• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
لايسنس لايف تايم whmcs كسي داشت خريدارم :rolleyes:

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
یه سایت بود authority سایت ها رو تشخیص میداد کسی آدرسشو داره؟

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
CRxc.jpg
پسرته؟

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
این که با جواب من هیچ فرقی نداشت :D
لیزوب از هیچ لحاظ مشکلی ایجاد نمیکنه ;)

بعدش دیدم شما پاسخ دادی + نه عزیزم، اینطوری هم که شما میگی نیست که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! بیشتر این هاست ها از لیزوب میگیرند ولی شما توی تمامی آپلودسنترها (چه ایرانی و چه خارجی) این قانون DMCA رو دارند ، دیگه از آپلودد و رپیدگیتور و ... که گنده تر نداریم، اونا هم ملزم به رعایت DMCA هستند تا بدبخت نشند با رپیورت ها دیگه چه برسه به اینها.

فرق لیزوب اینه که کمتر گیره و میتونی پاک کنی، درسته کمتر گیر و مثل بقیه با اولین فایل ساسپند نمیکنه ولی عزیزم طوری به این دوستمون نگو که مشکل ایجاد نمیکنه، اینطوری فکر میکنه راحت و بی دغدغه میتونه کار کنه.

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
عجب سایتیه 30 ثانیه نکشید چهار پنج تا جواب دادن بهم stackoverflow.com

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
بعدش دیدم شما پاسخ دادی + نه عزیزم، اینطوری هم که شما میگی نیست که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! بیشتر این هاست ها از لیزوب میگیرند ولی شما توی تمامی آپلودسنترها (چه ایرانی و چه خارجی) این قانون DMCA رو دارند ، دیگه از آپلودد و رپیدگیتور و ... که گنده تر نداریم، اونا هم ملزم به رعایت DMCA هستند تا بدبخت نشند با رپیورت ها دیگه چه برسه به اینها.

فرق لیزوب اینه که کمتر گیره و میتونی پاک کنی، درسته کمتر گیر و مثل بقیه با اولین فایل ساسپند نمیکنه ولی عزیزم طوری به این دوستمون نگو که مشکل ایجاد نمیکنه، اینطوری فکر میکنه راحت و بی دغدغه میتونه کار کنه.

آپلود سنتر جنبه جهانی داره ، سایت فیلم تنها واسه یوزرای ایرانیه بخاطر این گفتم مشکلی نیست . ما اینهمه رو سرور های لیزوب ( در اصل زیر مجموعه شون یعنی Evoswitch ) بودیم قبل خرید استعلام هم کرده بودیم . مشکلی ندارند به کل

این دوستمون هم بدون مشکل میتونه کار کنه ;) تا حالا اصلا شده سایتای فیلم ایرانی که رو انواع و اقسام سرور های کپی رایت دار و یه جایی مثل هلند وارز میزبانی میشن مشکلی براشون پیش بیاد ؟

موشکولی نیست

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
عاغو امروز یه بلاهایی سرم اومد که باورتون نمی‌شه! :lol:
یکی یه پیام از طریق "ارتباط با ما" تو سایتم فرستاده بود واسم، نوشته بود من معلولم و... (که پیامش رو هم می‌ذارم.) خواستم نظر وبمسترای اینجا رو راجع به دروغ بودن یا راست بودن پیام بدونم.
از پیام عکس گرفتم و خواستم بیارمش تو فتوشاپ که اسم طرف رو شطرنجی کنم.فتوشاپ رو باز کردم، دیدم سریال اکسپایر شده. گفتم عب نداره. uninstall کردم و دوباره شروع به نصب کردم. ده دقیقه که گذشت یه ارور داد، گفت حداقل فضای لازم برای نصب 1.7گیگه و داریو سیِ تو 1 گیگ (مثلاً) فضا داره. گفتم اه! حالا چه کنم؟؟ تصمیم گرفتم هارد رو پارتیشن بندی کنم. سی دی نرم افزار پارتیشن بندی تو اتاق بغلی بود. منم حال نداشتم برم ورش دارم! گفتم عب نداره. یه نرم افزار پرتابل شخمکی از نت دانلود می‌کنم.
شروع کردیم به دانلود یه نرم افزار پرتابل ناشناس! دانلود تموم شد و نصب هم به همچنین و پارتیشن بندی کردم و ری‌استارت...
و دیگه سیستم بالا نیومد... :D
ارور Missing Operating System می‌داد. مجبور شدم ویندوز 8 نصب کنم. از قضا روی هیچکدوم از درایوا نصب نشد، الّا درایوی که روش ویندوز اوریجینال و کلی کوفت و بدبختی و... داشتم!
و الان من عباسم هستم،
یه بدبخت فلک زده‌ی به تمام معنا :D

البته الان یه ویندوز تازه نفس دارم و چند تا برنامه مثل فتوشاپ و دریو ویور و... خوب شد. ولی به فنا رفتم :lol:

اون عکس کوفتی:
g9dq30qrpx65bwa5plr.png

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
وردپرس 3.8 فارسی هیچ مشکلی نداره ؟

آپدیت کنم ؟

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
وردپرس 3.8 فارسی هیچ مشکلی نداره ؟

آپدیت کنم ؟

هیچ مشکلی نداره , روی 3 تا سایت دارم استفاده میکنم!

-----------------------------------------------------------

این فیلم زندگی با چشمان بسته هم فیلم قــــــشـــــنـــــــــگــــــــی بود :d

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
عاغو امروز یه بلاهایی سرم اومد که باورتون نمی‌شه! :lol:
یکی یه پیام از طریق "ارتباط با ما" تو سایتم فرستاده بود واسم، نوشته بود من معلولم و... (که پیامش رو هم می‌ذارم.) خواستم نظر وبمسترای اینجا رو راجع به دروغ بودن یا راست بودن پیام بدونم.
از پیام عکس گرفتم و خواستم بیارمش تو فتوشاپ که اسم طرف رو شطرنجی کنم.فتوشاپ رو باز کردم، دیدم سریال اکسپایر شده. گفتم عب نداره. uninstall کردم و دوباره شروع به نصب کردم. ده دقیقه که گذشت یه ارور داد، گفت حداقل فضای لازم برای نصب 1.7گیگه و داریو سیِ تو 1 گیگ (مثلاً) فضا داره. گفتم اه! حالا چه کنم؟؟ تصمیم گرفتم هارد رو پارتیشن بندی کنم. سی دی نرم افزار پارتیشن بندی تو اتاق بغلی بود. منم حال نداشتم برم ورش دارم! گفتم عب نداره. یه نرم افزار پرتابل شخمکی از نت دانلود می‌کنم.
شروع کردیم به دانلود یه نرم افزار پرتابل ناشناس! دانلود تموم شد و نصب هم به همچنین و پارتیشن بندی کردم و ری‌استارت...
و دیگه سیستم بالا نیومد... :D
ارور Missing Operating System می‌داد. مجبور شدم ویندوز 8 نصب کنم. از قضا روی هیچکدوم از درایوا نصب نشد، الّا درایوی که روش ویندوز اوریجینال و کلی کوفت و بدبختی و... داشتم!
و الان من عباسم هستم،
یه بدبخت فلک زده‌ی به تمام معنا :D

البته الان یه ویندوز تازه نفس دارم و چند تا برنامه مثل فتوشاپ و دریو ویور و... خوب شد. ولی به فنا رفتم :lol:

اون عکس کوفتی:
g9dq30qrpx65bwa5plr.png

نیاز به پشتیبانی

بالا