DORDORI
Registered User
حالا یدفه درس خوندیا
sent from my mobile
کل ترم عرق جبین ریختم درس خوندما
حالا یدفه درس خوندیا
sent from my mobile
من که فعلا جرات نمیکنم به اونجاهای چارت نگاه بندازم اونا ماله ترم 10 به بعده
راستی نرم ها هم دارن ؟
هه، همدردم!!متاسفانه داریم :hmm:
فش ندادیم:lol:
WAR HAZARD = WRITE AFTER READ
بیا یکم ریز یاد بگیر :lol: این عبارت یعنی فرزندم،عملیات نوشتن باید بعد از خواندن دیتا رخ دهد،اگر جای این دو عمل در برنامه ای جابجا شوند،حاصل برنامه درست نخواهد بود.درنتیجه مخاطره ی WAR رخ میدهد :lol: و در این حالت تا زمانی که دیتا در حالت قبلی اش خوانده نشده باشد،حاصل عملیات جدید نمیتواند نوشته و جایگزین دیتای قبل گردد :lol:
باوش :lol:
آره یه لحظه فکر کردم اشتباه امدم ما تا صفحه 3583 رفته بودیم اما الان تا 2689 هست قضیه چیهاااااا چه عوض شده اینجا :|
سلام دوست منسلام . دوستان کسی نمونه سوالات مبانی کامپیوتر هاشمیان رو ندار
دیگه نیاد!!!داداش من جنبم بالاس دختره بی جنبس هنوز منو ندیده ازم میترسه .رفیقت مگه تو کاردانی چیکار میکرد؟عاقا عاقا چکار مردم داری.یه کاری کن دیگه نیاداینجا.یا نفر بعدی که گوزینش کردم جواب غلط غلوط بده.خیلی رک بگم یکم جنبته داشته باش!بی جنبه![]()
![]()
وقتی جوابتو نمیده یعنی ادامه نده.
شما منو یاد رفیقم توکاردانی میندازی ها.
سلام دوست من
لطفا سال ودی رشته وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر تیم مدیریتی.[/
فکر کنم بدونی منظورم کیه ! شما نترس این خانم هیجا نمیره ، اخه کم کم یا زیاد بلاخره باید یه علامت بده یانه.این خانم محترم اگر بخاطر کارای شما از این تاپیک برن شوما مقصری انقدر زیاده روی نکن ::.یکم مراعات کن .کم کم پیش برو نه انقدر علنی:lol:
وادیگه نیاد!!!داداش من جنبم بالاس دختره بی جنبس هنوز منو ندیده ازم میترسه .رفیقت مگه تو کاردانی چیکار میکرد؟
اول خوش اومدید.inja chera inshekly shde? man ba mobailam, aslan nemishe bahash kar kard.
vorodi 92 hastam, reshte kamputer-narmafzar . pesaram.
سیستم مدیریت محتواییش رو عوض کردن واسه بهینه تر بودن و ...inja chera inshekly shde? man ba mobailam, aslan nemishe bahash kar kard.
vorodi 92 hastam, reshte kamputer-narmafzar . pesaram.
همه میگن رنگش داغونه و راستم میگن چشام در اومد :|اول خوش اومدید.
دوما مدیران رده بالا به خودشون زور اوردن واومدن تغییرات انجام بدن.این شکلیش کردن![]()
سلام بهتره فیلم هاشو میگرفتین میدیدن ولی خب این سوالاشه براتون زیپش کردم....بعضی از سوالاش توی ورده جوابشم باید با ویژوال بازش کنی ببینی....بعضی هاشم کلا باید با ویژوال بازشون کنی چون جواب و سوال هر دو توی ویژواله....سلام . دوستان کسی نمونه سوالات مبانی کامپیوتر هاشمیان رو ندار
سلامبعد از روز ها سلام ...
چه خبرا ؟