• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
بیشترین سود کوتاه مدت(5-6 ماهه) رو الان کدوم بانک یا موسسه میده؟؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
انتشار ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت با نرخ سود بالا
عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید بر لزوم افزایش سود اوراق مشارکت گفت: نرخ سود اوراق مشارکت 20 درصد است و این در حالی است که نرخ سود بانک های دولتی بین 22 تا 23 درصد و نرخ سود بانک های خصوصی بین 25 تا 33 درصد است و بنابراین سرمایه گذاری و خرید اوراق مشارکت سودی برای مردم ندارد.

رییس سازمان بورس از انتشار اوراق استصناع و اوراق خزانه اسلامی قبل از پایان سال خبر داد

چون قابل داد و ستد (خرید و فروش) است اگه با نرخ 25 درصد توزیع بشه فکر کنم بهتر از حساب بانکی باشه چون راحتتر تبدیل به پول نقد میشه در صورت نیاز افراد به پول

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان الان نرخ روز شمار بانک انصار چقده ؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان کسی از بانک اینده در مورد سود 22 درصدش اطلاعی داره هر زوز چندین پیام می یاد برامون قضیه چیه این سود 22 درصد

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان کسی از بانک اینده در مورد سود 22 درصدش اطلاعی داره هر زوز چندین پیام می یاد برامون قضیه چیه این سود 22 درصد

آینده سود کوتاه مدتش 19 درصده. 22 درصد شاید مدت دار باشه.

اگه پولت بالای 10 میلیونه بگذار گردشگری 22 درصد میده
و اگر بالای 20 میلیونه بگذار آرمان(فرشتگان) 23 درصد کوتاه مدت میده
بالاتر از اینا برای کوتاه مدت عادی روزشمار نداریم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
لامصب اراک گردشگری نداره:hmm:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من ملت کارت دارم میخوام اس ام اس بانکشو فعال کنم
بعد اگه هر اس ام اس بفرسته هزینه داره؟یعنی از حسابم کم میشه؟

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من ملت کارت دارم میخوام اس ام اس بانکشو فعال کنم
بعد اگه هر اس ام اس بفرسته هزینه داره؟یعنی از حسابم کم میشه؟

نه از حسابتون کم نمیشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
با سلام

دوستان اولا ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای برای طرحش پیدا نکردم. خواهش دارم اساتید یاری برسونن به من.

تا حالا دوستی با این افرادی که بیزینس دارن کار کرده؟ منظورم اینه که پولی در اختیارشون بذاره، با این شرط که اونا در قبال اون پول ماهیانه سود پرداخت کنن بهش؟ کلا این کار رو چه طور می دونید و پیشنهاد می کنید یا خیر؟ مثلا من اگه 20 میلیون پول در اختیار یکی از این افراد بذارم، معمولا ماهیانه چه قدر باید بهم بهره بده و تو چه قدر بده صرف می کنه؟ این که می پرسم برای اینه که بهره بانکی پایینه و با این پول بی ارزش 200 300 تومن ماهیانه واقعا خیلی ناچیزه. تازه اگه 200 300 هم بدن.

راهنمایی کنید ممنون میشم.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
با سلام

دوستان اولا ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای برای طرحش پیدا نکردم. خواهش دارم اساتید یاری برسونن به من.

تا حالا دوستی با این افرادی که بیزینس دارن کار کرده؟ منظورم اینه که پولی در اختیارشون بذاره، با این شرط که اونا در قبال اون پول ماهیانه سود پرداخت کنن بهش؟ کلا این کار رو چه طور می دونید و پیشنهاد می کنید یا خیر؟ مثلا من اگه 20 میلیون پول در اختیار یکی از این افراد بذارم، معمولا ماهیانه چه قدر باید بهم بهره بده و تو چه قدر بده صرف می کنه؟ این که می پرسم برای اینه که بهره بانکی پایینه و با این پول بی ارزش 200 300 تومن ماهیانه واقعا خیلی ناچیزه. تازه اگه 200 300 هم بدن.

راهنمایی کنید ممنون میشم.

منظورتون مضاربه هست
خوب ريسكش بالا هست در صورتي كه غريبه باشه ولي اگر طرف شناس باشه مثلا فاميل يا اعتبار داشته باشه خيلي به صرفه تر از بانك هست خوب مضاربه اينجور هست كه طرف به شما سود مثل بانك دقيق و مشخص نميده و معمولا بين ٢.٥ درصد تا ٣ درصد هست كه بستگي به سود و كار طرف داره !
من خودم مثلا پول به برادرم ميدم و باش كار ميكنه و سودش رو به من ميدن !

سود بانكي رو شما حساب كنيد زير ٢ درصد در مياد

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
منظورتون مضاربه هست
خوب ريسكش بالا هست در صورتي كه غريبه باشه ولي اگر طرف شناس باشه مثلا فاميل يا اعتبار داشته باشه خيلي به صرفه تر از بانك هست خوب مضاربه اينجور هست كه طرف به شما سود مثل بانك دقيق و مشخص نميده و معمولا بين ٢.٥ درصد تا ٣ درصد هست كه بستگي به سود و كار طرف داره !
من خودم مثلا پول به برادرم ميدم و باش كار ميكنه و سودش رو به من ميدن !

سود بانكي رو شما حساب كنيد زير ٢ درصد در مياد
بله دوست عزیز، مرسی از راهنمایی.
نه طرف آشناست و قابل اعتماده. خب من اگه 20 تومن بهش بدم به نظرتون ماهی چه قدر بهم بده خوبه؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
نه طرف آشناست و قابل اعتماده. خب من اگه 20 تومن بهش بدم به نظرتون ماهی چه قدر بهم بده خوبه؟

بستگي به خود طرف داره ديگه ولي عرف بازار ٢.٥ درصد بعضيا هم ٣ درصد ميدن !

به شما بايد ماهي ٥٠٠ و يا ٦٠٠ ( ٢.٥ يا ٣ درصد ) حالا طرف كارش خيلي سرد داشت بيشتر داد كه چه بهتر و اگر كارش بيخود بود و خواست كمتر بده كه همون بانك بزار
بانك ٣٠٠ ميده به اين مبلغ !

مزيت : سود بيشتر نسبت به بانك
عيب : پول اوليه از دست شما خارج هست و هر زمان دسترسي نداريد و فكر كنم حداقل سه ماه پول رو بخوان و بايد فكر كنيد بلوكه شده يا سپرده گزاشتيد !

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

سود بیشتر میخوای بزار صندوق

صندوق های سرمایه گذاری

سود 3 ماهشون از سود سالانه بانک و مضاربه و ... بیشتره

ولی در مورد سوالتون بالای 4 درصد . کمتر ارزش ریسک نداره (با عرف بازار کاری ندارم )

بستگي به خود طرف داره ديگه ولي عرف بازار ٢.٥ درصد بعضيا هم ٣ درصد ميدن !

به شما بايد ماهي ٥٠٠ و يا ٦٠٠ ( ٢.٥ يا ٣ درصد ) حالا طرف كارش خيلي سرد داشت بيشتر داد كه چه بهتر و اگر كارش بيخود بود و خواست كمتر بده كه همون بانك بزار
بانك ٣٠٠ ميده به اين مبلغ !

مزيت : سود بيشتر نسبت به بانك
عيب : پول اوليه از دست شما خارج هست و هر زمان دسترسي نداريد و فكر كنم حداقل سه ماه پول رو بخوان و بايد فكر كنيد بلوكه شده يا سپرده گزاشتيد !

2.5 درصده که تقریبا میشه همون بانک ! موسسه به 20 تومن تا 27 درصد سود میده که میشه 2.25

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من امروز صبح رفتم دو تا حساب کوتاه مدت روزشمار باز کردم توی بانک های آینده و ملت. حساب بانک آینده رو به خاطر سود 19 درصدیش باز کردم و احتمالا بیشتر پولم رو از این به بعد از حساب های دیگه زود منتقل می کنم اونجا. بانک ملت هم چون خیلی ها حساب و کارتش رو دارند و باهاش کار می کنند می خواستم. از قدیم حساب ملتم اینترنت بانک نداشت و شعبه افتتاح حساب هم یه شهر دیگه بود و مدتها بود می خواستم باز کنم. مزایا و معایب هر دو سیستم رو انقدری که موقع باز کردن حساب مشخص بود می نویسم برای دوستانی که مردد هستند کجا حساب باز کنند:

-------------------------------------------------------------
بانک آینده:

- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 19 درصد که فکر می کنم سودش ماهیانه به حساب ریخته میشه. حداقل موجودی باید بیست هزار تومن باشه و به گفته کارمند محترم اگر در هر روز موجودی از 20 هزار تومن پایین تر بیاد کل سود اون ماه کنسل میشه.

