• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

moty

Registered User
لایک‌ها
217

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ببخشید عاشق، لطفا با یک رقم رند به من نشون بدید که چطور به ۲۶ درصد در سال می‌رسید چون من ریاضیم ضعیفه.
البته شاید من توی محاسبه اشتباه کرده باشم چون
یک مقدار سخت هستش محاسبه و وقت گیر
ببین 23.5 درصد که خود سپرده 1 ساله اش به شما میده
یعنی اگر 100 میلیون رو سپرده کنید .. و پول هر ماه سود رو بردارید بیارید خانه .. 23.5 میلیون پول جمع میشه که 123.5 میلیون میشه
اما اگر پول هر ماه رو در حساب 22% ای بانک واریز کنی .. سود اولین ماه ات میشه یک میلیون نهصد پنجاه هشت هزار ( 1.958)
بعد چون ما بازه یک ساله رو در نظر میخوایم بگیریم .. و اولین سود بعد از گذشت یک ماه توی حساب 22% واریز میشه پس تا آخر سال 11 ماه داریم
حال 22% سود این پول رو(1.958) حساب میکنیم که میشه 0.035 بعد این پول رو شما باید با پول قبلی که 1.958 که سود ماه اول بود جمع و چون دوباره ماه دوم
یک سود 1.958 از حساب سپرده 100 میلیونی به حساب واریز میشه پس دوباره یک 1.958 داریم ( 1.958+1.958+.0035) که 22% این رو حساب کنیم میشه سود ماه سوم
همین طور تا 11 ماه حساب میکنیم
بعد محاسبه میکنیم که در طی 11 ماه چقدر سود در این حساب جمع میشه
که من عدد 26 ، یعنی 26 درصد رو به دست آوردم
البته فورمول هم حتما میشه درست کرد اما من عادت دارم ساده ترین راه رو برای حساب استفاده کنم
خوشحال میشم اگرجایی من اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
میبخشید چقدر هزینه افتتاح و تمبر و... ازتون کسر شد؟ کارت رو همان روز بهتون دادن؟
والا من تو ثامن سپرده یکساله گذاشتم و و کارمندای اون شعبه همزمان یک حساب روزشمار هم برام باز کردن و حدود بیست تومن گرفتن بعدا که حسابم رو چک کردم 18 تومان توش بود. کارت هم تقریبا یک هفته بعد آماده بود

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
آینده از این ماه روز شمار شده 20.5 و واسه مبالغ بالا 21 و 22 هم روز شمار میده. یکساله با سود ماهیانه 23 درصد
فعلا بالاترین سود روز شمار بانکها رو با کلیه خدمات بانکی داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ببخشید این یکساله با سود ماهیانه 23 درصد حداقل مبلغ داره یا نه بدون محدودیت هست؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
اینده برای مبلغ بالای 100
23 میده

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من سپرده یکساله منظورم هست نه روزشمار!، اگه 23 درصد برای سپرده یکساله با مبلغ بالای 100 (میلیون) باشه جالب نیست!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
والا من تو ثامن سپرده یکساله گذاشتم و و کارمندای اون شعبه همزمان یک حساب روزشمار هم برام باز کردن و حدود بیست تومن گرفتن بعدا که حسابم رو چک کردم 18 تومان توش بود. کارت هم تقریبا یک هفته بعد آماده بود

سلام
2 تومن بخاطر هزینه کارت کم کردن برای منم همینطور بود. میتونین اینترنت بانک ثامن رو هم فعال کنید من فعال کردم تمام گزاراشات حسابم رو میتونم ببینم همچنین اونجا همون 2 تومن رو نوشته برای صدور کارت

سود واریزی و کلیات تراکنش ها مشخص هست همچنین میتونین با مبلغ داخل کارت از اینترنت بانکش شارژر برای کلیه سیم کارت ها هم بگیرین. گفتن بزودی پرداخت قبوض هم میخوان بهش اضافه کنن
http://www.samen.ir/

واریز اقساط دیگران و خودتون و انتقال بین حساب ها و یکسری امکانات دیگه هم داشت که اگه فعال کردین یوزر پسورد بهتون میدن میتونید استفاده کنید.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
آینده از این ماه روز شمار شده 20.5 و واسه مبالغ بالا 21 و 22 هم روز شمار میده. یکساله با سود ماهیانه 23 درصد
فعلا بالاترین سود روز شمار بانکها رو با کلیه خدمات بانکی داره

سلام ممنون از اطلاعتون .
آینده که الان 20.5 می ده حداقل مبلغ سپرده گذاریش چقدر هست؟

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من سپرده یکساله منظورم هست نه روزشمار!، اگه 23 درصد برای سپرده یکساله با مبلغ بالای 100 (میلیون) باشه جالب نیست!

