• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درآمد ماهانه یا سالیانه تون چقدره؟ چقدر درآمد راضیتون میکنه؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
اگه از نویسندگی 15 تومن درمیومد که الان همه نویسنده بودند
کاری ندارم این دوستمون چقدر درمیاره. هر چی درمیاره نوش جونش من که ندیدم تا حالا شاکی داشته باشن.
مهم طرز تفکر شما هست که میگه نمیشه. تا اینطور فکر میکنید هیچوقت تو این وادی به جایی نمیرسید.
تا ایمان نداشته باشید به کاری که انجام میدید ....... یه چیزی هست بهش میگن همت. مطمئنا این دوستمون هم روز اول لولین کارش رو شاید مجانی انجام داده تا رسیده به اینجا.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
الان همه نویسنده نیستند دوست عزیز. و حتی بیشتر از اینا هم ادم ها در بیاورند خیلی ها نمی ایند این سمت .
نویسنده داریم تا نویسنده . نویسنده ای هست پست کپی پیست می گذاره . نویسنده داریم پست اختصاصی می گذاره
نویسنده داریم ماهی زیر 10 تا پروژه قبول نمی کنه . نویسنده داریم ماهی یک پروژه هم قبول می کنه اونم از نوع مبلغ کم
نویسنده داریم ارزش کارش را پایین نمی اورد یعنی اگر گفت مطلبی چند هزار تومان دیگه پایین تر از اون نمی اید
نویسنده هم داریم مطلبی 50 تومان الی 200 تومان پست می زند.
در اخر بنده که گفتم حداکثر مبلغی بشود از نویسندگی در اورد . و خیلی حرفه ای بود .
تا ان جایی که بنده دیده ام . 1 الی 1.5 میلیون بوده است که برای همین قدر هم باید حداقل روزی هشت ساعت
مطلب بنویسید اونم از نوع اختصاصی . یک نفر اگر باشی.
بعدم از اون مهم تر باید این قدر کارتان خوب باشد تا سایت های مطرح شما را بگیرند.
ولی این مبلغ که بالای 10 میلیون هست همان طور گفتم یک گروه را می طلبد. نه یک نفر ادم
این را هم همیشه در ذهنتان باشد. الان خیلی ها هستند دارای مدرک کارشناسی کامیپوتر اونم از نوع نرم افزار هستند . ولی از اینترنت و حتی از بیرون از اینترنت هم درامد ندارند . ولی افرادی را می بینم که دانش اموز هستند مثلا 17 ساله ولی راحت درامد بالای حداقل 200 هزار تومان
دارند . به این گونه افراد باید احسنت گفت . چون از الان دستشان در جیب خودشان هست و اگر بتوانند پس انداز بکنند . افرین دارد.
این دیوار های ذهنی را بشکنید .
مهم این است که می شود از اینترنت درامد داشت حالا کم یا زیاد ان بستگی به فرد . تجربه . تلاش . پشتکار. و از همه مهم تر اطلاعات در اون زمینه ای که می خواهد وارد بشود و علاقه و اگرم پول داشته باشی که دیگر نور علی نور می شود
امیدوارم توضیحات کافی بوده باشد

miim

Registered User
لایک‌ها
451
اگر ایشون واقعا از نویسندگی سایت 15 میلیون درامد دارند من از همینجا بابت اون حرفم از ایشون معذرت میخوام

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
راستش باور اینکه ادم بتونه از نویسندگی سایت ماهانه 15 میلیون دربیاره خیلی سخته!
واقعا اگه بشه از نویسندگی ماهی 5 میلیون هم دراورد من همین امروز همه کارامو میذارم کنار شروع میکنم به نویسندگی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز متن بنده را خوانده باشید. گفتم که تنهایی نمی شود . باید گروه باشید
منظور از گروه هم این می تواند باشد که شما سایت می زنید و نویسندگان حرفه ای را جمع می کنید بعد پروژه می گیرید و خودتان انجام
نمی دهید و می دهید به اونا انجام بدهند در اخر درصدی کار می کنید مثلا 15 درصد
بذارید یک مثال بزنم . مثلا فردی می تواند در ماه 15 تا پروژه انجام بده . ولی توانایی گرفتن تا 40 تا پروژه را دارد
ولی دیگه وقتش را ندارد . خوب می اید نویسنده های را که می شناسد . را به کار می گیرد و پروژه ها را می دهد
به ان افراد و بعد مثلا می گوید درصدی کار می کنیم مثلا 10 درصد یا 15 درصد یا 20 درصد دیگه بستگی به اون دو نفر داره
که اگر این جوری حساب بکنی . این درامد میشه بهش رسید ولی باید وقت بسیار زیادی و همچنین نیروی زیادی برای ان گذاشت

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اول یه آمار بگیر از بچه های اینجا بعد نیش نسبتا مبارکتو تا بناگوش باز کن
اتفاقا این دوستمون خیلی ساله ( از اون موقع ک ما یادمونه) دیگه قبلش هم بودن
نویسندگی میکنن
و جزو حرفه ای ها ک چ بگم جزو چند نفر اول این زمینه هستن
واقعا زحمت کشیدن و الانم ک فعال هستن

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اگه روزی 250 تا پست اختصاصی بزنی که بابت هر کدومشون 2 تومن بگیری میشه ماهی 15 تومن

ویرایش : الان یه چیزی به ذهنم رسید که با نویسندگی میشه ماهی حتی 100 تومن هم در آورد.
ماهی 15 که سهله :دی
اگه همینی باشه که فکر می کنم فقط می تونم بگم ایول

Last edited:

miim

Registered User
لایک‌ها
451
اگه روزی 250 تا پست اختصاصی بزنی که بابت هر کدومشون 2 تومن بگیری میشه ماهی 15 تومن

ویرایش : الان یه چیزی به ذهنم رسید که با نویسندگی میشه ماهی حتی 100 تومن هم در آورد.
ماهی 15 که سهله :دی
اگه همینی باشه که فکر می کنم فقط می تونم بگم ایول
عزیزم با اگه که نمیشه.باید بالاخره بشه.هر پست اختصاصی اگر 5 دقیقه هم طول بکشه که خیلی بیشتر از این وقت میگیره برای 250 پست میشه 1250 دقیقه یعنی حدود 21 ساعت کار مداوم در روز بدون استراحت که غیرممکنه

miim

Registered User
لایک‌ها
451
تنها راه کسب اینقدر درامد از راه نویسندگی همونطوری که دوستمون گفتن کار به صورت پیمانکاریه
یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا شما 300 نفر نویسنده رو تحت استخدام داشته باشی که از هر کدوم 10 درصد پورسانت بگیری.اگر فرض کنیم به طور میانگین هر نویسنده ماهی 500 هزار تومن درامد داشته باشه پورسانت شما میشه ماهی 15 میلیون تومن بدون اینکه حتی خودتون یک پست هم ارسال کرده باشین

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
فکر کنم تا ساعاتی دیگر شاهد موج پستهای نویسندگی باشیم.
جو ندید برادر من....:D

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
به تعدادی حدود 300 نفر نویسنده جهت پرداخت پوراسنت 10 درصد به اینجانب نیازمندیم.
داوطلبان لطفا آدرس و مشخصات و رزومه ی کاری خودشون رو پ خ بدن.
;):D

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

norooz1390

Registered User
لایک‌ها
2
اگه کارت تو ترجمه و نگارش خوب باشه تو نت می تونی با روزی 8 ساعت کار ماهی حداقل2.5 دربیاری.تازه این کفش هست.من با روزی 40 دقیقه تا نهایتا 1 ساعت دقیقه بستگی به پیچیدگی متن ماهی 300 در میارم.البته فقط تو نت نیست.حالا هر چقدر بیشتر کار کنی بیشتر درمیاری.فعلا به دلیل مشغله خیلی کار نمی کنم همین که خرجمو دربیاره کافیه.همه چیز در علاقه و پشتکار شما خلاصه میشه.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اون بانکایی که شما اسم میارید مثل سپه به این سادگی نمیشه وارد شد
بله بانکهایی مثل سپه 2 ملت 2.5 و پارسیان و پاسارکاد تا 3.5

شاید حقوق کم باشه اما مزایا و کارانه بی حساب
تو بعضی بانکها حتی به خانمها هر ماه هزینه آرایش پرداخت میشه
مین دوستمون از بانک سینا و کارانه 700 تومن سه ماهه گفت
در حالی که ما که یکی از بهترین شعب شهر و داریم 250 به زور
تازه ما وضعمون خوبه و یه وام مسکن 60 تومنی داریم ( جعاله نداریم )
بعضی جاها مثل گمونم آینده همینم ندارن

بانک ملی هم که حساب نداره کلن - کار بکنی نکنی 2 3 تومنی میریزن

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اون بانکایی که شما اسم میارید مثل سپه به این سادگی نمیشه وارد شد
بله بانکهایی مثل سپه 2 ملت 2.5 و پارسیان و پاسارکاد تا 3.5

شاید حقوق کم باشه اما مزایا و کارانه بی حساب
تو بعضی بانکها حتی به خانمها هر ماه هزینه آرایش پرداخت میشه
مین دوستمون از بانک سینا و کارانه 700 تومن سه ماهه گفت
در حالی که ما که یکی از بهترین شعب شهر و داریم 250 به زور
تازه ما وضعمون خوبه و یه وام مسکن 60 تومنی داریم ( جعاله نداریم )
بعضی جاها مثل گمونم آینده همینم ندارن

بانک ملی هم که حساب نداره کلن - کار بکنی نکنی 2 3 تومنی میریزن
یعنی درآمد خصوصی ها از دولتی ها بیشتره؟چرا؟

بالا