بد نیست به یک مسئله ای هم اشاره بشه اونهم اینه که بازیکنان ما نمیتونن تحول ایجاد کنند مثلاً والنسیا بره بیرون یانگ بیاد تو چه فرقی میکنه اونهم نمیتونه اثر گذار باشه و نکته دیگه اینکه نمیشه همه بازیکن ها رو هم عوض کرد با این فشار لیگ ما اگر چند بازیکن خوب هم بخریم باید ببینیم چجوری باید ازشون بازی بگیریم...
فراموش نکنید ما یک خرید در تابستان داشتیم و هزینه کمی هم بابتش نکردیم اما چی شد؟؟ خوب اون مصدومه ولی وقتی مصدوم هم نبود تفاوت خاصی رو در اون وسط زمین ایجاد نکرد یعنی اینکه فلینی در اورتون زیر نظر همین مویس خیلی موثرتر بازی میکرد در همین لیگ انگلیس ولی باید نمیشه هم گفت مویس با حال و هوای لیگ آشنا نیست چون اون سالها اینجا مربیگری کرده درسته که شرایط منچستر فرق میکنه ولی باید بعد از گذشت این چند ماه تغییری مثبت احساس میشد که نشده ما از بازی های قبل فصل به تیمهای آماتور آسیایی باختیم تا الان که به همه تو انگلیس میبازیم مصدومیت ها هم حالا دیرسالیست دست از سر ما برنمیداره چی میشه گفت وقتی که تیم به این وضعیت دچار میشه مویس مصاحبه کرده و گفته ما کمی بهتر شدیم شاید من متوجه نیستم حداقل به شخصه نشانه هایی از بهتر شدن در تیم رو دیشب و بازیهای قبل ندیدم....
به نظرم بازیکن ها کلی دچار افت شدن،
حس میکنم مشکل مویس دقیقاً همین مسئلس که 11 سال مربی اورتون بوده، اون ها رو از یه تیم ضعیف تبدیل کرد به تیمی که همیشه بین 8 تا بودن؛ درست، کارش رو خیلی هم خوب انجام داد، اما تو این 11 سال کل هدفش همین بوده، برای همین اون روحیه پیروزی طلبی توی هر بازی، کسب بیشترین امتیازات و بیشترین قهرمانی های ممکن توی یک فصلو نداره، برای همین هم با این نتایجی که گرفته باز هم پیشرفت میبینه، شاید حرفش از نظر خودش درست باشه که احتمالاً هم هست، از دید خودش از 12هم به هشتم پیشرفته، اما به نظرم درک نکرده که این کافی نیست! حتی یه باخت هم خیلی بده وقتی که تو یونایتد باشه، که اصلاً قابل قبول نیست این همه باخت تو اولدترافورد، این که اولترافوردی که یه زمانی fortress بوده برای همه تیم ها و همه میترسیدن از بازی کردن توش تبدیل شه به زمین مثل همه زمینها که هر تیمی میاد تا بتونه امتیاز بگیره ازش.
تاتنهام هم ویلاس بواس رو اخراج کرد و تیم شروود تا الان خوب نتیجه گرفته، با این که تیم بحران زده بود، با این همه خرید جدید که نه تو انگلیس بازی کرده بودن و نه همدیگه رو میشناختن!
من تا الان گفتم تعویض تو این مقطع منطقی نیست، اما بعضی وقتا حرف قدیمی ها درسته که میگن جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته...