• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
حالا این شد انتقاد ... اینطوری من هم حرصم نمیگیره که چرا یه آبی دل اونطوری راجع به سرمربی تیم نظر میده ...

قلعه زمانی که از استقلال رفت جانوآریو و خسرو و هاشم رو با خودش برد (والا من چیزیم دستی میدادم که از شر هاشم خلاص شیم :D) ... من هم همون موقع خیلی از حرکتش ناراحت شدم ... با اینکه فوتبال حرفه ای این چیزا سرش نمیشه و یه مربی حق داره ابزار مورد نظرش رو واسه موفقیت جذب کنه ولی نه من و شما که خیلی از استقلالیا از این حرکت ناراحت شدن ...

در مورد اینکه گفتی امیر موفقیت استقلال رو زمانی میخواد که خودش توش باشه و زیر سایه ی خودش باشه من هم باهات موافقم .... یه مروری به حاشیه سازیهاشون زمانی که خودشون توی تیم نبودن اینو کاملا نشون میده ... نه فقط در مورد امیر که در مورد اکثر پیشکسوتهامون ... اما یکی رو سال آخر مربیگیری امیر توی تیمای غیر استقلال منو امیدوار کرده که اون رویش رو ترک کرده باشه یا لااقل هر چی هست تو دلش باشه و بروز نده.

ضمن اینکه ما هم موفقیت تیم رو میخوایم حالا اگه امیر موفقیت تیم رو زیر سایه ی خودش میخواد با منافع ما هم تضادی نداره دیگه :)

در مورد چیزایی که علیه فردوسی پور گفت فک کنم منظورت مافیای فوتبال بودن و این حرفا که دیگه لزومی نداره من بگم .... شما برنامه ی ها این بابا رو تو 2 سال اخیر نگاه کن .... به هر آلتی داره متوسل میشه که استقلال رو زمین بزنه ... کدوم برنامش بوده که یه چیزی رو واسه ضربه زدن به استقلال علم نکرده باشه ؟... این همه میدونن دیگه ... اگه هم چیز دیگه ای در مورد فردوسی پور گفته من نمیدونم.

در نهایت مطمئنم که با حساب دو دو تا چهار تا کردن حق و ناحق توی این فوتیال مشخص نمیشه ... نه میگم امیر حقه نه ناحق .... دارم میگم موفقیت امیر موفقیت تیمه ... ما هم که چیزی جز موفقیت تیم نمیخوایم .... همین
بهرحال فقط به امید آخر فصل هستیم که خودشو دارو دستش دست از سراستقلال بردارن برن به امید اونروز

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
در پایان تمرین امروز
با گفت‌وگوی صمیمانه قلعه‌نویی و نکونام؛ اختلاف‌ها تمام شد
جواد نکونام و امیر قلعه‌نویی بعد از پایان تمرین امروز گفت‌وگویی کوتاه اما صمیمانه داشتند.

13920827000372_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم استقلال در حالی به پایان رسید که سرمربی آبی‌پوشان از جواد نکونام، کاروالیو، سیاوش اکبرپور و تیموریان خواست تا ضربات ایستگاهی بزنند.

قلعه‌نویی نکات لازم را به هافبک برزیلی گوشزد می‌کرد و نحوه ضربه زدن را به این بازیکن یادآوری کرد اما در پایان تمرین امروز اتفاق جالبی افتاد بعد از آنکه سوت پایان تمرین امروز زده شد سرمربی استقلال از نکونام خواست تا نزد وی برود. هافبک شماره 6 استقلال این کار را انجام داد و قلعه‌نویی با او دست داد و برخورد صمیمانه‌ای با این بازیکن داشت.

وی پس از گفت‌وگویی یک دقیقه‌ای از جواد نکونام خواست تا به رختکن برود تا سرما نخورد.

به گزارش خبرگزاری فارس در حالی که طی چند روز گذشته شایعات زیادی مبنی بر اختلاف قلعه‌نویی و نکونام مطرح شد و حتی این دو نفر علیه هم مصاحبه‌هایی را انجامدادند اما ظاهرا سرمربی تیم استقلال و هافبک شماره 6 این تیم صبح روز گذشته در تماس تلفنی با یکدیگر کدورت‌ها را کنار گذاشته و با شایعات پایان دادند.

این در حالی است که برخورد این دو نفر در تمرین امروز کاملا طبیعی به نظر می‌رسید.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
گزارش تمرین امروز استقلال
حضور مدافع ایتالیایی و پیش‌بینی گلزنی تیموریان و قاضی در دربی/ تذکر قلعه‌نویی به مهاجمان
یک مدافع ایتالیایی در تمرین امروز تیم استقلال حاضر شد.

