من امروز صبح رفتم دو تا حساب کوتاه مدت روزشمار باز کردم توی بانک های آینده و ملت. حساب بانک آینده رو به خاطر سود 19 درصدیش باز کردم و احتمالا بیشتر پولم رو از این به بعد از حساب های دیگه زود منتقل می کنم اونجا. بانک ملت هم چون خیلی ها حساب و کارتش رو دارند و باهاش کار می کنند می خواستم. از قدیم حساب ملتم اینترنت بانک نداشت و شعبه افتتاح حساب هم یه شهر دیگه بود و مدتها بود می خواستم باز کنم. مزایا و معایب هر دو سیستم رو انقدری که موقع باز کردن حساب مشخص بود می نویسم برای دوستانی که مردد هستند کجا حساب باز کنند:
-------------------------------------------------------------
بانک آینده:
- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 19 درصد که فکر می کنم سودش ماهیانه به حساب ریخته میشه. حداقل موجودی باید بیست هزار تومن باشه و به گفته کارمند محترم اگر در هر روز موجودی از 20 هزار تومن پایین تر بیاد کل سود اون ماه کنسل میشه.
- کارت الکترونیک همون جا در محل شعبه برای من صادر شد و بهم دادندش و گفتند که ساعت 12 امشب فعال میشه. یه چیز جالبش این بود که از این پاکت های حاوی رمز و این چیزها هم خبری نبود و همون جا دستگاه رو آورد جلوی من و گفت یه عدد چهار رقمی خودتون بزنید. دیگه نیازی به عوض کردن کد با دستگاه و معدوم کردن پاکت و اینا هم نبود. البته یه مساله ای که کارتش داره اینه که اطلاعاتش چاپیه و مثل کارت بعضی بانک های دیگه برجسته نیستش. همین الان تاریخ انقضای کارت یه قسمتیش کمرنگه.
- خوشبختانه شعبه بانک تازه تأسیس بود و خیلی شیک و پیک، و کاملا خالی و خلوت هم بود (من تنها مشتری بودم). کارمند محترم یه خانم خیلی خوش برخورد بودند و به کار خودشون هم وارد بودند و سوالات من رو با تسلط و خوشرویی جواب می دادند.
- من درخواست فعال کردن اینترنت بانک رو کردم، ولی به من گفتند که اینترنت بانک فقط از طریق دستگاه توکن قابل استفاده است و دستگاهش هم 35 هزار تومن میشه. من فعلا فعال نکردم (ولی شاید در آینده این کار رو بکنم).
- من 24 هزار تومن دادم که یه 750 تومن و یه 1000 تومن و یه 2000 تومن (احتمالا برای تمبر و کارت و...) ازش کسر شده و 20250 تومن الان توی حسابم هست.
در کل من تقریبا به طور کامل راضی بودم از افتتاح حساب توی بانک آینده.
-------------------------------------------------------------
بانک ملت:
- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 7 درصد. حداقل موجودی در حساب باید پنج هزار تومن باشه و پایین تر از اون نباید بیاد.
- کارت الکترونیک به گفته کارمند محترم در مدت دو روز اداری صادر میشه. کارت های قبلی بانک ملت که من داشتم همه شون مشخصات روشون به صورت برجسته بود که یه خورده فکر کنم ماندگاری اطلاعات روشون بالاتر باشه. برای رمزش هم که رمز پیش فرض با پاکت میدن و شما باید با عابر بانک رمز رو عوض کنید.
- متأسفانه برخورد پرسنل محترم شعبه واقعا وحشتناک بود! شعبه اول که اصلا بهم گفتند امروز چون مامور استعلام مون نیست حساب باز نمی کنیم! در شعبه دومی که رفتم نوبت من به یکی از پرسنل خانم خورد که انقدر بدبرخورد بودند که من اصلا ترجیح دادم برم یه باجه دیگه و با یکی از پرسنل آقا صحبت کنم. در کل در طی زمان افتتاح حساب به 3-2 تا باجه مراجعه کردم که غیر از یک کارمند بقیه برخوردشون بد بود. البته باید انصاف هم داد که هر دو شعبه نسبتا شلوغ بود و مراجعه کننده های کارمندان محترم خیلی زیاد بودند.
- اینترنت بانک رو برای من همونجا فعال کردند و گفتند یک ساعت دیگه برو کدها رو عوض کن و استفاده کن.
- من 20 هزار تومن دادم که به گفته کارمند محترم 2000 تومنش بابت تمبر و اگه درست یادم باشه 2800 تومنش برای کارت کم میشه و به این ترتیب 15200 تومنش توی حساب می مونه.
در کل نهایتا کار من با بانک ملت هم راه افتاد، ولی همراه با اتلاف وقت زیاد و اعصاب خوردی. نمیگم ناراضی بودم، ولی به نظرم خیلی بهتر از اینها میشه خدمات داد.
امیدوارم مفید باشه برای بچه هایی که می خوان بانک برای افتتاح حساب انتخاب کنند.