• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک عده هم خط کش دست گرفتن میگن فرگی اول کارش 11 ام شد خوب جناب خل و چل فرگی تیم چندم رو تحویل گرفت منچستر اون زمان کجای فوتبال دنیا بود الان کجا اصلاً اون زمان فوتبال کجای اقتصاد دنیا بود الان کجا چتونه خلید دیوانه اید عقلتون کمه مریضید چتونه
از شما بعیده ها!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
از شما بعیده ها!!
آخه رفتم یکسری کامنت تو فیس بوک خوندم دارم روانی میشم واقعاً جوش آوردم آخه یکسری استنادهای تاریخی خلاف واقع میکنند بابا هنوز 30 سال از اولین حضور فرگی نگذشته برید نگاه کنید اون بیچاره چه تیمی رو گرفت یازدهم کرد بعد بیاید حرف بزنید میدونید این تیم واقعاً داره نابود میشه فکر میکنید لوزرها چجوری این بلا سرشون اومد برای من واقع سنگینیه.......

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من نمیدونم چرا بعضی ها کلاً ژست فن واقعی گرفتن یا اینکه خیلی فوتبال میفهمن یک کامنت خوندم یک جا طرف میگفت داور مقصره بازی دست ما بود اونا دوتا موقعیت داشتند خوب اصلاً قبول اون میگه که شما هوادارنماها کلیت رو میبینید خوب چی رو باید دید شما که آنالیزور هستی فکر کن که این تیم همینجوری داره میبازه جالا باز بگو که بازی دست ما بود خوب که چی چند تا موقعیت خوب خلق شد والله اونها یک موقعیت 100 در 100 هم داشتن که نزدن که دخیا گرفت مگرنه که الان 3-1 باخته بودیم بازی رو میگرند میبرند کناره ها...اینم جدیداً مد شده دیدید تو همین ایران خودمون هم هر تیمی سقوط میکنه میگن وای ما خیلی خوب بودیم تیم برتر بودیم همیشه ولی بدشانس بودیم بس کنید دیگه تخیل رو نتیجه رو نگاه میکنه نه درصد مالکیت......
به خدا آنقدر هم نگید بازیکن ها همین بازیکن ها تک تکشون دارن توی تیم ملی کشورشون بازی میکنند سال قبل هم همینجا بودن همچین میگن بازیکنها بنجولن که این نتیجه گرفته میشه که انگار مویس قبلاً اینجا بوده و مشکلی ازش نیست خوب بازیکنها بدن دیگه چون اونها تازه اومدن مگرنه مویس که اصلاً اوف بابا خیلی خوبه شما هوادار شما کارشناس فوتبال اصلاً شما زورو چی بگم جوش آوردم بس کنید دیگه بابا این دلقک بازی رو مویس نمیتونه خودش رو باخته تمام فقط یک معجزه میتونه مویس رو برگردونه حالا هی بگید ناداوری بود باد میومد ال بود بل بود......
در کنار بد بازی کردن تیم قطعا داوری هم مقصره نه یک بازی نه دو بازی .... تا اینجای فصلها بارها و بارها داوری علیه مون بوده همون صحنه ای که امروز علیه مون پنالتی گرفتن تقریبا مشابه ش رو در بازی با تاتنهام به نفع ما نگرفتن
نباید بازی بد تیم رو با بهانه ی ناداوری توجیح کرد ولی همینطور نباید بخاطر بد بازی کردن تیم ناداوری ها رو نادیده گرفت

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در کنار بد بازی کردن تیم قطعا داوری هم مقصره نه یک بازی نه دو بازی .... تا اینجای فصلها بارها و بارها داوری علیه مون بوده همون صحنه ای که امروز علیه مون پنالتی گرفتن تقریبا مشابه ش رو در بازی با تاتنهام به نفع ما نگرفتن
نباید بازی بد تیم رو با بهانه ی ناداوری توجیح کرد ولی همینطور نباید بخاطر بد بازی کردن تیم ناداوری ها رو نادیده گرفت
مشکلات داوری برای همه تیمها هست این چند وقت برای ما کم نبوده ولی نمیشه همه چیز رو انداخت تقصیر داور قضیه صفر و یکی نیست وضعیت آنقدر خرابه که حتی نمیشه تصور کرد اگر این تیم این فصل بره زیر 5 تا از همه جام ها هم حذف بشه با این گلیزرها حالاها نمیتونه سربلند کنه شما فکر کن به نظرت مویس با این همه فشاری که الان روشه چه جوری میتونه از زیر این فشار در بیاد یا کدوم بازیکن بزرگ حاضره بیاد اینجا که اینهمه فشار روانی و حساسیت هست ممکنه کریرش به خطر بیفته خوب تیم اگر 3 سال4 سال اینجوری نتیجه بگیره میشه یک تیم معمولی فوتبال امروز خیلی بی رحمه و هر تیمی رو راحت به یک تیم معمولی تبدیل میکنه......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببینید میشه به طور دقیق هر بازی رو آنالیز کرد و حرف زد من خیلی کمتر احساسی شدم و حرفهایی از سر خشم زدم شاید همین دوستان رو به تعجب وا داشته ولی من به واقع احساس خطر میکنم نمیشه روند کلی این تیم رو نادیده گرفت این تیم سیر نزولی داره و اوضاع وخیمی داره باید درمان بشه حالا با چه روشی هر کس نظر خودش رو داره یکی میگه مویس مقصره یکی میگه بازیکنها ولی اینکه بخوایم یکسری حقایق رو نادیده بگیریم این یک جور گول زدن خودمون هست حقیقت اینه که ما با همین نفرات قهرمان شدیم ولی حالا نمیتونیم یک تیم معمولی و حتی ضعیف رو راحت شکست بدیم حقیقت اینه که اگر در مقطعی خوب کار کردیم ولی در جایی چند بار بی وقفه باختیم حقیقت اینه که نا امیدی از سر روی تیم و کادر فنی میباره حقیقت اینه که منچستر اون منچستر همیشگی نیست.....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان یک نکته رو هم بگم که علت درصد مالکیت بیشتر یونایتد، بازی در عرض زمین و پاسهای رو به عقب کریک و کلورلی هست که عملا این درصد مالکیت بیشتر با این نحوه بازی فایده ای نداره.
یک خبر جالب هم سایت تریبال فوتبال زده که بعد از بازی دیروز از مویس پرسیده شده قضیه کوءنتراءو درسته که ایجنت این بازیکن الان در منچستر هستن تا این انتقال انجام بشه؟ و مویس گفته: نه، درست نیست!!
www.tribalfootball.com/articles/man-utd-boss-moyes-rules-out-coentrao-deal-4000907
چی بگم والا!!

Last edited:

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
همچنان از مویس حمایت میکنم و میگم مشکل از بازیکنهای طراز دومی هست که داریم تیم در حال حاظر باید بازیکنای طراز اول داشته باشه و تا هست همین بوده و هست و خواهد بود این تیم به لیگ قهرمانان میرسه تیم های اورتون و لیورپول و نیوکاسل امتیازات زیادی از دست خواهند داد و به عنوان تیم 4 به لیگ هرمانان میرسیم

درضمن دوستانی که میگن ما به اینا میبازیم به چلسی لیورپول بخوریم فاتحمون خوندست خیر دوست عزیز شرایط هربازی با اون یکی بازی فرق میکنه همین تیم بحران زده بود که ارسنال رو شکست داد درمن تو جام قهرمانان هم به دور بعد صعود خواهیم کرد و در دور بعد هم اونطور نیست که بگید از قبل شکست خورده ایم خیر ما هنوز منچستر هستیم و با یه مربی بسیار خوب و توانا البته با بازیکهای درجه 2 دنیا که توشون فقط 1-رونی2-وان پرسی درجه 1 هستند

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
در تایید حرفای حسین خان باید بگم اون یه عده اعصاب منم خرد کردن

میدونید مثل چی می مونن؟ طرفدارای یکی که یه زمانی کلی ازش حمایت کردن و نظر بقیه رو *****! بعد خودشون در پایان باهاش دشمن خونی شدن!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان یک نکته رو هم بگم که علت درصد مالکیت بیشتر یونایتد، بازی در عرض زمین و پاسهای رو به عقب کریک و کلورلی هست که عملا این درصد مالکیت بیشتر با این نحوه بازی فایده ای نداره.
یک خبر جالب هم سایت تریبال فوتبال زده که بعد از بازی دیروز از مویس پرسیده شده قضیه کوءنتراءو درسته که ایجنت این بازیکن الان در منچستر هستن تا این انتقال انجام بشه؟ و مویس گفته: نه، درست نیست!!
www.tribalfootball.com/articles/man-utd-boss-moyes-rules-out-coentrao-deal-4000907
چی بگم والا!!
یعنی کونترائو هم از دست رفت؟:(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الان تو سایت پایگاه هواداران منچستر یونایتد بودم، نظر یکی از کاربران واسم جالب بود و گفتم این نظر رو اینجا قرار بدم:

واقعاً نتایج تیم اسفناک هست
رسماً سوژه خنده همه شدیم !
خدایا دیگه چقدر باید تحقیر شدن منچستر رو ببینیم ؟
امیدوارم هر چه زودتر این روز های کذایی تمام بشه روز های خوب منچستر برگرده
مطمئناً هم در بازی برگشت با برد ۱ بر صفر یا ۲ بر صفر میبریم و میریم فینال
اما چند تا نکته هست که به نظرم اومد که بگم و بیشترش در جواب
طرفداران مویس هست :
========================================
مورد اول لطفاً اینقدر نگید این تیم مویس نیست تیم مویس نیست !
مثلاً مویس قرار بود وقتی اومد ۲۵ جدید بیاره و اتوبوسی تیم رو دگرگون کنه
نه عزیزم هر مربی میره تیم جدید شرایط کاری اون تیم رو میدونه و میپذیره و نهایت شاید ۲ ۳ تا خرید داشته باشه مویس رو هم که اسلحه رو سرش نزاشتن بگن حتماً باید بری منچستر خودش درک و فهم داره
نشسته سبک سنگین کرده و همه شرایط و جوانب رو بررسی کرده و با آگاهی کامل انتخاب کرده پس این تیم ۱۰۰% تیم مویس هست و باید با همین تیم کار کنه چون خودش قبول کرده
پس لطفاً اینقدر نگید این تیم تیم مویس نیست نهایت تغییراتی هم که نیاز هست بودجه در اختیارش هست
مورد بعدی هی مدام تاکید میکنید که مویس ابزار لازم رو نداره و تیم ناقصی از فرگوسن تحویل گرفته و …
اینکه تیم ما در بعضی مناطق میلنگه قبول اما در کل به هیچ وجه این استدلال رو قبول ندارم الان مارتینز تو اورتون تیم کاملی از مویس تحویل گرفته ولی مویس تو منچستر تیم ناقص از فرگوسن !
احینا حتماً سال های قبل این اورتون بود که مدام قهرمان میشد و منچستر بود که حداکثر واسه سهمیه یوفا میجنگید !
همچنین به گفته شما مویس از منچستر شناختی نداره و ۶ ماه رو هم زمان کافی برای شناخت نمیدونید اونوقت چطور
مربی اورتون اینقدر زود به شناخت کافی دست پیدا کرده ؟ به نظرم تمام برمیگرده به توانیی شخصی هر مربی که متأسفانه مویس داره واقعاً ضعیف عمل میکنه اما شما به جای قبول این مسئله با این توجیحات
قصد دارید عملکرد واقعاً افتضاح مویس در ۶ ماه ابتدایی حضورش در منچستر رو توجیح کنید
مورد بعدی اثر گذاری و تأثیر مربیان بزرگ در عملکرد تیم ها هست
خیلی ها شاید انتظار نداشته باشند یک تیم با مربی جدید همون سال اول نتیجه بگیره اما حداقل انتظار پیشرفت و مشاهده تأثیر عملکرد مربی بر تیم رو که دارند به قولی مربی بزرگ وقتی میره جایی به سرعت شما میتونی امضاء اون رو تو زمین و بازی تیم ببینی
الان رئال کاملاً مشخصه که تیم انجلوتی هست و دیگه تیم مورینیو نیست
یا اگر ۴ تا بازی از بایرن دیده باشید کاملاً میفهمید این تیم کوچکترین شباهتی به تیم هاینکس نداره یا من سیتی یا حتی بارسا و و و … اما متأسفانه همچین چیزی به هیچ وجه تو منچستر دیده نمیشه !
اصلاً شاید یک مربی در یک تیم جدید ابزار کافی برای قهرمانی نداشته باشه یا نیاز به زمان داشته باشه اما میتونه روی شرایط روحی یک تیم و نحوه بازی اون که اثر مستقیم بذره نمونش دیگو سیمئونه تو اتلتیکو مادرید
با کمترین ابزار و به سرعت و در کمترین زمان ممکن کاری کرده که الان همه با دیده احترام به اتلتیکو نگاه میکنند
کمترین ابزار رو هم داشته حتی بهترین بازیکنش رو هم ازش گرفتند و فروختند اما از تیمی که سال ها تو حسرت یک برد جلوی مادرید میسوخت تیمی سخته که الان بارسا و رئال ازش میترسند از همون بازی اولی که اومد کاملاً تأثیر گذار بود نه شناخت داشت نه ابزار کافی
اما چون استعداد و کیفیت وحشتناک بالایی داشت و اعتماد به نفس این شد نتیجش . اما ما ۶ ماه گذشته و هنوز داریم بحث میکنیم که بله مویس شناخت نداشته و این تیم مویس نیست !
آقا اصلاً سال اول از مویس قهرمانی نخواستیم اما دیگه قرار نیست گند بزنه به هر چی آبرو و اعتبار که ذره ذره طی این سال ها جمع کردیم !
مورد بعدی مدام ذکر میشه این بازیکن ها بازیک های سال قبل نیستند و افت کردند خوب قبول . اما وظیفه مربی این وسط چیه ؟!
مربی نباید با تمرینات اختصاصی یا ایجاد انگیزه و کار روی مسائل روحی بازیکن ها رو به شرایط آمادگی برگردونه ؟ نباید باعث پیشرفت بازیکن ها بشه ؟! پس چیکاره هست ؟ مدام تاکید میشه که فقط فرگوسن بود
که میتونست از چوب خشک بازیکن بسازه و مویس نمیتونه ! خوب اگه نمیتونه چرا اومد ؟! مجبورش نکردند یا زیر گیوتین نبردنش که ؟ مطمئن باشید همه شرایط رو میدونست و با مطالعه کافی اومد
اما متأسفانه به لحاظ خیلی دلایل تا به این لحظه کوچکترین موفقیتی نداشته تو منچستر جز آبرو ریزی !
یکی از این دلایل میتونه فشار بالای باشه که روش هست و نمیزاره عملکرد معمولی خودش رو به نمایش بذاره اما من این رو هم ضعف میدونم چرا ؟
چون این رو هم میدونست و خودش رو باید برای این فشار وحشتناک آماده میکرد که متاسفانه نکرد !
شک ندارم یک مربی مثل مورینیو ۱۰۰% آماده تحمل همچین فشار هایی هست و ازش لذت میباره (و همیشه خودش رو در شرایط پرفشارتر قرار میده)
اما متأسفانه فعلاً مویس زیر این فشار کمر خم کرده و همراهش منچستر هم به این روز افتاده …
همچنان معتقدم که مویس باید بمونه اما نباید یادش بره که اینجا منچستر یونایتد هست و دارای بالاترین استاندارد ممکن . پس باید به سرعت اول خودش رو بازسازی کنه و بعد تیم رو و باید خودش رو به سطح و استاندارد منچستر برسونه نه اینکه مدام توجیه کنه و طرفدارانش و دوستدارانش هم سعی کنند مدام با پایین اوردن سطح توقعات که بله بازیکن نداریم و
شانس نداریم و زمان کافی نداشته و از این قبیل حرف ها و با پایین اوردن سطح انتظارات تماشاگران سعی کنند عملکرد بسیار بسیار ضعیف مویس در ۶ ماه اول حضورش در منچستر رو خوب جلوه بدند !
یک مسئله هم یادم رفت او هم نبود بعضی بازیکن های بزرگ ما هستند
قبول دارم که این مورد واقعاً مهم هست اما دیگه قرار نیست که تو همه بازی ها با ۱۱ تا اصلی باشیم و اگه به هر دلیلی یکی ۲ تا از بازیکنان اصلیمون نبودم سریع باخت رو به اون نسبت بدیم. نا سلامتی تیم ۲۵ تا بازیکن داره واسه همین روز ها و همین تورنومنت ها دیگه.
الان دیگه هیچ ستاره ما در حد مسی نیست اما مگه بارسایی ها بهونه اوردند؟ تلاش کردند تا جای خالیش رو پر کنند و کاری کردند که غیبتش به چشم نیاد.
اما متأسفانه وضعیت تو تیم ما اینقدر عجیب غریب شده که جلو ساندرلند انتها جدولی که ضعیف ترین آمار ممکن رو داره میبازیم و میگیم که اگه مثلاً فن پرسی بود میبردیم ! یادمه سال های قبل تو اتحادیه همیشه با جوون ها بازی میکردیم و اتفاقاً خیلی خوب هم بازی میکردیم و حتی اگه میباختیم یا حذف میشدیم سرمون بالا بود اما …
اینقدر از باخت دیشب عصبی شدم که اصلاً نتونستم بخوابم. راستش فعلاً به طور کامل اعتمادم به مویس رو از دست دادم.فقط از خدا میخوام کمکمون کنه ، آخه این حق ما نیست …

و در پایان به قول قدیمی ها از کوزه همان برون تراود که دروست !

پ.ن: من این کاربر محترم رو نمیشناسم و برای انعکاس نظرش ازش اجازه نگرفتم و امیدوارم از اینکه نظرش رو اینجا منعکس کردم ناراحت نشه.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما یه پیکان رو هر چقدر هم تیونینگ کنی نمیتونی مثل بنز ازش استفاده کنی. هر کسی ظرفیت و نقطه اوجی داره. به نظر من کادر فنی فعلی در بهترین حالتش باز هم خیلی برای یونایتد کوچیکه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
گويا کنترائو کارش تموم شده و خريداري شده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کوینتراو بالاخره به منچستر یونایتد پیوست اخی از دست اورا راحت شدیم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41

هیچکدام از منابع داخلی باشگاه اینو اعلام نکردند چرا شما این خبرو اعلام کردید منبعتون؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

هیچکدام از منابع داخلی باشگاه اینو اعلام نکردند چرا شما این خبرو اعلام کردید منبعتون؟
من خودم منبع هستم حله؟؟؟؟

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دوستان تا این لحظه هیچ نقل و انتقالی انجام نشده و به شایعات مختلف توجهی نکنید

برای زنگ تفریح یک عکس هم میزارم از حمایت فرد دوست داشتنی از مویس که بعد بازی سوانسی از سرمربی عزیزمون دلجویی و حمایت کرد
1388940094827_lc_galleryimage_manchester_united_s_scott-jpg.516530

فایل های ضمیمه

• 1388940094827_lc_galleryImage_Manchester_United_s_Scott.JPG
    1388940094827_lc_galleryImage_Manchester_United_s_Scott.JPG
    57.5 KB · نمایش ها: 46

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستان تا این لحظه هیچ نقل و انتقالی انجام نشده و به شایعات مختلف توجهی نکنید

برای زنگ تفریح یک عکس هم میزارم از حمایت فرد دوست داشتنی از مویس که بعد بازی سوانسی از سرمربی عزیزمون دلجویی و حمایت کرد
1388940094827_lc_galleryimage_manchester_united_s_scott-jpg.516530
دوستان کوینتراو 100 / منچستری شده برای تست پزشکی به زودی وارد اینگیلیس میشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بد نیست به یک مسئله ای هم اشاره بشه اونهم اینه که بازیکنان ما نمیتونن تحول ایجاد کنند مثلاً والنسیا بره بیرون یانگ بیاد تو چه فرقی میکنه اونهم نمیتونه اثر گذار باشه و نکته دیگه اینکه نمیشه همه بازیکن ها رو هم عوض کرد با این فشار لیگ ما اگر چند بازیکن خوب هم بخریم باید ببینیم چجوری باید ازشون بازی بگیریم...
فراموش نکنید ما یک خرید در تابستان داشتیم و هزینه کمی هم بابتش نکردیم اما چی شد؟؟ خوب اون مصدومه ولی وقتی مصدوم هم نبود تفاوت خاصی رو در اون وسط زمین ایجاد نکرد یعنی اینکه فلینی در اورتون زیر نظر همین مویس خیلی موثرتر بازی میکرد در همین لیگ انگلیس ولی باید نمیشه هم گفت مویس با حال و هوای لیگ آشنا نیست چون اون سالها اینجا مربیگری کرده درسته که شرایط منچستر فرق میکنه ولی باید بعد از گذشت این چند ماه تغییری مثبت احساس میشد که نشده ما از بازی های قبل فصل به تیمهای آماتور آسیایی باختیم تا الان که به همه تو انگلیس میبازیم مصدومیت ها هم حالا دیرسالیست دست از سر ما برنمیداره چی میشه گفت وقتی که تیم به این وضعیت دچار میشه مویس مصاحبه کرده و گفته ما کمی بهتر شدیم شاید من متوجه نیستم حداقل به شخصه نشانه هایی از بهتر شدن در تیم رو دیشب و بازیهای قبل ندیدم....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان کوینتراو 100 / منچستری شده برای تست پزشکی به زودی وارد اینگیلیس میشه

چطور ممکنه؟ مویس گفته بود که انتقال کونترائو به منچستر شایعه بوده....

بالا