13920927000141_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌تیم فوتبال استقلال از ساعت 15 امروز برنامه‌های آماده‌سازی خود را برای دیدار مقابل استقلال خوزستان برگزار کرد.

*آرش برهانی، احمد جمشیدیان، کبه، مجید غلام‌نژاد، مهرداد اولادی و پژمان نوری نفراتی بودند که در تمرین امروز حضور نداشتند. پژمان نوری به دلیل درگیری مراسم چهلم خواهر همسر خود به انزلی سفر کرده است.ستار همدانی از کادرفنی آبی ها در جلسه تمرینی امروز غایب بود.

*جی لویید ساموئل هافبک استقلال امروز با تأخیر به محل تمرین آبی‌پوشان رسید. همچنین امیر قلعه‌نویی با 20 دقیقه تأخیر وارد کمپ شد ولی با لباس ورزشی به وسط زمین رفت و امور تاکتیکی را بر عهده گرفت.

*کریم قربانی، لیدر اسبق باشگاه ملوان و بازیگر سریال‌های طنز امروز در محل تمرین آبی‌پوشان حاضر بود.

*خبرنگاران خبرگزاری ناگویای ژاپن مثل دیروز در تمرین امروز حاضر بودند. آنها در ابتدا با هواداران استقلال مصاحبه کردند و نظر آنها را درباره دربی می‌پرسیدند. جالب اینجاست که چند تن از هواداران استقلال پرچم پاره شده پرسپولیس را در دست داشتند که وقتی از آنها سوال شد چه پیش‌بینی از شهرآورد تهران دارند، معتقد بودند استقلال 2 بر صفر برنده می‌شود.

*هواداران استقلال معتقد بودند محمد قاضی و تیموریان گل‌های این تیم را در دربی می‌زنند.

*خبرنگاران ژاپنی در ادامه با حضور در محل تمرین آبی‌پوشان با سرمربی استقلال گفت‌وگویی را در گوشه‌ای از زمین انجام دادند.

*یک مدافع ایتالیایی که مادر ایرانی و پدر ایتالیایی دارد امروز در تمرین آبی‌پوشان حاضر بود. این بازیکن در پست مدافع وسط بازی می‌کند و البته به زبان فارسی اصلا مسلط نبود.

*حشام، کودک استقلالی امروز نیز در تمرین آبی‌پوشان حاضر بود و جالب اینجاست که حنیف عمران‌زاده باز هم با برگرداندن پلک‌های چشم‌هایش این کودک خردسال را می‌ترساند.

در بخش اول تمرین بازیکنان زیر نظر امیر حاج‌قاسم به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند سپس در گروه‌‌های 4 نفره بازی آقاوسط را انجام دادند و در مرحله آخر سرمربی تیم استقلال تمرین چارچوب شناسی را برای بازیکنان در نظر گرفت. وی که تأکید زیادی بر دقت بازیکنان در ضربات به سمت دروازه داشت در مقاطعی هم مهدی نظری را تشویق می‌کرد و البته هم بر سر این بازیکن فریاد می‌زد که دقت کند.

*محمدهوتن قلعه‌نویی امروز نیز مثل روزهای گذشته در کنار آبی‌پوشان به تمرین پرداخت.

*حدود 100 نفر از طرفداران استقلال امروز از نزدیک نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان بودند.

*منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی، محمد مؤمنی بازیکن اسبق تیم استقلال و حجت‌الاسلام مالک برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان را نظاره می‌کردند.

*جواد نکونام که امروز یک ساعت زودتر به کمپ مرحوم حجازی آمده و تمرین کرده بود در کنار دیگر بازیکنان حضور داشت. این بازیکن خیلی عادی در تمرین حاضر شد و برخورد خاصی با قلعه‌نویی نداشت و همه چیز مثل چندین ماه گذشته طبیعی و عادی به نظر می‌رسید.

*تونی کاروالیو بازیکن جدید و برزیلی استقلال امروز پا به پای سایر بازیکنان این تیم تمرین کرد. این بازیکن در زدن ضربات آخر موفق بود و عملکرد خوبی داشت.

*آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با استقلال خوزستان فردا برگزار می‌شود و آبی‌پوشان بلافاصله بعد از پایان تمرین راهی هتل اوین خواهند شد. قرار است استقلالی‌ها قبل از شروع تمرین برای عیادت از بیماران پیوند اعضاء راهی بیمارستان مسیح دانشوری شوند.

*نشست خبری سرمربی تیم استقلال و عبدالله ویسی فردا از ساعت 13 در محل سازمان لیگ برگزار خواهد شد.

Last edited:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

کاروالیو عدد 4 را نشان داد/ اظهار بی‌اطلاعی بازیکن برزیلی از نماد استقلالی‌ها
بازیکن برزیلی تیم استقلال در مواجهه با هواداران این تیم عدد 4 را نشان داد.

13921018000134_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، آنتونیو کاروالیو که به تازگی با استقلالی‌ها قرارداد بسته و در جمع بازیکنان این تیم حاضر شده پس از پایان تمرین امروز وقتی با درخواست هواداران مبنی بر نشان دادن عدد 4 مواجه شد این حرکت را انجام داد و با آنها عکس یادگاری گرفت.

ظاهراً این بازیکن اطلاعی از نماد 4 و پیروزی‌های پی در پی استقلال در دربی و حساسیتی که رسانه‌ها روی این موضوع دارند، ندارد و به همین دلیل خیلی راحت عدد 4 را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان تیم استقلال چندی است وقتی با درخواست هواداران برای گرفتن عکس یادگاری با عدد 4 مواجه می‌شوند پاسخ منفی می‌شوند به خصوص حالا که تنها 10 روز برگزاری دربی 78 باقی مانده است.

4جهانی شدهــــ

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
من خیلی به تیم خوشبینم!!!
این برزیلی هم احتمالا بازیکن خوبی باشه
به نطرم بازیکن خوبیه واسه این حاضر نشده واسه فصل بعد هم قرارداد ببنده:)

امیدواری به آینده یکی از مهمترین شروط موفقیت هست...تلاش و تخصص هم که در اولویت کاری امیرخان هست از شروط دیگه موفقیت هست..من هم به آینده خوشبینم
در مورد تونی هم امیدوارم تو بازی با استقلال خوزستان حداقل از نیمه دوم بره تو زمین، اگر دوباره بره رو نیمکت خودم میرم ماشین امیرخان رو پنچرمیکنم تا تو سرما وایسته پنچری بگیره!! : دی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بهرحال فقط به امید آخر فصل هستیم که خودشو دارو دستش دست از سراستقلال بردارن برن به امید اونروز

"با گفت‌وگوی صمیمانه قلعه‌نویی و نکونام؛ اختلاف‌ها تمام شد"

ببین ... به همین راحتی ... مگه ایشون همون نکونام نیستن ..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فک کنم این تونی کلا انگشت شصت نداره .. نه ؟ :D جاش که خالیه

خب ... یکی دیگه از تیمای توی کورس قهرمانی هم فک کنم وداع گفت :)

نفت تهران تو زمین خودش به ذوب آهن باخته! نشون میده نباید ذوب آهن رو توی حذفی دست کم بگیریم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فک کنم این تونی کلا انگشت شصت نداره .. نه ؟ :D جاش که خالیه

خب ... یکی دیگه از تیمای توی کورس قهرمانی هم فک کنم وداع گفت :)

نفت تهران تو زمین خودش به ذوب آهن باخته! نشون میده نباید ذوب آهن رو توی حذفی دست کم بگیریم.

شصتشو جمع کرده داخل دیگه...در این حالت که کاری نداره . خودت امتحات بفرما :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شصتشو جمع کرده داخل دیگه...در این حالت که کاری نداره . خودت امتحات بفرما :D
امتحان کردم ، به اون خوبی در نمیاد :)

من اول که عکس رو دیدم فکر کردم کار یه فتوشاپ کار ناشی بوده که انگشتو بریده :D

البته الان که دارم فکر میکنم میبینم که اگه فتوشاپ بوده باشه فتوشاپ کارش همچین ناشی هم نبوده چون جای حالی انگشت رو خوب پر کرده ..

البته مشخص شد برام که فتوشاپ نیست.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

والا هیچ کسی از این قلعه نوعی دل خوشی نداره
یعنی من توی دوست اشناهام حتی یه دونه استقلالی ندیدم که از قلعه نوعی خوشش بیاید
ولی باید با بودنش تو استقلال کنار بیاید چون اگه بره مطمین باش و شک نکن که استقلال رو متلاشی میکنه و میره همون طور که قبلا هم این کارو انجام داده
من که دیگه مجبورا به دیدنش تو استقلال عادت کردم کاریشم نمیشه کرد بحث کردن راجع به رفتن و کلا رفتنش به ضرر استقلاله

Sent from my iPad using Tapatalk

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
کارت بازي کارواليو صادر نشده است

کارت بازي هافبک جديد تيم فوتبال استقلال هنوز صادر نشده است.
00946348.jpg

توني کارواليو هافبک جديد و برزيلي چند روز پيش با آبي پوشان قرارداد بست.

به گزارش فارس، اين بازيکن سه روز است در تمرينات استقلال شرکت کرده ولي تاکنون ITC اين بازيکن صادر نشده است.

مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا روز بازي با استقلال خوزستان به هر شکل ممکن کارت بازي اين بازيکن را دريافت کنند.

ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و خوزستان فردا از ساعت 16 و 40 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
امیر و زمانی که ازاستقلال رفته تمام استقلالیهارو باخودش برده هم یادمون هست (صادقی خسرو سیاوش رحمتی تیموریان بیک زاده)واقعیتها اینا هستن
ببخشید بنده میگم دروغها اینا هستن نه واقعیتها
امیر کجا تیموریان رو از استقلال برده ؟ :دی
دو سال بعد از اینکه امیر از استقلال رفت پرویز خان مظلومی امیرحسین رو نخواست آیا امیر اون رو برده ؟
سیاوش رو آقا آشتیانی مدیر عامل وقت فرمودن به دردمون نمیخوره و باهاش تمدید نکردن و اونهم رفت استیل آذین !!!!!! حالا امیر اون رو برده بود ؟
رحمتی رو رو ناصر خان حجازی خدا بیامرز وقتی مربی استقلال شد رد کرد رفت و اونهم به مس کرمان !!!!!! آیا امیر اون رو برده ؟
آخه دروغ که شاخ و دم نداره
میای اینا رو به خورد ملت میدی بعد مینویسی واقعیتها اینا هستن؟

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ببخشید بنده میگم دروغها اینا هستن نه واقعیتها
امیر کجا تیموریان رو از استقلال برده ؟ :دی
دو سال بعد از اینکه امیر از استقلال رفت پرویز خان مظلومی امیرحسین رو نخواست آیا امیر اون رو برده ؟
سیاوش رو آقا آشتیانی مدیر عامل وقت فرمودن به دردمون نمیخوره و باهاش تمدید نکردن و اونهم رفت استیل آذین !!!!!! حالا امیر اون رو برده بود ؟
رحمتی رو رو ناصر خان حجازی خدا بیامرز وقتی مربی استقلال شد رد کرد رفت و اونهم به مس کرمان !!!!!! آیا امیر اون رو برده ؟
آخه دروغ که شاخ و دم نداره
میای اینا رو به خورد ملت میدی بعد مینویسی واقعیتها اینا هستن؟
بار دوم سوم که شما دارای مستقیم توهین می کنی من جوابتو نمیدم شما داری دروغ میگی نه من مشتهای گره کردش توی مس یادت هست که یاعکسشو بزارم برات این بحث تموم شما حرف خودتو بزن منم خودم هرجاهم نیاز بودگزارش بده اگه مدیرها لازم دونستن پستمو حذف کنن وسلام

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
نيکبخت:بعد از19بازي استرسي براي دربي ندارم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با 19 بازي در بازي حساس پايتخت استرسي براي اين ديدار ندارم.
00945421.jpg

عليرضا نيکبخت واحدي در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال اظهار داشت: بعد از برد خوبي که در بازي گذشته کسب کرديم، از لحاظ روحي شرايط خوبي داريم و با توجه به اينکه نزديک دربي هستيم مشکلي از لحاظ روحي نداريم.

به نقل از فارس، وي در خصوص روند آمادگي و شرايط خود نيز گفت: من نبايد بگويم که از خودم راضي هستم يا نه ولي کادر فني مي‌داند که بهترين بازي‌ها را انجام دادم و از شرايط خوبي برخوردار هستم. خوشبختانه اين روزها از لحاظ روحي و رواني وضعيت خوبي دارم و آماده هستم تا به استقلال به هر شکل ممکن کمک کنم.

مدافع هافبک استقلال در خصوص ديدار فرداي تيمش مقابل همنام اهوازي گفت: ما اولين باخت را در اين فصل مقابل استقلال خوزستان داديم و بر عکس آنکه مي‌گويند بازي آساني است، اصلا کار راحتي نداريم. در آن تيم بازيکنان سابق استقلال بازي مي‌کنند و فکر مي‌کنم ديدار حساسي باشد ولي انشاءالله با پيروزي از زمين خارج مي‌شويم.

نيکبخت در پاسخ به اين سؤال که با توجه به اينکه يک هفته ديگر به دربي 78 مانده، آيا بازيکنان استرسي براي اين مسابقه ندارند، گفت: من تاکنون 19 بازي در دربي انجام دادم و کسي که اين همه بازي در اين مسابقه کرده، قطعا استرس ندارد. شک نکنيد بقيه بازيکنان استقلال همين شرايط را دارند و قطعا در طول هفته روي مباحث روحي و رواني و تاکتيکي قبل از مسابقه کار خواهد شد.

وي در پايان در خصوص پيش‌بيني‌اش از آن بازي گفت: هر بازي سه امتياز خاص خودش را دارد و مي‌دانم که دربي براي همه مهم است. ولي يادمان نرود که ما اول بايد به سه امتياز استقلال خوزستان فکر کنيم و انشاءالله با پيروزي در اين مسابقه براي دربي آماده مي‌شويم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
حاشیه‌های دیدار استقلالی‌ها با بیماران پیوند اعضا
خبرنگاران ژاپنی از کجا فهمیدند؟/ گریه بازیکنان برای پسری که آرزویش خوانندگی است
بازیکنان تیم استقلال از حضور خبرنگاران ژاپنی در بیمارستان مسیح دانشوری تعجب کردند.

13921004000157_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، همانطور که از قبل برنامه‌ریزی شده بود بازیکنان تیم استقلال با همت اعضای کمیته فرهنگی این باشگاه صبح امروز به بیمارستان مسیح دانشوری واقع در دارآباد رفتند و با بیماران پیوند اعضا ملاقات کردند.

در این دیدار اکثر بازیکنان استقلال و کادر فنی این تیم حضور داشتند. امیر قلعه‌نویی، ستار همدانی، تیموریان، ساموئل، قاضی، نیکبخت، اکبرپور، رحمتی، عمران‌زاده، حیدری، باصفا، حمیدبابازاده، شاهرخ بیانی، مجید صالح و مدد جباری نفراتی بودند که از ساعات ابتدایی صبح خود را به بیمارستان رساندند.

در ابتدای حضور استقلالی‌ها خانمی که مسئولیت بخش مراقبت از بیماران را بر عهده داشت ضمن خیرمقدم به اعضای کادر فنی استقلال توضیحاتی را در خصوص مراقبت از بیماران ارائه کرد.

نکته قابل توجه حضور خبرنگاران خبرگزاری ناگویای ژاپن در این بیمارستان بودکه باعث تعجب بازیکنان استقلال شد. آنها خطاب به یکدیگر می‌گفتند اینها از کجا فهمیدند ما به اینجا می‌آییم؟

در ادامه مراسم تعدادی از بازیکنان استقلال خطاب به سرمربی این تیم گفتند (امیرخان گفته بودید که اگر هر بازیکن نیاید جریمه می‌شود). سرمربی استقلال پاسخ داد روی حرفم هستم و هر کسی نیامده جریمه می‌شود.

حضور یک زوج جوان که برای اولین بار در ایران پیوند ریه انجام داده بودند، بازیکنان تیم استقلال را تحت تاثیر قرار داد و آنها در این خصوص صحبت می‌کردند.

پس از صحبت‌های سرمربی تیم استقلال، یک جوان 20 ساله که پیوند ریه انجام داده بود و از یک جوان دیگر ریه خود را پیوند زده بود خطاب به استقلالی‌ها گفت: آرزویم این است که خواننده شوم. همین موضوع کافی بود که اشک‌های بازیکنان و کادر فنی استقلال جاری شود. در این لحظات پسر جوان آهنگی را برای مجموعه استقلال اجرا کرد که در پایان با تشویق حاضرین همراه شد.

در پایان مراسم امیر قلعه نویی، خسرو حیدری، ستار همدانی، مهدی رحمتی و تعداد دیگری از بازیکنان با دریافت کارت اهدا برای کمک به بیماران حاضر در این بیمارستان اعلام آمادگی کرده و مقرر شد که به حساب این بیمارستان مبالغی را واریز کنند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
حاشیه‌‌های حضور استقلالی‌ها در کنار بیماران پیوند اعضا
پیراهن حیدری به یک نوجوان رسید/توزیع اسباب بازی و عکس یادگاری دسته جمعی
خسرو حیدری پیراهن خود را به یکی از بیماران حاضر در بیمارستان اهدا کرد.

13920902000056_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان استقلال در حالی در بیمارستان مسیح دانشوری با بیماران پیوند اعضا ملاقات کردند که خسرو حیدری در پایان این مراسم پیراهن شماره 2 خود را به یک نوجوان اهدا کرد.

*مسئولان باشگاه استقلال با تهیه اسباب بازی آن را در اختیار کودکان و نوجوانان بیمار قرار داده و فضایی صمیمانه را در کنار آنها ایجاد کردند.

*در پایان این مراسم بازیکنان و کادر فنی استقلال عکس یادگاری با بیماران گرفته و کادر فنی تیم استقلال نیز با آنها ابراز همدردی کردند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا