لايسنس لايف تايم whmcs كسي داشت خريدارم![]()
CHECK PAGE AUTHORITY - Free page authority checker.یه سایت بود authority سایت ها رو تشخیص میداد کسی آدرسشو داره؟
از چه عددی به بالا خوبه؟
قدرت سایتته هر چی بالاتر بهتر ماله من 37 بوداز چه عددی به بالا خوبه؟
کسی نداره دنبالش نگرد :دی
این که با جواب من هیچ فرقی نداشت
لیزوب از هیچ لحاظ مشکلی ایجاد نمیکنه![]()
از چه عددی به بالا خوبه؟
بعدش دیدم شما پاسخ دادی + نه عزیزم، اینطوری هم که شما میگی نیست که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! بیشتر این هاست ها از لیزوب میگیرند ولی شما توی تمامی آپلودسنترها (چه ایرانی و چه خارجی) این قانون DMCA رو دارند ، دیگه از آپلودد و رپیدگیتور و ... که گنده تر نداریم، اونا هم ملزم به رعایت DMCA هستند تا بدبخت نشند با رپیورت ها دیگه چه برسه به اینها.
فرق لیزوب اینه که کمتر گیره و میتونی پاک کنی، درسته کمتر گیر و مثل بقیه با اولین فایل ساسپند نمیکنه ولی عزیزم طوری به این دوستمون نگو که مشکل ایجاد نمیکنه، اینطوری فکر میکنه راحت و بی دغدغه میتونه کار کنه.
همیشه تو این ساعت شتاب کلا قطع میشهر*دم تو این بانکداری اینترنتی بانک ملی هر وقت کار داری قطه :hmm:
ر*دم تو این بانکداری اینترنتی بانک ملی هر وقت کار داری قطه
:hmm:
وردپرس 3.8 فارسی هیچ مشکلی نداره ؟
آپدیت کنم ؟
مشکلی نداره با خیال راحت آپدیت کنوردپرس 3.8 فارسی هیچ مشکلی نداره ؟
آپدیت کنم ؟
عاغو امروز یه بلاهایی سرم اومد که باورتون نمیشه! :lol:
یکی یه پیام از طریق "ارتباط با ما" تو سایتم فرستاده بود واسم، نوشته بود من معلولم و... (که پیامش رو هم میذارم.) خواستم نظر وبمسترای اینجا رو راجع به دروغ بودن یا راست بودن پیام بدونم.
از پیام عکس گرفتم و خواستم بیارمش تو فتوشاپ که اسم طرف رو شطرنجی کنم.فتوشاپ رو باز کردم، دیدم سریال اکسپایر شده. گفتم عب نداره. uninstall کردم و دوباره شروع به نصب کردم. ده دقیقه که گذشت یه ارور داد، گفت حداقل فضای لازم برای نصب 1.7گیگه و داریو سیِ تو 1 گیگ (مثلاً) فضا داره. گفتم اه! حالا چه کنم؟؟ تصمیم گرفتم هارد رو پارتیشن بندی کنم. سی دی نرم افزار پارتیشن بندی تو اتاق بغلی بود. منم حال نداشتم برم ورش دارم! گفتم عب نداره. یه نرم افزار پرتابل شخمکی از نت دانلود میکنم.
شروع کردیم به دانلود یه نرم افزار پرتابل ناشناس! دانلود تموم شد و نصب هم به همچنین و پارتیشن بندی کردم و ریاستارت...
و دیگه سیستم بالا نیومد...
ارور Missing Operating System میداد. مجبور شدم ویندوز 8 نصب کنم. از قضا روی هیچکدوم از درایوا نصب نشد، الّا درایوی که روش ویندوز اوریجینال و کلی کوفت و بدبختی و... داشتم!
و الان من عباسم هستم،
یه بدبخت فلک زدهی به تمام معنا
البته الان یه ویندوز تازه نفس دارم و چند تا برنامه مثل فتوشاپ و دریو ویور و... خوب شد. ولی به فنا رفتم :lol: