• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نظر شما بسیار محترم ولی بنده به شدت معتقدم که دیگه نمیشه مویس رو به حالت قبل برگردوند شما وقتی بازی رو میبینی متوجه میشی که مویس کاملاً کنترل بازی از دستش در رفته حداقل من اینجوری حس میکنم نمیشه از مویس توقع معجزه داشت و اینکه کاملاً بیاد و سریع جا بیفته ولی با این اوضاع اگر سهمیه نگیریم ضربه بدی میخوریم جوری که شاید نشه به سادگی جبرانش کرد اون موقع است که باید خیلی بیشتر هزینه کنیم تا همه چیز به شرایط قبل برگرده یک لحظه تصور کنید ما جزء 4 تیم اول نشیم رابین و رونی از تیم جدا بشند و همچنین ویدیچ خوب ما برای خرید مگر چقدر بودجه داریم که تازه بخوایم این 3 تا رو هم جایگزین کنیم اتفاقی که خود مویس هم تاییدش کرده اینه که رونی شرط گذاشته شما این منچستر فعلی رو بدون رونی تصور کن با جرات باید بالای 60-70 میلیون هزینه کنیم تا رونی جایگزین بشه و این یک کابوسه جدای از ضربات مالی که خواهیم خورد از نرفتن به لیگ قهرمانان......

اگه در تمام بازی ها بد بودیم الان تو امضام moyesout گذاشته بودم. ولی وقتی میبینم تو بازی هایی که مشکل مصدومیت و/یا داوری و/یا ... رو نداشتیم نتیجه خوب گرفتیم دلیلی برای عدم حمایت نمیبینم.

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
آخ خوش به حالت، ولی ای کاش وقتی رئیس بود میرفتی...
جای ما برو تو ورزشگاه به مویس و گلیزرها فحش بده...(البته ایرانی بده کسی نفهمه، بعد بگو عرب یا ترک هستی و ایرانی نیستی)...
22 ژانویه با ساندرلند داره و 28 ژانویه با کاردیف...
ممنون دوست من ولی از مویس حمایت میکنم اما حالم از گلیزرها بهم میخوره البته یه تصمیمی دارم اینکه یه پلاکارت اونجا درست کنم به اسم کلوپ هواداران منچستر در پرشین تولز و اونجا جلوی الترافورد باهاش عکس بگیرم بزاریمش بالای تاپیک فکر کنم ایده خوبی باشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تاپیک دیگه بد شده متاسفانه داره به بیراه کشیده میشه هر کی به مویس توهین کنه واقعا جای تاسف داره

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ممنون دوست من ولی از مویس حمایت میکنم اما حالم از گلیزرها بهم میخوره البته یه تصمیمی دارم اینکه یه پلاکارت اونجا درست کنم به اسم کلوپ هواداران منچستر در پرشین تولز و اونجا جلوی الترافورد باهاش عکس بگیرم بزاریمش بالای تاپیک فکر کنم ایده خوبی باشه
ایده پلاکارت عالیه. خیلی کار جالبی هستش و شدیدا منتظر عکس این پلاکارد هستم;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگر کسی منچستری هست, الان وقتشه که نشون بده. نه وقتی که جامها رو پشت سر هم میبرد
اینکه دوستان میان از وضعیت فعلی تیم انتقاد می کنن و اینقدر از باخت ها عصبی میشن دلیل بر تعصبی هست که روی تیم دارن وگرنه که راحت می نشستن کنار و با باختها مشکلی نداشتن ککشون هم نمی گزید !

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستان من هفته بعد پرواز دارم برای برومبلی حدودا 12 روز اونجا هستم.یکی از هدفهای غیر کاری سفرم اینه که برم از دور تا دور الترافورد و جاهای دیدنیش عکس بگیرمو منتشر کنم فقط یه سوال بین تاریخ 18 ژانویه تا 31 ژانویه منچستر بازی تو الترافورد داره؟
فایده نداری میری تیم میبازه فقط 200 پوند رو میریزی دور اگر از لندن میری برو مترو arenbook بلیط شهر منچستر رو بگیر با قطار برو siralex stand از ساعت معروف و مجسمات و موزه باشگاه دیدن کن فکر میکنم روزهای فرد میشه رفت البته شاید از 3 سال پیش تغیرات داشته باشه لباس گرم هم ببر لندن سرده :دی

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
فایده نداری میری تیم میبازه فقط 200 پوند رو میریزی دور اگر از لندن میری برو مترو arenbook بلیط شهر منچستر رو بگیر با قطار برو siralex stand از ساعت معروف و مجسمات و موزه باشگاه دیدن کن فکر میکنم روزهای فرد میشه رفت البته شاید از 3 سال پیش تغیرات داشته باشه لباس گرم هم ببر لندن سرده :دی

دوست من الان تو سایت منچستر هستم و دارم اینترنتی قسمت های مختلف استادیوم رو میبینم تو قسمت شمال و پشت خط وسط زمین 17 جای خالی وجود داره که هر صندلی 47 پوند هست.دارم فکر میکنم کدوم قسمت بلیط بگیرم رفتنو که میبرم و ارزو هم میکنم تیم ببره که خاطره خوبی باقی بمونه اما در مورد لباس بله شنیدم این روزا سرده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوست من الان تو سایت منچستر هستم و دارم اینترنتی قسمت های مختلف استادیوم رو میبینم تو قسمت شمال و پشت خط وسط زمین 17 جای خالی وجود داره که هر صندلی 47 پوند هست.دارم فکر میکنم کدوم قسمت بلیط بگیرم رفتنو که میبرم و ارزو هم میکنم تیم ببره که خاطره خوبی باقی بمونه اما در مورد لباس بله شنیدم این روزا سرده
جای خوب که بتونی بازی کنارو ببینی 200 پوند هست تقریبا نه میبره ایشالا فقط مراقب باش ذات انگیلیسی ها وحشی هست مخصوصا لیورپولی ها وقتی میبازن حکومت نظامی میشه جای دیدنی زیاده ولی موزه رو برو حتما یه پرچم هم بگیر زد گلیزر ها یه فس کتک بزننت دیگه نیای این جا مارو اذیت کنی :دی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
سلام به دوستان قدیم. مدتی هست که فرصت نمی‌کنم چیزی بنویسم. هیچ بازی رو هم کامل ندیدم (که چه بهتر). ولی هر چند وقت، کل نوشته‌هاتون رو خوندم و حیف که فرصت نداشتم چیزی بنویسم.

بعضی از تیکه‌های معین‌جان و افشین خیلی بامزه بودند. با اینکه خیلی وقت‌ها باهاشون موافق نبودم. اما طنز نابی داشتند :D

و اما نظر من در مورد منچستر فعلی.

به شهادت اولین نوشته‌ام در این فوروم (بعد از چهار سال سکوت) من دقیقا همهء این شرایط رو قبلا پیش‌بینی کرده بودم. گفته بودم تیم وارد بحران خواهد شد. گفته بودم منچستر ِ چند سال اخیر، تیمی معمولی بود که با نبوغ سر الکس این جایگاه رو پیدا کرده بود. و انتظاری هم جز این نتایج رو نداشتم. موضع‌ام هنوز همونه و همون موقع هم همه رو به صبر دعوت کردم.

یکبار پرسیده بودم وقتی که می‌گیم بحران، باید بفهمیم که معنی بحران چیه. وقتی همه می‌دونستیم با رفتن سر الکس تیم وارد فاز بحران می‌شه، چرا باید این همه بی‌قراری نشون بدیم؟ خوب بحران بحرانه دیگه. ما هم الان درست وسطش هستیم. حالا می‌گید ما تعصب داریم و تحمل نمی‌کنیم تیم رو ذلیل ببینیم. خوب عزیزان فعلا همینه که هست. از سرالکس و بابی چارلتون که منچستری‌تر نیستید. اون‌ها هم سر تکون می‌دن. شاید هم سرالکس با اسم مستعار یکی از شما‌ها، داره اینجا به مویس فحش می‌ده ;) اما در بیرون می‌بینید که پشت تیم بحران زده‌اش ایستاده.

در جواب دوستانی که ماجراهای لیورپول رو یادآوری می‌کنند بگم که، مولتن عزیز بسیار قشنگ اشاره کرد که هیچ بخشی از مشخصات منچستر یونایتد، با هیچ تیمی انطباق نداره. بنابراین مثال‌های اینجوری، درست نیستند. ۲۷ سال سلطنت سرالکس تیغ دو لبه بود. ثبات حضورش حسابی جام برامون می‌آورد اما رفتنش هم مصیبت می‌شد که شد :(

در مورد لیورپول، اتفاقا فکر می‌کنم رفتارهای نسنجیدهء مسئولین لیورپول در آن دوران و رفتارشون با دالگلیش و غیره موجب شد که این مشکل این همه سال استمرار پیدا بکنه. بهتره ما از رقیب لااقل این درس رو یاد بگیریم. کمی تواضع و فروتنی، به نفعمون خواهد بود.

پیش‌بینی من هم اینه که مویس عوض نخواهد شد. مطمئن باشید. درست و غلطش رو می‌گذارم برای بعد.

الان فرصت ندارم بیشتر بنویسم، فقط به عزیزان هم تیمی‌ام نکته‌ای بگم. اس‌ام‌اس و متلک همکار و همکلاسی، دو تا درس براتون داره. اول اینه که یک کم مزهء تیکه‌هایی که این همه سال شما به اون‌ها پروندید رو بچشید. چه عیب داره؟ همه‌اش رمضون، یک بار هم شعبون. دوم اینه که ببینید همهء این سال‌ها چی به سرشون آورده بودیم که همه‌شون با هم تو یک جبهه هستن. اصلا با همدیگه کری ندارن. فقط ما رو می‌خوان بچزونن. من که فقط لبخند می‌زنم، چون نشون می‌ده که ما منچستری‌ها، کارمون درسته :cool:

پی نوشت: کاری که مدیران با این صفحات کردن بی شباهت با افتضاح فعلی منچستر نیست. اون جا که از ما کاری بر نمیاد، اینجا چی؟ کسی هست بهشون بگه سر جدتون برگردین به شکل و شمایل قبلی. حالم از این به هم می خوره. بدبختی از این بزرگتر که اسمایلی استفراغ نداره؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
سران یونایتد اعلام کردن در صورت عدم صعود به لیگ قهرمانان 25درصد از مبلغ قرداد کسر میشود و در صورت صعود پاداش به بازیکنان داده میشود مویس اعلام کرده منتطر انتقال قطعی کوینتراو باشید و همچنین پیشنهاد یونایتد به یوونتوس

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مدیران مادرید اعلام کردن نیازی به گوندوغان ندارن امید وارم مدیرا نالایق یونایتد بخرنش

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مدیران مادرید اعلام کردن نیازی به گوندوغان ندارن امید وارم مدیرا نالایق یونایتد بخرنش

مادرید میخواست گوندوغان رو جایگزین ژابی آلنسو در صورتی که قراردادش رو تمدید نمیکرد، بکنه که آلونسو روز گذشته قراردادش رو بمدت 2 سال با رءال تمدید کرد. گوندوغان واقعا گزینه خیلی خوبی هستش. امیدوارم بتونیم جذبش کنیم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مادرید میخواست گوندوغان رو جایگزین ژابی آلنسو در صورتی که قراردادش رو تمدید نمیکرد، بکنه که آلونسو روز گذشته قراردادش رو بمدت 2 سال با رءال تمدید کرد. گوندوغان واقعا گزینه خیلی خوبی هستش. امیدوارم بتونیم جذبش کنیم.
والا با این چیزی که من از مسئولین باشگاه میبینم بعید میدونم
وگرنه اگه بشه عالیه:)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اریک هریسون همون کسی که بچه ها با کلاس 92 عکسش رو گذاشته بودند معتقده شرایط به سادگی تغییر نمیکنه اون اعتقاد داره که بزرگترین اشتباه مویس تعویض تمام کادر سابق یونایتد و آوردن تمام کادر اورتون همراه خودش بوده...
به شخصه فکر میکنم یکی از اشتباهات مویس همین بوده آدم دلش هم میسوزه مویس رو میبینه به هر شکل اون آنقدر جسارت کرده که این جانشینی رو قبول بکنه ولی حالا اینجوری دچار مشکل شده خوب تعویض مویس در این شرایط که مشخصاً شاید دلخواه خیلی ها باشه رخ نمیده کاش حداقل مشاوره ای نه خیلی به شکل واضح از فرگی گرفته بشه و یک فردی هم به کادر اضافه بشه که بتونه کمی به مویس مشورت بده و فشارها رو از روش کم کنه...

باشگاه اعلام کرده در صورتی که تیم جزء 4 تا نشه 25 درصد از حقوق همه کم خواهد کرد این میتونه یک انگیزه باشه ولی اونها خیلی کثیف اینکار رو میکنند چون میخواند جبران ضرر احتمالی رو بکنن از خرید هم که خبر خاصی نیست اساساً اگر در تمام این مدت مشکل خلا، اسکولزی و یا کین حل میشد تیم دچار این مشکلات به این شدت نمیشد عملاً فرگی هم 2 سال قبل به مشکل خورد و از اسکولزی کمک خواست برای برگشت که به نوع خودش اتفاق عجیبی بود مشخصاً در این شرایط بزرگترین ضربه رو گلیزرها دارن به تیم میزنند و حالا که میبینن تیم ممکنه جز، 4 تا نباشه به جای اینکه تیم رو تقویت کنند که این اتفاق نیفته میگند 25 درصد کم میکنیم که جبران ضرر باشه حالا با این شرایط نمیشه توقع معجزه از مویس داشت ولی واقعاً اگر مشکل بی کفایتی مدیران یا نبود بودجه است باید آنقدر جسارت داشته باشه که این رو صریحاً اعلام کنه........

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
علی جان من با بعضی از حرفهاتون موافقم و با بعضیاش نه.در مورد اینکه منچستر با لیورپول فرق داره بله فرق داره اما مگه میلان و اینتر و .. با لیورپول فرق نداشتن از نظر من سیاست غلط و اشتباه نتیجش یکی هست حتی اگه تیم ها و مشخصاتشون با هم فرق کنه شما حتما شنیدین که میگن فلان تیم گربه سیاه یک تیم دیگه هست اگه یادم باشه اون موقع هایی که یونایتد تو اوج بود هم یه تیم به اسم ویمبلدون بود فکر کنم درست یادم نمیاد فقط یادمه لباسشون سیاه بود در هر شرایطی پدر منچستر رو در میاوردن تا اینکه رفتن دسته دوم (ما که جشن گرفتیم) و اما اینکه چطور این گربه سیاه بوجود اومد دوبار تیم منچستر در بازی های پایان فصل و اتحادیه که هیچ اهمیتی نداشت جلوی این تیم با نفرات ذخیره باخت از اون به بعد ما با تمام بازیکن های فیکسمون هم جلوی این تیم مشکل داشتیم حتی اگه اخر جدول بود منظورم اینه که دوبار بردن بهشون این تفکر رو القا کرد که میتونن جلوی منچستر در هرشرایطی پیروز باشن و این خودش نصف راه بود دوست عزیزم این اتفاقی هست که در والیبال ما با ایتالیا دقیقا داره اتفاق میافته در حالی که اونا به راحتی تیم های قویتر رو شکست میدن اما مقابل ایران بسیار مشکل دارن درسته که شرایط بازیکن ها فرق میکنه اما شما یه نگاه به چهره بازیکن های ماو اونا تو بازی بندازی متوجه همه چیز میشی بازیکن های ما باور کردن که میتونن برنده بازی باشن و این یعنی حداقل 50 درصد کار.مویس در حال حاظر داره کاری میکنه که همه تیم ها به این باور برسن که میتونن جلوی این منچستر پیروز باشن شما ساندرلند رو ببین با چه روحیه ای بازی میکرد حالا وستهام رو جلوی سیتی ببین از پیش باخته بودن.از بین ردن شرایط روحی تیم ضربه سختی به ما میزنه چون دقیقا هرچقدر روحیه تیم مقابل بالا میره روحیه ما پایین میاد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
و دیگه اینکه میگن فلان بازیکن جوون هست و باید بهش فرصت داد به نظر من این حرف شاید در مورد یه تعدادی صدق کنه اما در مورد یه تعداد دیگه اصلا و ابدا شما وز براون رو دیدی چقدر در این تیم بازی کرد من همیشه معتق بودم این بازیکن از موقعی که بدنیا اومد تا موقعی که خواهد مرد هیچی نوفهمه:D و دقیقا هم همین بود مطلقا هیچ پیشرفتی نداشت یه بازی خوب 10 تا بد تا اینکه رفت من به شما میگم بازیکنی مثل اسمالینگ وز براون جدید منچستر هست اگه بازیکن چیزی در چنته داشته باشه از همون اول مشخصه با دوتا بازی مشخص میشه نه با 200 تا

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دیوید مویس اعلام کرد رابین فن پرسی در تمرینات به اماده گی رسیده و هفته اینده مقابل چلسی به میدان میرود هنچنین مویس از قطع همکاری با بازیکنانی از جمله به به بوتنر کاگاوا فردیناند اندرسون ماکدا و اورا (به نظر من اسمالینگ ویدیدچ گیگز و چیچاریتو و والنسیا هم باید برن )خبر داد خبر هایی خیلی خوبی بود از رفتن این بی مصرف ها خوشحالم اما بازم کسایی هستن لباس تیم براشون گشاد باشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دیوید مویس اعلام کرد رابین فن پرسی در تمرینات به اماده گی رسیده و هفته اینده مقابل چلسی به میدان میرود هنچنین مویس از قطع همکاری با بازیکنانی از جمله به به بوتنر کاگاوا فردیناند اندرسون ماکدا و اورا (به نظر من اسمالینگ ویدیدچ گیگز و چیچاریتو و والنسیا هم باید برن )خبر داد خبر هایی خیلی خوبی بود از رفتن این بی مصرف ها خوشحالم اما بازم کسایی هستن لباس تیم براشون گشاد باشه

لینک ؟
کنفرانس خبری مویس ساعت 13:30 به وقت گرینویچ هست.

بالا