• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
بله اینترنت بانک دارند و کامل هم هست فقط بانک دی باید دستگاه بگیرید
کارت شتابی دارند

همون توکن باید بگیرم برای پایا یا ساتنا؟

- فکر کنم 50 قیمتشه

jaymz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دو سوال داشتم. الان برای مبالغ پایین (زیر 5 میلیون) کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت روزشمار رو میده. اینجا بیشتر بحث روی مبالغ بالا یا سپرده یک ساله بوده.
اگر فرضا امروز 3 میلیون به حساب کوتاه مدت بریزم و دو روز دیگه برداشت کنم آیا بابت اون دو روز سود تعلق میگیره؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97

- فکر کنم 50 قیمتشه
اگر میانگین موجودی حساب شما بالا باشه کمتر هست. من برای دستگاه 11 ، 12 تومن دادم.
یادم نیست دقیق که مبلغش چه قدر بود اما یادم هست که اگر بالای 10 تومن باشه میانگین دستگاه رایگان خواهد بود. از شعبه بپرسید

سلام دو سوال داشتم. الان برای مبالغ پایین (زیر 5 میلیون) کدوم بانک یا موسسه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت روزشمار رو میده. اینجا بیشتر بحث روی مبالغ بالا یا سپرده یک ساله بوده.
اگر فرضا امروز 3 میلیون به حساب کوتاه مدت بریزم و دو روز دیگه برداشت کنم آیا بابت اون دو روز سود تعلق میگیره؟

اگر امروز 3 م بریزید که واسش هیچی حساب نمیشه. ( چون به کمترین مبلغ در روز سود میدهند )
اون روزی رو هم که برداشت کنید باز هم بهش سود نخواهند داد به همون دلیل قبلی.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

بله سود تعلق میگیره . برای هر 24 ساعت کامل (از ساعت 24 تا 24 فردا) که پول تو حساب باشه . ولی در سر رسید ماهانه واریز میشه (اگه حساب رو نبندین)

بانک دی 19 و آینده 20.5 درصد

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
با سلام و احترام. بانک اینده برای اینترنت بانک نیاز به توکن دارد ؟ کارایی و طراحی اینترنت بانک این بانک در حد بانک ملت و سامان است ؟

Sent from my iPhone

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بانک مسکن بالای 100 تومن رو 23% و بالای 500 تومن رو 24% میده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
با سلام و احترام. بانک اینده برای اینترنت بانک نیاز به توکن دارد ؟ کارایی و طراحی اینترنت بانک این بانک در حد بانک ملت و سامان است ؟
Sent from my iPhone

اینترنت بانکش نیاز به توکن داره . ولی پیشخوان مجازی تیازی نداره .

نت بانکش رو ندیدم . پیشخوان در حد اینایی که گفتی نیست ولی امکانات ضروری رو داره .

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز بانک پاسارگاد و مسکن به نظر شما چرا محبوب نیستند ؟
چون بازی با کلمات میکنند

بانک مسکن زده 25 درصد و بانک پاسارگاد هم زده 27 درصد البته 15 ماهه
و بگو هم که وقتی پولو برمیداری چه بازگشت سودی داره
سلام!

شما یا دوستان دیگه اگه میدونن لطف کنید و دقیق‌تر بگید این 27 درصد جریانش چیه؟ مثلا حداقل مبلغ داره و چقدره؟ سودش تو سررسیده یا ماهانه واریز میشه؟ ممنون!

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام!

شما یا دوستان دیگه اگه میدونن لطف کنید و دقیق‌تر بگید این 27 درصد جریانش چیه؟ مثلا حداقل مبلغ داره و چقدره؟ سودش تو سررسیده یا ماهانه واریز میشه؟ ممنون!
منم خودم همین سوال رو دارم ولی فکر میکنم این سود در سر رسید باشه واسه سپرده نوید هم هست که 15 ماهش رو در سر رسید زده 27% و سالیانش هم 21.94 میشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بانک دی و گردشگری اینترنت بانک با قابلیت پایا و ساتنا دارند ؟

هر دو کارت دارند یا دفترچه ؟

همراه بانک ؟
گردشگری پایا داره تا حد سه میلیون روزانه، ساتنا پیش فرض که فعال نیست. از شعبه شاید اگه بخواهید فعال کنه نمی دونم. کارت شتاب هم که داره.
- فکر کنم 50 قیمتشه
برای گردشگری نخیر توکن نمیده

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
احتمال زیاد سالانه
روز شمار ماهانه نیست
آنطور باشد که همان کوتاه مدت روز شمار 22 درصد گردشگری میگذاریم بهتر است ( بخواهیم به سپرده ی یکساله حسابش کنیم میشود 24.3 درصد )

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آنطور باشد که همان کوتاه مدت روز شمار 22 درصد گردشگری میگذاریم بهتر است ( بخواهیم به سپرده ی یکساله حسابش کنیم میشود 24.3 درصد )
روز شمار منظورم هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بله سود تعلق میگیره . برای هر 24 ساعت کامل (از ساعت 24 تا 24 فردا) که پول تو حساب باشه . ولی در سر رسید ماهانه واریز میشه (اگه حساب رو نبندین)

بانک دی 19 و آینده 20.5 درصد
به فرمایش دوستمون اضافه کنم:
و بانک رفاه 20 درصد

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
جدیدا کنار ATM بانک تجارت یه برگه تبلیغ زدن سود روزشمار 20% .
البته نرفتم داخل بپرسم ولی احتمالا مثل بقیه بانکها برای موجودی 10 میلیون باید باشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
12 ماهش 27 درصد
اون 3 ماهم 27 درصد هست
اما 15 ماه به پول دست نمیزنید
یه مشت ادم طمعکار دور هم جمع شدیم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

27 % :eek: اینکه میگی تا 15 ماه پول رو نباید برداری منظور اصل پول هست ؟ سود پول قابل برداشت هست ؟

بالا