• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بک لینک رنک 1 و 2 و 3 - تعداد +240 - رنک واقعی - ایندکس بالا - کیفیت فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان عزیزان لیست ارایه نمیشه ... مطمئنا همین افرادی که میان اینجوری حرف میزنن همون کسانی هستند که همین لیست هارو ریپورت میکنند . کاملا مشخصه . یک کلام = ما لیست ارایه نمیدیم . خرید اجباری نیست !!!! یاحق

i-w2

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام من از ایشون بک لینک خریدم هیچ تاثیری ندار کسانی که از ایشون بک لینک خریدن و تاثیری نداشته لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهند

معلوم نیست اصلا بک لینکی در کار یا نه چون هیچ لیستی نمیدن و اصلا جواب گو هم نیستن دوستان مواظب باشید مثل من سرتون کلاه نر
سلام
آدرس سايتتون رو پ.خ كنيد

fun98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من بک لینک ٢ به بالا میخام که قوی باشه
اگر کسی دارد قیمت +آدرس سایت + اگه به جای بک لینک داده آدرس اون سیتم بده
قیمت هم بگه ممنون

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
سلام.
1. اگه ممکنه بفرمایید دلیل پنهان کاریتون چیه؟
2. درصد هر یک از رنک های 1 و2 و 3 در مجموع چقدر است؟ مثلا 20 درصد اشون رنک 1 60 درصدشون 3 و...
3. برای سایت موزیک با سئوی بالای 90 درصد که یک هفته است راه اندازی شده و روزی حدود 5 مطلب می فرسته، اگه اینو بخریم چقدر ای پی ورودی گوگل میاد روزانه ؟
4. لینک ها فالو هستند دیگه نه؟
ممنون

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
با سلام

من یک بررسی کردم

دو سایت نمونه ای که دادید

دانلود آهنگ : topseda
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:topseda.ir&filter=0

6 results (0.20 seconds)
کلا 6 تا بک لینک داره

دانلود آهنگ جدید : new3da
http://www.google.com/search?hl=en&filter=0&lr=&ie=UTF-8&q=link:new3da.com&filter=0
اینم کلا 2 تا بک لینک داره ؟

حالا چطور شما میفرمایید 240+ بک لینک میدید؟

مگر اینکه منظور شما از بک لینک چیز دیگری باشد.

موفق باشید.

دوست عزیز از اونجا بک لینک ها رو نمی شه چک کرد (در کل ابزار دقیقی در این زمینه وجود نداره حتی خود گوگل )

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
من بک لینک های سایتم رو چک کردم و هنوز هیچ بک لینکی برام ثبت نشده!
لیستی در کار نیست. ایشون شانس آورد که اصفهانه و حوصله رفتن به اصفهان برای طرح دعوی حقوقی رو فعلا ندارم
خرید از این اصفهانی خسیس = سرتون کلاه گشادی رفته
اگه این لیست دروغین وجود داشت و تاثیر داشت که الان خودش باید توی صفحه اول گوگل می بود!!!

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
لیستی در کار نیست. ایشون شانس آورد که اصفهانه و حوصله رفتن به اصفهان برای طرح دعوی حقوقی رو فعلا ندارم
اگه این لیست دروغین وجود داشت و تاثیر داشت که الان خودش باید توی صفحه اول گوگل می بود!!!

آقای محترم درست صحبت کنید . این چه طرزه حرف زدنه . نمیخواستم دیگه بهتون بی احترامی کنم ولی انگار شعور خانوادگی شما در همین حده . مدیریت محترم انجمن خواهشا با این کاربر بی فرهنگ برخورد کنه . سایت خودتون مشکل داره چرا ایراد به بک لینک های ما میگیرید . سایت سئو98 حتی 1 دونه بک لینک هم براش گذاشته نشده و زمانیکه براش بک لینک میذاشتیم پیج 1 لینک 1 بودیم برای مدت 6 ماه . 15 تا مشتری داریم در حال حاضر که 11 تا پیج 1 هستن . مدیریت محترم لطفا پیگیری کنن و با این کاربر برخورد کنند .

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
سلام.
1. اگه ممکنه بفرمایید دلیل پنهان کاریتون چیه؟
2. درصد هر یک از رنک های 1 و2 و 3 در مجموع چقدر است؟ مثلا 20 درصد اشون رنک 1 60 درصدشون 3 و...
3. برای سایت موزیک با سئوی بالای 90 درصد که یک هفته است راه اندازی شده و روزی حدود 5 مطلب می فرسته، اگه اینو بخریم چقدر ای پی ورودی گوگل میاد روزانه ؟
4. لینک ها فالو هستند دیگه نه؟
ممنون

