• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بک لینک رنک 1 و 2 و 3 - تعداد +240 - رنک واقعی - ایندکس بالا - کیفیت فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir7ehsan

Registered User
لایک‌ها
64
لطفا تاپیک رو کامل بخونید دوست عزیز :)
منظور منم این سایتا بود :
"ولی برای اطمینان از کیفیت بک لینک ها نمونه از سایت هایی که از ما بک لینک دارن رو خدمت خریدار عزیز تقدیم میکنیم ."

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
منظور منم این سایتا بود :
"ولی برای اطمینان از کیفیت بک لینک ها نمونه از سایت هایی که از ما بک لینک دارن رو خدمت خریدار عزیز تقدیم میکنیم ."

عزیز من هم همین رو خدمتتون گفتم

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
از ایشون به هیچ عنوان بک لینک تهیه نکنید. به زودی از ایشون شکایت میکنم و نتیجه اش رو در همین تاپیک قرار میدم.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
ایشون ظاهرا سابقه اینجور کارها رو از قبل داشتند. دو کاربر computer2011 و hoseinpjonar هم از ایشون شاکی بودند.
این فرد اصلا سئو کار نیست و چیزی از مبانی سئو نمی دونه. فقط صرفا یه چیزایی در مورد سئو شنیده و تونسته با بک لینک یه تاثیراتی بگذاره و خودش رو سئو کار معرفی کرده!
حتی بعد از دریافت پول هم لیستی به ما ارائه نکردند و بعید میدونم این لیست اصلا وجود داشته باشه.
ایشون 110 هزار تومان بابت بک لینک 3 ماهه از ما گرفتند که بعد از یکی دو روز ما درخواست کنسلی بک لینک ها رو دادیم و گفتیم بابت زحمت هم کارمزدی از مبلغ کم کنید. جواب دادند که نه نمیشه چون تو گوگل اسپم میشه! :D فکر کردند ما هم مثل خودشون دو تا گوش داریم!
بعد گفتیم هزینه یک ماه رو کسر کنید و بقیه رو برگشت بزنید باز گفتند نمیشه ما کنسلی نداریم!!

تا الان منتظر مدیر سایت هستند ببینم ایشون چی کار میکنه. اگر از اینجا نتیجه نگرفتم از ایشون شکایت میکنم تا به جای سئوکار جا زدن خودش بره دنبال یه کار دیگه! شده دو برابر این هزینه خرج کنم مشکلی نیست اما نمی گذارم کسی هزار تومان پول حلالی که درمیارم رو مفت بخوره و بقیه رو هم مثل خودش درازگوش فرض کنه!
اگر کسایی دیگری هم هستند که از ایشون شکایتی داشته باشند اعلام کنند.

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
از ایشون به هیچ عنوان بک لینک تهیه نکنید. به زودی از ایشون شکایت میکنم و نتیجه اش رو در همین تاپیک قرار میدم.

آقای محترم بهتره مسائل حاشیه ای به اینجا کشیده نشه . ایشون از ما بک لینک 3 ماهه خریداری کردند و ما هم براشون ثبت کردیم و بعد از 2 روز پی ام دادن که حذف کنیم و سفارش رو کنسل کنیم . بنده هم بهشون گفتم که بک لینک ها امکان کنسلی ندارند و متاسفانه نمیدونم چرا متوجه حرف بنده نیستن . فروشنده ما هستیم . قوانین کاری خودمون رو داریم . سفارش سئو امکان کنسل داره ولی بک لینک خیر . حتما شکایت کنید ...

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
ایشون ظاهرا سابقه اینجور کارها رو از قبل داشتند. دو کاربر computer2011 و hoseinpjonar هم از ایشون شاکی بودند.
این فرد اصلا سئو کار نیست و چیزی از مبانی سئو نمی دونه. فقط صرفا یه چیزایی در مورد سئو شنیده و تونسته با بک لینک یه تاثیراتی بگذاره و خودش رو سئو کار معرفی کرده!
حتی بعد از دریافت پول هم لیستی به ما ارائه نکردند و بعید میدونم این لیست اصلا وجود داشته باشه.
ایشون 110 هزار تومان بابت بک لینک 3 ماهه از ما گرفتند که بعد از یکی دو روز ما درخواست کنسلی بک لینک ها رو دادیم و گفتیم بابت زحمت هم کارمزدی از مبلغ کم کنید. جواب دادند که نه نمیشه چون تو گوگل اسپم میشه! :D فکر کردند ما هم مثل خودشون دو تا گوش داریم!
بعد گفتیم هزینه یک ماه رو کسر کنید و بقیه رو برگشت بزنید باز گفتند نمیشه ما کنسلی نداریم!!

تا الان منتظر مدیر سایت هستند ببینم ایشون چی کار میکنه. اگر از اینجا نتیجه نگرفتم از ایشون شکایت میکنم تا به جای سئوکار جا زدن خودش بره دنبال یه کار دیگه! شده دو برابر این هزینه خرج کنم مشکلی نیست اما نمی گذارم کسی هزار تومان پول حلالی که درمیارم رو مفت بخوره و بقیه رو هم مثل خودش درازگوش فرض کنه!
اگر کسایی دیگری هم هستند که از ایشون شکایتی داشته باشند اعلام کنند.

میتونید توی اون 2 تا تاپیک شکایت ببینید که چی گذشت و نتیجه چی شد . در رابطه با حرف هایی هم که درباره ما زدید باید بگم که خوشبختانه تا الان با بیش از 150 پروژه ، حتی 1 مورد نارضایتی در امور سئو هم نداشتیم . شما بهتره کمی تحقیق کنید . براتون متاسفم . چند وقتی هست که در این انجمن افرادی مثل شما فعالیت میکنن که ظاهرا سن و اخلاق بچگانه ای دارن . نمیدونم چرا مدیریت انجمن برخوردی نمیکنه . در یک کلام : خدایی هم اون بالا هست . حتما شکایت کنید ...

لیست هم بخاطر وجود افرادی مثل شما در نت ارایه نمیشه ( مسائل ریپورت و ... ) و فکر میکنم بطور کاملا واضح نوشتیم در تاپیک که لیست ارایه نمیشود . یاعلی

Last edited:

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
به مدیریت انجمن گزارش داده شد . امیدوارم رسیدگی کنند ...
بک لینکی که کاربر maysam.m سفارش داده بودند هم حذف شد و تا زمانیکه بابت تهمت ها و توهین هایی که کردن عذرخواهی نکنن در همین تاپیک ثبت نخواهند شد .
فروش ادامه دارد . تعداد لینک های ثبت شده : 11 عدد

Last edited:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
خطاب به یوزر spalisp2010
شما پول رو برای فروش بک لینک گرفتید پس باید لینکها را قرار بدید و نمی تونید حذف کنید
طبیعتا بعد از انجام هر سفارشی، خریدار باید گزارشی از انجام کار دریافت کنه!

خطاب به یوزر maysam.m
عودت وجه در صورتی که استارتر فروش خدمات خودشون را با ضمانت داده بودند یا جزء قوانینشون بوده امکان پذیره.
همچنین بخش شکایات فروم پرشین تولز تعطیله و تاپیک جدیدی نمی پذیره. بهتره که خودتون با هم کنار بیاید (یا عودت وجه یا قرار گیری بک لینک) و یا اگر تمایلی به شکایتی دارید، اینجا و این تاپیک محل شکایت نیست....

لطفا در صورت تمایل گفتگوهاتون را از هر طریق دیگری غیر از پست در تاپیک دنبال کنید...

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
خطاب به یوزر spalisp2010
شما پول رو برای فروش بک لینک گرفتید پس باید لینکها را قرار بدید و نمی تونید حذف کنید

خطاب به یوزر maysam.m
عودت وجه در صورتی که استارتر فروش خدمات خودشون را با ضمانت داده بودند یا جزء قوانینشون بوده امکان پذیره.
همچنین بخش شکایات فروم پرشین تولز تعطیله و تاپیک جدیدی نمی پذیره. بهتره که خودتون با هم کنار بیاید (یا عودت وجه یا قرار گیری بک لینک) و یا اگر تمایلی به شکایتی دارید، اینجا و این تاپیک محل شکایت نیست....

لطفا در صورت تمایل گفتگوهاتون را از هر طریق دیگری غیر از پست در تاپیک دنبال کنید...
سلام . تشکر از شما بابت رسیدگی .

دوست عزیز در رابطه با مورد اول باید خدمتتون عرض کنم که ما بنا به دلایلی که به وضوح توضیح داده شده در همین تاپیک ، لیست ارایه نمیدهیم و جهت اعتماد نمونه سایت های مشتریمون رو قرار دادیم که میتونید ببینید . ایشون مشکل از خودشون بوده وگرنه ما هرماه بیش از 10 مشتری ثابت نداشتیم و همین الان 13 تا لینک ثبت شده فقط داریم . ما به وضوح اعلام کردیم که لیست ارایه نمیدیم . این مورد اول

مورد دوم هم باید بگم که بخاطر تهمت ها و توهین هایی که این آقا به ما زدن بک لینکشون رو حذف کردیم موقتا و توی همین تاپیک بهشون گفتیم که در صورتیکه عذرخواهی کنند بخاطر توهین هایی که کردن ، لینکشون رو مجددا قرار خواهیم داد .

کاربر maysam.m هم لطفا دیگر در تاپیک ما پستی ارسال نکند و فقط هر زمان که خواستن عذرخواهی کنن پست ارسال کنند . اتمام این بحث . یاعلی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اخیرا برای بک لینک دادن نمونه سایت می دن؟
یه مدت نبودم چه تغییراتی شده به جای سایت/وبلاگ اصلی نمونه رو میدن:confused:

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
اخیرا برای بک لینک دادن نمونه سایت می دن؟
یه مدت نبودم چه تغییراتی شده به جای سایت/وبلاگ اصلی نمونه رو میدن:confused:

شما اگه بدونید با انجام کاری ممکنه چند میلیون ضرر کنید ، آیا اون کارو انجام میدید ؟ متاسفانه بعضی از کاربرا ریپورتر هستن و ما بخاطر همین موضوع لیست ارایه نمیدیم . امیدوارم حداقل کمی درک کنید شرایط کاری رو

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
خطاب به یوزر spalisp2010

خطاب به یوزر maysam.m

ببینید بنده به قول شما گزارش کاری دریافت نکردم و هر معامله ای امکان فسخ قرار داد هست مگر اینکه صراحتا در قوانین ذکر شده باشه که در صورت فسخ فلان هزینه باید پرداخت بشه.
مواردی هم مثل تحویل سفارش سرور یا طراحی چون وقت و هزینه ای انجام شده معمولا کامل عودت وجه نداره یا اصلا نداره و خریدار مجبوره چیزی که سفارش داده رو کاملا دریافت کنه.
و همانطور که می بینید بنده نه سفارش کاری دریافت کردم و نه لینکی دریافت کردم.
این شخص هم به دروغ مدعی بود که به دلیل اسپم شدن لینکها در گوگل اقدام به حذف نمیکند که بعدا به ادعای ایشون لینکها حذف شد و نشون داد که حرفای خودش یک دروغ بیش نبوده.

متاسفانه تمام پست هایی که دروغ های این فرد رو افشا کردم رو هم حذف کردید که خدا رو شکر بنده تصاویر اون رو گرفتم. من فردا به دادسرای شعبه 31 تهران مراجعه میکنم و علیه ایشان به جرم فریب بنده در معامله و تهمت دزدی به پدرم شکایت میکنم.

فقط واقعا از مدیران پرشین تولز گلایه مندم که چرا پست هایی که چندین دروغ های این فرد را با مدرک افشا کرده بودم را حذف کردند و به سادگی اجازه فعالیت به چنین اشخاصی میدن.

مطمئن باشید با این کارهاتون فردا نوبت یک وبمستر دیگراست که حقش خورده شود.

این آخرین پست من است و خواهش میکنم به هیچ عنوان این پست را کوت نکنید و بهش جواب هم ندید. از راه قانونی پیگیر مسئله خواهم شد.

با تشکر

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شما اگه بدونید با انجام کاری ممکنه چند میلیون ضرر کنید ، آیا اون کارو انجام میدید ؟ متاسفانه بعضی از کاربرا ریپورتر هستن و ما بخاطر همین موضوع لیست ارایه نمیدیم . امیدوارم حداقل کمی درک کنید شرایط کاری رو
چندین میلیون؟! ما؟!
وبلاگ شما رنک چند هست که می ترسید ادرس رو بدید و میلیونی ضرر کنید؟
دوست عزیز ، روند بک لینک فروختن این شیوه نیست!
مشتری باید بداند برای چه وبلاگ و وبسایتی هزینه می کند نه اینکه هزینه را بدهد و بعد متوجه شود مناسب کارش نبوده و... .
امیدوارم شما که خودتان دستی در وب دارید متوجه باشید روال این نیست .

trisha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من یک بررسی کردم

دو سایت نمونه ای که دادید

دانلود آهنگ : topseda
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:topseda.ir&filter=0

6 results (0.20 seconds)
کلا 6 تا بک لینک داره

دانلود آهنگ جدید : new3da
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:new3da.com&filter=0
اینم کلا 2 تا بک لینک داره ؟

حالا چطور شما میفرمایید 240+ بک لینک میدید؟

مگر اینکه منظور شما از بک لینک چیز دیگری باشد.

موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا