• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اين تيم نياز داره ١٠ ١٢ تا بازيكنو بندازه بيرون و جايگزين كنن! كار مويس سخته!! ولي ديگه نه در اين حد كه آبنباتشو بگيره دستش رو نيمكت گريه كنه!! مويس اورتون كجاست؟؟
اميدوارم بازيكنا به بازي ١٠روز بعدمون با چلسي برسن!! نميخوام آبرو بري بشه!!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پویان جان یادته گفتم این بابا از نظر ذهنی اصلا در حد منچستر نیست. این تیم بزرگه و یه ادم بزرگ میخواد. بچه ها از مورینیو بدشون میاد. منم دل خوشی ازش ندارم اما این تیم یکی مثل مورینیو میخواد که بتونه بازی بگیره از اینا.

خداییش غیر از مورینیو کسی به ذهن من نمیاد . ایکاش اولگنار سولکشیائر میشد سرمربی یا حتی گیگزی و اسکولزی خودمون.

دلم اینقدر نمیسوخت. بخدا گیگز مربی بود نتیجه بهتری میگرفتیم.
چيزي كه من بازي سوانسي و تين بازي ديدم..يه بچه ي ٤ساله بود كه كتكش زدن!!!رفته يه گوشه اي كز كرده!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
آخه چی باید گفت این بازیکنها یادتون هست نه اینها تازه با تونیکیلف و چهار تا جوجه ما رفتیم جلو چلسی تو زمین خودش همین سال گذشته بیچاره کردیم......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اين تيم نياز داره ١٠ ١٢ تا بازيكنو بندازه بيرون و جايگزين كنن! كار مويس سخته!! ولي ديگه نه در اين حد كه آبنباتشو بگيره دستش رو نيمكت گريه كنه!! مويس اورتون كجاست؟؟
اميدوارم بازيكنا به بازي ١٠روز بعدمون با چلسي برسن!! نميخوام آبرو بري بشه!!
احتمالا از اون بازیها میشه که مویس وسط نیمه میره به مورینیو میگه جان من کمتر گل بزنید. من فکر کنم 3 4 تا بزنن به این تیم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یعنی این تیم زمانی که اون حادثه هواپیما بوجود اومد و اکثر بازیکنا از بین رفتن هم انقدر بد نتیجه نگرفت!
در بازی لیگ قهرمانان که پیش رو داریم امیدوارم رونی و فن پرسی به دلیل مصدومیت تیم رو همراهی نکنن و هواپیما دچار سانحه ی هوایی بشه جز یانوزای که جون سالم به در ببره ..... بقیه رو خدا بیامرزه :)
والا مویس اگه مرده باید بیاد با عذر خواهی از هوادارن اذعان کنه که در حد منچستر نیست و کنار بکشه
دیگه هواداران منچستر اون هواداران 27 سال پیش نیستن هواداران در 5 قاره ی جهان بسیار گسترده تر شدن انتظارات هم بالاتر رفته

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
در بازی لیگ قهرمانان که پیش رو داریم امیدوارم رونی و فن پرسی به دلیل مصدومیت تیم رو همراهی نکنن و هواپیما دچار سانحه ی هوایی بشه جز یانوزای که جون سالم به در ببره ..... بقیه رو خدا بیامرزه :)
والا مویس اگه مرده باید بیاد با عذر خواهی از هوادارن اذعان کنه که در حد منچستر نیست و کنار بکشه
دیگه هواداران منچستر اون هواداران 27 سال پیش نیستن هواداران در 5 قاره ی جهان بسیار گسترده تر شدن انتظارات هم بالاتر رفته

والا من این حرفو وقتی فهمیدم هواپیما برا بازی لورکوزن دچار مشکل شده زدم!

جز رابین و دخیا و رونی و عدنان (با تخفیف ویدیچ) بقیه اقایون نمیگیم بمیرن نتونن دیگه فوتبال بازی کنن باعث میشه رئیس دلش بسوزه برگرده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان یک سر به پیج اصلی یونایتد در FB بزنین و ببینین اونجا چه خبره و نظر طرفدارها چیه. چی بگم والا! کلی عکس طنزآلود و تلخ توی کامنتها منعکس شده که با دیدنش ناراحت تر شدم! فکر میکنم مویس با استعفاش به خودش هم کمک بزرگی میکنه. با این روحیه که من دیدم حتی با خرید بازیکن هم نمیشه انتظار معجزه ازش داشت.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تلخه اما کلی خندیدم...واقعیته........

فایل های ضمیمه

• 1510398_219382951580432_1501796949_n.jpg
    1510398_219382951580432_1501796949_n.jpg
    11.1 KB · نمایش ها: 26
Last edited:

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
چند بازی قبل اینطور نبود !! این مویسی که من این چند بازی دیدم ، جرات استعفا هم نداره !!
من دلم برای امپراطوری که فرگوسن درست کرده میسوزه ، مثه رییس جمهور محترم قبلی ماست از جهاتی یه تنه آقای مویس زد همه چیُ از پای بست ویران کرد !همه رو اخراج کرده ، حتی تدارکات تیم ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مویس هم استعفا بده نهایتا یه مربی مزخرف دیگه رو موقتا میارن....این تیم نیاز به مربی بزرگ داره و چند خرید خوب! وگرنه درست نمیشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تلخه اما کلی خندیدم...واقعیته........
چه جالب، من هم کلی با خودم کلنجار رفتم که از بین اونهمه عکس و ترول که در رابطه با مویس ساخته شده یکی رو توی تاپیک قرار بدم و دقیقا همین عکس رو انتخاب کردم، که دیدم شما این عکس رو قرار دادین. چی بگم والا!:(:(:(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مویس هم استعفا بده نهایتا یه مربی مزخرف دیگه رو موقتا میارن....این تیم نیاز به مربی بزرگ داره و چند خرید خوب! وگرنه درست نمیشه
آخه چرا یک مربی مزخرف؟ مگه همین کاردیف نبود که بعد از کنار گذاشتن مربیش اوله رو آورد. توی پستهای قبلیم هم گفتم فکر کنم گاس هیدینگ در حال حاضر مربی تیمی نباشه البته اگه اشتباه نکنم. از طرفی همین امروز تقریبا اکثر سایتها زدن که گلیزرها برای خرید در ژانویه بودجه 100 میلیون پوندی در اختیار مویس قرار دادن و 100 میلیون هم برای خرید در تابستون. حالا اینکه این ارقام چقدر واقعیت داشته باشه معلوم نیست ولی مطمئنا گلیزرها با این وضع واسه خرید بازیکن دست مویس رو تا حد زیادی باز گذاشتن.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من نمیدونم چرا بعضی ها کلاً ژست فن واقعی گرفتن یا اینکه خیلی فوتبال میفهمن یک کامنت خوندم یک جا طرف میگفت داور مقصره بازی دست ما بود اونا دوتا موقعیت داشتند خوب اصلاً قبول اون میگه که شما هوادارنماها کلیت رو میبینید خوب چی رو باید دید شما که آنالیزور هستی فکر کن که این تیم همینجوری داره میبازه جالا باز بگو که بازی دست ما بود خوب که چی چند تا موقعیت خوب خلق شد والله اونها یک موقعیت 100 در 100 هم داشتن که نزدن که دخیا گرفت مگرنه که الان 3-1 باخته بودیم بازی رو میگرند میبرند کناره ها...اینم جدیداً مد شده دیدید تو همین ایران خودمون هم هر تیمی سقوط میکنه میگن وای ما خیلی خوب بودیم تیم برتر بودیم همیشه ولی بدشانس بودیم بس کنید دیگه تخیل رو نتیجه رو نگاه میکنه نه درصد مالکیت......
به خدا آنقدر هم نگید بازیکن ها همین بازیکن ها تک تکشون دارن توی تیم ملی کشورشون بازی میکنند سال قبل هم همینجا بودن همچین میگن بازیکنها بنجولن که این نتیجه گرفته میشه که انگار مویس قبلاً اینجا بوده و مشکلی ازش نیست خوب بازیکنها بدن دیگه چون اونها تازه اومدن مگرنه مویس که اصلاً اوف بابا خیلی خوبه شما هوادار شما کارشناس فوتبال اصلاً شما زورو چی بگم جوش آوردم بس کنید دیگه بابا این دلقک بازی رو مویس نمیتونه خودش رو باخته تمام فقط یک معجزه میتونه مویس رو برگردونه حالا هی بگید ناداوری بود باد میومد ال بود بل بود......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکل این تیم اول از همه کادر فنیه و بعد یه سری بازیکن چلغوز مثل اسمالینگ و ایوانز و والنسیا و چند تا دیگه

اگه میخوان کار اساسی کنن اول باید عذر سرمربی و کادر فنی رو بخوان. اخه مثلا یه ادمی مثل فیل نویل چه کمکی میتونه بکنه به مویس . امروزم که توپ جمع کن

کمک مربی کارلتو تو رئال زیدان بزرگ هست و کمک مربی مویس فیل نویل.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه چرا یک مربی مزخرف؟ مگه همین کاردیف نبود که بعد از کنار گذاشتن مربیش اوله رو آورد. توی پستهای قبلیم هم گفتم فکر کنم گاس هیدینگ در حال حاضر مربی تیمی نباشه البته اگه اشتباه نکنم. از طرفی همین امروز تقریبا اکثر سایتها زدن که گلیزرها برای خرید در ژانویه بودجه 100 میلیون پوندی در اختیار مویس قرار دادن و 100 میلیون هم برای خرید در تابستون. حالا اینکه این ارقام چقدر واقعیت داشته باشه معلوم نیست ولی مطمئنا گلیزرها با این وضع واسه خرید بازیکن دست مویس رو تا حد زیادی باز گذاشتن.
گاس هیدینگ مثل اینکه بعد از جام جهانی میخواد مربی هلند بشه...
مویس استعفا بده هم یکی مثل سولسشر و فیلیپ نویل میشه جانشین موقت :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من نمیدونم چرا بعضی ها کلاً ژست فن واقعی گرفتن یا اینکه خیلی فوتبال میفهمن یک کامنت خوندم یک جا طرف میگفت داور مقصره بازی دست ما بود اونا دوتا موقعیت داشتند خوب اصلاً قبول اون میگه که شما هوادارنماها کلیت رو میبینید خوب چی رو باید دید شما که آنالیزور هستی فکر کن که این تیم همینجوری داره میبازه جالا باز بگو که بازی دست ما بود خوب که چی چند تا موقعیت خوب خلق شد والله اونها یک موقعیت 100 در 100 هم داشتن که نزدن که دخیا گرفت مگرنه که الان 3-1 باخته بودیم بازی رو میگرند میبرند کناره ها...اینم جدیداً مد شده دیدید تو همین ایران خودمون هم هر تیمی سقوط میکنه میگن وای ما خیلی خوب بودیم تیم برتر بودیم همیشه ولی بدشانس بودیم بس کنید دیگه تخیل رو نتیجه رو نگاه میکنه نه درصد مالکیت......
به خدا آنقدر هم نگید بازیکن ها همین بازیکن ها تک تکشون دارن توی تیم ملی کشورشون بازی میکنند سال قبل هم همینجا بودن همچین میگن بازیکنها بنجولن که این نتیجه گرفته میشه که انگار مویس قبلاً اینجا بوده و مشکلی ازش نیست خوب بازیکنها بدن دیگه چون اونها تازه اومدن مگرنه مویس که اصلاً اوف بابا خیلی خوبه شما هوادار شما کارشناس فوتبال اصلاً شما زورو چی بگم جوش آوردم بس کنید دیگه بابا این دلقک بازی رو مویس نمیتونه خودش رو باخته تمام فقط یک معجزه میتونه مویس رو برگردونه حالا هی بگید ناداوری بود باد میومد ال بود بل بود......
شما ماشالا شاید چند برابر من سن داشته باشید ، اگر منظورتون با منه که نقل قول مستقیم کنید تا جواب بدم! دعوا نداریم که!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک عده هم خط کش دست گرفتن میگن فرگی اول کارش 11 ام شد خوب جناب خل و چل فرگی تیم چندم رو تحویل گرفت منچستر اون زمان کجای فوتبال دنیا بود الان کجا اصلاً اون زمان فوتبال کجای اقتصاد دنیا بود الان کجا چتونه خلید دیوانه اید عقلتون کمه مریضید چتونه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
شما ماشالا شاید چند برابر من سن داشته باشید ، اگر منظورتون با منه که نقل قول مستقیم کنید تا جواب بدم! دعوا نداریم که!
نه شما رو نمیگم شما که خودت مخالفی!!!!

بالا