• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه نفرم جواب منو بده
من مبلغ زیادی رو میخوام 20 روز بزارم بانک .
الان بانکی هست برای 20 روز به پولم سود بده؟
برای 20 روز فقط روزشمار معمولی هست که 7% سود میده

امروز داشتم اتفاقی از روبروی موسسه کوثر رد میشدم زده بودن طرح ثنا روزشمار 22.22 درصد ولی تو سایتش خبری نیست.... جریان چی میتونه باشه؟
جریانی نیست , مثل بقیه موسسات احتمال زیاد شرط حداقل موجودی داره

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
برای 20 روز فقط روزشمار معمولی هست که 7% سود میده
برای مبلغ 500 میلیون چجوری محاسبه میشه توی 20 روز با همون 7 درصد ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
50 میلیون ضرب در 0.07 .. بعد تقسیم بر 365 .. بعد از اون ضرب در 20 که تقریبا میشه 191 هزار تومان
اگر هم که 500 میلیون تومان هست که میشه 1.910.000 هزار تومان

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
امروز داشتم اتفاقی از روبروی موسسه کوثر رد میشدم زده بودن طرح ثنا روزشمار 22.22 درصد ولی تو سایتش خبری نیست.... جریان چی میتونه باشه؟
خیلی وقته
مدیر عامل موسسه کوثر مدیر اخراجی بانک مهر هستش که بعد از اون موسسه کوثر رو با همون ساختار بانک مهر درست کرد
و این سود هم روزشمار هست و حداقل مبلغ داره

mrkasasi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
كدوم بانك معتبر الان سود روزشمار بالاتر رو مي ده؟ بانكي كه شرط اقل موجودي نداشته باشه، هر وقت خواستم بتونم كامل برداشت كنم و كارت عضو شبكه شتاب داشته باشه.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
یه نفرم جواب منو بده
من مبلغ زیادی رو میخوام 20 روز بزارم بانک .
الان بانکی هست برای 20 روز به پولم سود بده؟
دوست عزیز بانک دی کوتاه مدت 19 درصد میده به شما حداقل موجودی فکر کنم 50 هزار تومان است ( برای 500 میلیون تومان شما میشه ماهی 7،808،219 تومان )
بانک سامان 19 درصد میده با حداقل موجودی 20 میلیون تومان
بانک گردشگری 22 درصد میده با حداقل 10 میلیون تومان ( برای 500 میلیون تومان شما میشه ماهی 9،041،095 تومان )

اما توجه کنید که قوانین بانک ها کمی میتونه مشکل زا باشه. به طور مثال عرض میکنم برای بانک گردشگری ، کوتاه مدت 22 درصد با حداقل موجودی 10 میلیون تومان
اگر شما این حساب را باز کنید با مبلغ 500 میلیون تومان باید تا یک ماه همین 500 م ت در حساب بماند اگر 490 م ت را بعد از 20 روز بردارید هیچ سودی به شما نخواهند
داد برای این 20 روز برای 490 م ت
اما در صورتی که 1 ماه اول گذشته باشد روز شمار برای شما محاسبه میشود و مشکلی نخواهید داشت

این مورد برای بانک های دیگر هم احتمالا صادق باشد. حتما سوال کنید.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219

دوست عزیز جوک نگو
الان اکثر بانکها رو سهامش معلوم الحالا خریدن
همین اعتبار بانکها هم به ارتباطشون با معلوم الحالا بستگی داره

الان بانک سینا وابسته به ارگان دولتی هست و مسلمن اعتبارش قابل مقایسه با آینده و ایران زمین و گردشگری و گنده تراش نیست
از روی شلوغی شعب بفهم . بانک آینده برو انگار رفتی لندن .

10000 تومان بگیرن و امکانات کامل بهت بدن بهتره که 3200 بگیرن و قسط دومش 35000 باشه برای امکانات

جنگ اول به از صلح آخره
متاسفانه ما ایرانی ها اکثرمون به عدد اسمی نگاه کنیم تا واقعی . برای همین همیشه میره تو پاچمون
جک که فعلا شما توی هر پستت میگی و ما رو با طرفداری های زیبات از بانک سینا میخندونی. عروس 60 ساله رو میخوایی با بزک کردن بخورد خلق الله بدی.. ( کارمند ضد تبلیغ نوبره! ) بگذریم.
من چندین ماهه که آینده حساب دارم و از همون لحظه افتتاح حساب حس خوبی بهش داشتم و همچنان دارم. امکاناتش کامله، شما میخوایی نبینی بحث دیگه ای هست! تو پست قبلی کامل گفتم.چیزی که نگفتم این بود که من با موبایل بانک بانک های دیگه کار نکردم، اما موبایل بانک آینده واقعا کامله، بغیر از کارت به کارت و ... باهاش میشه پایا هم زد، به شماره شبا.
احترام و شخصیتی که کارمندای آینده دارن، احترام متقابل میاره. آره همون حسی که خودت گفتی رو داره، انگار رفتی لندن! اینو درست گفتی. همه مثل شما از بانکای شلوغ و صف خوششون نمیاد، یکی هم مثل من دوست داره با آرامش کارای بانکیشو انجام بده.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک سوال دارم از شما
کسی که مبلغ یک میلیون بخواهد برای یک سال سپرده بکند کدام بانک بهتره
یعنی کدام بانک با این مبلغ در یک سال سود روز شمار 19 درصد یا 20 درصد می دهند.
بعدم قانون حساب کردن این سود ها چه طوری هست مثلا می گویند 20 درصد . اگر یک میلیون باشد ماهی چه قدر می شود
کلا بگویید کدام بانک بهتره برای یکی از اشنا ها می خواهم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

بزار بانک شهر - دی - آینده و .... با سودهای 18 الی 20 درصد - بعد از 20 روز حساب رو نبند . 50 هزار بزار بمونه ته حساب . تا 10 روزه بعدش سود 20 روز بگیری

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان سوال برای بنده به وجود اومده بانکهایی که روزشمار میدن مثل دی یا شهر یا رفاه و .... و مانده حسابشون نباد زیر 50 ه یا 10 بیاد اگه بعد 5 روز یا 10 روز حسابتو برداشت اما زیر کف نیاد باز هم سوده روزشمار 19 یا 18 درصد بهشون تعلق میگیره یا از ماه دوم سود تعلق میگیره؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
با سلام

دوستان سوال برای بنده به وجود اومده بانکهایی که روزشمار میدن مثل دی یا شهر یا رفاه و .... و مانده حسابشون نباد زیر 50 ه یا 10 بیاد اگه بعد 5 روز یا 10 روز حسابتو برداشت اما زیر کف نیاد باز هم سوده روزشمار 19 یا 18 درصد بهشون تعلق میگیره یا از ماه دوم سود تعلق میگیره؟

سود کوتاه مدت از همون روز بعد افتتاح حساب محاسبه میشه . مهم نیست با چند تومن افتتاح کردی . به کمترین مانده حساب در هر روز سود میدن. یک ماه بعد هم واریز میشه

50 هزار هم برای احتیاط هست (بعضی بانکها 10 یا 20 تومن) . شاید اگه حساب صفر هم بشه پرداخت کنن . چون بعضی کاربران میگن اگه کمتر از حداقل بشه کل سود ماه می پره اینو گفتم که احتیاط کرده باشیم

اینکه گردشگری سود نمیده شرط رو خودش گذاشته که ماه اول باید بمونه اونم بالای 10 میلیون
کلا حساب گردشگری رو کوتاه مدت نمی دونم . حداقل موجودی بالا + شرط ماه اول + تفاوت حتی در شماره کارت با حساب های معمولی
انگار به بلند مدت باز کردی با دسترسی به پول

ZOPO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتم چندتا بانک سر زدم برای سود روزشماره

اقتصادنوین : روزشمار
حداقل موجودی 10 میلیون = 14%
10 تا 25 میلیون = 18%
25 تا 50 میلیون = 19%

بانک رفاه : روزشمار
حداقل موجودی 1 میلیون : 14%
سپرده یکساله 20%

بانک سرمایه : روزشمار
حداقل موجودی 5 میلیون = 14%
حداقل موجودی 10 میلیون = 18%
حداقل موجودی 20 میلیون = 19%

پ.ن : دوستان خبر دارند که سود تسهیلات بانکهای دولتی بی سرو صدا به 26% افزایش پیدا کرده ؟
تا سه ماه قبل 4 میلیون وام کالای بانک ملی با سود 14% بود که میشد ماهیانه 140 تومن سه ساله ولی الان شده ماهیانه 205 تومن سه ساله
چطر شما میگی رفاه روزشمارش 14 درصد مید؟!
من یک هفته پیش رفاه جساب باز کردم روز شمار 20 درصد بدون هیچ محدودیتی!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چطر شما میگی رفاه روزشمارش 14 درصد مید؟!
من یک هفته پیش رفاه جساب باز کردم روز شمار 20 درصد بدون هیچ محدودیتی!
14% برای روزشمار و 20% برای سپرده یکساله. این چیزی هست که تو بانک به من گفتن

ZOPO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
14% برای روزشمار و 20% برای سپرده یکساله. این چیزی هست که تو بانک به من گفتن
من با تاکید ازشون سئوال کردم آیا 20درصد محدودیت زمانی ریالی داره گفتن نه
من کوثر حساب داشتم که انتقال دادم پولم رو به رفاه
فردا میرم واسه گرفتن کارت بازم سئوال میکنم ازشون. اما بجز من چند نفر دیگه هم تو همون لطظه حساب روزشمار 20 درصدی باز کردن.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من با تاکید ازشون سئوال کردم آیا 20درصد محدودیت زمانی ریالی داره گفتن نه
من کوثر حساب داشتم که انتقال دادم پولم رو به رفاه
فردا میرم واسه گرفتن کارت بازم سئوال میکنم ازشون. اما بجز من چند نفر دیگه هم تو همون لطظه حساب روزشمار 20 درصدی باز کردن.
بستگی به شعبه هم داره , البته من فقط یه شعبه پرسیدم , شاید شعبات دیگه داستان فرق داشته باشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مردم قبل از سپرده گذاری نام موسسات را در سایت بانک مرکزی بررسی کنند
رییس کل بانک مرکزی گفت: از مردم می خواهیم پیش از اقدام به سپرده گذاری و یا انجام عملیات بانکی به مندرجات فهرست مندرج در وب سایت بانک مرکزی توجه کنند تا از بابت ضعف عملکرد ویا رعایت نکردن مقررات و ضوابط توسط موسسات سپرده پذیر دچار گرفتاری و معضل نشوند
برنامه مدون بانک مرکزی برای گسترش پوشش نظارتی
رییس کل بانک مرکزی با بیان آنکه این بانک برنامه مدونی برای گسترش پوشش نظارتی و اصلاح درجه ریسک عملیات بخش پولی اقتصاد دارد، گفت: موسسات پولی و مالی باید در راستای انطباق هرچه بیشتر فعالیت های خود با موازین و اصول نسبت به بخشنامه های بانک مرکزی اقدام کنند و تمام شیوه ها و رفتار خلاف ضوابط و بخشنامه های رسمی بانک مرکزی را تغییر دهند.

سیف ادامه داد: اما ضلع سوم این مثلث آحاد سپرده گذاران و فعالان اقتصادی هستند که انتظار می رود در انتخاب بانک عامل یا موسسه مورد اعتماد خود در امور بانکی نکات احتیاطی را نیز ملحوظ دارند و به هشدارهای بانک مرکزی در خصوص درجه نظارت این بانک بر عملیات موسسات مذکور توجه کنند.
وی افزود: بانک مرکزی به عنوان مقام پاسخگو در مقابل تمام تهدیدهایی که رفتارهای غیرمسوولانه بانک ها و موسسات پولی به اقتصاد تحمیل می کند همواره تلاش کرده اطلاع رسانی شفافی در زمینه اسامی موسسات تحت پوشش داشته باشد.

سیف اظهار داشت: فهرست موجود در وب سایت بانک مرکزی گواه این مدعی است اما از مردم نیز می خواهیم پیش از اقدام به سپرده گذاری و یا انجام عملیات بانکی به مندرجات این فهرست توجه کنند تا از بابت ضعف عملکرد ویا رعایت نکردن مقررات و ضوابط توسط موسسات سپرده پذیر دچار گرفتاری و معضل نشوند

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من انجمن بانکی دارم یکو میخوام نرخ سود بانکها و موسسات مختلف از روزانه گرفته تا 5 ساله با شرایط زمانی و ریالی بپرسه و تو انجمن من قرار بده هزینه شم میدم اگه کسی بود پیغام بده این آدرس انجمن www.bankforum.ir

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بالا