• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
بررسی ک کردم دیدم ب جزء گردشگیری ( ک اینجا شعبه نداره ) دی و اینده خوب هستند
اینده سودش 20.5 در صد

دی 19
لیست همه را 2 شک انداخته ؟

دوستانی ک بانک اینده حساب دارند راضی هستند ؟
2 لیست غیر مجازه مشکلی نیست

Last edited:

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
بررسی ک کردم دیدم ب جزء گردشگیری ( ک اینجا شعبه نداره ) دی و اینده خوب هستند
اینده سودش 20.5 در صد

دی 19
لیست همه را 2 شک انداخته ؟

دوستانی ک بانک اینده حساب دارند راضی هستند ؟
2 لیست غیر مجازه مشکلی نیست
آینده برای من که 19 درصد سود روزشمار میداد! من هم چند ماهی بود تو آینده حساب داشتم و مشکلی باهاش نداشتم چند روز پیش هم بخاطر سود بیشتر پولام رو به موسسه ثامن انتقال دادم و بخاطر خارج شدن از لیست بانک مرکزی هم چندان نگران نیستم بخاطر اینکه به هر حال این موسسات و دو بانک قبلا مجوز داشتن و گردن کلفت و پشتوانه‌دار هستند. مطمئنم اونها دیر یا زود حالا با ادغام یا اخذ مجوز مجدد با بانک مرکزی دوباره به تفاهم میرسن و همه چی درست میشه!

Last edited:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
آینده برای من که 19 درصد سود روزشمار میداد! من هم چند ماهی بود تو آینده حساب داشتم و مشکلی باهاش نداشتم چند روز پیش هم بخاطر سود بیشتر پولام رو به موسسه ثامن انتقال دادم و بخاطر خارج شدن از لیست بانک مرکزی هم چندان نگران نیستم بخاطر اینکه به هر حال این موسسات و دو بانک قبلا مجوز داشتن و گردن کلفت و پشتوانه‌دار هستند. مطمئنم اونها دیر یا زود حالا با ادغام یا اخذ مجوز مجدد با بانک مرکزی دوباره به تفاهم میرسن و همه چی درست میشه! دوستان هم بهتره زیاد مته به خشخاش نذارن و مردم را نگران نکنن از اون بابت!
تامن ک حساب دارید روز شمار چند درصد ؟

کارت - همراه بانک و اینترنت بانک داره ؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
تامن ک حساب دارید روز شمار چند درصد ؟

کارت - همراه بانک و اینترنت بانک داره ؟
کارمند ثامن گفتش روزشمار 20 درصده کارت هم داره که از خودپردازهای صادرات و سپه و اخیرا ملت میشه باهاش استفاده کرد و برداشت وجه کرد. همراه بانک رو نمی دونم ولی اینترنت بانک هم داره که من امتحان نکردم ولی ظاهرا فقط برای چک کردن حساب و انتقال وجه به حساب‌های دیگه ثامن میشه ازش استفاده کرد.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
کارمند ثامن گفتش روزشمار 20 درصده کارت هم داره که از خودپردازهای صادرات و سپه و اخیرا ملت میشه باهاش استفاده کرد و برداشت وجه کرد. همراه بانک رو نمی دونم ولی اینترنت بانک هم داره که من امتحان نکردم ولی ظاهرا فقط برای چک کردن حساب و انتقال وجه به حساب‌های دیگه ثامن میشه ازش استفاده کرد.
آینده ک 20.5 میده
پایا نداره ؟
کارت ب کارت ؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من پولم رو فقط برای سودش گذاشتم و پایا لازم نداشتم و باهاش تو آینده کار نکردم. کارت به کارت هم به همچنین! آینده الان ظاهراه 22.5 درصد میده ولی قبلا 19 درصد بود.

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
آینده برای من که 19 درصد سود روزشمار میداد! من هم چند ماهی بود تو آینده حساب داشتم و مشکلی باهاش نداشتم چند روز پیش هم بخاطر سود بیشتر پولام رو به موسسه ثامن انتقال دادم و بخاطر خارج شدن از لیست بانک مرکزی هم چندان نگران نیستم بخاطر اینکه به هر حال این موسسات و دو بانک قبلا مجوز داشتن و گردن کلفت و پشتوانه‌دار هستند. مطمئنم اونها دیر یا زود حالا با ادغام یا اخذ مجوز مجدد با بانک مرکزی دوباره به تفاهم میرسن و همه چی درست میشه!
میبخشید چقدر هزینه افتتاح و تمبر و... ازتون کسر شد؟ کارت رو همان روز بهتون دادن؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
آینده از این ماه روز شمار شده 20.5 و واسه مبالغ بالا 21 و 22 هم روز شمار میده. یکساله با سود ماهیانه 23 درصد
فعلا بالاترین سود روز شمار بانکها رو با کلیه خدمات بانکی داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

حتی ثامن از بانک آینده اعتبار بیشتری دارد هنوزم
درسته موسسه ست ولی کسانی که در نزد این موسسه حساب دارند بیشترند و بدلیل ارگان دولتی خودش اندازه بانکهای خوب منابع داره
متاسفانه بانک آینده خبر قطعی ابطال مجوزش تا 1 ماه آینده میاد پایین
بدلیل دادن نرخ های غیر قانونی . پولشویی و عدم تکمیل پرونده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان کسی میدونه این ۲۷ درصد ۱۵ ماهه پاسارگاد سود در سررسیده یا سودشو میشه ماهانه گرفت؟

moty

Registered User
لایک‌ها
217
چه فاییده مورد تایید بانک مرکزی نیست و تعهدی در قبالش نداره
یعنی میگید پولو هاپولی میکنن؟ایینقد ثامن کلف شده و شعب زده که که احتیاج به تایید بانک مرکزی نداشته باشه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
آینده از این ماه روز شمار شده 20.5 و واسه مبالغ بالا 21 و 22 هم روز شمار میده. یکساله با سود ماهیانه 23 درصد
فعلا بالاترین سود روز شمار بانکها رو با کلیه خدمات بانکی داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
عذر میخوام اما بانکی به اسم آینده توی بانک مرکزی ( فعلا ) وجود ندارد
بانک گردشگری 22 درصد روزشمار ( با تایید از بانک مرکزی )
و 23.5 درصد به صورت سپرده و سود در ماه
( و تلفیق این 2 میشود 26 درصد در سال )
پس بالاترین سود فعلا ازان گردشگری هست
بانک گردشگری .. با توجه به حمایت دولت از گردشگری داره این سود رو میده ..
همینطور شما میتونید با داشتن کارت گردشگری از تخفیف در هتل ها و کمپهای تحت قرار داد با گردشگری ایرانیان به میزان 10% استفاده کنید
تعداد کم شعبه اش هم نشان از هزینه کم جاری اش داره
همینطور امسال بانک گردشگری 60% به دارندگان سهام صندوق اش در بورس سود پرداخت کرد
قبلا هم گفتم در بین بانکهای دولتی بهترین ملت هست و بالاترین سود
اما در بین کلیه بانکها فعلا گردشگری

بعدش اگر شما سپرده 5 ساله با گردشگری باز کنید .. سالانه نیم درصد به سود اتون اضافه میشه
و تا 25 درصد افزایش پیدا میکنه
و جریمه زودتر برداشت کردن از موعد هم فقط نیم درصد هست

Last edited:

moty

Registered User
لایک‌ها
217
...
یه سوال مثلا اگه بانک ملی که تایید بانک مرکزیه اعلام اعلام ورشکسگی کنه یا پول یا سود پول نده یا ببنده بره یا بالا بکشه یا اتیش بگیره یا منهدم بشه و زیر آب بره و غیره ، بانک مرکزی که تاییدش کرده ضرر زیان پولتو با اصل پولو میده ؟؟؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
یه سوال مثلا اگه بانک ملی که تایید بانک مرکزیه اعلام اعلام ورشکسگی کنه یا پول یا سود پول نده یا ببنده بره یا بالا بکشه یا اتیش بگیره یا منهدم بشه و زیر آب بره و غیره ، بانک مرکزی که تاییدش کرده ضرر زیان پولتو با اصل پولو میده ؟؟؟
برای ورشکست شدن مهم تر از کارهای بانک اعتبار بانک هست چون اگر بانکی اعتبار خودش رو نزد مردم از دست بده مدیر هرچقدرم کاردان باشه
نمیتونه جلوی ورشکستگی رو بگیره چون خروجی بیشتر از ورودی میشه .. درست مثل بازار ارز که در موقع بحران .. دولت هرچقدر دلار بهش تزریق میکرد
نیست میشد .. و مردم انقدر هجوم آوردن که به ناچار با زور پلیسی چند روز بازار رو بستن
بله تضمینی نیست که بانک مرکزی فردای ورشکست شدن بانکی ، به شما پولتون رو برگردونه منم قبول دارم .
اگر منطق اتون این هست و به ادعای بانک مرکزی شک دارید که باید بیشتر احتیاط کنید و حتی توی بانکهای خصوصی کمتر مطرح هم پولی نگذارید
نه اینکه پول رو ببرید توی بانکی که احتمال ورشکستگی داره و تازه بانک مرکزی گفته به طور قطع به سپرده گذار های این بانک در صورت ورشکست شدن
پولی نمی دهیم
این با عقل جور در میاد ؟؟؟
به نظرم همون تاییدیه بانک مرکزی حداقل از لحاظ بار روانی رو مردم تاثیر و بعد از اون روی بانکها تاثیر میگذاره

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان کسی میدونه این ۲۷ درصد ۱۵ ماهه پاسارگاد سود در سررسیده یا سودشو میشه ماهانه گرفت؟
وقتی صحبت از 15 ماه میشه یعنی حتما سود در سر رسید هست
چون با بازه زمانی 15 ماه که نمیشه سود ماهیانه پرداخت کرد
بعدش به فرض اینکه سود در ماه بود .. سودی برابری 21.3 -21.5 درصد به شما پرداخت میکرد که خیلی بعید هست
اینطور که من اطلاع دارم .. این حساب نوید هست .. که شما پولی رو سپرده میکنی .. و هر چقدر پول شما نزد بانک بمونه سود اش افزایش پیدا میکنه
و حداکثر به 170% میرسه .. که اینها با توجه به جذاب بودن عدد 27 درصد برای 15 ماه .. این رو برای تبلیغات استفاده میکنند
حسن اش این هست که در بازه های زمانی خاصی میتونید پولتون رو برداشت کنید .. و جریمه ای وجود نداره ولی سود و اصل پول نزد بانک میمونه تا حداکثر 5 سال
بانک پاسارگاد ... سپرده دیگه ای هم میده که در 5 سال 180% درصد سود میده یعنی سالی 36% .. منتهی سود در سر رسید هستش و اصل پول و سود رو بعد از 5 سال برداشت میکنید
اگر اشتباه میکنم دوستان بگن چون یک بار به صورت سریع پرسیدم

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
و 23.5 درصد به صورت سپرده و سود در ماه
( و تلفیق این 2 میشود 26 درصد در سال )
ببخشید عاشق، لطفا با یک رقم رند به من نشون بدید که چطور به ۲۶ درصد در سال می‌رسید چون من ریاضیم ضعیفه.

Last edited:

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز این مورد رو میشه بیشتر توضیح بدی؟
روز شمار هست؟ کارت میدن؟
بله روز شمار هستش
سر ماه سود میده
تا 30 روز اول نباید حساب کمتر از 10 میلیون بشود
اگر از 30 روز دوم پول کمتر از 10 میلیون بشه .. به تعداد روز هایی که پول کمتر از 10 میلیون شده باشه سود 0% به شما تعلق میگیره اما باقی روزها سود 22%
کارت هم میدن و توش پول اتون هستش و قابل برداشت و اضافه کردن هستش
با استفاده از این کارت در هتلها و کمپ های تحت پوشش گردشگری .. تخفیف 10% هم میدن

moty

Registered User
لایک‌ها
217
برای ورشکست شدن مهم تر از کارهای بانک اعتبار بانک هست چون اگر بانکی اعتبار خودش رو نزد مردم از دست بده مدیر هرچقدرم کاردان باشه
نمیتونه جلوی ورشکستگی رو بگیره چون خروجی بیشتر از ورودی میشه .. درست مثل بازار ارز که در موقع بحران .. دولت هرچقدر دلار بهش تزریق میکرد
نیست میشد .. و مردم انقدر هجوم آوردن که به ناچار با زور پلیسی چند روز بازار رو بستن
بله تضمینی نیست که بانک مرکزی فردای ورشکست شدن بانکی ، به شما پولتون رو برگردونه منم قبول دارم .
اگر منطق اتون این هست و به ادعای بانک مرکزی شک دارید که باید بیشتر احتیاط کنید و حتی توی بانکهای خصوصی کمتر مطرح هم پولی نگذارید
نه اینکه پول رو ببرید توی بانکی که احتمال ورشکستگی داره و تازه بانک مرکزی گفته به طور قطع به سپرده گذار های این بانک در صورت ورشکست شدن
پولی نمی دهیم
این با عقل جور در میاد ؟؟؟
به نظرم همون تاییدیه بانک مرکزی حداقل از لحاظ بار روانی رو مردم تاثیر و بعد از اون روی بانکها تاثیر میگذاره
موئسسه های مالی اعتباری هم به نسبت تضامین خودشونو نزد دولت گذاشتن.
مثل بانک مرکزی مثل سازمان ان پی تی میمونه که اگه عضوش شدی باید فقط یک سری از قانونای اون سازمانو باید پیروی کنی
اون سودی که بانک مرکزی میگه بانکا بیشتر از تعرفه من نباید سود بدن؛به نظر من یه سوپاپ اطمینان برای خودشون هست والا هرکسی میدونه و میتونه سرمایشو خودش تو کار بزنه حداقل 30 برابر بانک سود ازش میبره

بالا