• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آقا چرا آدم را گیج میکنین؟؟؟آخه ملت کجاش بیشترین سود را در بین بانکها داره میده؟؟اون سپرده 2 ساله هست و گردشگری کوتاه مدت!!!!اگه به این باشه که یکساله گردشگری 23%هست...گردشگری کوتاه مدت که همون سود را راحت با حداقل مانده 10 م تومان میده وراحت همون سود را هم به حساب22%روی اصل پولت واریز میکنه و اینقدر حساب و کتاب های شما و انتقال و....را هم نداره...درضمن حسابت هم کوتاه مدت هست و هروقت خواستی میتونی راحت کم و زیادش کنی.....

moty

Registered User
لایک‌ها
217
فقط و فقط ثامن
بیشترین سود :روز شمار 22% موئسسه ثامن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
آقا چرا آدم را گیج میکنین؟؟؟آخه ملت کجاش بیشترین سود را در بین بانکها داره میده؟؟اون سپرده 2 ساله هست و گردشگری کوتاه مدت!!!!اگه به این باشه که یکساله گردشگری 23%هست...گردشگری کوتاه مدت که همون سود را راحت با حداقل مانده 10 م تومان میده وراحت همون سود را هم به حساب22%روی اصل پولت واریز میکنه و اینقدر حساب و کتاب های شما و انتقال و....را هم نداره...درضمن حسابت هم کوتاه مدت هست و هروقت خواستی میتونی راحت کم و زیادش کنی.....
این ۲۲درصد که میگن ۶ ماهه هست نه دوساله

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان یک سوالی داشتم تو این بانک گردشگری تو ماه اول افتتاح حساب برای سود 22 درصد اگه فرضا 20 روز بالای 10 میلیون باشه و 10 روز زیر 10 ایا سود ان ماه صفر میشه اگه 1 ماه از افتتاح حساب گذشته باشه چطور اون 20 روز ایا 22 درصد حساب میشه و بقیش چند درصد حساب میشه ممنون
قبل یک ماه سود اون ماه صفر بعد 1ماه 20 روز 22 درصد بقیه روزها صفر

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
کوتاه مدت یا سپرده .. اسم مهم نیست .. مهم سودی هست که هر ماه به دست میاری غیر از اینه ؟
وقتی گردشگری 10 میلیون از پولت رو گرو میگیره دیگه اسمش کوتاه مدت نمیشه اونم یک نوع سپرده هست
که مزایای سپرده رو بهت نمیده
عزیزم وقتی ملت ماهی 22 درصد سود میده .. یعنی اینکه اگر سود اش رو دوباره تو حساب 20% اش بگذاری سالی بالای 24 درصد سود میشه
و اینکه میگم بگذاری .. این نیست که هر ماه بری بانک .. خود بانک اینکارو برات انجام میده درست مثل همون گردشگری که سود میره توی حساب.
سپرده 1 ساله گردشگری 23% هست این بالای 24.5 درصد میشه ( 1 درصد هم سود تشویقی میدن )
سپرده خوبیش اینه که نمیتونن جمعش کنن .. ولی کوتاه مدت ها رو با یک بخشنامه از طرف خود بانک یا بانک مرکزی میتونن محدود اش کنند
اعتبار بانک ملت کجا بانک گردشگری کحا
بعضی ها کار ریسک دار دوست دارن .. و حتی اگر 1 صدم درصد سود اش بیشتر باشه به خاطر اون 1 صدم درصد حاضرن ریسک بکنن

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ممنون دوست عزیز بابت توضیحات.بنده به این خاطر جزییات رو میپرسم چون کارکنان بانک ملت زیاد در مورد جزییات به بنده توضیح ندادن به من گفتن روز شماره اما من به حرفشون شک کردم البته گفتن این حساب تازه دستورش اومده!.به هر حال سوال بنده از شما اینکه اصلن ملت حساب روز شمار 22 درصد که بهتون کارت بدن و اینترنت بانک و..... با شرایطی که بنده گفتم داره؟
سود که روز شمار هست
اینکه کارت میدن که میدن .. اما چون این سپرده هست و به شما برگه ای مثل اوراق مشارکت میدن ،پس نمیتونید به پول دست بزنید
مگر برید بانک و هر چقدر میخواید از پولتون رو برداشت کنید ..
اونی که شما میخواید رو با 20% میدن که قابلیت واریز و برداشت رو داره .. و اونم یک کف مبلغ داره درست مثل بقیه
این رو من بگم که شعبه ای که من رفتم توش .. مردم همه داشتن توش حساب باز میکردن .. و خود معاون گفت از صبح نزدیک چند میلیارد سپرده مردم گذاشتن
( حالا بازم من شنبه که میرم بانک ببینم میشه کارت دار 22% هم گرفت یا فقط 20% میدن ، ولی همین 22% سپرده با 1 درصد سود خیلی هم عالیه من که راضیم )

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
آینده غیرمجازشم شرف داره به سینا که وصله به یه عده آدم معلوم الحال ...
10هزار تومن هزینه افتتاح حساب سینا؟!!! دزدی تو روز روشن ...
آینده کلا 3200 برای افتتاح هزینه داره، روز شمار 20.5 درصد ( حداقل موجودی 20 هزار تومن ) پیشخوان مجازی هم داره برای اینترنت که رایگان هست، همه کارای اینترنت بانک و انجام میده. تو حالا حالاها مونده تا بفهمی آینده چه بانکیه..
البته از یه کارمند بانک سینا بایدم این حرفا رو شنید

پیشخوان بانک اینده مجانیه ؟
اینترنت بانکش نیاز به دستگاه داره که ۲۰-۳۰ تومن پول میگیرن واسش
من بانک اینده حساب دارم چجوری میتونم اینترنتی از پیشخوان رایگان که میگید استفاده کنم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوتاه مدت یا سپرده .. اسم مهم نیست .. مهم سودی هست که هر ماه به دست میاری غیر از اینه ؟
وقتی گردشگری 10 میلیون از پولت رو گرو میگیره دیگه اسمش کوتاه مدت نمیشه اونم یک نوع سپرده هست
که مزایای سپرده رو بهت نمیده
عزیزم وقتی ملت ماهی 22 درصد سود میده .. یعنی اینکه اگر سود اش رو دوباره تو حساب 20% اش بگذاری سالی بالای 24 درصد سود میشه
و اینکه میگم بگذاری .. این نیست که هر ماه بری بانک .. خود بانک اینکارو برات انجام میده درست مثل همون گردشگری که سود میره توی حساب.
سپرده 1 ساله گردشگری 23% هست این بالای 24.5 درصد میشه ( 1 درصد هم سود تشویقی میدن )
سپرده خوبیش اینه که نمیتونن جمعش کنن .. ولی کوتاه مدت ها رو با یک بخشنامه از طرف خود بانک یا بانک مرکزی میتونن محدود اش کنند
اعتبار بانک ملت کجا بانک گردشگری کحا
بعضی ها کار ریسک دار دوست دارن .. و حتی اگر 1 صدم درصد سود اش بیشتر باشه به خاطر اون 1 صدم درصد حاضرن ریسک بکنن
دوست عزیز داری با اسم بازی میکنی ولی معنی کلمات را نمیدانی؟کوتاه مدت هم اسمش حساب سپرده کوتاه مدت هست..بلند مدت هم همینطور(روی دفترچه کوتاه مدت هم زده سپرده!!!)!!!!خوب سود 22%هم میریزی حساب 22%پس سود مرکبش میشه چقدر؟؟؟
شما خودتون عیب سپرده ملت را گفتین!!!با کارت یا اینترنت نمیتونین ازش برداشت کنین ولی گردشگری میشه راحت تا هر مبلغی انتقال داد...حساب ملت فقط بدرد مدت دار گذاشتن و کسانی که اعتبار ملت را قبول دارن میخوره...

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
دوستانی ک اینده حساب دارند این بانک تایید میکنند؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
آینده غیرمجازشم شرف داره به سینا که وصله به یه عده آدم معلوم الحال ...
10هزار تومن هزینه افتتاح حساب سینا؟!!! دزدی تو روز روشن ...
آینده کلا 3200 برای افتتاح هزینه داره، روز شمار 20.5 درصد ( حداقل موجودی 20 هزار تومن ) پیشخوان مجازی هم داره برای اینترنت که رایگان هست، همه کارای اینترنت بانک و انجام میده. تو حالا حالاها مونده تا بفهمی آینده چه بانکیه..
البته از یه کارمند بانک سینا بایدم این حرفا رو شنید

دوست عزیز جوک نگو
الان اکثر بانکها رو سهامش معلوم الحالا خریدن
همین اعتبار بانکها هم به ارتباطشون با معلوم الحالا بستگی داره

الان بانک سینا وابسته به ارگان دولتی هست و مسلمن اعتبارش قابل مقایسه با آینده و ایران زمین و گردشگری و گنده تراش نیست
از روی شلوغی شعب بفهم . بانک آینده برو انگار رفتی لندن .

10000 تومان بگیرن و امکانات کامل بهت بدن بهتره که 3200 بگیرن و قسط دومش 35000 باشه برای امکانات

جنگ اول به از صلح آخره
متاسفانه ما ایرانی ها اکثرمون به عدد اسمی نگاه کنیم تا واقعی . برای همین همیشه میره تو پاچمون

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
دوستانی ک اینده حساب دارند این بانک تایید میکنند؟

به نظرم این ریسک و نکن
حداقل نمیخوای بزاری بانک دیگه نزار آینده
چرا وقتی بانک مرکزی به عنوان مرجع میگه نه بعد اون کار و انجام بدیم ؟
بعد انجام میدیم و فحش و فضیت به بانک مرکزی میدیم ؟
گفته نه
ممنوع ه بانک آینده

یعنی بزار ایران زمین . بزار پاسارگاد . بزار ... اما آینده نه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز داری با اسم بازی میکنی ولی معنی کلمات را نمیدانی؟کوتاه مدت هم اسمش حساب سپرده کوتاه مدت هست..بلند مدت هم همینطور(روی دفترچه کوتاه مدت هم زده سپرده!!!)!!!!خوب سود 22%هم میریزی حساب 22%پس سود مرکبش میشه چقدر؟؟؟
شما خودتون عیب سپرده ملت را گفتین!!!با کارت یا اینترنت نمیتونین ازش برداشت کنین ولی گردشگری میشه راحت تا هر مبلغی انتقال داد...حساب ملت فقط بدرد مدت دار گذاشتن و کسانی که اعتبار ملت را قبول دارن میخوره...
ای بابا
شما برو بانک گردشگری بپرس چرا وقتی کوتاه مدت اتون سود مرکب اش میشه 24.35 درصد .. اونوقت سپرده 1 ساله اتون رو میدید 23%
ببین چی بهتون جواب میده
فقط نگید که بانک نمیفهمه !
در مورد سپرده و کوتاه مدت که میگید من متوجه نمیشم یک بار دیگه توضیح میدم که
سپرده معنیش مشخصه .. بازی با کلمات نیست
سپرده کوتاه مدت به سپرده ای میگن که زیر 1 سال باشه مثلا 6 ماه
اما حساب کوتاه مدت .. درواقع سپرده ای نباید داشته باشه .. و شما باید بتونید مبلغ موجودی حساب رو صفر کنید و حساب بسته نشه
اما در سپرده با صفر کردن موجودی، حساب بسته میشه و زمان دار هم هست
به صورت کلی من متوجه نمیشم .. شما منظورت چی هست ..
اگر منظورت این هست که بانک گردشگری سود بیشتری میده در مدت یک سال خیر اینطور نیست
اگر منظورت این هست که میشه پول رو واریز و برداشت کرد .. در حالت ملت هم میتونید اما با کارت نه
اگر شما در مدت زمان کمتر از 6 ماه بخواید پولی رو بگذارید و بردارید .. بله بانک گردشگری شاید در حد نیم درصد سود بیشتری بده
منتهی به شرطی که در این 6 ماه تغییری توی حساب اش نده
شما میتونی زنگ بزنی به بانک گردشگری بپرسی که ایا تضمین میدید که توی این 6 ماه سود حساب کوتاه مدت اتون رو روی 22% نگه دارید ببینید چی پاسخ میدن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
برای دوستان سود باز و طماع
تبلیغ بانک قوانین 35 درصد سود
هر کی حالش داره بره شعبه سوال کنه شرایطش چه جوریه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
برای دوستان سود باز و طماع
تبلیغ بانک قوانین 35 درصد سود
هر کی حالش داره بره شعبه سوال کنه شرایطش چه جوریه
سود در سررسیده
ولی کلا سودهای بانکی داره میره بالا که خوبم هست هر چی بره بالا نرخ تورم میاد پایین
بانک حکمت هم زده بود ۲۰ درصد روزشمار

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
یه نفرم جواب منو بده
من مبلغ زیادی رو میخوام 20 روز بزارم بانک .
الان بانکی هست برای 20 روز به پولم سود بده؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
امروز داشتم اتفاقی از روبروی موسسه کوثر رد میشدم زده بودن طرح ثنا روزشمار 22.22 درصد ولی تو سایتش خبری نیست.... جریان چی میتونه باشه؟

بالا