رونی و رابین به بازی فردا هم نمیرسن...
مویس در مورد بقیه مصدوم ها چیزی نگفته.
http://www.goal.com/en/news/9/engla...eferee-comments-after-sunderland?ICID=HP_HN_1
مربی گرامیمون جریمه هم شدن گویا به خاطر حرفهاشون بعد از بازی...!
بله، خوندم که وقت اعتراض هم داره، فقط یه مقدار آزار دهندس توی همچین بازیی همچین بهونه ای بیاره و آخرش هم به این سرانجام برسه!هنوز جریمه اش معلوم نیست ولی احتمالا مثل راجرز چند هزار پوند جریمه میشه.
میشه بفرمایید رابین و رونی تا کی مصدومن؟ خسته شدیم دیگه از بس این پست تکراری رو گذاشتی:دیرونی و رابین به بازی فردا هم نمیرسن...
شایعه ای بیش نیست.با سلام
خیلی وقته نبودم.البته با توجه به بازی ها چیز خاصی رو از دست ندادم.
کلوپ هواداران یونایتد تو فیسبوق اعلام کرده رویس با قرارداد 42 میلیونی جذب شده و تا ساعاتی دیگر تو سایت رسمی باشگاه زده میشه. احتمالا یه شایعه مزخرف دیگه. در ضمن 42 میلیون فقط برای یکی مثل سوارز خوبه نه یکی مثل رویس.رویس آخرش 30 تا می ارزه. البته چه پول مفتی واسه فلینی دادند.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
صحبت از 17/2 میلیون پوند برای خرید و حقوق سالیانه 5/5 تا 6 میلیون پوند هستش.تو شبکه های اجتماعی صحبت از خرید گارای شده و میگن قطی شده. والا این بازیکن تو رئال که بود خیلی بازیکن خاصی نبود. امیدوارم بودجه رو حروم نکنند.
گارای کیه دیگه؟ کونترائو به کجا رسید؟ این که بازیش بهترهتو شبکه های اجتماعی صحبت از خرید گارای شده و میگن قطی شده. والا این بازیکن تو رئال که بود خیلی بازیکن خاصی نبود. امیدوارم بودجه رو حروم نکنند.
گارای کیه دیگه؟ کونترائو به کجا رسید؟ این که بازیش بهتره
تعجبم از این هستش که میگی طرفدار بارسا هستی ولی خیلی خوب مشکلات منچستر رو میدونی، شاید این اینجوری بشه که همه مشکلات منچستر رو میدونن ولی هنوز سرمربی و مسئولینش نمیدونن!!!دفاع وسط هست (بهترین دفاع آرژانتینه)، تا 20 میلیون یورو ارزش داره... تو لیگ پرتقال نسبت به گذشتش خیلی پیشرفت کرده. خیلی دوست داشتم بارسا بگیردش.
این + یه دفاع چپ (لیتون بینز، لوک شاو یا کونترائو ) + یه بازیکن برای هافبک (مثلا گوندوگان) خیلی به من یو کمک میکنند.
بین رویس و جولین درکسلر هم اگه یکیشون به من یو اضافه بشه... من یو حتی برای قهرمانی هم میتونه رقابت کنه.
دوست عزیز شبکه مفتی :دی به جز ورزش یکی دیگه هست فقط،لیست رو از لینک زیر مشاهده کنیدآقا لطفا شبکه مهتاب واره ای که نشون ميده رو لیست کنید بی زحمت. دسترسی به شبکه ورزش ندارم.