• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بعید نیست تو خونه خودمون هم ببازیم یا نبریم. این تیم نشون داده که در خونه خیلی حرفی برای گفتن نداره. من نمیدونم قرارداد این بابا چطوریه اما به نظر من باید بندازنش بیرون. تیم 2 تا حرکت درست حسابی نداشت.
من اصن كاري ندارم!! ولي مويس انگار خودش هم كلا نااميد شده، يا ميدونه اخراج ميشه يا ميدونه كلا هر غلطي بكنه ميمونه!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب دوستان در چه حالید ؟یادتون میاد گفتم این یارو مربی نیست این در حد همون تیم های وسط جدول هم نیست چه برسه به منچستر.پروژه تبدیل یونایتد به لیورپول و ترکوندنش کلید خورده به دست این احمق بیشعور

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
میبینم مویس فن ها هم نظرشون برگشته

فرگوسن حرفی نداره چون میدونه اشتباه کرده

بعد رفتن بازبی هم چندین تا مربی عوض شد تا فرگی اومد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیکنا که بی خود هستند اما کادر فنی هم بهتر از اونها نیست. با این بازیکنا باختن به چلسی و سیتی و ارسنال و لیورپول و تاتنهام و سوانزی و اورتون و نیوکاسل و وست بروم قابل قبوله. (لیست رو برید)

اما به قعرنشین اصلا قابل قبول نیست. بازم الان پویان عزیز میاد میگه من به این بابا اعتماد دارم :) پویان جان نمیدونم الان چه حسی داری اما کارد بزنی خون من در نمیاد :(

خدایی ، وجدانی هنوز هم نظرت در مورد این بابا مثبته ؟

بله اقای مویس اخر بازی داشت به ابراز احساسات تماشاگرا پاسخ میداد و دست میزد. سر الکس هم داشت با سر بابی درددل میکرد و سر بابی سر تکون میداد. حالشون گرفته بود شدید.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من از دهه 80 تیمو یک جورایی یادم هست هیچوقت آنقدر بد نبودیم نمیگم همش تقصیر مویسه ولی واقعاً باید توی این تیم تغییری ایجاد بشه گذشت زمان نمیتونه همه چیز رو بهتر کنه بلکه همش داریم بدتر میشیم بدون شک مویس باید خودش استعفا بده کاش این اتفاق بیفته دیگه با مویس و این روحیه خودش این تیم میخواد چی بشه.....
من كه اون موقع ها رو نديدم!! ولي اين تيم مريض شده!! با اين وضع بحث نه پول گليزراست،نه بحث بازيكناي بد....بحث آبروي تيمه!! اينؤور پيش بره حتي مني كه از خوشبين ترينام فكر كنم مويس خيلي شانس بياره آخر فصل رو ببينه!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الان خیلی دوست دارم اظهار نظر سر آلکس رو بشنوم!چرا هیچ موضعی نداره در قبال این نتایج؟

فرگی رو نمیدونم چی میگه ولی مویس احتمالا مثل همیشه میگه بدشانس بودیم! اگه این بدشانسی نبود چی میخواست بگه؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب دوستان در چه حالید ؟یادتون میاد گفتم این یارو مربی نیست این در حد همون تیم های وسط جدول هم نیست چه برسه به منچستر.پروژه تبدیل یونایتد به لیورپول و ترکوندنش کلید خورده به دست این احمق بیشعور
از لیورپول هم بدتر شده این تیم... بخدا من بودم امشب استعفا میدادم و یه سالی میرفتم یه جایی که جلوی هواداران منچستر شرمنده نباشم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
پیش از این هم در بازیهای قبلی رونی و تا حدی فن پرسی این تیم رو نگه داشتن بدون این دو تا بازیکن قطعا جزو 3 تیم آخر جدول می بودیم!
واقعا رونی و فن پرسی دارن توی این تیم تلف میشن اگه پیشنهاد خوبی براشون اومد من بهشون حق میدم تیم رو ترک کنن

