• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

lvlaster

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
دوستان واسه بنده اس م اس اومده از کمیته فیلترینگ که ایمیل رو چک کن فوری
اما ایمیلی تو اینباکس نیست
کسیمیدونه جریان چیه؟

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
از دوستان کسی افزونه tapatak روی وردپرس نصب کردن ؟ url سایت رو کجا ثبت میکنید؟ تو سایتشم ثبت برای ادرس فروم ها هست برای وردپرس نیست !

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

mm241

Registered User
لایک‌ها
13
این ارور از هاست هست؟
[h=1]Service Temporarily Unavailable[/h]

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
@ ya30n

واقعا چیزی نمیشه گفت آخه برای 4 تا کد این همه پول گرفته ؟ حرومش بشه واقعا
قرار بوده اشکالات سایت رو هم ولید کنه ؟ الان چک کردم سایت 91 Errors, 62 warnings داره
مدیری هم که تاپیک رو پاک کرده باید بیاد بگه برای چی ؟ مگه تو تاپیک دروغی گفته شده که این آقا شکایت کرده ! ایشون حق شکایت دارن ولی این دوستمون نه ؟!

ما هم لز فردا بریم 4 تا کد اضافه کنیم 300 تومن پول بگیریم :lol: تازه یارو 40 درصد هم تخفیف داره ما میدیم 60 درصد ملت بریزن رو سرمون :D

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ya30n عزیز
متاسفانه کم نیستن کسانی که به این اسم اقدام به کلاه برداری میکنن
با قول وعده های الکی
دوست منم که سایت موزیک داشته یه بنده خدایی تیغش زده و 900 تومن پیادش کرده و به اصطلاح براش سئو انجام داده
قبل این کار ورودی خوبی از گوگل داشته ولی وقتی طرف براش سئو کرده 1 ورودی هم دیگه نیومده :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
نت افراز چرا هی زور زور میگه روی ادمین رمز بزارید ، الان من باید فورا وارد داشبورد بشم ورداشته صفحه لوگین وی پی رو ردایرکت کرده

عجبززززززززز

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
دقت کردید: اونایی که قصد خرید سایت یا دامین با قیمتهای چندین میلیونی دارن بعد از ایجاد تاپیک مورد نظر، کلا غیب شده و حتی چهار گوشه زمین پرشین تولز را بوسیده و در پاره ای از موارد کلا با اینترنت هم خداحافظی کردن :wacko: :D

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
دقت کردید: اونایی که قصد خرید سایت یا دامین با قیمتهای چندین میلیونی دارن بعد از ایجاد تاپیک مورد نظر، کلا غیب شده و حتی چهار گوشه زمین پرشین تولز را بوسیده و در پاره ای از موارد کلا با اینترنت هم خداحافظی کردن :wacko: :D

اونا تنها یه دلیل دارن :دی
میان تاپیک میزنن با دامنه های تاپ که آشنا میشن میرن یکی مثل اونو ثبت می کنن :دی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
برای یه نفر پرستاشاپ نصب کردم موقع نصب ایمیل خودم رو زدم الان اکانت خودم رو با اینکه از سایت حذق کردم ولی تو بخش "زبررسی تنظیمات ایمیل شما" تو قسمت پارامترهای پیشرفته هنوز ایمیل من هست و هر روز کلی از طرف سایت برای من ایمیل میاد به جای اینکه به مدیر سایت ارسال بشه . هرکاری هم کردم اون رو نتونستم عوض کنم کسی میدونه چیکار کنم ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
برای یه نفر پرستاشاپ نصب کردم موقع نصب ایمیل خودم رو زدم الان اکانت خودم رو با اینکه از سایت حذق کردم ولی تو بخش "زبررسی تنظیمات ایمیل شما" تو قسمت پارامترهای پیشرفته هنوز ایمیل من هست و هر روز کلی از طرف سایت برای من ایمیل میاد به جای اینکه به مدیر سایت ارسال بشه . هرکاری هم کردم اون رو نتونستم عوض کنم کسی میدونه چیکار کنم ؟

از دیتابیس عوض کن:D

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
دوســــــــتان!!!
می خوام یه دامنه رفع فیلتر کنم.
رفتم تو سایت rafefilter.internet.ir اطلاعات رو هم وارد کردم ولی جایی که نام کاربری و پسورد سایت ساماندهی رو می خواد این ارور رو میده |:
اطلاعات ورودی شما صحیح نیست و یا با اطلاعات ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی مغایرت دارد

بالا