کاربر چرا تاوان وب مستری شما رو بده.البته من خودم هم مدیر سایت هستم ولی با نظر شما موافق نیستمببینید در وب فارسی به دلیل عدم وجود حمایت مالی توسط کاربران،مدیران سایت ها مجبور به پذیرش برخی تبلیغات(حتی بر خلاف میل خود)جهت کسب در آمد و هزینه های مرتبط به سایتشون می شوند که تبلیغات پاپ آپ یکی از این نوع تبلیغات است.
مشکل از عدم آگاهی کاربران است!موقعی که کاربر فکر می کنه صاحب سایت داره از دولت حقوق می گیریه چه انتظاری دارید؟
پس برای برداشتن این نوع تبلیغات نیاز به فرهنگ سازی در جامعه است که این کار توسط من یا شما امان پذیر نیست!این کار باید توسط رسانه ملی و بزرگان این عرصه در دولت انجام شود و یک پروسه طولانی دارد...
موفق باشید
عزیز دلم هر کسی نظری دارد و من به نظر شما احترام می زارم اما:کاربر چرا تاوان وب مستری شما رو بده.البته من خودم هم مدیر سایت هستم ولی با نظر شما موافق نیستم
ملای مسجد اگه فردا بدون شلوار بیاد توی خیابون دیگه لخت بیرون اومدن شرمآور نیست؟اونقدر ها هم چیز شرم آوری نیست. دانلودها با این عظمت میذاره.
برای سایتی که هیچ منبع درامدی نداره و همۀ خدماتش رایگانه تنها راه گذاشتن پاپ آپه.
برای اونایی که مثلا سایت تفریحی دارند که به صورت رایگان خدمات میده بهترین راه کسب درامد پاپ اپ است . ولی اونایی که برنامه های طولانی مدت دارن یا سایت هایی که در ازای خدمات پول میگیرن توصیه نمیشه .
یه ملا بله ولی نه تمام ملا های محل. تو 1 تا 100 ایران 50 60 تاش پاپ اپ دارن.ملای مسجد اگه فردا بدون شلوار بیاد توی خیابون دیگه لخت بیرون اومدن شرمآور نیست؟
یه ملا بله ولی نه تمام ملا های محل. تو 1 تا 100 ایران 50 60 تاش پاپ اپ دارن.
مثال کاملا بی ربطی هم بود.
دانلودها,میهن دانلود, سافت 98 , اس موزیک, پی سی ورلد, نودهشتیا, دوستی ها,استار وی ....شما تعدادی سایت معتبر اسم ببر
نیای الان ایرانپردیس و امثالهم رو اسم ببری که اونا اعتبارشون بدرد عمهشون میخوره![]()
میهن دانلود, دانلودها دو سایت اختصاصی دانلود هستن. کدوم ایرانی میتونه بره از منابع نرم افزار, نرم افزار دانلود کنه؟ به این میگن محتوا چون نیاز کاربرا رو بر طرف میکنه.بجز نود و هشتیا هیچکدوم سایتهای دیکرو نمیشه سایت معتبری حساب کرد چون هیچ تولید محتوییی ندارن
کپیپیست کردن که دیگه اعتباری نداره داداش
حتی اگه یه دیتاسنتر داشته باشه برای نکهداری وبسایت ؛-)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
میهن دانلود, دانلودها دو سایت اختصاصی دانلود هستن. کدوم ایرانی میتونه بره از منابع نرم افزار, نرم افزار دانلود کنه؟ به این میگن محتوا چون نیاز کاربرا رو بر طرف میکنه.
شما انکودر های فیلم رو ببین. اصل فیلم یکیه. ولی با چند کیفیت انکود میکنن که خیلی کاربرد داره و خیلی از سایت های ایرانی و خارجی از اینها استفاده میکنن. اینم محتوا به حساب میاد.
محتوا فقط نوشتن یه سری مطالب که جاهای دیگه نوشته نشده نیست