spalisp2010
Registered User
دوستان عزیزان لیست ارایه نمیشه ... مطمئنا همین افرادی که میان اینجوری حرف میزنن همون کسانی هستند که همین لیست هارو ریپورت میکنند . کاملا مشخصه . یک کلام = ما لیست ارایه نمیدیم . خرید اجباری نیست !!!! یاحق
سلامبا سلام من از ایشون بک لینک خریدم هیچ تاثیری ندار کسانی که از ایشون بک لینک خریدن و تاثیری نداشته لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهند
معلوم نیست اصلا بک لینکی در کار یا نه چون هیچ لیستی نمیدن و اصلا جواب گو هم نیستن دوستان مواظب باشید مثل من سرتون کلاه نر
با سلام
من یک بررسی کردم
دو سایت نمونه ای که دادید
دانلود آهنگ : topseda
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:topseda.ir&filter=0
6 results (0.20 seconds)
کلا 6 تا بک لینک داره
دانلود آهنگ جدید : new3da
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:new3da.com&filter=0
اینم کلا 2 تا بک لینک داره ؟
حالا چطور شما میفرمایید 240+ بک لینک میدید؟
مگر اینکه منظور شما از بک لینک چیز دیگری باشد.
موفق باشید.
من بک لینک های سایتم رو چک کردم و هنوز هیچ بک لینکی برام ثبت نشده!
لیستی در کار نیست. ایشون شانس آورد که اصفهانه و حوصله رفتن به اصفهان برای طرح دعوی حقوقی رو فعلا ندارم
خرید از این اصفهانی خسیس = سرتون کلاه گشادی رفته
اگه این لیست دروغین وجود داشت و تاثیر داشت که الان خودش باید توی صفحه اول گوگل می بود!!!
سلام.
1. اگه ممکنه بفرمایید دلیل پنهان کاریتون چیه؟
2. درصد هر یک از رنک های 1 و2 و 3 در مجموع چقدر است؟ مثلا 20 درصد اشون رنک 1 60 درصدشون 3 و...
3. برای سایت موزیک با سئوی بالای 90 درصد که یک هفته است راه اندازی شده و روزی حدود 5 مطلب می فرسته، اگه اینو بخریم چقدر ای پی ورودی گوگل میاد روزانه ؟
4. لینک ها فالو هستند دیگه نه؟
ممنون
من بک لینک های سایتم رو چک کردم و هنوز هیچ بک لینکی برام ثبت نشده!
لیستی در کار نیست. ایشون شانس آورد که اصفهانه و حوصله رفتن به اصفهان برای طرح دعوی حقوقی رو فعلا ندارم
خرید از این اصفهانی خسیس = سرتون کلاه گشادی رفته
اگه این لیست دروغین وجود داشت و تاثیر داشت که الان خودش باید توی صفحه اول گوگل می بود!!!
توهین به حرفی میگن که حرف غیرواقعی رو به کسی نسبت بدی! وقتی یک وبلاگ رنک صفر رو به صاحبش نمیخواستی برگردونی نشون میده که واقعا خسیسی.آقای محترم درست صحبت کنید . این چه طرزه حرف زدنه . نمیخواستم دیگه بهتون بی احترامی کنم ولی انگار شعور خانوادگی شما در همین حده . مدیریت محترم انجمن خواهشا با این کاربر بی فرهنگ برخورد کنه . سایت خودتون مشکل داره چرا ایراد به بک لینک های ما میگیرید . سایت سئو98 حتی 1 دونه بک لینک هم براش گذاشته نشده و زمانیکه براش بک لینک میذاشتیم پیج 1 لینک 1 بودیم برای مدت 6 ماه . 15 تا مشتری داریم در حال حاضر که 11 تا پیج 1 هستن . مدیریت محترم لطفا پیگیری کنن و با این کاربر برخورد کنند .
کل این لیست اگه واقعی هم باشه به لعنت خدا نمیرزه چه برسه به هرکدوم 60 ت!بنده حاضرم کل بک لینک هامون رو با قیمت دانه ای 60 تومان بدم بهتون و اون موقع لیست رو میدم خدمتتون که ببینید لیست وجود داره یا خیر
توهین به حرفی میگن که حرف غیرواقعی رو به کسی نسبت بدی! وقتی یک وبلاگ رنک صفر رو به صاحبش نمیخواستی برگردونی نشون میده که واقعا خسیسی.
از سطح فرهنگ هم حرف نزن که بچه بیست ساله که 12 ساله داره سئو کار میکنه و دروغ پشت دروغ میگه این حرفا بهش نمیخوره! به خاطر یک وبلاگ رنک صفر داشتی خودت رو میکشتی! چه برسه به 110 تومن ما که هاپولی کردی و برای عدم برگشتت هر سری یه دروغی گفتی.
اگه خودتون از بک لینکها استفاده نمیکنید حتما مشکلی داره.
کل این لیست اگه واقعی هم باشه به لعنت خدا نمیرزه چه برسه به هرکدوم 60 ت!