سلام به دوستان قدیم. مدتی هست که فرصت نمیکنم چیزی بنویسم. هیچ بازی رو هم کامل ندیدم (که چه بهتر). ولی هر چند وقت، کل نوشتههاتون رو خوندم و حیف که فرصت نداشتم چیزی بنویسم.
بعضی از تیکههای معینجان و افشین خیلی بامزه بودند. با اینکه خیلی وقتها باهاشون موافق نبودم. اما طنز نابی داشتند
و اما نظر من در مورد منچستر فعلی.
به شهادت اولین نوشتهام در این فوروم (بعد از چهار سال سکوت) من دقیقا همهء این شرایط رو قبلا پیشبینی کرده بودم. گفته بودم تیم وارد بحران خواهد شد. گفته بودم منچستر ِ چند سال اخیر، تیمی معمولی بود که با نبوغ سر الکس این جایگاه رو پیدا کرده بود. و انتظاری هم جز این نتایج رو نداشتم. موضعام هنوز همونه و همون موقع هم همه رو به صبر دعوت کردم.
یکبار پرسیده بودم وقتی که میگیم بحران، باید بفهمیم که معنی بحران چیه. وقتی همه میدونستیم با رفتن سر الکس تیم وارد فاز بحران میشه، چرا باید این همه بیقراری نشون بدیم؟ خوب بحران بحرانه دیگه. ما هم الان درست وسطش هستیم. حالا میگید ما تعصب داریم و تحمل نمیکنیم تیم رو ذلیل ببینیم. خوب عزیزان
فعلا همینه که هست. از سرالکس و بابی چارلتون که منچستریتر نیستید. اونها هم سر تکون میدن. شاید هم سرالکس با اسم مستعار یکی از شماها، داره اینجا به مویس فحش میده

اما در بیرون میبینید که پشت تیم بحران زدهاش ایستاده.
در جواب دوستانی که ماجراهای لیورپول رو یادآوری میکنند بگم که، مولتن عزیز بسیار قشنگ اشاره کرد که
هیچ بخشی از مشخصات منچستر یونایتد، با
هیچ تیمی انطباق نداره. بنابراین مثالهای اینجوری، درست نیستند. ۲۷ سال سلطنت سرالکس تیغ دو لبه بود. ثبات حضورش حسابی جام برامون میآورد اما رفتنش هم مصیبت میشد که شد
در مورد لیورپول، اتفاقا فکر میکنم رفتارهای نسنجیدهء مسئولین لیورپول در آن دوران و رفتارشون با دالگلیش و غیره موجب شد که این مشکل این همه سال استمرار پیدا بکنه. بهتره ما از رقیب لااقل این درس رو یاد بگیریم. کمی تواضع و فروتنی، به نفعمون خواهد بود.
پیشبینی من هم اینه که مویس عوض نخواهد شد. مطمئن باشید. درست و غلطش رو میگذارم برای بعد.
الان فرصت ندارم بیشتر بنویسم، فقط به عزیزان هم تیمیام نکتهای بگم. اساماس و متلک همکار و همکلاسی، دو تا درس براتون داره. اول اینه که یک کم مزهء تیکههایی که این همه سال شما به اونها پروندید رو بچشید. چه عیب داره؟ همهاش رمضون، یک بار هم شعبون. دوم اینه که ببینید همهء این سالها چی به سرشون آورده بودیم که همهشون با هم تو یک جبهه هستن. اصلا با همدیگه کری ندارن. فقط ما رو میخوان بچزونن. من که فقط لبخند میزنم، چون نشون میده که ما منچستریها، کارمون درسته
پی نوشت: کاری که مدیران با این صفحات کردن بی شباهت با افتضاح فعلی منچستر نیست. اون جا که از ما کاری بر نمیاد، اینجا چی؟ کسی هست بهشون بگه سر جدتون برگردین به شکل و شمایل قبلی. حالم از این به هم می خوره. بدبختی از این بزرگتر که اسمایلی استفراغ نداره؟