• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

≡≡≡≡ چی شـده همه زوم کردن رو پاپ آپ واقعا ؟؟؟

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
اینم دیگه پرسیدن داره!
پول

mohammad174

Registered User
لایک‌ها
73
نه بچه ها ببینید درامد ش تنها راه هسنش برای سایت های متوسط

1 دونشو میشه تحمل کرد
ولی افراط میکنن و 3 تا میزارن این صحیح نیست

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
داداش سوال کردی جواب شنیدی دیگه.
حالا شما اگر از اون n تا روشی که میشناسی روشی سراغ داری یه درآمدی حداقل نزدیک به پاپ آپ برای وبمستر ها داشته باشه بگو ما همگی دربست نوکرتیم قول میدیم همگی از روشی که شما میگی استفاده کنیم.

مشکلم همینه که میبینی پاپ آپ زیاد شده. چون همه n تا روشی که شما میگی تست کردن و دیدن یک چهارم این روشم درآمدشون نمیرسه

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
ببینید در وب فارسی به دلیل عدم وجود حمایت مالی توسط کاربران،مدیران سایت ها مجبور به پذیرش برخی تبلیغات(حتی بر خلاف میل خود)جهت کسب در آمد و هزینه های مرتبط به سایتشون می شوند که تبلیغات پاپ آپ یکی از این نوع تبلیغات است.
مشکل از عدم آگاهی کاربران است!موقعی که کاربر فکر می کنه صاحب سایت داره از دولت حقوق می گیریه چه انتظاری دارید؟
پس برای برداشتن این نوع تبلیغات نیاز به فرهنگ سازی در جامعه است که این کار توسط من یا شما امان پذیر نیست!این کار باید توسط رسانه ملی و بزرگان این عرصه در دولت انجام شود و یک پروسه طولانی دارد...

موفق باشید

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
ببینید در وب فارسی به دلیل عدم وجود حمایت مالی توسط کاربران،مدیران سایت ها مجبور به پذیرش برخی تبلیغات(حتی بر خلاف میل خود)جهت کسب در آمد و هزینه های مرتبط به سایتشون می شوند که تبلیغات پاپ آپ یکی از این نوع تبلیغات است.
مشکل از عدم آگاهی کاربران است!موقعی که کاربر فکر می کنه صاحب سایت داره از دولت حقوق می گیریه چه انتظاری دارید؟
پس برای برداشتن این نوع تبلیغات نیاز به فرهنگ سازی در جامعه است که این کار توسط من یا شما امان پذیر نیست!این کار باید توسط رسانه ملی و بزرگان این عرصه در دولت انجام شود و یک پروسه طولانی دارد...

موفق باشید
کاربر چرا تاوان وب مستری شما رو بده.البته من خودم هم مدیر سایت هستم ولی با نظر شما موافق نیستم

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
کاربر چرا تاوان وب مستری شما رو بده.البته من خودم هم مدیر سایت هستم ولی با نظر شما موافق نیستم
عزیز دلم هر کسی نظری دارد و من به نظر شما احترام می زارم اما:
شما مطالب و خدمات را در سایتتان به چه کسانی می دید؟به خودتان یا کاربر؟حتی در انسان های اولیه هم یک چیزی به نام داد و ستد وجود داشته و در ازای چیزی که می گرفتند ، یک چیزی باید اهدا می کردند!
حال ما می گیم که کاربران به صورت دلخواه این امر انجام دهند اما با شرایط حاکم بر وب فارسی به دلیل عدم وجود فرهنگ این کار(حمایت) کاربران این کار را نمی کنند.پس باید اقدام لازم و فرهنگ سازی توسط مسئولین و رسانه ها صورت بگیرد.

موفق باشید

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اینجا دوستان موضوع و سبک کاری سایتها رو مشخص نمیکنن!
مثلا سایت فیلم میتونه (به میل خودش) پاپ آپ نذاره چون اکانت میفروشه (و البته هر نوع سایتی که قابلیت فروش اکانت پریمیوم رو داره)
سایت خدماتی که نباید پاپ اپ بزاره چون راه درامدش از همون خدماتی هست که ارائه میده (متاسفانه گاها بعضی سایتهای خدماتی پاپ آپ هم میزارن!)
سایت تفریحی هم بالاخره یه جور باید هزینه هاشو تامین کنه! به خاطر هاست و سرور و نویسنده و قالب و سئو که کسی پولی به مدیرش نمیده! نباید انتظار داشت مجانی سایتو بالا نگه داره و درآمدی ازش کسب نکنه!

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من دقیقا بخاطر همین پاپ‌‌آپ‌ها دیگه توی سرچ‌انجین‌ها بجای فارسی،انگلیسی سرچ میکنم حتی برای مطالبی که مطمئنم توی سایت‌های فارسی هو میشه پیداشون کرد ولی ترجیه میدم به انگلیسی بخونمش تا بمحض ورود به سایت کل صفحه پر پاپ‌آپ نشه!

اگه چشمت از این گوشه سایت بره اون گوشه سایت باز یه پاپ‌آپ باز میشه
مقصر البته کاربرهان که وقتی می‌بینند سایتی اینجوریه باز هم میرن ازش بازدید کنن
طرف توی صفحه اگه فقط نوشته بابا آب داد توی همون صفحه هزارتا تگ هم زده از لوبیا چیتی تا همخوابگی فلان پو..استار رو شامل میشه بعد صفحه‌ای که کل مطلبش ۳تا کاراکتره، چیزی حدود ۲ مگابایت از حجم اینترنتت رو با تبلیغات گرافیکیش میبره که شورت مامان دوز تا تسبیح اجنه رو‌تبلیغ میکنن و از اونور پاپ‌آپ‌هاشون یهویی منابع سیستمی رو تا ۹۹٪ مصرف می‌کنند

صدالبته تا روزی که یوزرها این مسایل رو‌تحمل کنند، وب‌مسترها هم ادامه میدن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
پاپ آپ در کل سیستم منفوری هست، شیوع پاپ آپ تو بلاد کفر یه زمانی خیلی همه گیر شد اون موقع ما به دنیا نیومده بودیم :دی
از اونجا شد که سیستم ضد پاپ آپ توی همه مروگرها به عنوان یه آپشن اساسی مطرح شد که متاسفانه یک کدا جاوااسکریپت نه چندان زیرکانه اومد و ما ایرانیها هم بلافاصله گرفتیمش...
زیاد زمان نمیبره باگسترش این پاپ آپا مرورگرها فیلترشو بسازن، این اصلا بعید نیست.... البته ایرانی جماعت دور زدنشو بلده :دی

اما به جدایی از شوخی، پاپ آپ یک کار حرفه ای نیست، من از پاپ آپ متنفرم و این نظر شخصی منه و برای خودم محترمه :دی

اما...
وب مستر ایرانی هم بنده خدا حق داره
تو ایران یه سری سایت هستن که در آمد بالایی دارن اما این سایت ها حتی 1 درصد وب ایران رو هم تشکیل نمیدن،
حالا زدن یک سایت سال اولش عشق سال دومش علاقه سال سومش بیگاری کشیدن بعدش که دیگه ادم با باد هوا نمیتونه زندگی کنه... حق بدید
تو بلاد کفر و دروغ سرویس هایی وجود داره که انقدر از نظر پرداختی معتبره که نگو ناراحت میشم... لامصب چک میفرسته در خونت، نام نمیبرم ریا نشه:دی
حالا تو ایران سرویس های دزد، کلیلی، زیر مجموعه گیری، همکاری در فروش و... که هیچ کدوم درآمد آنچنانی نمیتونن به ارمغان بیارن
در مورد اجناس هم بگم شما تو ایبای از چین کالا بزار برای فروش تو آمریکا تحویل بده، آمازونو که دیگه بیخیال میخواد هواپیما بدون سرنشین بخره برای ارسال سریع کالا
حالا تو ایران اجناس با کیفیت هات، فول آپشن، با تخفیف 1805% درصدی به فروش میره گاهی وقتا هم اصلا ارسال نمیشه برای خریدار...

اما...
کاربرای ایرانی هم بنده خداها حق دارن
تا کی برنده جایزه 1805% درصدی ساعت فولکس واگن بشن؟ فکر میکنید تا چند ماه یا چند سال کاربر ایرانی گول این کارا رو بخوره تا یه ساعت پلاستیکی یا امثال اون بهش قالب بشه؟
فرض کن من الان بیام از این آتوآشغالایی که تو وب میفروشن رو بخرم (که با توجه به زندگی اینترنتیم تنها چیزی که از اینترنت ایران میگیرم کارت شارژه) وقتی کیفیت پایین محصولو ببینم دیگه دراز گوش که نیستم بیام بخرم... خودم که نمیخرم به جهنم !!! عمرا بزارم دوستانم اطرافیانم یا هر کسی که میشناسم گول این تبلیغات رو بخوره اونوقته که سیستم های پاپ آپ شروع میشه به تخته شدن و یک به یک بای بای...

من کافی نت داشتم زمانی، خدمات رایانه ای هم داشتم، تجربه مدیریت انواع سایت ها رو هم داشتم، 8 سال برنامه نویسی حرفه ای کردم، برای همین آدمای زیادی رو دیدم که با خریدین ایین بنجول های اینترنتی نگاهشون به اینترنت و ادمای فعال توی اینترنت عوض شده... من کاری ندارم میخواید پاپ آپ بزارید یا نه، اما ادم عاقل اونیه که به فکر سرمایه گذاری طولانی مدت باشه نه کوتاه مدت، بهتره اعتماد کاربرا رو به اینترنت بالا ببرید

پیشنهادات:
1. در بلاد کفر دیر زمانیست(بعد از بلاک شدن پاپ آپ دیف مرورگرها) از جیکوئری استفاده میشه بدین شکل که یک پیغام یا متن تبلیغاتی در باکسی بعد از ورود به سایت تنها برای یک بار نشان داده میشود
2. خدمات انحصاری ارائه بدید از کاربرا پول بگیرید... هیچ کاربری برای فهمیدن رنگ شورت عباس آقا نمیاد پول Donate به شما بده پس توقع بیجا نداشته باشید، یک نگاه به سایت های پروژه دانشگاهی ودانلود فیلم ها بندازید، ملت مجبور که بشن پول هم میدن...

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اونقدر ها هم چیز شرم آوری نیست. دانلودها با این عظمت میذاره.
برای سایتی که هیچ منبع درامدی نداره و همۀ خدماتش رایگانه تنها راه گذاشتن پاپ آپه.

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
برای اونایی که مثلا سایت تفریحی دارند که به صورت رایگان خدمات میده بهترین راه کسب درامد پاپ اپ است . ولی اونایی که برنامه های طولانی مدت دارن یا سایت هایی که در ازای خدمات پول میگیرن توصیه نمیشه .

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
با سلام
من 6 ماه تو زمینه پاپ اپ دارم کار میکنم
با این که مدیر سیستم های مختلفی بودم قبول دارم پاپ اپ ازاردهنده است !
ولی مثلا با روش هایی مثل قرار دادن فقط یک کد اونم بهینه و پشت صفحه ازاری به بازدید کننده نمیرسه
ما بار ها به دوستان گفتیم که فقط یک کد بگذارید ولی باز خوب حالا نیاز یا طمع باعث میشه برخی 3 الی 4 کد بذارن تو سایتشون !
------------
باز من به شخصه سیستم جدیدی رو ایجاد کردم به نام سی سه سی که سیستم کسب درآمد از لینک
فکر میکنم این سیستم بتونه جایگزینی برای سیستم های پاپ اپ باش

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
اونقدر ها هم چیز شرم آوری نیست. دانلودها با این عظمت میذاره.
برای سایتی که هیچ منبع درامدی نداره و همۀ خدماتش رایگانه تنها راه گذاشتن پاپ آپه.
ملای مسجد اگه فردا بدون شلوار بیاد توی خیابون دیگه لخت بیرون اومدن شرم‌آور نیست؟

برای اونایی که مثلا سایت تفریحی دارند که به صورت رایگان خدمات میده بهترین راه کسب درامد پاپ اپ است . ولی اونایی که برنامه های طولانی مدت دارن یا سایت هایی که در ازای خدمات پول میگیرن توصیه نمیشه .

داداش اون سایت‌های تفریحی اصلا محتوی‌یی دارن؟ فقط کپی‌پیست و چرت و پرته و متأسفانه اغلبشون اسپمرهای خوبی هم هستند.

در کل پاپ‌آپ گذاشتن جز حماقت نیست چون کاربر بالاخره خسته میشه و میزنه میره
من خودم خیلی از وب‌سایت‌هارو فقط و فقط بخاطر پاپ‌های اعصاب خورد کنشون اون موقع‌ها نرفتم. الآن هم کلا جاوا اسکریپت براوزرم رو غیرفعال کردم که دیگه از شرشون خلاص شم.
یه Noscript خرجشه. Adblock هم در کنارش تبلیغات اجق وجق گرافیکی این‌هارو که مثل فلاشر میزنه توی چشم آدم، بلاک می‌کنه
سایت‌هایی هم که بخاطر نصب بودن Adblock یا Noscript خدمات نمیدن، من بشخصه به خدماتشون دیگه نیازی ندارم!
با اینکه تبلیغات پرشین ادمین رو گذاشتم که نشون داده بشه ولی این سایت به صرف نصب بودن Adblock نمیذاره وارد وب‌سایتش بشی منم بجای حذف adblock این سایتو از توی سایت‌هام حذف کردم.
آلترناتیو فراوونه نمیدونم چرا بعضی از وب‌مسترهای ایرانی فکر می‌کنند فقط وب‌سایت‌های اونا توی عالم وجود دارن؟ یا اینکه فکر می‌کنند فقط خودشون زرنگن و میتونن اینجور اسکریپت‌هارو قرار بدن؟

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
ملای مسجد اگه فردا بدون شلوار بیاد توی خیابون دیگه لخت بیرون اومدن شرم‌آور نیست؟
یه ملا بله ولی نه تمام ملا های محل. تو 1 تا 100 ایران 50 60 تاش پاپ اپ دارن.
مثال کاملا بی ربطی هم بود.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
یه ملا بله ولی نه تمام ملا های محل. تو 1 تا 100 ایران 50 60 تاش پاپ اپ دارن.
مثال کاملا بی ربطی هم بود.

شما تعدادی سایت معتبر اسم ببر
نیای الان ایران‌پردیس و امثالهم رو اسم ببری که اونا اعتبارشون بدرد عمه‌شون میخوره :D

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
شما تعدادی سایت معتبر اسم ببر
نیای الان ایران‌پردیس و امثالهم رو اسم ببری که اونا اعتبارشون بدرد عمه‌شون میخوره :D
دانلودها,میهن دانلود, سافت 98 , اس موزیک, پی سی ورلد, نودهشتیا, دوستی ها,استار وی .... o_O

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
بجز نود و هشتیا هیچ‌کدوم سایت‌های دیکرو نمیشه سایت معتبری حساب کرد چون هیچ تولید محتوی‌یی ندارن
کپی‌پیست کردن که دیگه اعتباری نداره داداش
حتی اگه یه دیتاسنتر داشته باشه برای نکهداری وب‌سایت ؛-)

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
بجز نود و هشتیا هیچ‌کدوم سایت‌های دیکرو نمیشه سایت معتبری حساب کرد چون هیچ تولید محتوی‌یی ندارن
کپی‌پیست کردن که دیگه اعتباری نداره داداش
حتی اگه یه دیتاسنتر داشته باشه برای نکهداری وب‌سایت ؛-)

میهن دانلود, دانلودها دو سایت اختصاصی دانلود هستن. کدوم ایرانی میتونه بره از منابع نرم افزار, نرم افزار دانلود کنه؟ به این میگن محتوا چون نیاز کاربرا رو بر طرف میکنه.
شما انکودر های فیلم رو ببین. اصل فیلم یکیه. ولی با چند کیفیت انکود میکنن که خیلی کاربرد داره و خیلی از سایت های ایرانی و خارجی از اینها استفاده میکنن. اینم محتوا به حساب میاد. ;)
محتوا فقط نوشتن یه سری مطالب که جاهای دیگه نوشته نشده نیست

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
میهن دانلود, دانلودها دو سایت اختصاصی دانلود هستن. کدوم ایرانی میتونه بره از منابع نرم افزار, نرم افزار دانلود کنه؟ به این میگن محتوا چون نیاز کاربرا رو بر طرف میکنه.
شما انکودر های فیلم رو ببین. اصل فیلم یکیه. ولی با چند کیفیت انکود میکنن که خیلی کاربرد داره و خیلی از سایت های ایرانی و خارجی از اینها استفاده میکنن. اینم محتوا به حساب میاد. ;)
محتوا فقط نوشتن یه سری مطالب که جاهای دیگه نوشته نشده نیست

والا یه زمان ما از منابع دانلود می‌کردیم ولی خوب الآن هم از منابع دانلود می‌کنیم :D
بله برای فیلم طرف زحمت میکشه از آپلودسنترها یا تورنت دانلود می‌کنه و بعد اینکه کانورت کرد آپلود می‌کنه یه زحمتی کشیده. هرچند خیلی از اونا هم فقط یه لیچر نصب کردن و از لینک‌هایی که سایت‌های دیگه گذاشتن مستقیم لیچ می‌کنن و فقط اسم فایل رو تغییر میدن که آدرس وب‌سایتشون (شما بخون وبلاگ) رو بذارن توش
صدالبته اونا الآن همه‌شون اکانت پرمیوم میفروشن و علاوه بر درآمدی که از اون اکانت‌هاس پرمیوم یا بقول خودشون VIP که میفروشن، اول تا آخر صفحه‌شون پر از تبلیغات گرافیکی جورواجور بعلاوه پاپ‌آپ‌های اعصاب‌خوردکنه

ولی اونیکه نرم‌افزار رو میذاره برای دانلود دقیقا چه زحمتی می‌کشه؟
لیچ کردن فایل‌ها خیلی طاقت‌فرساست یا نصب اسکریپت؟

بالا