود، صحبت کردیم.

فارس: در مورد حق پخش تلویزیونی چطور؟

در این مورد حرف زدیم، حق پخش تلویزیونی حق مسلم فوتبال است و باید حق به حق‌دار برسد. تا ما محتاج این و آن نباشیم.

فارس: پرسپولیسی‌ها به تاریخ دربی به خاطر دو بازیکن امیدشان اعتراض دارند، سما چطور؟

چه اعتراضی؟! ما هم زمانی بازیکنان اصلی‌مان را نداشتیم اما بازی کردیم تازه آنها بازیکنان امید نبودند. پس اگر این‌طور باشد تیمی باید بگوید ما چون دو مصدوم داریم‌نباید بازی کنیم. فصل گذشته ما در لیگ قهرمانان آسیا بازی کردیم وبحث ملی مطرح بود اما یک روز هم بازی را جابجا نکردند. من نمی‌خواهم زیاد به این مسئله ورود کنم و بین ما و هواداران پرسپولیس دلخوری پیش بیاید. سازمان لیگ هر تصمیمی بگیرد ما به آن عمل می‌کنیم. ما در این فصل مسابقات فشرده‌ای داشتیم و حتی پیش از شروع فصل فرصت ریکاوری و بدنسازی هم نداشتیم. به همین خاطر هم تیم ما خیلی شاداب نیست.

فارس: البته شما وارد درگیری شده‌اید زیرا گفته‌اید به پرسپولیس جام نمی‌دهیم و از صحبت‌های سعید شیرینی هم انتقاد کردید.

من این شخصی را که نام بردید نمی شناسم و چون او را نمی شناسم در موردش صحبت هم نمی‌کنم. اگر رویانیان فرمایشی داشته باشد در خدمتش هستم.

فارس: زمان مدیریت امیر عابدینی که مدیرعامل پرسپولیس بود هم با ایشان کری داشتید اما دلخوری پیش نمی‌آمد. حالا چرا تغییر رویه داده‌اید؟

به خاطر اینکه عابدینی خودش وجود داشت و بلد بود جواب بدهد اما رویانیان چون کمبود دارد به زیردستی‌هایش می‌گوید به من فحش بدهد. من هم می‌توانم به زیردستی‌هایم بگویم این کار و بکنند اما این کار درستی نیست. من برای پرسپولیسی‌ها کری خواندم و گفتم دو جام را می‌بریم. ایشان هم می‌توانست بگوید ما به شما جام نمی‌دهیم و هر دو جام مال ماست نه اینکه به زیردستانش بگوید به من فحش بدهند و خودش سکوت کند. ادبیات مصاحبه شیرینی را ببنید چگونه است. البته از کوزه همان برون طراود که در اوست.

فارس: اعلی دایی هم بارها تاکید کرده هدفش قهرمانی پرسپولیس است؟ چه اشکالی دارد. دایی سرمربی است و باید این را بگوید. مربی ما هم این حرف را می‌زند. اینها حرف‌های بدی نیست. من از هر خبرنگاری که پرسیدم آیا حرف‌های من کری بود یا دعوا همه گفتند کری بود. بی‌احترامی در حرف‌هایم نبود ضمن اینکه خود رویانیان می‌گوید من مصاحبه را ندیدم اما ظاهرا بادمجان دور قابچین‌های اطرافش هستند و من از آنها گلایه دارم.

فارس: مشکلات مالی استقلال به کجا رسید؟

تلاش‌هایی کرده‌ایم تا انشاءالله بخشی از مشکلات حل شود. هفته آینده هم به بازیکنان استقلال پول می‌دهم.

فارس: این همان بخشی 50 درصدی است که شما باید درآمدزایی کنید؟

آن 11 میلیارد که من درآورده‌ام اما وزارت ورزش هنوز نتوانسته به ما کمکی کند. این پول را من از اسپانسر جدید گرفته‌ام که به بازیکنان می‌دهم فردا هم این اسپانسر جدید را خواهید دید.

فارس: وزارت ورزش گفته است مدیران استقلال و پرسپولیس تا پایان فصل جابجا نمی‌شوند. این مسئله می‌تواند مفید باشد؟

در جلسه‌ای که با وزیر داشتم صحبت‌های خوبی با گودرزی مطرح شد که اگر در پایان فصل آن صحبت‌ها عملیاتی شود استقلال و پرسپولیس روزهای خوبی خواهند داشت.

فارس: این روزها استقلالی ها از خارج پیشنهادهای خوبی دریافت می‌کنند. عمران‌زاده هم مثل پژمان منتظری از یک باشگاه چینی پیشنهاد دارد.

بله اما من گفته‌ام ازاین به بعد بازیکن به تنهایی به باشگاه خارجی نمی‌رود، هر بازیکنی که خواست برود باید من را هم با خودش ببرد من هم باید با بازیکنان ترانسفر شوم(لبخند مدیرعامل استقلال هنگام پاسخ به این سوال).

فارس: چه مبلغی برای قرارداد خودتان می‌خواهید؟

بحث دستمزد را کنار می‌آیم. من که در ایران مجانی کار می‌کنم پس از بازیکنان دستمزد کمتری می‌گیرم البته این مزاح بود. عمران‌زاده و منتظری پیشنهاد داشتند. اما آنها را از دست نمی‌دهیم و آنها تا پایان فصل در استقلال خواهند ماند. از منتظری خواهش کردم 4 هفته دیگر هم بماند و او 4-5 هفته مانده و بعد از این هم به خاطر استقلال و هوادارانش می‌ماند. امیدواری من زیاد است.

فارس: گفته می‌شود در قرارداد منتظری ریش و قیچی در دست بازیکن است و باشگاه ابتکار عملی ندارد؟

نه ریش و قیچی دست ماست. منتظری در ابتدای فصل می‌خواست قرارداد نیم فصل با ما امضا کند اما سازمان لیگ این اجازه را نداد و باید قرارداد یکساله امضا می‌شد. به همین دلیل من هم اخلاقا به او اجازه دادم که در نیم فصل از ما جدا شود و من اخلاق را زیر پا نمی‌گذارم.

mhyavari90

Registered User
لایک‌ها
31
کی شده حامیه مالی؟!
لینک خبر دارید؟

قراره فردا رونمایی بشه از این اسپانسر جدید!!

استقلال اسپانسر جديد گرفت

تيم فوتبال استقلال يک حامي مالي جديد گرفت که فردا از آن رونمايي مي‌شود.
00945187.jpg

باشگاه استقلال يک اسپانسر جديد جذب کرده که فردا و در ديدار با ملوان از آن رونمايي خواهد شد.

به گزارش فارس، باشگاه استقلال با جذب اين حامي مالي بخشي از مشکلاتش را حل کرده و قرار است فتح‌الله‌زاده از محل در آمد اين حامي مالي هفته آينده بخشي از مطالبات بازيکنان را پرداخت کند.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
چه حرفایی میزنه فتح الله زاده ! خارج از عقل صحبت میکنه

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ای ول حاجی..بازهم خداروشکر اگه پول به بازیکنان تزریق بشه خیلی بهتر از قبل میشن..
پژمان هم نمیره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا