زیاد میشه یعنی ؟اخبار ساعت 2 امروز شبکه اول اعلام کرد بنا به تصمیم شورای پول و اعتبار نرخ سود بانکی تغییر میکند.
الان اگه شما بخواهید مقداری یا تمام موجودی سپرده 25 درصدتون رو از ثامن بردارید چند درصد باهاتون حساب میکنن؟ یعنی مقداری از سود دریافتی رو باید به موسسه مرجوع کنید؟اخبار ساعت 2 امروز شبکه اول اعلام کرد بنا به تصمیم شورای پول و اعتبار نرخ سود بانکی تغییر میکند.
تو شهر من که تمامی شعبه هاس ثامن نوشته سود 25% رو اصلاح کردن و نوشتن : "" سپرده 5 ساله (به شرط یکسال) 25% "" این یعنی چی ؟ یعنی 5 ساله بذار , یکسال اول هم دست نزن
کلا سیستم بانکی خر تو خر شده . هر شعبه هرجور دوست داره سود میده![]()
توی اخبار ساعت 2 امروز که اشاره کردم فقط همین رو شنیدم: "نرخ سود بانکی تغییر می کند" حالا کم یا زیاد شدن این سود رو نشنیدم و نمی دونم!زیاد میشه یعنی ؟
از کی ؟
الان اگه شما بخواهید مقداری یا تمام موجودی سپرده 25 درصدتون رو از ثامن بردارید چند درصد باهاتون حساب میکنن؟ یعنی مقداری از سود دریافتی رو باید به موسسه مرجوع کنید؟
فکر نکنم به همسن راحتی که شما میگی باشه , یعنی بعد از یکسال اگه برداشت کنی چیزی ازت کسر نمیکنند ؟خیلی پیچیده نیست دوست عزیز!
یه حساب 5 ساله باز میکنی با سود 25%. بعد از یکسال میتونی اصل پولت رو بگیری و حسابو ببندی، نخواستی نگه میداری.
تو این مدت ماه به ماه پول به حسابت واریز میشه با سود 25%. فک کن یه حساب یکساله باز کردی. همه شعبه های ثامن هم همینطوره.
این فقط مختص ثامن نیست. شما هرجا سپرده بزاری و بخوای زودتر از موعد برداشت کنی یه درصدی رو از پولت کسر میکنند بخاطر همین هست که همه میخوان روزشمار حساب باز کنند تا دردسری نداشته باشهولی تا جایی که میدونم سپرده رو تو این موسسه اگه سودش رو بگیریم و زودتر از موعد حساب رو ببندیم ظاهرا جریمه میخوره!
واریز آنی هم به حسابای بانک ملی از بانک آینده میشه انجام دادچک های بانک ملی و صادرات در بانک آینده نقد می شود
چندی است چك بانکهاي ملی و صادرات به عنوان دو بانک بزرگ کشور در بانک آینده نیز نقد می شود.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک ، بانک آینده كه جزو بانكهاي در شرف تاسيس و البته داراي مجوز موقت شش ماهه مشروط است،هم اکنون "طرح خدمت" را ارائه می کند.
بر اساس این طرح چک های صادره از سوی مشتریان بانک های ملی و صادرات علاوه بر اینکه در بانک های خود قابلیت نقد شدن دارد در بانک آینده نیز این امکان فراهم شده است.
البته این طرح شامل چک هایی است که مبالغ آن کمتر از ۵۰۰ میلیون ریال است.
این طرح که با نام طرح خدمت در بانک های فوق عنوان می شود از جمله خدمات خوبي است که از سوي دو بانک ملی و صادرات ارايه مي شود.
بانک گردشگری .. یک سالی 23.5 درصد میده نه 23 درصدامروز بانک گردشگری بودم، نرخ سود حساب سپرده کوتاه مدت عادی 17 درصد و نرخ سود سپرده یکساله 23 درصد.
یه سپرده یکساله باز میکنن(سود 23 درصد)، بعد یه سپرده کوتاه مدت عادی در کنارش باز میکنند(سود 17 درصد) و سود سپرده بلندمدت ماه به ماه اتوماتیک به این کوتاه مدت واریز میشه. تو مدت زمانی که داخل بانک بودم از 10 تا مراجعه کننده 6-5 تاشون فقط برای بازکردن سپرده یکساله و بلندمدت اومده بودند.
درصورت درخواست برای سپرده کوتاه مدت هم یک عابربانک صادر میکنند (ابطال تمبر 5 تومن، هزینه صدور عابربانک 330 تومان، یه 300 تومن هم فکر کنم کم میشه بابت چی نمیدونم شایدم همین 3300 هست) .درصورت بستن حساب بلندمدت زودتر از موعد هم فقط نیم درصد جریمه حساب میشه. اگر در طول مدت هم حساب ازش برداشت بشه باید محددا موجودی به حالت اولیه برگرده تا سود 23 بهش تعلق بگیره فقط نمیدونم در این مدت جنددرصد تعلق میگیره.
سرویسها هم اینترت بانک، تلفن بانک، اس ام اس و پست بانک! نمیدونم حالا واقعا صورتحساب ماهیانه را پست میکنند یا فقط لیست شده .
مثلا 10 میلیون بزاریم ماهیانه 192 تومن سود تعلق میگیره، 16 میلیون بزاریم ماهیانه 306 تومن سود تعلق میگیره....
فقط یک سوال، این بلندمدت یکساله آیا روزشمار هم داره؟ بمن یکی از دوستان گفت مثل اینکه روزشمارش نرخ سودش بجای 23 درصد، 21 درصد هست ؟!
درسته منم شنیدمتوی اخبار ساعت 2 امروز که اشاره کردم فقط همین رو شنیدم: "نرخ سود بانکی تغییر می کند" حالا کم یا زیاد شدن این سود رو نشنیدم و نمی دونم!
من توی سایت http://www.irinn.irنه سود قراره زیاد بشه
خب العان که نرخ تورم ۳۹ درصده و نرخ سود بانکی ۲۰ درصد باید بیشترش کنن تا متناسب بشهمن توی سایت http://www.irinn.ir
که رفتم نوشته قائم مقام بانک مرکزی : به خاطر بهبود شرایط اقتصادی .. سود باید متناسب با وضعیت موجود بشه
یعنی یک جوری آدم حس میکنه سود رو میخوان کم کنند
شما اقتصاد خونديد يا از تجربه در بازار كار اين پست رو زديد ؟خب العان که نرخ تورم ۳۹ درصده و نرخ سود بانکی ۲۰ درصد باید بیشترش کنن تا متناسب بشه