- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
این کدوم هاستینگه ؟هاست وارز معرفی کنید بجز هاست دی ال و پارس وی پی اس نمیخوام اینجوری دستمو تو پوست گردو بزاره
یعنی بکاب برای سه روز پیشه :|
این کدوم هاستینگه ؟هاست وارز معرفی کنید بجز هاست دی ال و پارس وی پی اس نمیخوام اینجوری دستمو تو پوست گردو بزاره
یعنی بکاب برای سه روز پیشه :|
من از www.i-whost.net سرویس میگیرم خودش که میگه وارزهپیدا کردید به منم بگید, منم همچنان پارس وی پی اس استفاده می کنم.
از چنگیز هاست استفاده کنید ولی از آی وب هاست استفاده نکنین :دیمن از www.i-whost.net سرویس میگیرم خودش که میگه وارزهتا حالا هم مشکلی نبوده
parsvpsاین کدوم هاستینگه ؟
چرا؟از چنگیز هاست استفاده کنید ولی از آی وب هاست استفاده نکنین :دی
پارس وی پی اس، قبلا رو سرور المان بودم تازه فهمیدم رو سرور امریکام :| اونم vb الان هم رفته رو سرور انگلیس :|این کدوم هاستینگه ؟
شاکی زیاد داره
به خاطر اینکه :
شاکی زیاد داره
به خاطر اینکه :
والا من که شاکی نیستم :دیپارس وی پی اس، قبلا رو سرور المان بودم تازه فهمیدم رو سرور امریکام :| اونم vb الان هم رفته رو سرور انگلیس :|
شاکی زیاد داره
امیدوارم مشکل دیگه نداشته باشین (تا موقعی که ازشون سرویسی چیزی می گیرین)والا من که شاکی نیستم :دی
شاکی هاشونو دیدم اما فقط به خاطر دامین بوده...
من از www.i-whost.net سرویس میگیرم خودش که میگه وارزهتا حالا هم مشکلی نبوده
زیاد رو وارز بودن سخت نگیرید مگه بخواید ویبولتین و ... نصب کنید که البته اونم میشه پیچوند
حدود 6 ماهه ازشون سرویس میگیرم،مشکل زیاد پیش نیومده اما یه 2 باری لایسنس سی پنل مشکل پیدا کرده که زیر 24 ساعت درست شده،پشتیبانی خوبه اگر بخوام مثال بزنم،وقتی خواستم ipb نصب کنم به خوبی پشتیبانی کردن و مواردی که برای نصب ipb لازمه رو به خوبی انجام دادند،بعضی از تیکت ها رو زیر 10 دقیقه پاسخ میدن و.... خلاصه تجربه من که باهاشون خوب بوده اما دیگران رو نمیدونمچه مدته استفاده می کنید؟ پشتیبانیشون چطوره؟
فرووم vb دارم.
ای وب هاست رو از 2 کیلومتری دیدین پا به فرار بذارینچه مدته استفاده می کنید؟ پشتیبانیشون چطوره؟
فرووم vb دارم.
پارس وی پی اس، قبلا رو سرور المان بودم تازه فهمیدم رو سرور امریکام :| اونم vb الان هم رفته رو سرور انگلیس :|
شاکی زیاد داره
هاست وارز فقط در ایران معنی وارز میده....
یک درصد از فروش و سابقه آلمان رو توی ایران نداشتیم و فکر نمیکنم بقیه داشته باشند؟
اما دردسر ایران کمتر بوده و هست.... نیست!؟!؟
یا قمر بنی هاشمحدود 6 ماهه ازشون سرویس میگیرم،مشکل زیاد پیش نیومده اما یه 2 باری لایسنس سی پنل مشکل پیدا کرده که زیر 24 ساعت درست شده،پشتیبانی خوبه اگر بخوام مثال بزنم،وقتی خواستم ipb نصب کنم به خوبی پشتیبانی کردن و مواردی که برای نصب ipb لازمه رو به خوبی انجام دادند،بعضی از تیکت ها رو زیر 10 دقیقه پاسخ میدن و.... خلاصه تجربه من که باهاشون خوب بوده اما دیگران رو نمیدونم
چه مدته استفاده می کنید؟ پشتیبانیشون چطوره؟
فرووم vb دارم.
شاید شما طوری دیگه ای فکر میکنی :دییا قمر بنی هاشم
یا ابی
یا مهستی
:دی
![]()