• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
اخبار ساعت 2 امروز شبکه اول اعلام کرد بنا به تصمیم شورای پول و اعتبار نرخ سود بانکی تغییر می‌کند.

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
اخبار ساعت 2 امروز شبکه اول اعلام کرد بنا به تصمیم شورای پول و اعتبار نرخ سود بانکی تغییر می‌کند.
الان اگه شما بخواهید مقداری یا تمام موجودی سپرده 25 درصدتون رو از ثامن بردارید چند درصد باهاتون حساب میکنن؟ یعنی مقداری از سود دریافتی رو باید به موسسه مرجوع کنید؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
تو شهر من که تمامی شعبه هاس ثامن نوشته سود 25% رو اصلاح کردن و نوشتن : "" سپرده 5 ساله (به شرط یکسال) 25% "" این یعنی چی ؟ یعنی 5 ساله بذار , یکسال اول هم دست نزن
کلا سیستم بانکی خر تو خر شده . هر شعبه هرجور دوست داره سود میده o_O

خیلی پیچیده نیست دوست عزیز!
یه حساب 5 ساله باز میکنی با سود 25%. بعد از یکسال میتونی اصل پولت رو بگیری و حسابو ببندی، نخواستی نگه میداری.
تو این مدت ماه به ماه پول به حسابت واریز میشه با سود 25%. فک کن یه حساب یکساله باز کردی. همه شعبه های ثامن هم همینطوره.

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
چک های بانک ملی و صادرات در بانک آینده نقد می شود

چندی است چك بانکهاي ملی و صادرات به عنوان دو بانک بزرگ کشور در بانک آینده نیز نقد می شود.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک ، بانک آینده كه جزو بانكهاي در شرف تاسيس و البته داراي مجوز موقت شش ماهه مشروط است،هم اکنون "طرح خدمت" را ارائه می کند.

بر اساس این طرح چک های صادره از سوی مشتریان بانک های ملی و صادرات علاوه بر اینکه در بانک های خود قابلیت نقد شدن دارد در بانک آینده نیز این امکان فراهم شده است.

البته این طرح شامل چک هایی است که مبالغ آن کمتر از ۵۰۰ میلیون ریال است.

این طرح که با نام طرح خدمت در بانک های فوق عنوان می شود از جمله خدمات خوبي است که از سوي دو بانک ملی و صادرات ارايه مي شود.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
الان اگه شما بخواهید مقداری یا تمام موجودی سپرده 25 درصدتون رو از ثامن بردارید چند درصد باهاتون حساب میکنن؟ یعنی مقداری از سود دریافتی رو باید به موسسه مرجوع کنید؟

توی ثامن هم من تازه افتتاح حساب کردم و اطلاعاتم از شرایط و قوانین این موسسه مالی و حساب‌هاش کامل نیست ولی تا جایی که میدونم سپرده رو تو این موسسه اگه سودش رو بگیریم و زودتر از موعد حساب رو ببندیم ظاهرا جریمه میخوره!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خیلی پیچیده نیست دوست عزیز!
یه حساب 5 ساله باز میکنی با سود 25%. بعد از یکسال میتونی اصل پولت رو بگیری و حسابو ببندی، نخواستی نگه میداری.
تو این مدت ماه به ماه پول به حسابت واریز میشه با سود 25%. فک کن یه حساب یکساله باز کردی. همه شعبه های ثامن هم همینطوره.
فکر نکنم به همسن راحتی که شما میگی باشه , یعنی بعد از یکسال اگه برداشت کنی چیزی ازت کسر نمیکنند ؟
اصولا وقتی سپرده مدت دار میزاری و زودتر بخوای برداشت کنی یه درصدی از سود رو پس میگیرند

ولی تا جایی که میدونم سپرده رو تو این موسسه اگه سودش رو بگیریم و زودتر از موعد حساب رو ببندیم ظاهرا جریمه میخوره!
این فقط مختص ثامن نیست. شما هرجا سپرده بزاری و بخوای زودتر از موعد برداشت کنی یه درصدی رو از پولت کسر میکنند بخاطر همین هست که همه میخوان روزشمار حساب باز کنند تا دردسری نداشته باشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
امروز بانک گردشگری بودم، نرخ سود حساب سپرده کوتاه مدت عادی 17 درصد و نرخ سود سپرده یکساله 23 درصد.
یه سپرده یکساله باز میکنن(سود 23 درصد)، بعد یه سپرده کوتاه مدت عادی در کنارش باز میکنند(سود 17 درصد) و سود سپرده بلندمدت ماه به ماه اتوماتیک به این کوتاه مدت واریز میشه. تو مدت زمانی که داخل بانک بودم از 10 تا مراجعه کننده 6-5 تاشون فقط برای بازکردن سپرده یکساله و بلندمدت اومده بودند.
درصورت درخواست برای سپرده کوتاه مدت هم یک عابربانک صادر میکنند (ابطال تمبر 5 تومن، هزینه صدور عابربانک 330 تومان، یه 300 تومن هم فکر کنم کم میشه بابت چی نمیدونم شایدم همین 3300 هست) .درصورت بستن حساب بلندمدت زودتر از موعد هم فقط نیم درصد جریمه حساب میشه. اگر در طول مدت هم حساب ازش برداشت بشه باید محددا موجودی به حالت اولیه برگرده تا سود 23 بهش تعلق بگیره فقط نمیدونم در این مدت جنددرصد تعلق میگیره.
سرویسها هم اینترت بانک، تلفن بانک، اس ام اس و پست بانک! نمیدونم حالا واقعا صورتحساب ماهیانه را پست میکنند یا فقط لیست شده .
مثلا 10 میلیون بزاریم ماهیانه 192 تومن سود تعلق میگیره، 16 میلیون بزاریم ماهیانه 306 تومن سود تعلق میگیره....
فقط یک سوال، این بلندمدت یکساله آیا روزشمار هم داره؟ بمن یکی از دوستان گفت مثل اینکه روزشمارش نرخ سودش بجای 23 درصد، 21 درصد هست ؟!

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
چک های بانک ملی و صادرات در بانک آینده نقد می شود

چندی است چك بانکهاي ملی و صادرات به عنوان دو بانک بزرگ کشور در بانک آینده نیز نقد می شود.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک ، بانک آینده كه جزو بانكهاي در شرف تاسيس و البته داراي مجوز موقت شش ماهه مشروط است،هم اکنون "طرح خدمت" را ارائه می کند.

بر اساس این طرح چک های صادره از سوی مشتریان بانک های ملی و صادرات علاوه بر اینکه در بانک های خود قابلیت نقد شدن دارد در بانک آینده نیز این امکان فراهم شده است.

البته این طرح شامل چک هایی است که مبالغ آن کمتر از ۵۰۰ میلیون ریال است.

این طرح که با نام طرح خدمت در بانک های فوق عنوان می شود از جمله خدمات خوبي است که از سوي دو بانک ملی و صادرات ارايه مي شود.
واریز آنی هم به حسابای بانک ملی از بانک آینده میشه انجام داد
بانک صادرات چند وقته از طرح خدمت خارج شده

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
امروز بانک گردشگری بودم، نرخ سود حساب سپرده کوتاه مدت عادی 17 درصد و نرخ سود سپرده یکساله 23 درصد.
یه سپرده یکساله باز میکنن(سود 23 درصد)، بعد یه سپرده کوتاه مدت عادی در کنارش باز میکنند(سود 17 درصد) و سود سپرده بلندمدت ماه به ماه اتوماتیک به این کوتاه مدت واریز میشه. تو مدت زمانی که داخل بانک بودم از 10 تا مراجعه کننده 6-5 تاشون فقط برای بازکردن سپرده یکساله و بلندمدت اومده بودند.
درصورت درخواست برای سپرده کوتاه مدت هم یک عابربانک صادر میکنند (ابطال تمبر 5 تومن، هزینه صدور عابربانک 330 تومان، یه 300 تومن هم فکر کنم کم میشه بابت چی نمیدونم شایدم همین 3300 هست) .درصورت بستن حساب بلندمدت زودتر از موعد هم فقط نیم درصد جریمه حساب میشه. اگر در طول مدت هم حساب ازش برداشت بشه باید محددا موجودی به حالت اولیه برگرده تا سود 23 بهش تعلق بگیره فقط نمیدونم در این مدت جنددرصد تعلق میگیره.
سرویسها هم اینترت بانک، تلفن بانک، اس ام اس و پست بانک! نمیدونم حالا واقعا صورتحساب ماهیانه را پست میکنند یا فقط لیست شده .
مثلا 10 میلیون بزاریم ماهیانه 192 تومن سود تعلق میگیره، 16 میلیون بزاریم ماهیانه 306 تومن سود تعلق میگیره....
فقط یک سوال، این بلندمدت یکساله آیا روزشمار هم داره؟ بمن یکی از دوستان گفت مثل اینکه روزشمارش نرخ سودش بجای 23 درصد، 21 درصد هست ؟!
بانک گردشگری .. یک سالی 23.5 درصد میده نه 23 درصد
کل نرخ سود گردشگری بدین قرار هست :
1) کوتاه مدت عادی : 17%
2)کوتاه مدت پایانه های فروشگاهی : 18%
3)کوتاه مدت حداقل 5 میلیون تومان : 19%
4)کوتاه مدت حداقل 10 میلیون تومان :22%
5)کوتاه مدت ویژه 3 ماهه : 22.25%
6)کوتاه مدت ویژه 6 ماهه : 22.5%
7)کوتاه مدت وِِیژه 9 ماهه : 22.75%
8)بلند مدت یک ساله : 23.5 %
9)بلند مدت دو ساله : 23.75%
10)بلند مدت سه ساله : 24%
11)بلند مدت چهار ساله : 24.5%
12)بلند مدت پنج ساله : 25%

فقط نیم درصد جریمه زودتر برداشت کردن هست
یعنی اگر 5 ساله باز کنید .. سر سال سوم ببندین .. 23.5 درصد میشه سود اتون بابت این 3 سال
( اما توی این 3 سال .. هر ماه 25 درصد پول میگیرید .. که اگر 1.5 درصد پول اضافه در هر سال رو بگذارید توی یک حساب دیگه که از اون سود بگیرید در واقع جریمه کمتر از 0.5 درصد میشه )
اصفهان 3 شعبه
مشهد 4 شعبه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ممنونم از توضیحات کامل و جامع که فرمودید، یک سوال دیگه الان من کوتاه مدت با 10 تومن باز کردم بمن گفتند که 17% یعنی باید برم بگم 22% بکنند؟
------------------
بانک دی هم کوتاه مدت 19 درصد هست ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
توی اخبار ساعت 2 امروز که اشاره کردم فقط همین رو شنیدم: "نرخ سود بانکی تغییر می کند" حالا کم یا زیاد شدن این سود رو نشنیدم و نمی دونم!
درسته منم شنیدم
یعنی میخوان سود رو کم کنند ؟؟
وقتی میگن تازه تورم شده 35 % .. سود رو میخوان چند کنند؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این 10 درصد 4 میلیون چقدر میشه:)
سپرده کوتاه مدت
چقدر ه:D
بعد یه چیزی مثلا 10 روز از 1 ماه گذشته این وسط مثلا" از حساب برداشت کردم یا اضافه کردم جریان چطور میشه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من توی سایت http://www.irinn.ir
که رفتم نوشته قائم مقام بانک مرکزی : به خاطر بهبود شرایط اقتصادی .. سود باید متناسب با وضعیت موجود بشه
یعنی یک جوری آدم حس میکنه سود رو میخوان کم کنند
خب العان که نرخ تورم ۳۹ درصده و نرخ سود بانکی ۲۰ درصد باید بیشترش کنن تا متناسب بشه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خب العان که نرخ تورم ۳۹ درصده و نرخ سود بانکی ۲۰ درصد باید بیشترش کنن تا متناسب بشه
شما اقتصاد خونديد يا از تجربه در بازار كار اين پست رو زديد ؟
بايد سود بانكي رو رسوند به نرخ تورم تا متناسب بشه ! اونوقت چي متناسب ميشه ؟ حتما باعث رونق و شكوفاي اقتصاد كشور ميشه ؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
اگه هم بخوان سود بانکی رو کاهش بدن مساویه با خروج همین یه مقدار پولی که توو بانک ها هست و حمله به یه کالای دیگه و افزایش قیمت اون ... فک نکنم بخوان کاهش بدن .. بلکه احتمالا افزایش میدن که مردم پول رو بیارن سمت بانک ها ......

بالا