بله اینترنت بانک دارند و کامل هم هست فقط بانک دی باید دستگاه بگیرید
کارت شتابی دارند
همون توکن باید بگیرم برای پایا یا ساتنا؟
- فکر کنم 50 قیمتشه
بله اینترنت بانک دارند و کامل هم هست فقط بانک دی باید دستگاه بگیرید
کارت شتابی دارند
اگر میانگین موجودی حساب شما بالا باشه کمتر هست. من برای دستگاه 11 ، 12 تومن دادم.همون توکن باید بگیرم برای پایا یا ساتنا؟
- فکر کنم 50 قیمتشه
سلام دو سوال داشتم. الان برای مبالغ پایین (زیر 5 میلیون) کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت روزشمار رو میده. اینجا بیشتر بحث روی مبالغ بالا یا سپرده یک ساله بوده.
اگر فرضا امروز 3 میلیون به حساب کوتاه مدت بریزم و دو روز دیگه برداشت کنم آیا بابت اون دو روز سود تعلق میگیره؟
سلام دو سوال داشتم. الان برای مبالغ پایین (زیر 5 میلیون) کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت روزشمار رو میده. اینجا بیشتر بحث روی مبالغ بالا یا سپرده یک ساله بوده.
اگر فرضا امروز 3 میلیون به حساب کوتاه مدت بریزم و دو روز دیگه برداشت کنم آیا بابت اون دو روز سود تعلق میگیره؟
با سلام و احترام. بانک اینده برای اینترنت بانک نیاز به توکن دارد ؟ کارایی و طراحی اینترنت بانک این بانک در حد بانک ملت و سامان است ؟
Sent from my iPhone
سلام!دوست عزیز بانک پاسارگاد و مسکن به نظر شما چرا محبوب نیستند ؟
چون بازی با کلمات میکنند
بانک مسکن زده 25 درصد و بانک پاسارگاد هم زده 27 درصد البته 15 ماهه
و بگو هم که وقتی پولو برمیداری چه بازگشت سودی داره
منم خودم همین سوال رو دارم ولی فکر میکنم این سود در سر رسید باشه واسه سپرده نوید هم هست که 15 ماهش رو در سر رسید زده 27% و سالیانش هم 21.94 میشهسلام!
شما یا دوستان دیگه اگه میدونن لطف کنید و دقیقتر بگید این 27 درصد جریانش چیه؟ مثلا حداقل مبلغ داره و چقدره؟ سودش تو سررسیده یا ماهانه واریز میشه؟ ممنون!
این 23 درصد برای سپرده های کوتاه مدت روز شمار هست؟بانک مسکن بالای 100 تومن رو 23% و بالای 500 تومن رو 24% میده
احتمال زیاد سالانهاین 23 درصد برای سپرده های کوتاه مدت روز شمار هست؟
گردشگری پایا داره تا حد سه میلیون روزانه، ساتنا پیش فرض که فعال نیست. از شعبه شاید اگه بخواهید فعال کنه نمی دونم. کارت شتاب هم که داره.بانک دی و گردشگری اینترنت بانک با قابلیت پایا و ساتنا دارند ؟
هر دو کارت دارند یا دفترچه ؟
همراه بانک ؟
برای گردشگری نخیر توکن نمیدههمون توکن باید بگیرم برای پایا یا ساتنا؟
- فکر کنم 50 قیمتشه
این 23 درصد برای سپرده های کوتاه مدت روز شمار هست؟
آنطور باشد که همان کوتاه مدت روز شمار 22 درصد گردشگری میگذاریم بهتر است ( بخواهیم به سپرده ی یکساله حسابش کنیم میشود 24.3 درصد )احتمال زیاد سالانه
روز شمار ماهانه نیست
روز شمار منظورم هستآنطور باشد که همان کوتاه مدت روز شمار 22 درصد گردشگری میگذاریم بهتر است ( بخواهیم به سپرده ی یکساله حسابش کنیم میشود 24.3 درصد )
به فرمایش دوستمون اضافه کنم:بله سود تعلق میگیره . برای هر 24 ساعت کامل (از ساعت 24 تا 24 فردا) که پول تو حساب باشه . ولی در سر رسید ماهانه واریز میشه (اگه حساب رو نبندین)
بانک دی 19 و آینده 20.5 درصد
12 ماهش 27 درصد
اون 3 ماهم 27 درصد هست
اما 15 ماه به پول دست نمیزنید
یه مشت ادم طمعکار دور هم جمع شدیم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk