• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
چطور ممکنه؟ مویس گفته بود که انتقال کونترائو به منچستر شایعه بوده....

دوست عزیز این خبر شایعه هست هیچ منبع موثقی از باشگاه خبری اعلام نکرده هروقت سایت اصلی باشگاه اعلام کرد بدونید اون بازیکن منچستری شده متاسفانه بعضی ها...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نظر بنده به نظر خودم نزدیک تر است :دی
مطمئنم شرایط بالاخره عوض میشه و میفتیم رو دور برد. کسب سهمیه لیگ قهرمانان انتظار من از مویس تو این فصله. اگه اتحادیه رو هم بتونیم ببریم که چه بهتر. المپیاکوس رو هم میتونیم ببریم.
تعویض مربی هم حرف چرتیه در شرایط فعلی. ولی احتیاج به خرید و فروش چند بازیکن داریم. گلیزر ها + وودوارد + مویس باید تمام تلاش شون رو برای جذب نفرات مورد نیاز بکنن. اگه شد ژانویه و اگه نشد تابستون.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مطمئنم شرایط بالاخره عوض میشه و میفتیم رو دور برد. کسب سهمیه لیگ قهرمانان انتظار من از مویس تو این فصله. اگه اتحادیه رو هم بتونیم ببریم که چه بهتر. المپیاکوس رو هم میتونیم ببریم.
تعویض مربی هم حرف چرتیه در شرایط فعلی. ولی احتیاج به خرید و فروش چند بازیکن داریم. گلیزر ها + وودوارد + مویس باید تمام تلاش شون رو برای جذب نفرات مورد نیاز بکنن. اگه شد ژانویه و اگه نشد تابستون.
موافقم.....
تعویض مویس تو این شرایط زیاد جالب نیس به شرطی که یکی دو تا مدافع و هافبک خوب بگیرن
وگرنه با این شرایط نمیتونیم دووم بیاریم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوست عزیز این خبر شایعه هست هیچ منبع موثقی از باشگاه خبری اعلام نکرده هروقت سایت اصلی باشگاه اعلام کرد بدونید اون بازیکن منچستری شده متاسفانه بعضی ها...
شما یکم اینگیلیسیت رو قوی کن بزن کوینتراو در تست پزشکی یونایتد مشخص میشه سایت باشگاه تا ۱ هته دخیارو اعلام نکرد بعضی ها :eek::eek::eek:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درود.
خوشبختانه یا متأسفانه به خاطر درگیری امتحانا و ... 2 تا بازی آخر تیم رو ندیدم.
همه نظرات رو خوندم، به همه دوستان حق میدم و از همین اول هم بگم که پستم در حمایت از مویس نیست.
یک مورد توی همه نظرات یکیه اون هم اینه که تیم مشکل داره، از دید اکثریت مشکل مربیه که تا حدود زیادی موافقم من هم با ان نظر، اقلیتی هم هنوز حمایت میکنن از مربی تیم که این هم قابل احترامه.
یه موردی که خیلی ناراحتم میکنه خونسردیه ظاهریه مویس تو بازی هاست، انگار جرئت این که داد و بیداد کنه سر بازیکنا رو نداره، اصلاً انگار نه انگار که مربیه و اونا بازیکن، حس میکنم میترسه با این نتایجی که گرفته بخواد از بازیکناش حساب پس بگیره، فکر میکنه که مسئولیت باخت هارو، به هر شکل، گردن هرکسی باید بندازه جز بازیکنا، چون میدونه حمایت هوادارارو نداره و میخواد با این کارش حمایت رختکن رو هم از دست نده، درحالیکه به نظرم این رفتار منفعلانش دقیقاً نتیجه عکس داره! بازیکنا که بد بازی میکنن ترسی ندارن، بازی بعد هم میان و همونقدر بد بازی میکنن دوباره!
به نظرم لازمه یه تیم خوب یه دیکتاتوری قدرتمنده، چیزی که زمان سرالکس بود توی تیم، این مشکلو مانچینی هم داشت توی سیتی....
اینها البته نظر منه؛ و به خاطر همین ها بر خلاف میل باطنیم مجبورم با مهردادجان افشین خان و بقیه دوستانی که سرسختانه منتقد دیوید مویس بودن و هستن موافقت کنم، متأسفانه چون کلاً آدمی نیستم که سرسختانه انتقاد کنه، همیشه میانه رو بودم، اما همین چیزی که تعریف کردم رو آقا مهرداد با لحن دیگه گفتن، که این مربی در حد باشگاه نیست.
من سعی کردم بذارم زمان این رو ثابت کنه، اما متوجه شدم که جربزه و جنم چیزی نیست که به مرور زمان به وجود بیاد !
ببخشید که طولانی شد حرفم، اما خوب 2-3 روز پست نداده داشتم!
به امید رد شدن از این بحران و صدالبته طولانی مدت نبودن اثر این اتفاقات ناخوشایند..
United for Ever
GG Man U

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بد نیست به یک مسئله ای هم اشاره بشه اونهم اینه که بازیکنان ما نمیتونن تحول ایجاد کنند مثلاً والنسیا بره بیرون یانگ بیاد تو چه فرقی میکنه اونهم نمیتونه اثر گذار باشه و نکته دیگه اینکه نمیشه همه بازیکن ها رو هم عوض کرد با این فشار لیگ ما اگر چند بازیکن خوب هم بخریم باید ببینیم چجوری باید ازشون بازی بگیریم...
فراموش نکنید ما یک خرید در تابستان داشتیم و هزینه کمی هم بابتش نکردیم اما چی شد؟؟ خوب اون مصدومه ولی وقتی مصدوم هم نبود تفاوت خاصی رو در اون وسط زمین ایجاد نکرد یعنی اینکه فلینی در اورتون زیر نظر همین مویس خیلی موثرتر بازی میکرد در همین لیگ انگلیس ولی باید نمیشه هم گفت مویس با حال و هوای لیگ آشنا نیست چون اون سالها اینجا مربیگری کرده درسته که شرایط منچستر فرق میکنه ولی باید بعد از گذشت این چند ماه تغییری مثبت احساس میشد که نشده ما از بازی های قبل فصل به تیمهای آماتور آسیایی باختیم تا الان که به همه تو انگلیس میبازیم مصدومیت ها هم حالا دیرسالیست دست از سر ما برنمیداره چی میشه گفت وقتی که تیم به این وضعیت دچار میشه مویس مصاحبه کرده و گفته ما کمی بهتر شدیم شاید من متوجه نیستم حداقل به شخصه نشانه هایی از بهتر شدن در تیم رو دیشب و بازیهای قبل ندیدم....
به نظرم بازیکن ها کلی دچار افت شدن،
حس میکنم مشکل مویس دقیقاً همین مسئلس که 11 سال مربی اورتون بوده، اون ها رو از یه تیم ضعیف تبدیل کرد به تیمی که همیشه بین 8 تا بودن؛ درست، کارش رو خیلی هم خوب انجام داد، اما تو این 11 سال کل هدفش همین بوده، برای همین اون روحیه پیروزی طلبی توی هر بازی، کسب بیشترین امتیازات و بیشترین قهرمانی های ممکن توی یک فصلو نداره، برای همین هم با این نتایجی که گرفته باز هم پیشرفت میبینه، شاید حرفش از نظر خودش درست باشه که احتمالاً هم هست، از دید خودش از 12هم به هشتم پیشرفته، اما به نظرم درک نکرده که این کافی نیست! حتی یه باخت هم خیلی بده وقتی که تو یونایتد باشه، که اصلاً قابل قبول نیست این همه باخت تو اولدترافورد، این که اولترافوردی که یه زمانی fortress بوده برای همه تیم ها و همه میترسیدن از بازی کردن توش تبدیل شه به زمین مثل همه زمینها که هر تیمی میاد تا بتونه امتیاز بگیره ازش.
تاتنهام هم ویلاس بواس رو اخراج کرد و تیم شروود تا الان خوب نتیجه گرفته، با این که تیم بحران زده بود، با این همه خرید جدید که نه تو انگلیس بازی کرده بودن و نه همدیگه رو میشناختن!
من تا الان گفتم تعویض تو این مقطع منطقی نیست، اما بعضی وقتا حرف قدیمی ها درسته که میگن جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نظر شما بسیار محترم ولی بنده به شدت معتقدم که دیگه نمیشه مویس رو به حالت قبل برگردوند شما وقتی بازی رو میبینی متوجه میشی که مویس کاملاً کنترل بازی از دستش در رفته حداقل من اینجوری حس میکنم نمیشه از مویس توقع معجزه داشت و اینکه کاملاً بیاد و سریع جا بیفته ولی با این اوضاع اگر سهمیه نگیریم ضربه بدی میخوریم جوری که شاید نشه به سادگی جبرانش کرد اون موقع است که باید خیلی بیشتر هزینه کنیم تا همه چیز به شرایط قبل برگرده یک لحظه تصور کنید ما جزء 4 تیم اول نشیم رابین و رونی از تیم جدا بشند و همچنین ویدیچ خوب ما برای خرید مگر چقدر بودجه داریم که تازه بخوایم این 3 تا رو هم جایگزین کنیم اتفاقی که خود مویس هم تاییدش کرده اینه که رونی شرط گذاشته شما این منچستر فعلی رو بدون رونی تصور کن با جرات باید بالای 60-70 میلیون هزینه کنیم تا رونی جایگزین بشه و این یک کابوسه جدای از ضربات مالی که خواهیم خورد از نرفتن به لیگ قهرمانان......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشخصاً مویس تنها مقصر نیست و ما در طول سالها روندی داشتیم که مشخص بود جایی به مشکل خواهیم خورد و در این اتفاقات خیلی ها سهیم هستند ولی نرفتن تیم به جمع 4 تیم و جدایی چند بازیکن میتونه زمینه ساز یک فاجعه باشه چیزی که خیلی هم با ادامه شرایط فعلی دور از ذهن نیست.....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جایی خوندم که یونایتد از عدم حضور در لیگ قهرمانان سال آینده حدود 50 میلیون پوند متضرر میشه.
در صورت عدم حضور یونایتد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا سال آینده=> 50 میلیون پوند+فروش احتمالی رونی و رابین و جدایی ویدیچ به عنوان بازیکن آزاد+از دست رفتن قسمتی از درآمدهای حاصل از اسپانسرها+اجبار برای پرداخت مبالغ گزاف جهت جذب بازیکنان درجه1&2+ عدم تمایل پیوستن بازیکنان ستاره به یونایتد بدلیل عدم حضور در لیگ قهرمانان و ... میتونه عایدمون بشه:(
بازی سیتی و وستهام هم تموم شد. سیتی 6-0 وستهام رو درهم کوبید.

