• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان بانک ملت 3 نوع سپرده باز میکنه
در حال حاضر بهترین سود بانکی و بالاترین سود بانکی رو توی تمام بانکهای معتبر و خصوصی بانک ملت میده
منتهی اکثر شعبه ها اطلاع دقیقی از این نوع حساب ها ندارن .. و در واقع شعبه های بالا شهر بیشتر از این نوع حساب ها خبر دارن
اگر کسی مایل بود اطلاعات بیشتری میگم
( من خودم میخوام برم ملت باز کنم .. )
لطفا اطلاعات بیشتر رو بفرمایید ممنون

golzardi

Registered User
لایک‌ها
7
شرایط مثل بانک دی هست
روز شمار سقف موجودی داره؟
با 10 هزار 20 درصد میده؟
ب صورت کارتی و کل شرایط بانک دی داره!
من الان بانک سینا رو دیدم روز شمار زده 7% پس چی میگید 20% ؟؟؟؟

golzardi

Registered User
لایک‌ها
7
من ا
شرایط مثل بانک دی هست
روز شمار سقف موجودی داره؟
با 10 هزار 20 درصد میده؟
ب صورت کارتی و کل شرایط بانک دی داره!
من الان بانک سینا رو دیدم روز شما 7% زده که چه جوری میگید 20% ؟؟؟

golzardi

Registered User
لایک‌ها
7
دوستمون کاربر صادقی گفتند - برای خودم هم سواله ؟
الان سپرده سپهر بانک صادرات چه طور خوبه ؟؟؟ یه عددی می زاری هر ماه هم باید بهش یه عددی اضافه شه تا یه سال هم اصل پولت + سودت + پولی که طی این اقساط ذخیره شده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
رسالت وام 5 ساله باید خدا تومن ب حسابت باشه
بانک انصار - 3 م میزاری 10 میده با اقساط 5 ساله ( 250 ت ) - ولی سود 20 یا 24
الان تو سیستم بانک ملت محاسبه کردم اگر 20 باشه میشه تقریبا 265 تومن که باز برای کار من خوبه البته نه خوبی وام خودرو ولی از 26% بهتره
شنبه برم بانک انصار یه سوال کنم ببینم داستان چیه , واقعا با نرخ 20% میدن.

من الان بانک سینا رو دیدم روز شما 7% زده که چه جوری میگید 20% ؟؟؟
شما هر بانکی رو چک کنی همین 7% رو میگن . باید بری داخل شعبه سوال کنی. ضمنا تمام حساب هایی که روزشمار بیشتر از 7% میدن شرط میانگین موجودی میدن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
الان تو سیستم بانک ملت محاسبه کردم اگر 20 باشه میشه تقریبا 265 تومن که باز برای کار من خوبه البته نه خوبی وام خودرو ولی از 26% بهتره
شنبه برم بانک انصار یه سوال کنم ببینم داستان چیه , واقعا با نرخ 20% میدن.

ببینید چند تا از دوستام گرفتن - فکر میکنم برای 5 سال 4 یا 5 م پس میدن با اقساط 250 ت - شما بپرسید

golzardi

Registered User
لایک‌ها
7
من راهنمایی میخوام در حال حاضر یه مبلغی دارم نمیدونم کدوم بانک بزارم که بیشترین سود بگیرم نیار به وامم ندارم چون نیازی به وام ندارم دوستام میگن بانک گردشگری 22% روش شمارشه 23% سالیانه آیا قابل اعتماده بانک گردشگری ؟؟؟
یا سپهر صادرات بهتره ؟؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان بانک ملت
3 نوع سپرده با سود بالا داره
بهترین اش سپرده 2 ساله اش هست که .. سود 22% به صورت ماهیانه میده .. و اگر به پول دست نزنید سر ، سر رسید 1% هم سود اضافی میده
یعنی تقریبا 22.5 درصد میشه
بعدش حساب کوتاه مدت داره .. که دقیقا یادم نیست حداقل اش چقدر بود 100 میلیون ریال بود یا 100 میلیون تومان .. که اگر این مبلغ رو در حساب بگذارید
حساب کوتاه مدت 20% بهتون میده که میتونید سود 22% رو به اون حساب واریز کنید .. و سود بالای 24 درصد رو برای هر سال داشته باشید ( به صورت مرکب )
یا میتونید همون سود 22% رو دوباره به صورت سپرده 22% توی بانک سپرده گذاری کنید
و یا میتونید سود رو به حساب یک بانک دیگه مثل گردشگری و مهر واریز کنید که اینطوری اصل سپرده اتون نزد بانک معتبر ملت هست
و سودش که مقدار کمتری هست رو میتونید توی بانک های کمتر معتبری مثل گردشگری بگذارید ( در صورت اینکه 2% فرق سود خیلی براتون مهم باشه )
اما حسن های این سپرده نسبت به کوتاه مدت :
1) سود ماه به ماه
2) سود 1 درصد تشویقی در آخر 2 سال
3) معتبر بودن بانک
4) با توجه به مبلغ امکان دریافت وام و تسهیلات
5)اگر فردا روزی بانک مرکزی نسبت به سود ها ایراد بگیره .. سود شما بر اساس قرارداداتون تا 2 سال پا برجاست بر خلاف گردشگری که ممکنه فردا به هر دلیلی سود رو قطع کنه
6)اگر فردا روزی سود بانکی رو افزایش دادن .. این سپرده ها نیز خود به خود شامل افزایش سود میشن
( یعنی سود بالا میره اما پایین تر نمیره )
7)در صورتی که مثلا از 100 میلیون اصل پول به 10 میلیون پول نیاز داشتید .. میتونید اون رو برداشت کنید و 90 میلیون باقی مانده 22% سود رو میگیرن
و اون 10 میلیون هم بر اساس زمانی که توی بانک مونده سود بهش تعلق میگره که زیر 6 ماه 19% هست و بالای 6 ماه حضور ذهن ندارم اما 20% میشه بعدش 21 بعدش 21.5 و ...
اینم بگم باید به شعبه های مختلف سر بزنید .. و دقیقا بگید که میخواید سپرده 22% با سود تشویقی 1% باز کنید
اگر سوال بود بپرسید ..
فعلا بهترین بانک موجود با حداکثر سود همین هست
( بازم بگم که من حداقل پول مورد نیاز برای باز کردن حساب رو دقیقا یادم نیست .. چون برای من مهم نبود یادم نمونده ... اما حتما براتون باز میکنند فقط یک مقدار پافشاری کنید و با رییس بانک صحبت کنید )

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان بانک ملت
3 نوع سپرده با سود بالا داره
بهترین اش سپرده 2 ساله اش هست که .. سود 22% به صورت ماهیانه میده .. و اگر به پول دست نزنید سر ، سر رسید 1% هم سود اضافی میده
یعنی تقریبا 22.5 درصد میشه
بعدش حساب کوتاه مدت داره .. که دقیقا یادم نیست حداقل اش چقدر بود 100 میلیون ریال بود یا 100 میلیون تومان .. که اگر این مبلغ رو در حساب بگذارید
حساب کوتاه مدت 20% بهتون میده که میتونید سود 22% رو به اون حساب واریز کنید .. و سود بالای 24 درصد رو برای هر سال داشته باشید ( به صورت مرکب )
یا میتونید همون سود 22% رو دوباره به صورت سپرده 22% توی بانک سپرده گذاری کنید
و یا میتونید سود رو به حساب یک بانک دیگه مثل گردشگری و مهر واریز کنید که اینطوری اصل سپرده اتون نزد بانک معتبر ملت هست
و سودش که مقدار کمتری هست رو میتونید توی بانک های کمتر معتبری مثل گردشگری بگذارید ( در صورت اینکه 2% فرق سود خیلی براتون مهم باشه )
اما حسن های این سپرده نسبت به کوتاه مدت :
1) سود ماه به ماه
2) سود 1 درصد تشویقی در آخر 2 سال
3) معتبر بودن بانک
4) با توجه به مبلغ امکان دریافت وام و تسهیلات
5)اگر فردا روزی بانک مرکزی نسبت به سود ها ایراد بگیره .. سود شما بر اساس قرارداداتون تا 2 سال پا برجاست بر خلاف گردشگری که ممکنه فردا به هر دلیلی سود رو قطع کنه
6)اگر فردا روزی سود بانکی رو افزایش دادن .. این سپرده ها نیز خود به خود شامل افزایش سود میشن
( یعنی سود بالا میره اما پایین تر نمیره )
7)در صورتی که مثلا از 100 میلیون اصل پول به 10 میلیون پول نیاز داشتید .. میتونید اون رو برداشت کنید و 90 میلیون باقی مانده 22% سود رو میگیرن
و اون 10 میلیون هم بر اساس زمانی که توی بانک مونده سود بهش تعلق میگره که زیر 6 ماه 19% هست و بالای 6 ماه حضور ذهن ندارم اما 20% میشه بعدش 21 بعدش 21.5 و ...
اینم بگم باید به شعبه های مختلف سر بزنید .. و دقیقا بگید که میخواید سپرده 22% با سود تشویقی 1% باز کنید
اگر سوال بود بپرسید ..
فعلا بهترین بانک موجود با حداکثر سود همین هست
( بازم بگم که من حداقل پول مورد نیاز برای باز کردن حساب رو دقیقا یادم نیست .. چون برای من مهم نبود یادم نمونده ... اما حتما براتون باز میکنند فقط یک مقدار پافشاری کنید و با رییس بانک صحبت کنید )