- کارت الکترونیک همون جا در محل شعبه برای من صادر شد و بهم دادندش و گفتند که ساعت 12 امشب فعال میشه. یه چیز جالبش این بود که از این پاکت های حاوی رمز و این چیزها هم خبری نبود و همون جا دستگاه رو آورد جلوی من و گفت یه عدد چهار رقمی خودتون بزنید. دیگه نیازی به عوض کردن کد با دستگاه و معدوم کردن پاکت و اینا هم نبود. البته یه مساله ای که کارتش داره اینه که اطلاعاتش چاپیه و مثل کارت بعضی بانک های دیگه برجسته نیستش. همین الان تاریخ انقضای کارت یه قسمتیش کمرنگه.

- خوشبختانه شعبه بانک تازه تأسیس بود و خیلی شیک و پیک، و کاملا خالی و خلوت هم بود (من تنها مشتری بودم). کارمند محترم یه خانم خیلی خوش برخورد بودند و به کار خودشون هم وارد بودند و سوالات من رو با تسلط و خوشرویی جواب می دادند.

- من درخواست فعال کردن اینترنت بانک رو کردم، ولی به من گفتند که اینترنت بانک فقط از طریق دستگاه توکن قابل استفاده است و دستگاهش هم 35 هزار تومن میشه. من فعلا فعال نکردم (ولی شاید در آینده این کار رو بکنم).

- من 24 هزار تومن دادم که یه 750 تومن و یه 1000 تومن و یه 2000 تومن (احتمالا برای تمبر و کارت و...) ازش کسر شده و 20250 تومن الان توی حسابم هست.

در کل من تقریبا به طور کامل راضی بودم از افتتاح حساب توی بانک آینده.

بانک ملت:

- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 7 درصد. حداقل موجودی در حساب باید پنج هزار تومن باشه و پایین تر از اون نباید بیاد.

- کارت الکترونیک به گفته کارمند محترم در مدت دو روز اداری صادر میشه. کارت های قبلی بانک ملت که من داشتم همه شون مشخصات روشون به صورت برجسته بود که یه خورده فکر کنم ماندگاری اطلاعات روشون بالاتر باشه. برای رمزش هم که رمز پیش فرض با پاکت میدن و شما باید با عابر بانک رمز رو عوض کنید.

- متأسفانه برخورد پرسنل محترم شعبه واقعا وحشتناک بود! شعبه اول که اصلا بهم گفتند امروز چون مامور استعلام مون نیست حساب باز نمی کنیم! در شعبه دومی که رفتم نوبت من به یکی از پرسنل خانم خورد که انقدر بدبرخورد بودند که من اصلا ترجیح دادم برم یه باجه دیگه و با یکی از پرسنل آقا صحبت کنم. در کل در طی زمان افتتاح حساب به 3-2 تا باجه مراجعه کردم که غیر از یک کارمند بقیه برخوردشون بد بود. البته باید انصاف هم داد که هر دو شعبه نسبتا شلوغ بود و مراجعه کننده های کارمندان محترم خیلی زیاد بودند.

- اینترنت بانک رو برای من همونجا فعال کردند و گفتند یک ساعت دیگه برو کدها رو عوض کن و استفاده کن.

- من 20 هزار تومن دادم که به گفته کارمند محترم 2000 تومنش بابت تمبر و اگه درست یادم باشه 2800 تومنش برای کارت کم میشه و به این ترتیب 15200 تومنش توی حساب می مونه.

در کل نهایتا کار من با بانک ملت هم راه افتاد، ولی همراه با اتلاف وقت زیاد و اعصاب خوردی. نمیگم ناراضی بودم، ولی به نظرم خیلی بهتر از اینها میشه خدمات داد.

امیدوارم مفید باشه برای بچه هایی که می خوان بانک برای افتتاح حساب انتخاب کنند. :)

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سود بیشتر میخوای بزار صندوق

ولی در مورد سوالتون بالای 4 درصد . کمتر ارزش ریسک نداره (با عرف بازار کاری ندارم )

2.5 درصده که تقریبا میشه همون بانک ! موسسه به 20 تومن تا 27 درصد سود میده که میشه 2.25
٢٧ درصد موسسه رو هم حساب كني باز ميشه حدود٤٤٠ كه ٥٠ تومن كمتر از مضاربه هست با احتساب حداقل ٢.٥ درصد و اگر ٣ درصد بگيري ١٥٠ تومن اختلاف هست !

ولي به ريسكش و اينكه پول از دسترس خارج ميشه اين اختلاف ارزش نداره !

٢٠ تومن رو باش هر چيزي كه فكر ميكنه بخر بفروش بخر بفروش بخر بفروش و ... هم سودش بيشتر هست هم لذت ميبري و ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
- من 20 هزار تومن دادم که به گفته کارمند محترم 2000 تومنش بابت تمبر و اگه درست یادم باشه 2800 تومنش برای کارت کم میشه و به این ترتیب 15200 تومنش توی حساب می مونه.

به نظر من سامان یا پاسارگاد باز میکردی خیلی بهتر بود..

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
@ mahi58
متشکرم از توضیحات کامل تون.
استفاده کردم.
موفق باشید

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
من امروز صبح رفتم دو تا حساب کوتاه مدت روزشمار باز کردم توی بانک های آینده و ملت. حساب بانک آینده رو به خاطر سود 19 درصدیش باز کردم و احتمالا بیشتر پولم رو از این به بعد از حساب های دیگه زود منتقل می کنم اونجا. بانک ملت هم چون خیلی ها حساب و کارتش رو دارند و باهاش کار می کنند می خواستم. از قدیم حساب ملتم اینترنت بانک نداشت و شعبه افتتاح حساب هم یه شهر دیگه بود و مدتها بود می خواستم باز کنم. مزایا و معایب هر دو سیستم رو انقدری که موقع باز کردن حساب مشخص بود می نویسم برای دوستانی که مردد هستند کجا حساب باز کنند:

بانک آینده:

- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 19 درصد که فکر می کنم سودش ماهیانه به حساب ریخته میشه. حداقل موجودی باید بیست هزار تومن باشه و به گفته کارمند محترم اگر در هر روز موجودی از 20 هزار تومن پایین تر بیاد کل سود اون ماه کنسل میشه.

- کارت الکترونیک همون جا در محل شعبه برای من صادر شد و بهم دادندش و گفتند که ساعت 12 امشب فعال میشه. یه چیز جالبش این بود که از این پاکت های حاوی رمز و این چیزها هم خبری نبود و همون جا دستگاه رو آورد جلوی من و گفت یه عدد چهار رقمی خودتون بزنید. دیگه نیازی به عوض کردن کد با دستگاه و معدوم کردن پاکت و اینا هم نبود. البته یه مساله ای که کارتش داره اینه که اطلاعاتش چاپیه و مثل کارت بعضی بانک های دیگه برجسته نیستش. همین الان تاریخ انقضای کارت یه قسمتیش کمرنگه.

- خوشبختانه شعبه بانک تازه تأسیس بود و خیلی شیک و پیک، و کاملا خالی و خلوت هم بود (من تنها مشتری بودم). کارمند محترم یه خانم خیلی خوش برخورد بودند و به کار خودشون هم وارد بودند و سوالات من رو با تسلط و خوشرویی جواب می دادند.

- من درخواست فعال کردن اینترنت بانک رو کردم، ولی به من گفتند که اینترنت بانک فقط از طریق دستگاه توکن قابل استفاده است و دستگاهش هم 35 هزار تومن میشه. من فعلا فعال نکردم (ولی شاید در آینده این کار رو بکنم).

- من 24 هزار تومن دادم که یه 750 تومن و یه 1000 تومن و یه 2000 تومن (احتمالا برای تمبر و کارت و...) ازش کسر شده و 20250 تومن الان توی حسابم هست.

در کل من تقریبا به طور کامل راضی بودم از افتتاح حساب توی بانک آینده.

بانک ملت:

- مشخصات حساب کوتاه مدت روزشمار با سود 7 درصد. حداقل موجودی در حساب باید پنج هزار تومن باشه و پایین تر از اون نباید بیاد.

- کارت الکترونیک به گفته کارمند محترم در مدت دو روز اداری صادر میشه. کارت های قبلی بانک ملت که من داشتم همه شون مشخصات روشون به صورت برجسته بود که یه خورده فکر کنم ماندگاری اطلاعات روشون بالاتر باشه. برای رمزش هم که رمز پیش فرض با پاکت میدن و شما باید با عابر بانک رمز رو عوض کنید.

- متأسفانه برخورد پرسنل محترم شعبه واقعا وحشتناک بود! شعبه اول که اصلا بهم گفتند امروز چون مامور استعلام مون نیست حساب باز نمی کنیم! در شعبه دومی که رفتم نوبت من به یکی از پرسنل خانم خورد که انقدر بدبرخورد بودند که من اصلا ترجیح دادم برم یه باجه دیگه و با یکی از پرسنل آقا صحبت کنم. در کل در طی زمان افتتاح حساب به 3-2 تا باجه مراجعه کردم که غیر از یک کارمند بقیه برخوردشون بد بود. البته باید انصاف هم داد که هر دو شعبه نسبتا شلوغ بود و مراجعه کننده های کارمندان محترم خیلی زیاد بودند.

- اینترنت بانک رو برای من همونجا فعال کردند و گفتند یک ساعت دیگه برو کدها رو عوض کن و استفاده کن.

در کل نهایتا کار من با بانک ملت هم راه افتاد، ولی همراه با اتلاف وقت زیاد و اعصاب خوردی. نمیگم ناراضی بودم، ولی به نظرم خیلی بهتر از اینها میشه خدمات داد.

امیدوارم مفید باشه برای بچه هایی که می خوان بانک برای افتتاح حساب انتخاب کنند. :)

شما هم کارمند بانک ملی و ملت بودی از صبح تا ظهر این همه کار و مشتری و انواع مشتری جاهل و نادان
اعصابت بهتر از اونا نبود

و مسلمن در بانکی باشی که صبح تا ظهرش کلن 30 تا مشتری باشه مسلمن آرامش داری

بعضی مواقع باید به کارمندان بانک حق داد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

شما هم کارمند بانک ملی و ملت بودی از صبح تا ظهر این همه کار و مشتری و انواع مشتری ... و ...
اعصابت بهتر از اونا نبود
و مسلمن در بانکی باشی که صبح تا ظهرش کلن 30 تا مشتری باشه مسلمن آرامش داری
بعضی مواقع باید به کارمندان بانک حق داد

اول اینکه باعث تاسف ــه افراد بی ادبی مثل شما کارمند بانک هستن انتظار زیادی هم نمیره البته ! کلمات بسیار زیباتون رو هم سانسور کردم !
دوم اینکه ما خودمون تو شهر یه مغازه بزرگ فرش فروشی داریم دم عید هم پر میشه از مشتری عید سال قبل پدرم به خاطر یه کلمه که صندوق دار به مشتری گفته بود 10 روز حقوقش رو کسر کرد ! کسی حق توهین به مشتری رو نداره حالا هر کی که باشه فرق نمیکنه چه من باشم چه صندوق دار چه هر کس دیگه . هر انسان دارای احترامه حتی اگر گدا باشه ! همینایی که تو جاهل و نادان میخونی اگر نباشن و نیان تو بانک پول بزارن به نون شب ــت هم محتاج میشی :D
از همه مهمتر شما که اعصابت نمیکشه چرا رفتی کارمند بانک شدی ؟!
حرف این دوستمون هم کاملا درسته رفتار صندوق دارهای بانک های ملت و تجارت و بعضا صادرات واقعا غیر قابل تحمله ! طوری رفتار میکنن انگار از آسمون نازل شدن :دی اکثرا هم یا با تلفن حرف میزنن یا میخورن یا با بغل دستی لاف میزنن :lol:
فقط و فقط برخورد کارمندان سامان پاسارگاد و پارسیان و آینده و ملی خوبه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
این فرزاد صادشی مگه کیه کارمنده بانکه اینطوری حرف میزنه ادب خودشو نشون می ده؟

بالا