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
من هم مثل اکثریت دوستان مویس رو مربی ای نمیدونم که بتونه در دراز مدت برای یونایتد یک مربی موفق باشه بطوری که بتونه حتی به افتخارات رئیس نزدیک بشه، ولی باید چند درصد از این وضعیت فعلی رو سهم مویس دونست.
از سال 2008 تا امسال ما یه روند نزولی داشتیم که حالا بنا به دلایلی مثل استعداد خارق العاده ی رئیس و یا اتکا به یکی دو بازیکن، تونستیم با وجود مشکلات بزرگ، نتیجه بگیریم. من بشخصه اعتقاد ندارم بازی های چند سال اخیرمون چشم نواز بوده باشه.
این دوره ی پنج ساله باعث درست شدن یه حباب بزرگ شد.
وقتی مویس جانشین رئیس شد این حباب از بین رفت و خلاءش گریبانگیرمون شده، من قبل از اینکه رئیس خداحافظی کنه از همین روز ها می ترسیدم، تنها امیدم این بود که بشه با بهترین جانشین ممکن و با خوش شانسی و خرید های خوب پیش فصل، کمی از خسارتهاش کم کنیم، که هیچ کدومش محقق نشد، به نظر من با این اوصاف، هفتمی جدول خیلی هم راضی کننده هست.
بعضی از دوستانی که از روند تیم ناراضی هستند و سعی می کنن یونایتد رو با تیم های دیگه قیاس کنن، از شرایط اولیه ی قیاس اتحاد اصل و فرع در موضوع قیاس هست، به نظر نمیاد این شرط اولیه رعایت شده باشه. من دوست دارم یونایتد با تیمی مقایسه بشه که مربیش بعد از تقریبا سه دهه خداحافظی کرده باشه و علاوه بر وجود حبابی که ذکر کردم،درگیر چالشهایی مثل گلیزر ها، بازیکنای ناراضی و یا بازیکنایی که در حد نام یونایتد نیستن، باشه.
دوستانی که حرف از جایگزینی در سریع ترین زمان ممکن میزنن، اینجا که خلیج فارس نیست، اینجا حرفه ای ترین کلاس لیگ جهانه، بهتون قول میدم تنها در صورتی مسئولین یونایتد به فکر جایگزینی مویس در نیمه ی فصل میفتن که تیم در آستانه ی سقوط باشه، پس بیخودی فکرتونو با تعویض مربی مشغول نکنین، صرف نظر از اینکه مربی های سطح اول اکثرا حاضر نیستن چنین تیمی رو در چنین زمانی قبول کنن، من فقط به گاس هیدینگ به عنوان یک گزینه موثر فکر می کنم.
در ضمن نظر شخصی من اینه که یونایتد هیچوقت به یه تیم معمولی تبدیل نخواهد شد، شاید در یک سری مقاطع زمانی، فراز و نشیب داشته باشیم ولی هیچ وقت به کمتر از بهترین بودن راضی نشدیم، اینو تاریخ باشگاه ثابت کرده و من اصلا تیمی مثل یونایتد رو تابع قوانین حرفه ای فوتبال نمیدونم.

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
شما یکم اینگیلیسیت رو قوی کن بزن کوینتراو در تست پزشکی یونایتد مشخص میشه سایت باشگاه تا ۱ هته دخیارو اعلام نکرد بعضی ها :eek::eek::eek:

دوست عزیز من کارم ترجمه متون هست و برای اموزشکده پارس کار میکنم شما نیاز نکرده به من بگید زبانمو خوب کنم شما به نشر اکاذیب ادامه نده...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
izad dari kesh medi bezar vaghty sare tamrin hazer shod mifahmi aghaye tarjome

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوست گلم molten نظر شما کاملا محترمه من فقط با یک بخشش مشکل دارم اونم اینه که یونایتد هیچوقت به یک تیم معمولی تبدیل نخواهد شد من کاملا با این حرف مخالفم و کاملا هم مطمئنم در صورت ادامه روندی که داریم این تیم تبدیل به یک تیم معمولی خواهد شد که بازگشتش به حالت اولیه حداقل تاکید میکنم حداقل 5 سال و با یه برنامه فوقالعاده قوی ممکن خواهد بود.من مطمئنم طرفدارای لیورپول و میلان و اینتر قبل از تبدیل شدن به یه تیم معمولی همین نظر رو داشتن اما حالا چی ؟ایا یکی از اونا میتونه بگه که در حال حاظر چیزی بیشتر از یه تیم معمولی و متوسط و با ارفاق رو به بالا هستند کدوم ستاره و بازیکن فوق العاده ای الان به این تیم ها میره؟ شما فکر میکنی اگه میلان به نیمار 80 ملیون پیشنهاد میداد و بارسا 50 تا نیمار میلان رو انتخاب میکرد؟؟ شما لیورپول رو بدون سوارز تصور کن به نظر من خیلی از نیوکاسل و اورتون پایینتر میاد من روز اول هم گفتم ترس من از جام نگرفتن و اینا نیست چون این حتی تو دوره فرگوسن هم اتفاق افتاد ترس من از تبدیل شدن به تیم هایی هست که گفتم از دست دادن شخصیت تیمی و قهرمانی با وضعیت موجود دور از انتظار نیست باخت های پی درپی در زمین خودی باعث میشه که ترس همه تیم ها روبروی ما از بین بره و راحت به ما حمله کنن چیزی که کاملا مشخص هست حتی در بازی هایی که بردیم شما بازی با هال سیتی رو دیدی که ترکوندن دفاع مارو و چقدر حمله کردن چیزی که ما در حال از دست دادنش هستیم خیلی بیشتر از سهمیه لیگ قهرمانان هست چطور تیمی که در خانه خودش 5 تا از لیورپول و 6 تا از سیتی میخوره تو خونه ما اینقدر جسور میشه که اینهمه حمله کنه و اخر هم بازی رو ببره؟شما فکر میکنی فقط بازی خوب بارسا و رئال هست که باعث باخت حریفانشون میشه ؟یکی از مهمترین عوامل باخت ترس از تیم روبرو هست

fintool

Registered User
لایک‌ها
120
اگر کسی منچستری هست, الان وقتشه که نشون بده. نه وقتی که جامها رو پشت سر هم میبرد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اگر کسی منچستری هست, الان وقتشه که نشون بده. نه وقتی که جامها رو پشت سر هم میبرد
افرین واقعا عالی بود 10000 تا لایک یه سری بچه مچه که تازه منچستری شدن اومدن دارن میگن مویس اله بله (البته جسارت به کسی نشه ) منقول میدم مثل 98 99 پرقدرت برمیگردییم in moyes we trust

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا نظر من کاملا برعکس دوستمون هست شما تو سایت و کلوب خود باشگاه منچستر هم بری خیلیا به عملکرد مویس ایراد میگیرن کسایی که از من و شما بیشتر منچستری هستن به قول شما و تیم شهرشون هست و بعضا سنی بالای 50 دارن حتی بابی چارلتون.نمیدنم شاید بابی چارلتون هم بچه باشه البته شاید

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دوستان من هفته بعد پرواز دارم برای برومبلی حدودا 12 روز اونجا هستم.یکی از هدفهای غیر کاری سفرم اینه که برم از دور تا دور الترافورد و جاهای دیدنیش عکس بگیرمو منتشر کنم فقط یه سوال بین تاریخ 18 ژانویه تا 31 ژانویه منچستر بازی تو الترافورد داره؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من هفته بعد پرواز دارم برای برومبلی حدودا 12 روز اونجا هستم.یکی از هدفهای غیر کاری سفرم اینه که برم از دور تا دور الترافورد و جاهای دیدنیش عکس بگیرمو منتشر کنم فقط یه سوال بین تاریخ 18 ژانویه تا 31 ژانویه منچستر بازی تو الترافورد داره؟
دوست عزیز سفر بیخطر و انشا... خوش بگذره. یونایتد در این بازه زمانی که شما گفتین 3 تا بازی داره. 19 ژانویه با چلسی در استمفوردبریج، 22 ژانویه با ساندرلند در اولترافورد و 28 ژانویه با کاردیف سیتی که این بازی هم در اولترافورد هستش. از نرم افزار Fotmob واستون چک کردم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخ خوش به حالت، ولی ای کاش وقتی رئیس بود میرفتی...
جای ما برو تو ورزشگاه به مویس و گلیزرها فحش بده...(البته ایرانی بده کسی نفهمه، بعد بگو عرب یا ترک هستی و ایرانی نیستی)...
22 ژانویه با ساندرلند داره و 28 ژانویه با کاردیف...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مشکل ما اینجا این هست که بعضا دوستان کاملا بدون دلیل از یک چیز حمایت میکنن یا بدون دلیل حمله میکنن ما به عملکرد مویس انتقاد داریم بر اساس دلایلی که گفتیم حالا میخواد 10 سال دیگه خوب شه یا نشه این تیم.به نظر شما اگه الگری 12 سال دیگه تو میلان بمونه تغییری ایجاد میشه؟ من از بعضی از کارهای فرگوسن هم انتقاد میکردم این که جای خود داره به نظر شما مثلا خرید تایبی و جمبا و فورچون و ... خیلی کار درستی بوده؟بعضی از دوستان طوری حمایت میکنن که از خود خانواده مویس هم بیشتر هست دقیقا مثل فروم های کامپیوتر ما اگه میخوای دعوا راه بندازی فقط برو و بپرس amd بهتره یا nvidia اون موقع هست که دوستان میان و طوری از برند محبوبشون دفاع میکنن که انگار 60درصد سهام یکی از دو شرکت بنام پدرشون هست اصلا هم کاری به پرفورمنس خود کارت ندارن و ویژگی های هر کدوم یا مثلا طرفدارای رونالدو و مسی

بالا