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بازیکنا که بی خود هستند اما کادر فنی هم بهتر از اونها نیست. با این بازیکنا باختن به چلسی و سیتی و ارسنال و لیورپول و تاتنهام و سوانزی و اورتون و نیوکاسل و وست بروم قابل قبوله. (لیست رو برید)

اما به قعرنشین اصلا قابل قبول نیست. بازم الان پویان عزیز میاد میگه من به این بابا اعتماد دارم :) پویان جان نمیدونم الان چه حسی داری اما کارد بزنی خون من در نمیاد :(

خدایی ، وجدانی هنوز هم نظرت در مورد این بابا مثبته ؟

بله اقای مویس اخر بازی داشت به ابزار احساسات تماشاگرا پاسخ میداد و دست میزد. سر الکس هم داشت با سر بابی درددل میکرد و سر بابی سر تکون میداد. حالشون گرفته بود شدید.
من فقط ميبينم و حرص ميخورم، اكثر پستام اينجا هم بيشتر حالت خبري داره! خداييش من خيلي ناراحتم،خيلي...منچستر براي من يه تفريح نيست ،بخشي از زندگيمه!
مويس خودش و باخته!! اين خيلي بده!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سر شکسته شدم رفته جلوی همه.
طوری شده که موقع بازیها بخاطر مسیج های تحقیر امیزی که میاد برام مجبورم گوشی رو ببرم رو ایر پلین مود :(

مویس خیر نبینی که منچستری ها رو سرافکنده و سرشکسته کردی.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عزیزای من این شیوه ای بود که اورتون باهاش بازی میکرد سانتر و شلوغ کردن و با قدرت بدنی گل زدن کار اورتون در دوره مویس بود که میخواد اینجا هم همون کار رو انجام بده که نمیشه .بازیکن درجه سه رو خرید 27 ملیون واسه همین کارا دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط ميبينم و حرص ميخورم، اكثر پستام اينجا هم بيشتر حالت خبري داره! خداييش من خيلي ناراحتم،خيلي...منچستر براي من يه تفريح نيست ،بخشي از زندگيمه!
مويس خودش و باخته!! اين خيلي بده!!!
پویان جان یادته گفتم این بابا از نظر ذهنی اصلا در حد منچستر نیست. این تیم بزرگه و یه ادم بزرگ میخواد. بچه ها از مورینیو بدشون میاد. منم دل خوشی ازش ندارم اما این تیم یکی مثل مورینیو میخواد که بتونه بازی بگیره از اینا.

خداییش غیر از مورینیو کسی به ذهن من نمیاد . ایکاش اولگنار سولکشیائر میشد سرمربی یا حتی گیگزی و اسکولزی خودمون.

دلم اینقدر نمیسوخت. بخدا گیگز مربی بود نتیجه بهتری میگرفتیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من خیلی کم از اول فصل در مورد مویس اظهار نظر کردم،به خاطر اینکه معتقد بودم کار سختی رو داره به خاطر شوکی که رفتن رییس وارد کرد به تیم،اما ایشون واقعا نمیتونه تیم رو جمع و جور کنه،این دیگه واضحه!تیم تاکتیک درست حسابی برای حمله نداره،وضع روحی بازیکنام که همه داغون،واقعا میمونه آدم چی بگه