من آینده ۵۳ تومن دارم که ماهی‌ یک تومن بهم سود میده که از یک ماه پیش سود از ۲۲،۶ شده ۲۳ درصد که ۲ هفته قبل زنگ زدم تایید کردن و این ماه بیشتر از یک تومن برام ریختن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من امروز دوباره رفتم بانک رفاه . گفتن اصلا حساب روزشماری که 20% سود بده نداریم. فعلا سود روزشمار 14% هست. البته گفتن قبلا یه حساب روزشمار 20% بود که برای حداقل موجودی 60 میلیون تومن بود ولی الان دیگه اونم بسته شده.
حالا دوستانی که رفتن بانک رفاه حساب روزشمار 20% باز کردن میگن داستان چیه و اون چه حسابی هست ؟

پ.ن : دوستان به غیر از بانک گردشگری و رفاه یه بانک معتبر با سود روزشمار 20% برای مبلغ 15 تومن معرفی کنند.

Last edited:

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
بين اين جمله كه مح
حداقل نداره اگه هم داشته باشه فکر کنم 5 میلیون

بين اينكه محدوديت نداره با اين كه 5 ميليون محدوديت داشته باشه خييييييييييييليييي فاصله هستا داداش!!!!!!!
يه جوري گفتي اگه هم داشته باشه فکر کنم 5 میلیون فكر كرديم ميخواي بگي 5 هزار تومن

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
سلام خواهش میکنم
پنجاه هزار تومن

تا جايي كه من ميدونم حداقل سپرده گذاري نداره. چون من سالهاست تو اين بانك حساب دارم.
حتي قبلا بانك تات بود و من هنوز هم دارم از كارت بانك تات استفاده ميكنم.

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
بين اين جمله كه مح

بين اينكه محدوديت نداره با اين كه 5 ميليون محدوديت داشته باشه خييييييييييييليييي فاصله هستا داداش!!!!!!!
يه جوري گفتي اگه هم داشته باشه فکر کنم 5 میلیون فكر كرديم ميخواي بگي 5 هزار تومن
شما ببخشید

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
من دو ماه پیش یه حساب واسه پدربزرگم باز کردم ثامن یکساله سود 25%. مبلغ 23 م تومن. اگه دارن به شما 23% میدن کمه. حتما پیگیری کنین. ( البته این پست من جواب یکی دیگه از پستای شماس، که عدد سود و گفته بودین )

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من دو ماه پیش یه حساب واسه پدربزرگم باز کردم ثامن یکساله سود 25%. مبلغ 23 م تومن. اگه دارن به شما 23% میدن کمه. حتما پیگیری کنین. ( البته این پست من جواب یکی دیگه از پستای شماس، که عدد سود و گفته بودین )
بله سود سپرده ثامن یکساله 25 درصد هست و مال منم همین مقدار سود میدن! اون 23 درصد برا سپرده یکساله بانک آینده منظورم بود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بله سود سپرده ثامن یکساله 25 درصد هست و مال منم همین مقدار سود میدن! اون 23 درصد برا سپرده یکساله بانک آینده منظورم بود.
تو شهر من که تمامی شعبه هاس ثامن نوشته سود 25% رو اصلاح کردن و نوشتن : "" سپرده 5 ساله (به شرط یکسال) 25% "" این یعنی چی ؟ یعنی 5 ساله بذار , یکسال اول هم دست نزن
کلا سیستم بانکی خر تو خر شده . هر شعبه هرجور دوست داره سود میده o_O

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
یه
حساب دیگه کنارش باز کن ماه به ماه میریزن به اون حساب
دوستان کسی میدونه این ۲۷ درصد ۱۵ ماهه پاسارگاد سود در سررسیده یا سودشو میشه ماهانه گرفت؟
کسی اسم این حساب رو میدونه؟

بالا