سلام دوست عزیز ممنون بابت اطلاعاتی که دادین بنده در همین تاپیک گفتم بنده بانک ملت رفتم به من گفتن یک حساب 22 درصد دارن اما کف حساب نباید زیر 10 م بیاد و 6 ماه حتما باید حساب بالای 10 م باشه.حالا سوال من از اینه که حساب 22 درصد که شما میگین روز شماره و پول داخل کارت قابل برداشته؟ و این سوده 22 درصد به اصل سپرده تعلق میگیره یا مثلا به مرور که سود به حساب واریز میشه میشه 22 درصد و در اصل 20 درصده؟و سوال آخر این سپرده که به من پیشنهاد دادن همین سپرده ای هست که شما توضیح دادین؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
اینطور نیست که مبلغ رو کم کنم تا اقساط افزایش پیدا کنه , اصل پول به ازاری هر ماه ماندگاری بیشتر 2.5 ماه به اقساط اضافه میشه. مثلا اگر 5 ماه بذارم برای 4 ماه اول 10 قسط و برای ماه 5 میزان 2.5 ماه تعلق میگیره. یعنی جمعا 12.5 ماه میشه اقساط.
یعنی اگر شما بخوای اقساط شما بشه 30 ماه باید دقیقا 1 سال سپرده گذاری کنی .
در کل با طرح من فقط همین موارد وام جور در میومد که اینم کنسل شد

از کی تا حالا بانک سینا شده معتبر ترین بانک خصوصی !! o_O

هیچ بانکی برای موجودی 10 هزار تومن 20% نمیده . 10 تومن که سهله , با 1 میلیون هم روزشمار 20% نمیدن
چرا داداش آینده 20.5 درصد روز شمار واسه زیر 50 میلیون تومن و 21 واسه 50 تا 100 میلیون و 22 هم واسه بالای 100 میلیون تومن میده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوست عزیز ممنون بابت اطلاعاتی که دادین بنده در همین تاپیک گفتم بنده بانک ملت رفتم به من گفتن یک حساب 22 درصد دارن اما کف حساب نباید زیر 10 م بیاد و 6 ماه حتما باید حساب بالای 10 م باشه.حالا سوال من از اینه که حساب 22 درصد که شما میگین روز شماره و پول داخل کارت قابل برداشته؟ و این سوده 22 درصد به اصل سپرده تعلق میگیره یا مثلا به مرور که سود به حساب واریز میشه میشه 22 درصد و در اصل 20 درصده؟و سوال آخر این سپرده که به من پیشنهاد دادن همین سپرده ای هست که شما توضیح دادین؟
سلام
البته من کامل توضیح دادم
من برای کف مبلغ حضور ذهن ندارم شنبه که میرم اونجا حتما میپرسم
اما این حساب .. نیست ..
سپرده هست
سپرده ای که هر ماه 22 درصد سود میده
یعنی اگر 100 میلیون تومان به فرض در بانک بگذارید .. ماهی یک میلیون هشت صد هزار تومان سود بهش تعلق میگیره
بعد این یک میلیون هشت صد هزار تومان رو باید توی یک حساب کوتاه مدت بگذارید که میتونه حساب خود بانک ملت باشه که 20% کوتاه مدت میده
و یا میتوانید به بانک دیگری منتقل کنید مثل گردشگری یا مهر ویا دوباره اون رو به صورت
سپرده 2 ساله نزد بانک بگذارید که برای اینکار کافیه موقع باز کردن حساب چند تا فرم آماده نیز پر کنید و نیازی هم نیست که سر هر ماه برید بانک ، خود بانک براتون تا زمانی که اجازه از طرف بانک مرکزی داشته باشه .. باز میکنه
پس سود به مرور نیست .. بلکه قطعی است اگر سود های هر ماه رو توی یک حساب 20 درصدی ویا حساب بانکهای دیگر که 22% کوتاه مدت هم میدن
بگذارید .. سود به مرور یا مرکب اتون میشه بالای 24 درصد
تازه سر، سر رسید هم .. 1% سود اضافه به کل مبلغ سپرده میدن و این جدا از سود های ماهیانه است

گفتم در صورتی که سود بانکها رو هم افزایش بدن این سپرده ها هم سودش افزایش پیدا میکنه اما در صورت کاهش .. سودش کاهش پیدا نمیکنه

اگر دقت کرده باشین .. گفتم که 3 جور حساب داره بانک ملت .. 2 مدلش که من گفتم
اون 22% ای که به شما گفتن که تا 6 ماه نباید دست بزنی .. میشه مورد سوم که فرق داره با این موردی که من گفتم
در این مورد شما زیر 6 ماه اگر به پولتون دست بزنید سود 19% روزشمار بهش تعلق میگیره .. پس مشکلی از این بابت هم ندارید

بازم میگم سمت شعبه هایی برید که پول دار های میرن و شعبه ها بزرگ باشن بهتره

یک نکته ظریف هم برای کسانی که پولشون کم هست این هست که حداقل کف حساب برای شهرستان ها نصف تهران هست
یعنی اگر در تهران با 10 میلیون حساب مورد نظرتون رو باز میکنند توی شهرستان ها با 5 میلیون هم باز میکنند ( این رو همه جا نگید که تغییر توی سیاست بانک داده نشه )

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
بانکی هست که از فردای افتتحاح حساب مثلا تا 20 روز بعدش روزانه به پول سود بده
من میخوام فقط 20 روز یه مبلغی رو بزارم توی حساب

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
چرا داداش آینده 20.5 درصد روز شمار واسه زیر 50 میلیون تومن و 21 واسه 50 تا 100 میلیون و 22 هم واسه بالای 100 میلیون تومن میده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اینده ک میگن جزء لیست نیست!
اعتباری داره!

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
البته من کامل توضیح دادم
من برای کف مبلغ حضور ذهن ندارم شنبه که میرم اونجا حتما میپرسم
اما این حساب .. نیست ..
سپرده هست
سپرده ای که هر ماه 22 درصد سود میده
یعنی اگر 100 میلیون تومان به فرض در بانک بگذارید .. ماهی یک میلیون هشت صد هزار تومان سود بهش تعلق میگیره
بعد این یک میلیون هشت صد هزار تومان رو باید توی یک حساب کوتاه مدت بگذارید که میتونه حساب خود بانک ملت باشه که 20% کوتاه مدت میده
و یا میتوانید به بانک دیگری منتقل کنید مثل گردشگری یا مهر ویا دوباره اون رو به صورت
سپرده 2 ساله نزد بانک بگذارید که برای اینکار کافیه موقع باز کردن حساب چند تا فرم آماده نیز پر کنید و نیازی هم نیست که سر هر ماه برید بانک ، خود بانک براتون تا زمانی که اجازه از طرف بانک مرکزی داشته باشه .. باز میکنه
پس سود به مرور نیست .. بلکه قطعی است اگر سود های هر ماه رو توی یک حساب 20 درصدی ویا حساب بانکهای دیگر که 22% کوتاه مدت هم میدن
بگذارید .. سود به مرور یا مرکب اتون میشه بالای 24 درصد
تازه سر، سر رسید هم .. 1% سود اضافه به کل مبلغ سپرده میدن و این جدا از سود های ماهیانه است

گفتم در صورتی که سود بانکها رو هم افزایش بدن این سپرده ها هم سودش افزایش پیدا میکنه اما در صورت کاهش .. سودش کاهش پیدا نمیکنه

اگر دقت کرده باشین .. گفتم که 3 جور حساب داره بانک ملت .. 2 مدلش که من گفتم
اون 22% ای که به شما گفتن که تا 6 ماه نباید دست بزنی .. میشه مورد سوم که فرق داره با این موردی که من گفتم
در این مورد شما زیر 6 ماه اگر به پولتون دست بزنید سود 19% روزشمار بهش تعلق میگیره .. پس مشکلی از این بابت هم ندارید

بازم میگم سمت شعبه هایی برید که پول دار های میرن و شعبه ها بزرگ باشن بهتره

یک نکته ظریف هم برای کسانی که پولشون کم هست این هست که حداقل کف حساب برای شهرستان ها نصف تهران هست
یعنی اگر در تهران با 10 میلیون حساب مورد نظرتون رو باز میکنند توی شهرستان ها با 5 میلیون هم باز میکنند ( این رو همه جا نگید که تغییر توی سیاست بانک داده نشه )

ممنون دوست عزیز بابت توضیحات.بنده به این خاطر جزییات رو میپرسم چون کارکنان بانک ملت زیاد در مورد جزییات به بنده توضیح ندادن به من گفتن روز شماره اما من به حرفشون شک کردم البته گفتن این حساب تازه دستورش اومده!.به هر حال سوال بنده از شما اینکه اصلن ملت حساب روز شمار 22 درصد که بهتون کارت بدن و اینترنت بانک و..... با شرایطی که بنده گفتم داره؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219

بانک سینا
1 ساله 22 درصد
روز شمار 20 درصد

معتبرترین بانک خصوصی

مثل بانک غیر مجاز آینده هم نیست که برای اینترنت بانک 35 تومن بدی
افتتاح حساب تنها با 10.000 تومان همراه با عابربانک و دفترچه . و کد شبا و همبانک و همراه بانک و اینترنت بانک و ..
آینده غیرمجازشم شرف داره به سینا که وصله به یه عده آدم معلوم الحال ...
10هزار تومن هزینه افتتاح حساب سینا؟!!! دزدی تو روز روشن ...
آینده کلا 3200 برای افتتاح هزینه داره، روز شمار 20.5 درصد ( حداقل موجودی 20 هزار تومن ) پیشخوان مجازی هم داره برای اینترنت که رایگان هست، همه کارای اینترنت بانک و انجام میده. تو حالا حالاها مونده تا بفهمی آینده چه بانکیه..
البته از یه کارمند بانک سینا بایدم این حرفا رو شنید

nani900

Registered User
لایک‌ها
81
اقا یکی شرایط بانک دی رو بکه بهم توضیح بده.ممنون

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
آینده غیرمجازشم شرف داره به سینا که وصله به یه عده آدم معلوم الحال ...
10هزار تومن هزینه افتتاح حساب سینا؟!!! دزدی تو روز روشن ...
آینده کلا 3200 برای افتتاح هزینه داره، روز شمار 20.5 درصد ( حداقل موجودی 20 هزار تومن ) پیشخوان مجازی هم داره برای اینترنت که رایگان هست، همه کارای اینترنت بانک و انجام میده. تو حالا حالاها مونده تا بفهمی آینده چه بانکیه..
البته از یه کارمند بانک سینا بایدم این حرفا رو شنید
شما اینده حساب دارید!
از امکانات و خدمات راضی هستید؟
اینده را بردند 3 لیست غیر مجاز دست و دل مردم میلرزه!
روز شمار 20.5 ؟

ghanbar110

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یک سوالی داشتم تو این بانک گردشگری تو ماه اول افتتاح حساب برای سود 22 درصد اگه فرضا 20 روز بالای 10 میلیون باشه و 10 روز زیر 10 ایا سود ان ماه صفر میشه اگه 1 ماه از افتتاح حساب گذشته باشه چطور اون 20 روز ایا 22 درصد حساب میشه و بقیش چند درصد حساب میشه ممنون

بالا