دوستانی که به مکانیک کوانتومی علاقه دارن و یا دوست دارن که اطلاعاتشون رو هم تو این زمینه بالا ببرن مقاله ی زیر رو دانلود کنن
این مقاله نگاهی روایی و تاریخی و همچنین مفهومی به مکانیک کوانتومی داره بطوری که برای همه قابل استفاده است صرفنظر از هر رشته و سطح تحصیلات
برای این مقاله از منابع متفاوتی استفاده کردم که به نظر خودم همین باعث شده که نگاه خیلی جامعی به مکانیک کوانتوم داشته باشم چنین نگاهی رو حداقل خودم تو هیچ کتابی ندیدم ( بطور کنار هم )
پس توصیه می کنم که حتما دانلود کنید و نظر خودتون رو بگین که بتونم تو مقاله های بعدی از نظراتتون استفاده کنم
آشنایی با مکانیک کوانتومی
دوستان این مقاله به صورت ورد می باشد که همراه دوتا فونت درون یک فایل زیپ قرار گرفته اند
ابتدا باید فایل رو از حالت زیپ در بیاورید سپس اون دو فونت رو نصب کنید
امیدوارم که صفحه آرایی مقاله بهم نخوره
دلیل اینکه به صورت پی دی اف مقاله رو ندادم اینه که با اینکار مقاله حجمش زیاد می شد و کیفیت کم
اگر هم در مورد مطالبش سؤالی براتون پیش اومد می تونید تو همین قسمت مطرح کنید
حجم فایل هم 621kb
منتظر نظراتتون هستم
این مقاله نگاهی روایی و تاریخی و همچنین مفهومی به مکانیک کوانتومی داره بطوری که برای همه قابل استفاده است صرفنظر از هر رشته و سطح تحصیلات
برای این مقاله از منابع متفاوتی استفاده کردم که به نظر خودم همین باعث شده که نگاه خیلی جامعی به مکانیک کوانتوم داشته باشم چنین نگاهی رو حداقل خودم تو هیچ کتابی ندیدم ( بطور کنار هم )
پس توصیه می کنم که حتما دانلود کنید و نظر خودتون رو بگین که بتونم تو مقاله های بعدی از نظراتتون استفاده کنم
آشنایی با مکانیک کوانتومی
دوستان این مقاله به صورت ورد می باشد که همراه دوتا فونت درون یک فایل زیپ قرار گرفته اند
ابتدا باید فایل رو از حالت زیپ در بیاورید سپس اون دو فونت رو نصب کنید
امیدوارم که صفحه آرایی مقاله بهم نخوره
دلیل اینکه به صورت پی دی اف مقاله رو ندادم اینه که با اینکار مقاله حجمش زیاد می شد و کیفیت کم
اگر هم در مورد مطالبش سؤالی براتون پیش اومد می تونید تو همین قسمت مطرح کنید
حجم فایل هم 621kb
منتظر نظراتتون هستم