از طرفی اگه مویس الان بخواد بره،مربی بزرگی حاضر به همکاری با تیم فک نکنم باشه،کی حاضر میشه تو نیم فصل بیاد هدایت یه تیم شکست خورده رو بر عهده بگیره؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خدایی فکر میکنین مثلا اگه ما کوکه، هررا و کوءنتراءو رو بگیریم خیلی فرق میکنه؟ من یکی که فکر نمیکنم. آخه یک کار ترکیبی شما تو این بازی دیدین؟ همش پاس به جناحین و سانتر. نیمه اول وسط زمین تعطیل بودیم اونوقت تعویض دقیقه75! در مورد زاها هم بنظرم این پسر خیلی صبوره! من جای زاها بودم اون شایعه رو بصورت ناجوری به واقعیت تبدیل میکردم که لااقل دلم خنک بشه! یکی از بهترینهامون در تور پیش فصل بود ولی با این وضع مصدومیتها و بازی فاجعه بار بازیکنها فکر کنم مجموعا 120 دقیقه بازی نکرده!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا من میگم خیلی از مربیای بزرگ ارزوشونه بیان اینجا حتی با این نتایج اخیر .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایی فکر میکنین مثلا اگه ما کوکه، هررا و کوءنتراءو رو بگیریم خیلی فرق میکنه؟ من یکی که فکر نمیکنم. آخه یک کار ترکیبی شما تو این بازی دیدین؟ همش پاس به جناحین و سانتر. نیمه اول وسط زمین تعطیل بودیم اونوقت تعویض دقیقه75! در مورد زاها هم بنظرم این پسر خیلی صبوره! من جای زاها بودم اون شایعه رو بصورت ناجوری به واقعیت تبدیل میکردم که لااقل دلم خنک بشه! یکی از بهترینهامون در تور پیش فصل بود ولی با این وضع مصدومیتها و بازی فاجعه بار بازیکنها فکر کنم مجموعا 120 دقیقه بازی نکرده!!

اون داستان به احتمال 99 درصد واقعیت داره.
اما بحث اینجاست که چرا یه تیم و ابروی یه باشگاه و هوادارا باید بخاطر این مساله لکه دار بشه.
این بابا از نظر فنی که حرفی برای گفتن نداره. تاکتیک علی اصغری. تمرینات در حد تیم محلات. مدیریت زیر صفر. مثل تیمهای ایرانی بازی میکنه. سانتر و سانتر و سانتر. بازیهای تیمهای دیگه و حرکات ترکیبیشون رو ببینید میفهمید.

معرفت هم نداره که بگه این بابا یه خطایی کرده اما منچستر نباید صدمه ببینه.

مطمئن باش زاها اگه از اول فصل بازی میکرد خیلی بهتر از والنسیا بود. الانم اگه مویس رو بندازن بیرون هر مربی جاش بیاد حتما ازش بازی میگیره چون والنسیا واقعا گند زده با این بازیش.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر نمیکنم اضافه شدن یا حذف بازیکنی تاثیر شگرفی داشته باشه هیچ تیمی نمیتونه همه بازیکنهاش رو تغییر بده ما باید دنبال تغییری دیگه باشیم الان هم میشه اوضاع رو تغییر داد اسکولزی یا گیگز کار رو بدست بگیرن تا ببینیم چی میشه......این بابا کلاً خودش رو باخته امیدوارم امشب استعفا بده......

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
موافقم
این تیمو باید از ریشه زد دوباره ساخت! اکثر بازیکن ها اصلا در حد تیم درجه ی 1 نیستن کادر فنی رو هم باید منقرض کرد!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اتفاقا من میگم خیلی از مربیای بزرگ ارزوشونه بیان اینجا حتی با این نتایج اخیر .

کاملا موافقم. همین مورینیو آرزوش بود رو نیمکت یونایتد بشینه. خدایی مویس با تیم یک کاری کرده که من نوعی که اصلا حاضر نبودم مورینیو رو دور و بر نیمکت یونایتد ببینم الان میگم کاش مو مربیمون شده بود :(
بنظر من گاس هیدینگ خیلی خوبه و فکر کنم بیکار هم هستش!
راستی شنیدین اندک تماشاگرا یونایتد چی میگفتن؟! میگفتن: سر آلکس فرگوسن برگرد به تیمت، سر آلکس فرگوسن برگرد به تیمتو اینا!! :(

بالا