• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
یه احتمال دیگه هم میشه داد که طرف sh-e-m-a-l-e باشه.که به عمه اساتید فکر میکنه.
مگه دخترا جلوی من میتونن دعوا کنن که من حرفاشونو بشنوم اما اگه یه روزی ببینم خیلی دوس دارم ببینم به هم چی ف و ش میدن

یه نمونشو من تو خیابون دیدم تازه باهم رفیق بودن چیزایی به هم میگفتن هرچی مرد اونورا بود از خجالت گذاشت رفت:lol:

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
یه نمونشو من تو خیابون دیدم تازه باهم رفیق بودن چیزایی به هم میگفتن هرچی مرد اونورا بود از خجالت گذاشت رفت:lol:

حیف گه اونچا نبودم والا طوری ارشادشون میکردم تا دیگه از این حرفا نزنن. بعد میگن زن جنسش لطیفه

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
اون ماله قدیما بود :)

اره دخترای این دوره زمونه حرف گوش نمیدن چه برسه به ارشاد(تو همین فروم چند وقته میخوام با یه دختری دوس شم اوایل جوابمو میداد اما چند و قته نه ج میده نه چیزی)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اره دخترای این دوره زمونه حرف گوش نمیدن چه برسه به ارشاد(تو همین فروم چند وقته میخوام با یه دختری دوس شم اوایل جوابمو میداد اما چند و قته نه ج میده نه چیزی)

این فروم دخدرش کجا بود آخه :خخخخخخ

بپا داداش :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
انالیز کنم؟؟؟؟ نه انالیز کنم؟؟؟؟باشه بچه ها.. انالیز کوتاه میکنم:lol:
اخه دختر از قصد تو خبر نداشت .بعدا که فهمید دیگه محلت نمیده.:cool:

پ ن:حالا مجبور بودی اطلاعیه عمومی بزنی؟؟؟؟الان بچه ها کاراگاه بازیشون گل میکنه

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من رفتم پروژه را با استاد اوکی نهایی کنم.برگشته میگه باید پس از ویرایش و رعایت استاندارد اونو توی سیدی تحویلش بدم،بعد اون بخونه نمره رو به گروه بده بعد در گروه باید دوتا ممتحن دیگه ،هم روی اون نمره و هم روی پروژه من نظر بدن و دست آخر نمره میره توی سایت و این پروسه حدود 1تا1.5ماه طول میکشه.چرا کسی توی این تایپیک به این موضوعات اشاره نمیکنه.من و بقیه چندین بار پرسیدیم اما کو پاسخ صحیح.یکی همین بالا میگه الان پروژه رو تحویل بدی استاد همون موقع نمره رو اعلام میکنه،آخه دوست عزیز شما وقتی نمیدونی خوب جواب نده(مشکلی برات پیش میاد؟؟!!) واقعا که بحث رو به بیراهه بردید.اگه استارتر این تایپیک میومد و میدید چه خبره فکر کنم فقط حسرت بخوره.:eek:fftopic::eek:fftopic::grrr:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان من رفتم پروژه را با استاد اوکی نهایی کنم.برگشته میگه باید پس از ویرایش و رعایت استاندارد اونو توی سیدی تحویلش بدم،بعد اون بخونه نمره رو به گروه بده بعد در گروه باید دوتا ممتحن دیگه ،هم روی اون نمره و هم روی پروژه من نظر بدن و دست آخر نمره میره توی سایت و این پروسه حدود 1تا1.5ماه طول میکشه.چرا کسی توی این تایپیک به این موضوعات اشاره نمیکنه.من و بقیه چندین بار پرسیدیم اما کو پاسخ صحیح.یکی همین بالا میگه الان پروژه رو تحویل بدی استاد همون موقع نمره رو اعلام میکنه،آخه دوست عزیز شما وقتی نمیدونی خوب جواب نده(مشکلی برات پیش میاد؟؟!!) واقعا که بحث رو به بیراهه بردید.اگه استارتر این تایپیک میومد و میدید چه خبره فکر کنم فقط حسرت بخوره.:eek:fftopic::eek:fftopic::grrr:
یعنی شما دانشجوی ترم اخر واقعا نمیدونستید که دونفر دیگه هم به عنوان داور ،باید پروژه رو ببینن ونظر بدن،سوال بپرسن ونمره خودشونو بدن؟؟؟؟:blink::wacko:
اگه میدونستی که دوخط اول جملت معنی نداره اما اگه نمیدونستی که واقعا جای تاسف داره!
دوما من الان یه چیزی رو حس کردم.شما پروژتون ساخت بوده یا تحقیقاتی؟؟
اونی که گفتم اگه همون روزتحویل بدی همون روز نمرتو میده.واسه همه اساتید که صادق نیست.من چه میدونم اساتید شما چه جورین.ادم حسابی یا شیرازی؟

وقتی اطلاعات کامل ندی جواب کامل وصحیح انتظار نداشته باش!

استارتر بیاد.مگه چکار کردیم؟این تاپیک با کاربراش معنی داره وگرنه هزاران تاپیک هستش که دو صفحه هم جلو نرفته.
اصلا شما فرض کن همه ما بریم.استاتر جواب سوال شما رو میاد میده.
شما همرو مقصر میدونید الا خودتونو!!!

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

استارتر عزیز این تاپیک نوشته محلی برای بحث و تبادل نظر دانشجوها و بچه های این تاپیک هم همین کار رو دارن میکنن . بچه های اینجا آموزش دانشکده نیستن که وظیفه شون این باشه که جواب کامل به کسی بدن حال کنن میدن حال نکنن هم نمیدن پس لطفا لحنتون رو عوض کنید عزیز !
بعد هم کسی اینجا قصد گمراه کردن کسی رو نداره همه که همه چی دون نیستن هر چقدر اطلاعات داشته باشن راهنمایی میکنن این وظیفه خود دانشجو هست که علاوه بر این راهنمایی ها بره و اطلاعات رو دربیاره . خواهشا جو اینجا رو خراب نکنید ...

sent from my mobile

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

منم میخاستم یه چی بگم ولی میبینم دوستان خودشون دیگه جواب دادن
:D ماهم دیگه مته به خشخاش نمیزاریم میدونم از رو عصبانیت پس دادید
ولی بچه های اینجا خعلی گلن همه تلاششون اینه به دوستاشون کمک کنن
biggrinsmiley.gif

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
رو جنسیت بچه های این انجمن زیاد حساب باز نکن :دی
شما هم مکانیکی هستی (اینجا تنها هستی) هم ترمتون از همه ما بالاتره! تجربشو داشتیم حتما جواب میدادیم;)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب دوستان امروز امتحان مدار الکترونیکی داشتم به صورت خیلی فجیع گند زدم
اما اتفاقاتی افتاد که نمیدونم بخندم یا گریه (که زشته پس:lol:)مراقبمون که یه خانم گولاخی بود منم میز دوم اصن زجر ...خب برگه ها پخش میشه اولین نفری که برگه رو گرفت برگشت گفت همش عین جزوس منم که جزوه رو خورده بودم یه سری نوشته با خودم داشتم گذاشتم تو کیفم بعد دیدم واویلا میخاستم طرفو خفه کنم با هزار بدبختی از تو کیف دراوردم انداختم لای برگه هام هنوز درست حسابی استفاده نکرده بودم که یهو از لا برگه سر خورد پروانه وار پخش زمین شدن(دوتا برگه بود)خدارو شکر مراقبه نفهمید هیچی دیگه دست از پا درازتر برگشتیم خونه:(

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
شما هم مکانیکی هستی (اینجا تنها هستی) هم ترمتون از همه ما بالاتره! تجربشو داشتیم حتما جواب میدادیم;)

بلاخره هفته مرگ تموم شد بچه های مکانیک میدونن چی میگم(دینامیک-ارتعاشات مکانیکی-طراحی سیستم تبرید وسردخانه-مکانیک سیالات2- سیستم انتقال آب)

داداش تنه نیستی بگو مشکلت با زمان اعلام نمرس یا چیز دیگس اگه پروژه رو با ابجدی داری خیلی نمره رو لفت نمیده . واسه ناپیوسته ها رو گروه سعی میکنن نمرات پروژه رو زود بدن من خودم پروژه با رستگاری دارم از گروه پرسیدم چند وقت پیش خانم کیا گفت اگه عجله برای فارغ التحصیلی داریدباید پیگیر نمره پروژتون باشید والا استادا میزارن برا دقیقه90 .از روزی که نمره پروژه به گروه اعلام میشه معمولا یک ماه بعد برگه فارغ التحصیلی میاد.دوست من ترم پیش فارغ شد میگفت از همه بیشتر امور مالی طول میده.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خب دوستان امروز امتحان مدار الکترونیکی داشتم به صورت خیلی فجیع گند زدم
اما اتفاقاتی افتاد که نمیدونم بخندم یا گریه (که زشته پس:lol:)مراقبمون که یه خانم گولاخی بود منم میز دوم اصن زجر ...خب برگه ها پخش میشه اولین نفری که برگه رو گرفت برگشت گفت همش عین جزوس منم که جزوه رو خورده بودم یه سری نوشته با خودم داشتم گذاشتم تو کیفم بعد دیدم واویلا میخاستم طرفو خفه کنم با هزار بدبختی از تو کیف دراوردم انداختم لای برگه هام هنوز درست حسابی استفاده نکرده بودم که یهو از لا برگه سر خورد پروانه وار پخش زمین شدن(دوتا برگه بود)خدارو شکر مراقبه نفهمید هیچی دیگه دست از پا درازتر برگشتیم خونه:(

اخ اخ چه استرسی بهتون وارد شده!حالا چجوری برگه هارو جمعشون کردید؟
تو این جور وضعیت ها زیاد قرار گرفتم و تجربه دارم!معمولا بعد از اینجور موارد تا دو سه روزی تو شوک بودم!:lol:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اخ اخ چه استرسی بهتون وارد شده!حالا چجوری برگه هارو جمعشون کردید؟
تو این جور وضعیت ها زیاد قرار گرفتم و تجربه دارم!معمولا بعد از اینجور موارد تا دو سه روزی تو شوک بودم!:lol:

این که چیزی نیس من امروز مراقبه سه تا از برگه هایی که برا ضد فراموشی زیر ماشین حساب گزاشته بودم و یواشکی استفاده میکردم سر برگه دومی همشو ازم گرفت نامرد هرچی گفتم امتحان سخته اذیت نکن گوش نکرد که نکرد اینقدر پرو بود که میگفت برگه هارو ضمیمه میکنم منم که با این چیزا از رو نمیرم از جیبم برگه های روز مبادارو درآوردم و ایندفه با احتیاط استفاده کردم.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
این که چیزی نیس من امروز مراقبه سه تا از برگه هایی که برا ضد فراموشی زیر ماشین حساب گزاشته بودم و یواشکی استفاده میکردم سر برگه دومی همشو ازم گرفت نامرد هرچی گفتم امتحان سخته اذیت نکن گوش نکرد که نکرد اینقدر پرو بود که میگفت برگه هارو ضمیمه میکنم منم که با این چیزا از رو نمیرم از جیبم برگه های روز مبادارو درآوردم و ایندفه با احتیاط استفاده کردم.
ازتون تقلب گرفتش؟اوووف!چه ریلکس هم نشستید بقیشو نوشتید!حالا ضمیمه کردش یا نه؟
حالا سر اندیشه پشت سریام تقلب میکردن مثل بنز!همچین پیس پیس میکردن که هر کی بیرون کلاس هم بودش متوجه میشد!ولی مراقبه پایه بود کاری باهاشون نداشتش!(خدا از این مراقبا سر امتحان های اختصاصی نصیبمون کنه صلوات!)

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ازتون تقلب گرفتش؟اوووف!چه ریلکس هم نشستید بقیشو نوشتید!حالا ضمیمه کردش یا نه؟
حالا سر اندیشه پشت سریام تقلب میکردن مثل بنز!همچین پیس پیس میکردن که هر کی بیرون کلاس هم بودش متوجه میشد!ولی مراقبه پایه بود کاری باهاشون نداشتش!(خدا از این مراقبا سر امتحان های اختصاصی نصیبمون کنه صلوات!)

من اصولا تقلب نمیکنم اصلا بلدنیستم اما درسای این ترمم خیلی سنگین بودن که چاره نداشتم .نه ضمیمه نکرد.مراقبایی که تا الان به پستم خوردن خیلی خوب بودن جز یکیشون که یک شنبه تو ساختمون3 داشتمکلاس3105 یزیدا در کلاسو قفل میکنن اینگار میخواییم چیکار کنیم.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
چرا خودش گفت دخترم منم ازش خواستم دوست شه اما الان محل نمیده.:(

پسر خوب مگه ایجا چت رومه ؟ :)
تو چت روم رفتنم واسه اینکارا خیلی خزه :|
البته من میدونم شما نیتت خیر بوده ;)

sent from my mobile

بالا