دلیل ارایه ندادن لیست = ریپورت برخی کاربران بی فرهنگ

حدود 100 تا رنک 1 و بقیه رنک 2 و 3 و 2 تا هم رنک 4

لینک ها فالو هستن و نتیجه به سئو سایتتون بستگی داره

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91

بنده حاضرم کل بک لینک هامون رو با قیمت دانه ای 60 تومان بدم بهتون و اون موقع لیست رو میدم خدمتتون که ببینید لیست وجود داره یا خیر

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آقای محترم درست صحبت کنید . این چه طرزه حرف زدنه . نمیخواستم دیگه بهتون بی احترامی کنم ولی انگار شعور خانوادگی شما در همین حده . مدیریت محترم انجمن خواهشا با این کاربر بی فرهنگ برخورد کنه . سایت خودتون مشکل داره چرا ایراد به بک لینک های ما میگیرید . سایت سئو98 حتی 1 دونه بک لینک هم براش گذاشته نشده و زمانیکه براش بک لینک میذاشتیم پیج 1 لینک 1 بودیم برای مدت 6 ماه . 15 تا مشتری داریم در حال حاضر که 11 تا پیج 1 هستن . مدیریت محترم لطفا پیگیری کنن و با این کاربر برخورد کنند .
توهین به حرفی میگن که حرف غیرواقعی رو به کسی نسبت بدی! وقتی یک وبلاگ رنک صفر رو به صاحبش نمیخواستی برگردونی نشون میده که واقعا خسیسی.
از سطح فرهنگ هم حرف نزن که بچه بیست ساله که 12 ساله داره سئو کار میکنه و دروغ پشت دروغ میگه این حرفا بهش نمیخوره! به خاطر یک وبلاگ رنک صفر داشتی خودت رو میکشتی! چه برسه به 110 تومن ما که هاپولی کردی و برای عدم برگشتت هر سری یه دروغی گفتی.

اگه خودتون از بک لینکها استفاده نمیکنید حتما مشکلی داره.

بنده حاضرم کل بک لینک هامون رو با قیمت دانه ای 60 تومان بدم بهتون و اون موقع لیست رو میدم خدمتتون که ببینید لیست وجود داره یا خیر
کل این لیست اگه واقعی هم باشه به لعنت خدا نمیرزه چه برسه به هرکدوم 60 ت!

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
توهین به حرفی میگن که حرف غیرواقعی رو به کسی نسبت بدی! وقتی یک وبلاگ رنک صفر رو به صاحبش نمیخواستی برگردونی نشون میده که واقعا خسیسی.
از سطح فرهنگ هم حرف نزن که بچه بیست ساله که 12 ساله داره سئو کار میکنه و دروغ پشت دروغ میگه این حرفا بهش نمیخوره! به خاطر یک وبلاگ رنک صفر داشتی خودت رو میکشتی! چه برسه به 110 تومن ما که هاپولی کردی و برای عدم برگشتت هر سری یه دروغی گفتی.

اگه خودتون از بک لینکها استفاده نمیکنید حتما مشکلی داره.

کل این لیست اگه واقعی هم باشه به لعنت خدا نمیرزه چه برسه به هرکدوم 60 ت!

شما در حدی نیستید که بنده بخوام با شما بحث کنم . بهتره برید سر درس و مشقتون بشینید ( نت ایران رو امثال شما خراب کردن ) . اصفهانی خسیس هم پدرتون هست که شمارو اینجوری تربیت کرده . اون داستان وبلاگ که از آقای دهقانی خریداری شده بود کاملا در انجمن توضیح داده شد و حل شد ( ایشون اشتباه کرده بودن ) . لطفا مسائلی که به شما ربطی نداره رو وارد بحث نکنید . مدیران انجمن باید با امثال شما برخورد کنند . خیلی راحت دارید توهین میکنید به بنده . چندین بار توهین کردید هیچی نگفتم . دیگه هر توهینی کنید پاسخش رو هم میگیرید . مدیریت انجمن لطفا رسیدگی کنند

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
ما از بک لینک هامون استفاده نمیکنیم برای سایت سئو98 چون نمیخوایم بالا باشه . زمانی که لینک 1 بودیم افرادی مثل شما که فرهنگ پایینی داشتن روزانه چندین بار به سایت حمله میکردن و به همین خاطر تصمیم گرفتیم که بک لینکارو برداریم که سایت پایین باشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تاپیک قفل شد . استارتر طبق قوانین این انجمن شما موظف هستی که سرویس که میفروشی ماهیت اون رو مشخص کنید . یا لیست سایت ها رو در پوشش کد بزار یا کلا تاپیک جناب بسته خواهد موند

پی نوشت : استارتر توی یکی از ریپورت هات نوشتی جانب عدالت رو رعایت کنم . در پست هات به صورت مستقیم از عبارتی به نام "شعور خانوادگی" استفاده کردی . به عدالت با خود شما و دیگر کاربران برخورد کنم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا